|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
15.7.2009 12:45:12   
polari
Aha, okej, hvala!user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
15.7.2009 12:45:14   
barika
Evo, imam idejo .. če se vam zdi, da zanalašč ignoriramo kakšno vprašanje, jih pa dejmo z drugo barvo pobarvat, ali pa boldat, da bo vidno.

aja, meni se pa spet mehurji delajo po prstih, pa 100% sem, da ne grem več k dermatologu zaradi tega ... ne vzamem 2 dni claritina, pa traja potem skoraj 3 dni, da se stanje normalizirauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
15.7.2009 12:45:58   
indy0024
hvala vsem za mnenje!!!!!pac to ni zamera samo vprasanje,da ne boste prevec jezne!!!!!user posted image tako kot je napisala jasmina!!!!!polari a mislis na siroko povijanje,ko se najprej dajo pampers pa potem plenica,to se uporablja predvsem zaradi kolkov.user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
15.7.2009 12:47:40   
altaja
Vsaka kdaj ostane brez odgovora, tko da...

Glede matičnih celic: celice danes že razmnožujejo, tako da strahu pred tem, da ne bi ostale dovolj sveže ni. Razvoj gre tle zelo hitro in to kar danes vejo in znajo o teh celicah je skorajda nič v primerjavi s tem kar načrtujejo za prihodnost.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
15.7.2009 12:47:57   
baby blue
Se strinjam s tabo barika... Kaj ko bi vprašanja napisale z drugo barvo ali pa jih odebelii da bi bila bolj vidna?

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
15.7.2009 12:48:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Evo, imam idejo .. če se vam zdi, da zanalašč ignoriramo kakšno vprašanje, jih pa dejmo z drugo barvo pobarvat, ali pa boldat, da bo vidno.

aja, meni se pa spet mehurji delajo po prstih, pa 100% sem, da ne grem več k dermatologu zaradi tega ... ne vzamem 2 dni claritina, pa traja potem skoraj 3 dni, da se stanje normalizirauser posted image

se strinjam s tem drugače pa tok nas je in imamo še kak opravek zraven tko da kakšno res komot spregledamo in sigurno je bila vsaka že kdaj spregledana tko da brez peneuser posted image
nč evo zdele grem pa kosilce na mizo vršt tko da pridne boditeuser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3781
15.7.2009 12:49:52   
polari
user posted image  Res mi je smešno, da sprašujem take brezvezne stvari, ampak resnično ne vem nekaterih stvari...saj se bom sproti naučila, ne? user posted image

Zdaj pa ste me še prestrašle glede user posted image  in dihanja, ko ste omenjale Angelcare...se res lahko zgodi, da neha dihat??? Ojej, potem pa res ne bom cele noči mogla spat ...

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
15.7.2009 12:50:31   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: polari

LP, nekaj mi povejte: tetra plenice so tiste iz blaga, ne? Pa jih katera uporablja? Al se kak kombinira? Sem že vidla, da je teta povila najprej v plenico za enkratno uporabo (Pampers), pol pa še z blagnenimi....
Al kaki postopki so pri previjanju?user posted image

tetra plenice so tiste iz blaga in so za široko povijanje, če še kolki niso dozoreli. Itak mislim, da imajo sedaj vse porodnišnice v praksi, da takoj naslednji dan slikajo kolke in ti pač povedo, kako moraš povijati. Če so kolki AA, je dovolj samo pamperska oz. plenička za enkratno uporabo. Prej si pa moral 3 mesece široko povijat in šele potem so slikali kolke. Jaz sem uprabljala samo pamperske in tisto povijalno (se ne spomnem kako se ji reče user posted image ), ki jo imaš za po tetra plenicah, da jih drži. To pa zato, da je bilo user posted image  bolj toplo, da je držala gor pleničko, da ji niso majčke zlezle ven in predvsem zato, da je je bilo več skupaj in sem imela za kaj primit user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
15.7.2009 12:51:21   
indy0024
CHEBELICA glih povedala sem,da sem zaradi tega ze bila v PORODNISNICI!!!!!!user posted image HVALA VSEM ZA ODGOVORE!!!!!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
15.7.2009 12:54:30   
indy0024
POLARI zato smo tukaj,da si pomagamo in svetujemo!!!!!!user posted image pa ce se kaj ne bos razumela pa vprasi,naj ti ne bo bed!!!!!user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
15.7.2009 12:55:14   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Barika imam eno vprašanje za tebe. Mislim, da sem zasledila na neki drugi temi, da imaš sling in se ti dobro obnese. Lahko poveš katerega? Jaz sem si sposodila že za tamalo sling z obroči, pa se ni obneslo, ker je mala živec, pa verjetno sem tudi prepozno poskusila. Bi treba že od micenega, da se navadi, kaj meniš? Sedaj bom morala nekaj pogruntat, ker mi bo manjkal par rok user posted image

jaz imam baba sling (identičen onemu iz pikapolonice), dobila sem ga pa za darilo.
Malega sem začela nosit nekje pri dobrem mesecu, pa bi ga še zdej, če mi ne bi bil pretežek (15 kg), je pa res, da je treba veliko vaje,pa čim prej ga začeti "matrati", da se navadi.user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
15.7.2009 12:58:10   
indy0024
BREZ ZAMERE VSEM UPAM DA NISTE JEZNE NAME!!!!!LEP DAN SE NAPREJ!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
15.7.2009 12:58:18   
tažana
pa naj še jaz povem, nekaj na temo odgovori. Punce toliko nas je da si jaz tudi prebližno ne morem zapomnit niti vaših nickov niti vseh vaših vprašanj.
Tudi jaz ne dobim vseh odgovorov pa se ne sekiram. Če pridem en dan na net pa če imam za prebrat 3 strani jih samo preletim. to pomeni da berem samo začetne odstavke drugo preskočim... Torej tudi vprašanj ne vidim. ja pomagalo bi, če vprašanja barvamo recimo rdeče in pač odgovarja tista, ki ima kaj za odgovorit. Jaz ne bom pisala za vsako vprašanje odgovor ali pa sem videla - odgovora nimam. Potem bo tukaj še 3 dodatne strani napisanega me bomo pa cel dan v računalnik gledale. user posted image
Ne smeš vzeti vsega tako osebno! tukaj smo itak virtualni prijatelji, ki nas druži podobna situacija v tem primeru nosečnost in nikakor ne smeš kritike oziroma tukaj imenovane ignorance vzeti za osebni napad!

Punce veliko dobro volje in razumevanja pa bo!!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
15.7.2009 12:58:32   
baby blue
polari tudi če so brezvezne stvari... Ti kar vprašaj... Saj tudi sam kdaj tako butasto vprašanje ven vržem ampak kaj potem... Se pozna da sem prvič noseča pa mam kup neumnih vprašanj... user posted image ... Sej zato je pa forum da si svetujemo in predlagamo

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
15.7.2009 12:59:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Zdaj pa ste me še prestrašle glede user posted image  in dihanja, ko ste omenjale Angelcare...se res lahko zgodi, da neha dihat??? Ojej, potem pa res ne bom cele noči mogla spat ...

nočem te strašit (sem že ene 3x pisala o temuser posted image ), da je moj kr večkrat nehal dihat. pa je pediatrinja rekla, da se to pač  zgodi (nazadnje okoli prvega leta starosti, ko sma mu hotla zadevo že vzet, zdej j pa nima že ene 4 mesece, ker ga slišim, ko se premetava p postelji)user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem jo vprašala, a potem tud pač kr novga otroka narediš, če prvi pač ne začne več dihat al kokuser posted image , no potem me je pa čudno gledalauser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
15.7.2009 13:01:46   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

CHEBELICA glih povedala sem,da sem zaradi tega ze bila v PORODNISNICI!!!!!!user posted image HVALA VSEM ZA ODGOVORE!!!!!

Ja saj vredu to, ampak če še potem vedno ni vredu in te je strah pač greš ponovno,... Ne vem vsaj jaz tako mislim in bi reagirala tako v takšni situaciji. Saj upam, da se ti bo to porihtalo, ker verjamem da je neprijetno in si vedno na trnih kaj in kako. user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
15.7.2009 13:09:42   
baby blue
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

BREZ ZAMERE VSEM UPAM DA NISTE JEZNE NAME!!!!!LEP DAN SE NAPREJ!!!

Buča nič nismo jezne nate user posted image ... Zakaj pa naj bi bile... user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
15.7.2009 13:13:02   
majra

Barika imam eno vprašanje za tebe. Mislim, da sem zasledila na neki drugi temi, da imaš sling in se ti dobro obnese. Lahko poveš katerega? Jaz sem si sposodila že za tamalo sling z obroči, pa se ni obneslo, ker je mala živec, pa verjetno sem tudi prepozno poskusila. Bi treba že od micenega, da se navadi, kaj meniš? Sedaj bom morala nekaj pogruntat, ker mi bo manjkal par rok user posted image

jaz imam baba sling (identičen onemu iz pikapolonice), dobila sem ga pa za darilo.
Malega sem začela nosit nekje pri dobrem mesecu, pa bi ga še zdej, če mi ne bi bil pretežek (15 kg), je pa res, da je treba veliko vaje,pa čim prej ga začeti "matrati", da se navadi.user posted image

Hvala! Pa v tem ga lahko nosiš v različnih položajih, ne? predvsem me zanima za potem ko že drži glavico, če je lahko obrnjen stran od tebe?
Jaz sem začela s tem projektom pri 7 mesecih, potem si predstavljaš kakšnega dretja je bilo to user posted image  Bom šla pogledat v pikapolonico.  user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
15.7.2009 13:14:37   
SONČEK LARA
Barika
tole z angelcare...in kaki je bil otrok ko si prletela do njega. Pač si ga zbudila, dvignila., da je zadihal. a si prou vidla da je zajel sapo ko si ga dvignila. Mislim ne je to groza. In vem da sem šla pri lari neštetokrat k njej gledat če diha. In potem sem en dan kake pol leta nazaj prebrala eno zlo žalostno zgodbo in sem rekla grem kupit.

To sta dve plošči a ne? ena gre pod jogi, druga pa?

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
15.7.2009 13:16:19   
barika

Hvala! Pa v tem ga lahko nosiš v različnih položajih, ne? predvsem me zanima za potem ko že drži glavico, če je lahko obrnjen stran od tebe?
Jaz sem začela s tem projektom pri 7 mesecih, potem si predstavljaš kakšnega dretja je bilo to user posted image  Bom šla pogledat v pikapolonico.  user posted image

zdej na pamet ne vem, ima pa baba sling na netu navodila, pa točno po mesecih kako in kaj, pa kako se da otoka v sling.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
15.7.2009 13:18:46   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Barika
tole z angelcare...in kaki je bil otrok ko si prletela do njega. Pač si ga zbudila, dvignila., da je zadihal. a si prou vidla da je zajel sapo ko si ga dvignila. Mislim ne je to groza. In vem da sem šla pri lari neštetokrat k njej gledat če diha. In potem sem en dan kake pol leta nazaj prebrala eno zlo žalostno zgodbo in sem rekla grem kupit.

To sta dve plošči a ne? ena gre pod jogi, druga pa?

mali spi v isti sobi kot midva, 1 meter stran od mene, pa ponoči jaz nisem slišala kako diha. ja ko se je alarm oglasil, sem skočla do njega in ga "ruknala", da je zadihal  nazaj. pa se slii kako malo bolj globoko vdihne.
sta 2 plošči (eni modeli imajo mnde samo 1 ploščo), ki se ju da obe pod jogi (pač, ko je malo večji, da ga bolje zazna - ali kok nej ti povem)

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
15.7.2009 13:26:21   
SONČEK LARA
mah kupla bom, preštudirala pa bo. Moj pa naj pizdi kukr če. Sam vprašala ga bom kolkrat si ustal pa šel pogledat tamalo. Če je on flegma pa sproščen sem zelo vesela zanj, naj pa on mene kot mamo razume da sem en velik panik.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
15.7.2009 13:42:57   
Sarchi
Dan punce

matr rabi človek pol ure da prebere tekoče dnevne poste....
indy ne sekiraj se....tud meni se je podobno večkrat zgodilo...te ni skoz gor, prideš vprašaš neki in ni odgovora. ampak ok, jzt vprašam če kjera kej odreagira kul če ne, pač....user posted image
kar se tiče tvojga vprašanja dej vseen bodi bolj pozorna kaj je to..ne vem če je kul v primeru da je plodovnica. meni tko občasno kej poteče in je vložek mal moker, sam se mi ne zdi ful. drgač pa pojma nimam kaj bi blo, sm tud jzt prvič in veeeečkrat zelo zmedena user posted image

drgač pa angel care midva ne bova kupla...upam da bo vseeno kul.
kar se kozmetike tiče, nism še čist nč kupla, bom pa čist osnovne stvari (olje, hladilno mazilo, ribodermin, fiziloško, alkohol in trdo milo)

a ve si boste kuple nastavke za dojit? jzt sm gledala pa ne vem al ja al ne...pa kateri so ok?

drgač sm pa tud jzt dns pridna in sm cunjice mal zložila in sortirala kar sem dobila...pa tetra pleničke oprala se sušijo...mela jih bom sam za podložit pa kej obrisat, drgač mislm kar od začetka z pamperskami povijat, edin če ne bo kej narobe in priporočilo za drugačno povijanje. dobila pa sem tud tiste z trakci za čez tetra, tud to bom oprala in mogoče res tko k je napisala majra mela za čez pampersko, da bolj prime?? sej ne vem, itak sem čist zgublena k je prvič...bomo že sproti vidli kako bo....bom takrat bolj konkretna z temi vprašanji user posted image

punce ne se jezit, hormončki nam po mojem vsem mal nagajajo, pa tale vročinca....sej bo hmal tud za nas lažje!

uživajte lep sončen poletni dan...

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
15.7.2009 13:51:23   
baby blue
Kar se nastavkov tiče... Jst jih ne bom kupovala bom videla kasneje ko bom začela dojit kako bo... Še vedno lahko potem če bom še v P pošljem mojega al pa koga od mojih po nastavke...

Joj kako ste že vse pridne... Že vse perete in sortirate... Jst nimam še čisto nič opranega... Za sortiranje moram pa tako ali tako počakat na previjalno, ki ima spodaj predale da cunjice lepo pospravim...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
15.7.2009 13:55:43   
Erdbeere
Dober dan, evo imam ravno še 5 minut časa, da letim pod tuš in potem k G, da sem vas prišla samo pozdravit-

Prebrala nisem od včeraj nič ,ekr se mi res mudi, vam pa zvečer sporočim kakšne manekenske postave je naš user posted image in kako je na glavi ali prečno al mogoče sedečki...po občutku mislim, da je na glavi...

Lep pa ne preveč soparen dan...tukaj pri nas je obupno

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?