majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej IZVIRNO SPOROČILO: indy0024 dannn kako ste kaj????jaz sem kar uredu sam vidm,da me vec noben ne smerglja na tem forumu razen veselke,ki je edina odgovorila na moje vprasanje!!!! opazam da sem magnet za odbijanje,halooooo ,ze vceraj zvecer sem zastavila eno vprasanje,pa nobenega odgovora????? hmmmmmm.LEP DAN SE NAPREJ!!!! Se podpišem pod tem! Ker tukaj moraš res 10 krat vprašat pa še te je vprašanje če ti katera odgovori!!!! Upam da ne bo katera zamerla sam tukaj ste aktivne ene in iste potem ko pa katera druga kaj vpraša ko se ne vglaša vsak dan jo pa ignorirate! Po tem takem je bolši da si izmenjate msn naslove! Pa brez zamere!!!!! jaz pa nimam takega občutka. Pa se zelo poredko oglašam-bom nadoknadla, ko bom doma - pa sem vedno dobila odgovor, če sem kaj vprašala. Zakaj jaz vsega ne prekomentiram: 1. je vsega preveč, ker so tukaj gor res pridne čveke 2. preberem vse, komentirat grem pa vsake kvatre ko imam čas ali voljo in povečini dosti stvari pozabim Indy, tvoj post sem pa res hotela komentirat, ampak sem pozabila, sorry . Meni se zgodi odtekanje urina pri kihanju ali smejanju, če imam poln mehur ali zadnje dni, ko se mi je naselil direkt zraven mehurja in vztrajno brca vanj . Sem pa bila tudi jaz v prvi nosečnosti skos pod alarmom, da mi ne bi plodovnica odtekala. Ampak ko enkrat daš to čez, vidiš, da ne moreš zgrešit med uhajanjem urina in plodovnico. Ker dejansko plodovnice ne moreš zadržat. In sem takoj vedela, da je to to, pa mi ni kr odtekla, ampak mi je postopoma odtekala več ur. Tako da nič bat, boš vedela. Tako in tako pa ni še naš čas za te zadeve Barika imam eno vprašanje za tebe. Mislim, da sem zasledila na neki drugi temi, da imaš sling in se ti dobro obnese. Lahko poveš katerega? Jaz sem si sposodila že za tamalo sling z obroči, pa se ni obneslo, ker je mala živec, pa verjetno sem tudi prepozno poskusila. Bi treba že od micenega, da se navadi, kaj meniš? Sedaj bom morala nekaj pogruntat, ker mi bo manjkal par rok
|