|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
6.7.2009 18:02:38   
tulpek
Evo user posted image . Uspelo je. Sami lepi bušiji so na tej temi user posted image .
ps. Imava pa podobni majici user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 6.7.2009 18:05:00 >

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
6.7.2009 18:03:34   
Anonimen
indy sm ga že zraven prlimala zdej pa sam povej točno kolk tednov pa dni si noseča da zraven napišemuser posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
6.7.2009 18:09:13   
indy0024
evo ratalo mi jeuser posted image hvala vsem!!!!!!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.7.2009 18:10:25   
baby blue
evo mene babe žabe user posted image user posted image

Pregled danes je bil uspešen... Z malo je vse OK z mano tudi... Pridelala sem en dodaten kg... Velika je približno 40 cm tako da lepo rastemo... Plodovnice je dovolj...user posted image user posted image

Naslednji pregled imam že čez 2 tedna (27.07)... Takoj po morju... user posted image user posted image ... Ćeprav bo nadomestna G ki je že zelo v letih se že vseeno veselim

Mi je pa malo ćudno ker še nisem dobila nobenih papirjev za CSDuser posted image user posted image ... Naslednjič ko imam pregled bom v 33 oz 34 tednu...

Aja drugače pa super vsem za super preglede in za zdrave razgrajače v trebuščkihuser posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 6.7.2009 18:12:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.7.2009 18:10:40   
indy0024
larilu ti napisi 30 tednov,aja tulpek pa se res je!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.7.2009 18:13:26   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Mi je pa malo ćudno ker še nisem dobila nobenih papirjev za CSDuser posted image user posted image ... Naslednjič ko imam pregled bom v 33 oz 34 tednu...

Ponekod velja samo materinska knjižica in datum v njej, tako da pokliči na CSD in vprašaj.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.7.2009 18:18:24   
_melody_
Ženske za katere vozičke ste se ve odločile. Jaz si še vedno ogledujem pa ne vem katerega bi user posted image . Pa da je cena max 350€.

Mala je po včerajšnjem padcu kar skos živahna, tako da sem se pomirila, mene pa trtica takooooooooo boliuser posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.7.2009 18:58:30   
indy0024
melody pojdi v supernovo na rudniku v ljubljani, tam je trgovina turbo malček, pa si oglej malo, eni so dobri in poceni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.7.2009 19:20:44   
yenny
Sami lepi bušiji!Upam,da bom do septembra toliko napredovala,da še jaz svojega prispevam.
Mi imamo pregled jutri in še diabetologa za zraven,tako,da sem za nekaj ur dobra.Upam,da ne bo kakšne sopare v zraku,potem je vsaj nekoliko lažje vse skupaj!
Danes sva šla z mojim še v šolo za starše.kar na jutranje predavanje,pa nas tudi ni bilo ravno malo.
Sem pa mislila,da bodo tam kakšna dva predavanja na teden pa ne bo nič s tem.Ta teden smo prosti samo v petek,naslednji teden pa je cel zaseden s preavanji.Tako,da sem premišljevala,da tak tempo zdržiš samo ne-noseč!user posted image
Teme so drugače kar zanimive,itak pravim,da je teorija eno,praksa pa drugo,je pa prav,da slišim kaj je novega.Naredila bom pa kot  vedno po svoje!user posted image
Spet me nekaj začenja boleti sramna kost,pa sem mislila,da se je že naveličala!user posted image
No,vsaj spim pa dobro!Nekaj mora biti pa tudi brez problemov,a ne!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
6.7.2009 19:36:52   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Ženske za katere vozičke ste se ve odločile. Jaz si še vedno ogledujem pa ne vem katerega bi user posted image . Pa da je cena max 350€.

quinny freestyle 3xl, ma zakon je, res. user posted image user posted image user posted image
Notri vozim (za 1x) 15 kilskega čmrlja user posted image , pa ni videt, da bi tako težo vozla, vozek ima pa dobrih14 kg, ampak ni panike.
Prej sem imela 11 kg težko marelo, pa ko sem malega not peljala sem vse mišice čutla user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.7.2009 19:45:27   
Nepoznana
Ojla, evo, končno spet mene!

Diabetologa sem dala skoz - sem na meji s sladkorjem in zaenkrat mi je predpisal dieto in pa merjenje sladkorja trikrat na dan po obroku. Čez dobra dva tedna moram nazaj, da bo videl, kako bo. V najslabšem primeru bom na inzulinu. Dejte mi povedat, a to gre samo preko injekcij ali je še kakšna druga možnost (za katero še nisem slišala)?user posted image

Sicer se pa precej slabo počutim, omotično in švoh. Sem se kar pri zdravniku oglasila in do ponedeljka imam bolniško in počitek.
Kam greste oz. bi šle ve v mojem primeru? H ginekologu al osebnemu splošnemu zdravniku? Pri nas danes ni bilo problema, ker nobeden od teh ni delal in sem morala k dežurnemu user posted image .

user posted image Posteljico imam že sestavljeno, spalnico preurejeno, tako da ima naša mala bejba že svoj kotiček, (bodoči) ati je prebarval stene...Se mi zdi, da bolj on gnezdi, kot pa jaz user posted image . Me veseli, da je tako navdušen.

Sicer pa sem danes na enem forumu prebrala, da si septemberke počasi že pripravljajo torbe za v porodnišnico...Hm, jaz bom še malo počakala, čeprav bi znala zaradi cukra in občanega visokega pritiska kej prej it...Upam, da ne.

Ja, punce, res ste luštne na srečanju! _Melody_, me se bova pa itak v porodnišnici srečali, če bo šlo vse po planih user posted image .

Slikco bušija pa tud js prilimam ob prvi priliki, ko bom spet kaj slikala - neki časa sem bila pridna in sem si uredila album na RR, zdej pa neki štrajkam...user posted image

Uživajte!

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
6.7.2009 21:04:29   
SONČEK LARA
Čer! No pa sem frej, mala spi ko angelček, čeprav jo zadnje dni nekaj meče ponoči, sanja očitno kaj takega ker se kr dret začne ko bi jo kdo iz kože dajal.

Tudi jaz sem za "po riti" skoz obljubljam slikico, pa je nkakor ne prilepim gor, se bom mogla spet slikat, ker bo una že prestara. Problem je ker sem doma in tale povezava z navadnim tel. kablom je za pošizit. Sem rekla da si umislim trojčka za v hišo...jap, sem se uštela, so mi sporočili vsi operaterji da je centrala na vrhniki prenasičena in da trenutno ne morem imeti drugega kot navadni stacionarni telefon. tega pa ne rabim. Ali uporablja katera ta instant internet, to k ponuja zdej mobitel k dobiš še prenosnika zraven. ma iščem vse opcije, ker ko se rpeselimo, nimam pojma kako bom čvekala z vami.

Pri nas tudi nič seksa, imava zdravniško prepoved, se pa pocrkljamo pa je. Moram pa rečt da mi je želja po seksu po prvem porodu ful padla, tko da se morm zdej po tem porodu mal u red spravit, ker drgač mi bo dec še ušel hudiča user posted image .

Glede vozičkov, jaz prodajam svoj prvi voziček L.2007 Traxx 4. Zakaj?Zato ker sem si zaželela trikolesnika in ne štiri. Če ga ne prodam v roku meseca dni, bom obupala in ga pač imela še tokrat. sam smo me babe, moj pravi da se na ženskah dela biznis, ker bi skoz neki novga mele. Tko da če katera potrebuje če še nima vozička, ga prodajam jaz, slikco pa sem enkrat že pošiljala. Cena pa je minimalna.

aja še neki, nečak je najbrž norice fasal, dejte mi povedat kake so posledice če jih jaz nisem prebolela. Jutri izvem točno če ima res norice, in če so res, kličem k dr. da mi pogleda v kartoteko.

No sedaj pa grem po dolgem...pa vrečka smokijev mi ne uide.

Nočka

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
6.7.2009 21:36:49   
JaLuca
Uh, je naporen dan za mano, zjutraj pregled, laboratorij, pa po MB še za papirje rihtat do konca za hiško, potem sem šla za urco k mami na kavo, pa po tamali v vrtec, domov, kosilo, potem pa še na PT kupiti material za temelje in ploščo.

Pregled, vse je OK, še vedno glavična vstavitev, user posted image  tehtal 1929g, plodovnice dovolj, MV zaprt in še dovolj trden, sem pa v 31t.

Lubenička pa sem bila na seznamu, torej podatki:
starost 32 let, 3 nosečnost, imam že doma dve pupi, zdaj naj bi bil user posted image , rodila bom na PT, naslednji pregled 27.7, doslej pridelala 12,9 kg, PDP 9.9.

kg štejem od prvega pregleda pri G v 7t, samo sem pa shujšala do pregleda 2,5 kg.

Masaža presredka, nisem izvajala, sem se 1 ful raztrgala, ker je tudi mala bila omotana s popkovnico 2x okrog vratu in 1x okrog rame, samo ko me je G v porodnišnici pogledal, ko sem šla rodit, je rekel že sestri močne mišice in me še vprašal če sem trenirala tek. Seveda sem ga, na srednje proge, in je sestro opozoril. Je pa bil še tudi na dan vrnitve domov v viziti, in se me je takoj spomnil, in rekel, ne da bi sploh pogledal karton, rekel, da sem sigurno fejst šivana (vem da sem imela znotraj čez 30 šivov, več nisem štela, šival me preko pol ure, se je moj user posted image  že zunaj vstrašil)

Drugič pa sem imela samo 4 šive zunanje.

Mogoče ne bo zdaj nobeden, samo že po glavici user posted image  je razvidno, da bo obseg glave velik.

Erdbeere midva bova tudi uporabila vozek še tretjič, pa čeprav je malo se rdeča barva posvetlila, še je vedno tudi v uporabi, ko grem s tamalima na dolg sprehod, pa še tovorim zraven marsikaj (npr. vozek za pupike, ko kateri ni več za voziti, si ga kar obesim na držala, spodaj še puno vode plus igrače, pa se še kar kaj najde)

Lahko noč punce

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
6.7.2009 22:44:01   
oktavija
Halo deklice moje!

No jaz sem še med živimi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najprej vidim da imamo vse že ogromne trbuščke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
In da ste imele srečanjeuser posted image , za kar sem pa žalostna...user posted image upam da bo še kako srečanjeuser posted image bi vas rada spoznala!!!

Kot veste smo imeli selitev in zato sem bila 14 dni brez interneta... pa tudi v službi nisem že 14 dni tako da sem bila res totalno odklopljena od sveta...user posted image

No 19.06. sem imela kontrolo pri moji G....dete je zdravo in veselo miga, imeli bomo verjetno deklico, čeprav zdravnica ni bila 100 % prepričana... Sladkorne nimamo, in zredili smo se +13 kg in stari smo 31 tednov...
Aja pa za seznam popravite da imam 29 let...user posted image user posted image user posted image

No toliko od mene za danes... se še kaj oglasim!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.7.2009 1:38:12   
Lubenička

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (27)             (1.user posted image , 0.user posted image )     06.07. user posted image   LJ +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     ?.?. user posted image      +12
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )    04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     23.07.   user posted image  +9,5

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07.  user posted image CE +11
Lenck (25)               (1.user posted image , 0. user posted image   ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image  LJ +13

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07.   user posted image  CE +3,5
planinc1978 (30)    (2. user posted image , 1.user posted image )    01.07.   user posted image  +10
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.  CE

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 .user posted image , 1. user posted image )   ?.?.
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image IZOLA +7
ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )   ?.?. user posted image

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    30.07.  user posted image   ŠEMPETER +7
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   MB +7

06.09.  
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2. user posted image )    ?.?.  LJ

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?. user posted image   +4
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   15.07.   user posted image  LJ  +7
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.  user posted image    PO +12
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.   user posted image   +13
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    08.07.  user posted image   PO +5
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image   13.07. user posted image   PTUJ  +17

08.09.

draja (29)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08.  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   21.07.   NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07.  user posted image JESENICE  +6,5
S1902 (29)              (2. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image   TRBOVLJE +6
zadovoljnalana(?)    (?. user posted image , 1. user posted image )     ?.?.
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image   07.07.  user posted image   LJ/PO +11,5
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image )     27.07.  user posted image PTUJ +12,9

10.09
.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    28.05.   +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      03.07. user posted image   +7

12.09.

jancyika (19)             (1. user posted image , 0. user posted image )      ?.?.
Nataša31 (?)                (2.user posted image , 1. user posted image )     23.07.  JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    27.07. JE +2
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   20.07.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  ?.?.   -4      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  10.08. PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image   MB +7

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image  
Barbka26 (25)            (1.user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    15.07. MB +5,5

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    17.07.  user posted image   +10

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 07.07.
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5
nussy (28)                   (?. user posted image , 1. user posted image )  ?.?.

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    23.07.  user posted image  +6
janezz (27)                  (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image

19.09.  
Doria (30)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?.  user posted image

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image +9
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.   user posted image
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    30.07.   BREŽICE  +7

22.09. 
_melody_ (?)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    13.07.  user posted image   +2,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    06.07., 23.07. in 12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image +8
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6

26.09.  
Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.  user posted image  + 3
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     15.7.  user posted image MS +5
tažana (26)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      10.07. KR +9
klaja (28)                     (3. user posted image , 2. user posted image )    02.07. MB
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1. user posted image )    MB    user posted image user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      22.07. user posted image  LJ +7
jullie (27)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?.?. user posted image PTUJ
mancag (30)                (1. user posted image , 0. )user posted image       30.07. user posted image CE +13

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       04.08.  user posted image   PO +15
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       09.07.  user posted image   LJ +10

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        22.07.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       ?.?.  user posted image   LJ +9

Skupaj:
75

Fantki : 20
Punčke : 20
Presenečenje : 13

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image  

Neaktivne nosečke smo zbrisali. V primeru aktivnosti vas z veseljem dodamo.

Zanimive spletne strani si oglejte na seznamu; str. 112.

Naša Rubin je rodila 19.6.09...Gajo in Zojo...Z MISLIMI SMO Z VAMI!! user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.7.2009 8:19:49   
veselka
jutro,

evo jaz sem zadnji dan v službi in ravno danes največ problemov... imam drisko in spakuje se mi po žveplu... apetit sicer imam, sem pa že čisto hin... gležnji so kr usahnil, pa lulat me nič ne tišči.
moram zdržat do 15.30.. upam, da bo hitro minilo... imam za pospravit svoje stvari, sodelavki plan dela narest, tekoče stvari še vmes vzet, spisat navodila za delo, od osebe ki jo nadomeščam, za moje nadomestilo (jako kompliciran sistem user posted image )... v glavnem...

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bubica moja pridno brcka, sicer je v tem trenutku malo neprijetno, ker me v želodec in črevo vsake tolk nabije, ampak sem vesela, da je z njo vse ok in da kljub maminemu slabemu počutju ona divja od zdravja user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 7.7.2009 8:20:15 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3166
7.7.2009 8:27:32   
Tanik
Dobro jutro user posted image ,

veselka super za zadnji dan šihta, saj bo hiter ura naokoli user posted image

jaz tudi odštevam dneve user posted image pa se mi tok fajn zdi. da bom potem imela čas da še vse zrihtam, imam še tok enga dela  preden pride bebi. pa moram mal pohitet dokler me še trebuh tok ne ovira.
je treba user posted image še po hiši zrihtat, pa ograjo pobarvat.pa user posted image pa nabavit user posted image

user posted image imamo v renoviranju,jo tast renovira, pa previjalno v delu.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 3167
7.7.2009 8:39:18   
Anonimen
jutro!
dans bo pa prov turoben dan k bo dežek padal pa še megla mislim groza pa tako poletjeuser posted image

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
7.7.2009 8:41:13   
Anonimen
SEPTEMBRSKI BUŠIJI

user posted image
Baby blue 29t3d

user posted image
altaja 32t

user posted image
tazana 27t4d

user posted image
veselka 31t

user posted image
tanik 27t

user posted image

Tulpek, 33t

user posted image
sontschica 30t

user posted image
barika 31t

user posted image
Sarchi 30t

user posted image
škorpijončica 31t

user posted image
vila MaLiNa 31t4d

user posted image
larilu 29t2d

user posted image
indy0024  30t

user posted image
srečanje septembrk: Erdbeere, škorpijončica, Lubenička, veselka, sontschica, pupček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
7.7.2009 9:01:24   
barika
jutro
jaz sem pa danes taaaak slabo spala, dan i za povedat, nisem mogla dihat, vroče mi je bilo, zeblo me je ,koža me je srbela, nisem se mogla naštiamt, moj je rinil v mene, da sem skor dol padla user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaspala sem šele, ko je šel v službo, no potem me je pa ob 8. mali zbudil, v glavnem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
7.7.2009 9:20:36   
aromaja
Lubenička, naslednji pregled imam 14.7., ugojila sem se pa do sedaj 10 kil.
Mater, se bliža čas poroda, a...jaz kar ne morem verjet kako hitro je to minilo. Zdi se mi ko da je bil december včeraj! (čeprav mi je po količini potu, ki ga spustim vsak dan, jasno, da ni bil) Komaj čakam ta pregled 14.7. da lahko končno začnem urejat papirje za porodniško in vse to in da lahko še za 3 tedne uidem na morje, skupaj s torbo za v porodnišnico, za vsak slučaj ;)
Ja, vročina, ta me ubija, mislim, da več izšvicam, kot pa polulam, tok teče od mene. Dva dni nazaj sem si celo uspela gleženj zvit. Sem bila prepričana, da ga je mojih svežih skoraj 90 kil pokopalo, pa ni nič resnega. Ves kalcij, magnezij in vitamini očitno le nečemu služijo ;)
Rubin, vesela sem, da so tvoje pupe boljše! Še naprej držim pesti.
Z mojim se končno seliva nazaj v svoje stanovanje. Danes je D-day, ko bova verjetno prvič tam prespala :) K mojim bo treba it še po voziček in lupince, pa smo ready, steady.
Cunj ima naša Zala že zdaj več ko njen ati ;) Z vseh vetrov so prišla rabljena oblačilca. Sem kar malo zgubila pregled nad tem, kaj imam in kaj moram še nabavit, ker je tok cunj v tok različnih številkah. Danes grem še po zadnji sveženj prepranih oblek k mami, potem pa kuli v roke in pisat kaj imamo, kaj nimamo.
Tako, zajtrk je za mano, zdaj pa šibam po opravkih!!!
Dobro jutro vsem in miren dan vam želim!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
7.7.2009 9:32:21   
draja
Ojla pozdravljene čvekice!

Evo nas z dopusta. Kako hitro mine 14 dni! V glavnem, na morju smo se imeli super. Itak!

Vidim, da ste vmes pridno čvekale in slikale svoje trebuščke. Bravo, bravo user posted image user posted image user posted image .

Za novega člana nimamo še nič pripravljeno, bo pa treba počasi začeti. Nikoli ne veš,... No, saj kupovati ne bo treba skoraj nič, ampak je vseeno treba mal sobo preuredit, pa vse oprat, zlikat, torbe pripravit,...

Rubin ves čas mislim nate in tvoji deklici in držim pesti, da bo šlo vsak dan na bolje in brez zapletov in da se boste čim prej cartali vsi skupaj doma!

Na seznamu lahko popravite mojo starost na 30 letuser posted image .

Toliko zaenkrat od mene. Upam, da se bom zdaj lažje vključila v kakšno tekočo debato, ko sem spet v civilizacijiuser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
7.7.2009 9:34:19   
tulpek
Pozdravljene user posted image .
Samo malo se oglašam, nimam nič konkretnega za napisat user posted image . Dolgočasim se v službi...
Pa ponoči me je krč prijel user posted image , ampak sem ga hitro odgnala user posted image .

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
7.7.2009 9:36:13   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Na seznamu lahko popravite mojo starost na 30 letuser posted image .

Čestitam ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
7.7.2009 9:36:49   
chebelzza

Dobro jutro čvekice! No, po dolgem času spet pišem, berem vas pa tako ali tako vsak dan....
Vidim, da pridno čvekate, da bušiji rastejo in da ste se imele zelo lepo na strečanju...Tudi mi lepo rastemo, slikico mojega bušija bom tudi probala prilimat, v četrtek imam pa pregled, tako da vam potem sporočim kako in kaj je z našim user posted image .
Nekaj me zanima..... Ali se je kateri zgodilo, da ni smela koristiti letošnjega dopusta?
Jaz sem malo prej klicala na firmo in so mi rekli, da ga ne smem, pa čeprav sem letos delala do 21.5!
Mislim no....... In tako mi ga bodo avtomatsko vzeli 13 dni....

Prosim za vaša mnenja!
lepo se imejte, se tipkamo.....

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?