|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
15.7.2009 11:54:43   
baby blue
SONČEK LARA jst tud v službi životarim pa po netu brskam pa sploh ne vem več kaj naj gledam in iščem user posted image user posted image ...

Sicer bi bilo dobro da bi počasi nek mali spisek nardila kaj okvirno rabimo za dopust...

Danes grem še v lekarno po Magnesol in po kakšne vitamine da jih vzamem s sabo... Pa bom kupila še fiziološko raztopino pa alkohol za čiščenje popka...

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.7.2009 12:01:54   
indy0024
dannnuser posted image kako ste kaj????jaz sem kar uredu sam vidm,da me vec noben ne smerglja na tem forumu razen veselke,ki je edina odgovorila na moje vprasanje!!!!user posted image opazam da sem magnet za odbijanje,halooooouser posted image ,ze vceraj zvecer sem zastavila eno vprasanje,pa nobenega odgovora?????user posted image hmmmmmm.LEP DAN SE NAPREJ!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.7.2009 12:02:05   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

tople kumare...in šmorm??? ok šmorn vem kaj je, tople kumare pa ne razumem dobr...a v omaki al kako?

ja to je to, pri nas tak rečemo, ali pa kmečke kumare.
Na olju se prepraži malomoke, doda kumare, malo pokuhaš, dodaš vodo, skuhaš do konca, dodaš česen ... skuhaš pire krompir in ga primešaš med kumare pa je to to.

Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.7.2009 12:03:52   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

dannnuser posted image kako ste kaj????jaz sem kar uredu sam vidm,da me vec noben ne smerglja na tem forumu razen veselke,ki je edina odgovorila na moje vprasanje!!!!user posted image opazam da sem magnet za odbijanje,halooooouser posted image ,ze vceraj zvecer sem zastavila eno vprasanje,pa nobenega odgovora?????user posted image hmmmmmm.LEP DAN SE NAPREJ!!!!

joj no, ne zdej jokat no...sej a ni dovolj, da ti ena odgovori??  Mogoče pa ostale ne vemo odg. na tvoje vprašanje .. mene tudi večkrat "ignorirajo" pa kaj, pač smo babe, ki beremo površnouser posted image

sem šla pogledat ... daj vprašanje v kako novo vrstico, da bo bolj vidno. Pa meni še nič ne odteka, če bi se mi pa to vsakodnevno pojavljajo je pa prvi v vrsti za take zadeve ginekolog, potem pa šele uporabnice foruma.

< Sporočilo je popravil barika -- 15.7.2009 12:06:46 >

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.7.2009 12:03:57   
simonae
Pozdravljene!

Berem in berem, pa ne pridem skozi - ma ste pridne!user posted image

Najprej poročam o plesni - nisem dočakala moža - sem sama pošpricala z varikino - Betijina varianta in pobrisala nato pa ušla cel dan na potep in prepih naredila. Sedaj je videti OK. Mož pa je komentiral, da sedaj pa res mora iti še po tisto barvo in..., da se ne ponovi pozimi - user posted image Upam, da bo res!

Glede matičnih celic (nisem vsega prebrala, torej, če je katera že odg., se opravičujem, če se ponavljam)

Jaz bom dala v javno banko - v LJ (Zavod za transfuzijo). Seveda tu nima tvoj otrok potem nobene prednosti. A meni so razložili takole (pa ne na zavodu - ena zdravnica):

Res sveže in dobre ostanejo te celice približno 10 let. V tem času je verjetnost, da bi tvoj otrok to rabil res majhna (razen, če je kaka taka bolezen v tvoji družini že majhne otroke prizadela). Po tem času pa se kakovost precej zmanjša in je vprašljiva uporaba... Torej je bolje po mojem (če seveda to drži), da bi dajali kar v javno banko in tvoje nekdo drug porabi, ko pa ti rabiš, če slučajno res, pa dobiš od koga drugega - dovolj sveže. Tako nekako sem razumela in zato se nisem odločila za privatno, plačljivo zadevo.

Lep pozdrav

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.7.2009 12:06:21   
škorpijončica
Živjo
Ja, jst bom tud nabavla angelcare, ker drugač spat ne bom mogle k bom skoz gledala, če malo bitje še diha.
Moj muc je pa ful simpatičen, že 15 min skače po stanovanju in lovi eno tečno muho. Ko jo pa ujame jo pa poje :)
Aja Erdbeere, jst pa glasujem za Jakoba in Julijo.

Včeraj sm bla v ljubljani, sem Nii kupila žametne hlače 62 št, pidžamco in eno majčko, sebi pa modrček za dojenje (v milerju za 8 eurov, tak čist navadn bombažen, malo prevelik). Potem sem bila na obisku pri sestri nato pa sva šla z dragim na jazz koncert.
Dons pa res ne vem kaj naj nardim za kosilo; najbrž kar riž in zelenjavo z vrta, ker v trgovino ne morm več, sm šla čez limit, so mi včeraj zavrnili karticouser posted image
A ste že vse oprale otroške oblekce? Jst sm kupla sensitive prašek pa tiste krpice o katerih ste pisale (čeprav se mi zdijo prodajanje megle ker na škatli piše: "ne odgovarjamo če se perilo zabarva, če ga niste prej že vsaj šestkrat ločeno oprali" Halo? če bi 6x oprala bi že točn vedla kaj spušča barvo pa tud tok je že sprano, da pol pa krpic res ne rabišuser posted image ) No, v glavnem, kar odlašam, namesto da bi izkoristla take sonček za sušenje in pralni stroj zdaj ko ni tašče... Nekako se mi zdi še prehitro, ne vem zakaj...Res ne bi rada vse opravke črtala s seznama ker se mi zdi kot da takoj, ko ne bom imela več česa za kupit, da bom mogla v porodnišnico.

Lepo se imejte na sončku!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.7.2009 12:12:59   
indy0024
Ne BARIKA sploh ne jokam sam povem svoje mnenje,pa se to,da se zelo redko javim,pa se takrat brez odgovora,ne vem kaj naj si mislim.Skorpijoncica jaz sem svoje ze vse oprala sedaj me caka samo se likanje,user posted image glede imen mi je pa najlepse ime MINEA,ker se mi zdi da ni tako pogost ime,za fanta bo pa moj dolocil.Drugace za pupike so mi tudi lepa imena;DANAJA,SARA,LANA,ANAJA.....ITD

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
15.7.2009 12:16:38   
indy0024
Barika bila sem tudi ze pri ginekologu,sj sm napisala ampak sem vas hotela vprasat glede mnenja,mogoce ima pa katera podobne izkusnje!!!!!user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
15.7.2009 12:17:52   
barika
indy, sej tud jaz povem samo svoje mnenje.user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
15.7.2009 12:20:08   
indy0024
okey kulll hvala za mnenjeuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
15.7.2009 12:25:14   
jasmina in tadej

Se podpišem pod tem!user posted image

Ker tukaj moraš res 10 krat vprašat pa še te je vprašanje če ti katera odgovori!!!! user posted image
Upam da ne bo katera zamerla sam tukaj ste aktivne ene in iste potem ko pa katera druga kaj vpraša ko se ne vglaša vsak dan jo pa ignorirate!user posted image

Po tem takem je bolši da si izmenjate msn naslove!

Pa brez zamere!!!!!user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
15.7.2009 12:26:57   
eva Ana
INDY0024, nas je večć takih, ki se bolj poredko javimo (čeprav beremo) pa nas potem nihče ne upošteva user posted image

ZA SEZNAM: rodila bom v MB

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
15.7.2009 12:28:39   
JaLuca
dobro jutro, sem šla nazaj spat ob devetih, pa sem prilezla ven malo pred dvanajsto, kako mi je pasaaaaaloa user posted image

pa sem pred deveto že marsikaj naredila, pa J. je danes ponoči eno uro klomontirila, ven-not iz sobe, pa si marsikaj izmišljevala.

no kosilo mi je še od včeraj ostalo, to je golaž, bom kar makarone zraven skuhala, se bosta najbolj najedli, jaz pa bi kaj hladnega. Že zjutraj je bilo ful vroče, zdaj ne upam niti ven stopiti.

indy sem prebrala tvoje vprašanje, samo odg. pa nimam nobenega, razen tega, da mi včasih odteče par kapljic urina, sploh če morem katero dvigniti, pa me že lulati tišči, pa G, je rekla, da kar fejst spredi nosim, wc pa je tak moj, razen L. leti kar za mano lulati na školko, se ji tak dopade, sploh ko je zdaj brez plenic. Sem se že bala, da bom spet imela 2 pleničnika, bo pa samo en, no L. še dam ponoči, včasih je suha, včasih ne.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
15.7.2009 12:37:53   
indy0024
hmmmm jasmina sploh ni panike pa cetudi nima nobena, nobenega odgovora sam,ker sem ze zaradi tega,kar se mi je zgodilo ze v porodnisnici pristala,user posted image pa ne bi rada 10krat jim tecnarila zaradi uhajanja urina,ker nevem ali je urin ali plodovnica,mogoce sem tecna glede tega,sam sem prvic noseca pa sem malo zaskrbljena!!!!!ker takrat ko mi je uhajala voda sem imela tudi krce!!!!user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
15.7.2009 12:38:14   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Ker tukaj moraš res 10 krat vprašat pa še te je vprašanje če ti katera odgovori!!!! user posted image
Upam da ne bo katera zamerla sam tukaj ste aktivne ene in iste potem ko pa katera druga kaj vpraša ko se ne vglaša vsak dan jo pa ignorirate!user posted image

Jaz sem postala aktivna komaj v ponedeljek, čeprav sem prijavljena na Ringa raja že od začetka leta in moram povedat, da karkoli sem vprašala sem dobila odgovor. Tako, da ne vem zakaj se potem ene počutite takoj užaljene, mogoče pa tisti trenutek ne ve nobena odgovora. Včasih je treba malce potrpet ali pa večkrat vprašat. Mislim, da bi že lahko vedele, da se ne dobi vsega postreženega na krožniku, da je včasih treba imeti kaj potrpljenja ali pa se sam pozanimat za kakšno stvar.
Upam, da sem bila dovolj jasna in da boste sedaj nehale s temi zamerami,...

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
15.7.2009 12:38:29   
SONČEK LARA
Indy se strinjam, tudi jaz sem dostikrat vprašala marsikaj, pa nbenga odgovora.  Veliko sem brala in redko komentirala ker se nekako nisem počutla med vami/njimi. zdej pa pač napišem, vprašam, povem, če je kak komentra pač je, če ne ga pa pač ni. Jaz rabim da dam ven iz sebe, če dobim pa še odziv je pa še toliko bolje.

Glede tega uhajanja urina je to čist normalno, če imaš potrjeno da je urin. Kupi si še te vložke kjer pokaže če gre za urin ali plodovno vodo. Mišice medeničnega dna, če ne delaš keglovih vaj in ko dviguješ večjo težo, pšri vstajanju, ali ko greš sdamo v postli iz boka na bok, bodi previdna in najprej potisni medenično dno navzgor in nato delaj premike, dviguj, itd...tako nekako zgleda to. Ko pa greš lulat pa še pšreveri če lahko curek zaustaviš med lulanjem (tega ne počni prepogosto), in če težko zaustaviš imaš težavo tako kot jaz. sam da meni ne uhaja, jaz sam zaustavit ne morem. Mi pa uide če me moj spravi v orng smehuser posted image

Še nekaj...karkoli pojem, popijem najprej pristane na mojem trebuhu (majčki) kot pa v ustih, mislim kaka neroda sem!!!!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
15.7.2009 12:38:40   
baby blue
indy0024 ne bit sedaj slabe volje user posted image ... Jst priznam da se meni kdaj pa kdaj zgodi da kako vprašanje spregledam ali pa ga vidim potem ko pa post pišem pa pozabim vprašanje in kar pošljem brez odgovora user posted image

Sem šla sedaj prav nazaj gledat... Meni voda še ne uhaja imam samo beli tok tak kot je bil pred nosečnostjo... Je pa res da mi je sedaj kar v kri prišlo da avtomatsko delam Keglove vaje... Naj bo to v službi ali pa doma med gledanjem kakega filma ali TVja...

Naša pa danes prav prijetno telovadi... Prejle se ji je še kolcalo revica boga... Se mi zdi da se ji včasih tud dvakrat na dan kolca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.7.2009 12:39:14   
indy0024
EVA ANA verjamem,da je tako!!!!user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.7.2009 12:39:17   
polari
LP, nekaj mi povejte: tetra plenice so tiste iz blaga, ne? Pa jih katera uporablja? Al se kak kombinira? Sem že vidla, da je teta povila najprej v plenico za enkratno uporabo (Pampers), pol pa še z blagnenimi....
Al kaki postopki so pri previjanju?user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.7.2009 12:40:27   
Anonimen
dan!
punce jaz vas ne sfolgamuser posted image easy povedanuser posted image
indy to če ti še mal kaplja al pa odteče pomeni da imaš mal bolj zrahljano tm spodaj in da k se dete glih tko fajn naštima ti glih pritisne na mehur,to ni nič narobe sam se priporočajo tiste vaje jooooojj zdej se pa ne spomnim kako se jim že reče no,ammm bom povedala k  delaš tko kot da bi ustavila med lulanjem no in to morš ponavljat da se ti ta mišica okrepi.
lara glede napotnic se jaz sploh ne oziram k men piše velja samo do 12.8. pol pa pojma nimamuser posted image

(odgovor članu JaLuca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
15.7.2009 12:40:31   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

jaz pa nimam takega občutka. Pa se zelo poredko oglašam-bom nadoknadla, ko bom doma user posted image - pa sem vedno dobila odgovor, če sem kaj vprašala.

Zakaj jaz vsega ne prekomentiram:
1. je vsega preveč, ker so tukaj gor res pridne čveke
2. preberem vse, komentirat grem pa vsake kvatre ko imam čas ali voljo in povečini dosti stvari pozabim user posted image

Indy, tvoj post sem pa res hotela komentirat, ampak sem pozabila, sorry user posted image . Meni se zgodi odtekanje urina pri kihanju ali smejanju, če imam poln mehur ali zadnje dni, ko se mi je user posted image  naselil direkt zraven mehurja in vztrajno brca vanj user posted image  . Sem pa bila tudi jaz v prvi nosečnosti skos pod alarmom, da mi ne bi plodovnica odtekala. Ampak ko enkrat daš to čez, vidiš, da ne moreš zgrešit med uhajanjem urina in plodovnico. Ker dejansko plodovnice ne moreš zadržat. In sem takoj vedela, da je to to, pa mi ni kr odtekla, ampak mi je postopoma odtekala več ur.
Tako da nič bat, boš vedela. Tako in tako pa ni še naš čas za te zadeve user posted image

Barika imam eno vprašanje za tebe. Mislim, da sem zasledila na neki drugi temi, da imaš sling in se ti dobro obnese. Lahko poveš katerega? Jaz sem si sposodila že za tamalo sling z obroči, pa se ni obneslo, ker je mala živec, pa verjetno sem tudi prepozno poskusila. Bi treba že od micenega, da se navadi, kaj meniš? Sedaj bom morala nekaj pogruntat, ker mi bo manjkal par rok user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
15.7.2009 12:41:45   
baby blue
Jst načeloma pomojem tetra plenic za previjanje ne bom uporabljala... Uporabljala jih bom samo za v avtosedež, voziček, podiranje kupčka pa za v posteljico za pod glavico

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
15.7.2009 12:42:19   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: polari

LP, nekaj mi povejte: tetra plenice so tiste iz blaga, ne? Pa jih katera uporablja? Al se kak kombinira? Sem že vidla, da je teta povila najprej v plenico za enkratno uporabo (Pampers), pol pa še z blagnenimi....

so ja, jaz ne bom komplcirala, pa bom imela one za 1x uporabo.  To ko je pa tvoja teta delala, je bilo pa 99% zaradi kolkov, naš je imel navadno, pa 3 tetra prek

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
15.7.2009 12:43:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polari

te se bolj uporabljajo za široko povijanje kjer daš vmes,jaz jih imam tud pri tuširanju tamavčija pa pri podlagi za previjat k to šprica a ne?user posted image pa tko ful dost lahk z njimi delaš

(odgovor članu polari)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
15.7.2009 12:43:10   
chebelica21

hmmmm jasmina sploh ni panike pa cetudi nima nobena, nobenega odgovora sam,ker sem ze zaradi tega,kar se mi je zgodilo ze v porodnisnici pristala,user posted image pa ne bi rada 10krat jim tecnarila zaradi uhajanja urina,ker nevem ali je urin ali plodovnica,mogoce sem tecna glede tega,sam sem prvic noseca pa sem malo zaskrbljena!!!!!ker takrat ko mi je uhajala voda sem imela tudi krce!!!!user posted image

Če ne veš pač skoči do G. če je to čez dan, drugače pa v porodnišnico,... Mislim, da v takšnih primerih moreš imeti zdravniško pomoč in ne nas tukaj na forumu,... Me nismo zdravniki.
jaz sem tudi prvič noseča in vem, da v tvojem primeru nebi spraševala na forumu ampak G. Dovolj je že če samo pokličeš, pa vprašaš kako in kaj,... Sigurno ti bodo vedeli svetovat.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?