|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
8.5.2009 9:17:09   
baby blue
evo še moji podatki za na seznamček... midva sva rekla da ne bova šla na vsa predavaja ampak na najbolj pomembna po vsej verjetnosti... odvisno od tega kako moj dela...

baby blue   13.09.2009  junij, Jesenice   JA

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 226
8.5.2009 9:29:25   
mancag
Jutro!
Bety11:smo te že pogrešali. Samo, da je vse ok.
Tanik: jaz še vedno ne čutim brce. Kaj pa ti? Trebušček pa se mi lepo vidi že.

Jaz že celi teden kličem v ZD. Celje, da bi vprašala za termin maj in junij kdaj so predavanjauser posted image  pa se dobeden ne oglasi.
V torek imam pregled in bom vpr. sestro .Na predavanja bom šla s fantom. Želi si biti zraven, ker ga tudi vse zanima.
Ali mogoče katera ve, ko je iz Celja, kdaj so pred. termini za mesec maj in junij.user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa grem zajtrkovat;
user posted image user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 227
8.5.2009 9:34:47   
Sarchi
jaz grem v MŠ v Postojni, mož z mano user posted image , rodila bom tudi v Po, ob pomoči moža.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 8.5.2009 9:37:04 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 228
8.5.2009 9:40:39   
barika
Mancag, meni se zdi, da je Pavlina na dopustu, zato se nihče ne oglasi.

a telefonsko imaš pravo? 03/5434437

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.5.2009 9:41:47   
planinc1978
Ojla user posted image

vidim da ste že na drugem delu, pridno čvekate ni kaj. Jaz imam pa trenutno toliko dela v službi, da sploh neta ne odprem, doma mi pa ob tako lepem vremenu še na misel ne pride, pa tud moj razgrajač hoče biti samo zunaj , kar je seveda pravuser posted image .
Torej komentirala ne bom nič, ker nisem nič prebirala za nazaj, samo da poročam stanje iz MF, ki sem jo imela v ponedeljek.
Torej vse naj bi bilo BP, le mal me slabokrvnost j..., tako da sem dobila tablete retafer. Imela sem tudi pregled sladkorja (mende zaradi moje starostiuser posted image in ker je bil taprvi dost velik, težak...) torej tud sladkor je v mejah normale. Sem pa mislila, da bo ful hud tist zvarek, k ga morš spit, sam ni bilo panike, sam tri deci zelo sladke vode spiješ.

Sicer pa , ja mende bomo imeli user posted image ...tako da sem kr vesela, čeprav našemu tamalemu še vedno ne gre iz glave bratecuser posted image

tako punce, danes je petek, mene čaka še ogromno dela, lepo čvekajte,upam, da se prihodnji teden uspem večkrat oglasiti. Takrat bom tudi vse prebrala za nazaj in kaj pokomentirala.

Aha, dolžna še objavo kil (uf)...ja +8 jih je in naslednji pregled 1.6. Aha pa na seznamčku sem opazila, da sem še vedno eno leto mlajša...torej tista ki to ureja, naj mi le napiše tisto enko poleg trojke, ki se sveti kr že od februarjauser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.5.2009 9:51:08   
jasmina in tadej

SEZNAM ZA MATERINSKO ŠOLO

NICKuser posted image PDP
user posted image MŠ(kdaj,kje)user posted image KJE RODILEuser posted image PARTNER  

jasminauser posted image 5.9.09user posted image Junij, MB     user posted image Maribor      user posted image Ja

tanik     user posted image 27.9.09user posted image      ? ,LJ     user posted image Ljubljana     user posted image
?

barika   user posted image 3.9.09   user posted image ne gre        user posted image Celje          user posted image ?

kepica   user posted image 9.9.09   user posted image ?,Jesenice  user posted image Jesenice     user posted image Ja

baby blueuser posted image 13.9.09user posted image junij, Jeseniceuser posted image Jeseniceuser posted image Ja

sarchi     user posted image 13.9.09 user posted image ? , Postojna    user posted image Postojnauser posted image Ja

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 8.5.2009 9:52:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 231
8.5.2009 9:56:07   
barika
J&T moj bo zraven pri porodu, če je to tudi za seznam (se že sekira, kok bo malega spravil prav čas v varstvouser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 232
8.5.2009 10:01:19   
Tanik
mancag ne čutim še brce, trebuh pa vzhaja, sem danes oblekla prvič pajkice in jeans nosečniško krilo pa balerinke. sem videla da se nosečnice tako oblačijo.user posted image
ne sekiraj se glede brcik, bo še brcal.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.5.2009 10:01:52   
mancag
Barika:  HVALA. Telefonsko imam pravo. Poklicala jo bom v torek zjutraj preden grem na MF.
Mene zanima katero g. imaš tiuser posted image  Pa si zadovoljnauser posted image

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 234
8.5.2009 10:06:04   
kepica
Aja, še mesec MŠ user posted image  junij

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 235
8.5.2009 10:07:14   
baby blue
naš pa že kar veselo brca danes... user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 236
8.5.2009 10:15:08   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

user posted image

Rubin tole je pa Hartan a? Midva se tudi s takšnim spogledujeva (s 4-kolesnikom). Ker so predragi bova kupila rabljenega, ker Hartani so baje ohranjeni v nulo. Sicer pa bom vidla, ko bova ogledovala...

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.5.2009 10:18:45   
baby blue
izgleda lep... pa praktičen je tudi gotovo...

midva ga pa dobivanaslednji teden.. že komaja čakam.. potem pa počasi na lov za posteljico... si jih tudi že ogledujem...

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.5.2009 10:21:58   
Anonimen
Zanimivi vozički + oblačila + dobre cene v Mamiti v MB: www.mamita.si 

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
8.5.2009 10:28:29   
Sarchi
seznamček - še moj mesec MŠ junij.

baby blue, naša kepica je mela pa učer in predvčerajšnjim prou telovadne dni. ufff, do zdej skor nisem čutila gibov, te dva dni je blo pa divje, 90% časa gibanje, 10% časa spanje. tko da me je kr že vse bolelo. no dns je pa spet mir user posted image . razgrajači mali.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.5.2009 10:28:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a zato, da delaš reklamo moraš biti anonimen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mancag, imam Peterneljevo, pa hmmm,,, mi ni glih ok (lahko ti več na ZS napišem). Katero imaš pa ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
8.5.2009 10:34:45   
_melody_
Še mene dajte na seznamček!

_melody_, 22.9.2009, julij-Krško, Brežice, Da

Lep sončkov pozdravčekuser posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 242
8.5.2009 10:51:00   
baby blue
kako smo si vse blizu z PDP-ji user posted image user posted image sicer jst mam nek občutek da me bo mogoče kaka lunca prehtela oziroma me vrgla ker 13.9 pride na nedeljo v petek je pa luna user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 243
8.5.2009 10:51:34   
Anonimen
midva sva šla v MŠ pri prejšnem to se pravi dve leti nazaj tko da zdej ne bova šla,sam drug teden greva po potrdilo da bo bil zraven pri poroduuser posted image

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
8.5.2009 11:15:34   
simonae
Pozdravljene user posted image !

Spet lepi sončni dnevi!user posted image

Zato le na hitro:

simonae  30.9.   v MŠ ne grem več (bila dvakrat v LJ)   rodila - Ljubljana (Kranj, če se bo mudilo)    partner bo zraven

V MŠ je res veliko predavanj, a se mi zdi, da je prvič vseeno dobro slišati več. Drugič pa sem šla le na izbrane (vmes je bilo kar nekaj let, pa me je zanimalo, kaj se je spremenilo). 

Picabo voziček zgleda lep in praktičen. Le preveri, ko ga vidiš, kako se obnese tudi na ne-asfaltnih tleh (če ga misliš uporabiti še za kakega naslednjega otročka, ko se boste preselili).

Lep vikend vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
8.5.2009 11:28:39   
JaLuca
Pozdravljene

na hitro za seznam

JaLuca, 9.9.2009, MŠ ne, Ptuj

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 246
8.5.2009 11:42:00   
jasmina in tadej

SEZNAM ZA MATERINSKO ŠOLO

NICKuser posted image PDP
user posted image MŠ(kdaj,kje)user posted image KJE RODILEuser posted image PARTNER  

jasminauser posted image 5.9.09  user posted image Junij, MB     user posted image Maribor      user posted image Ja

tanik     user posted image 27.9.09user posted image      ? ,LJ       user posted image Ljubljana     user posted image
?

barika   user posted image 3.9.09   user posted image ne gre        user posted image Celje               user posted image Ja

kepica   user posted image 9.9.09   user posted image Junij,Jeseniceuser posted image Jesenice   user posted image Ja

baby blueuser posted image 13.9.09user posted image junij, Jeseniceuser posted image Jesenice   user posted image Ja

sarchi     user posted image 13.9.09 user posted image Junij , Postojnauser posted image Postojnauser posted image Ja

mancag   user posted image 27.9.09user posted image     , Celje             user posted image Celje      user posted image Ja

_melody_user posted image 22.9.09user posted image Julij, Krško     user posted image Brežice       user posted image Ja

larilu        user posted image 20.9.09user posted image ne gre,           user posted image ?                  user posted image Ja

simonae   user posted image 30.9.09user posted image ne gre             user posted image Lj(Kranj)    user posted image ja

JaLuca     user posted image 9.9.09   user posted image ne gre           user posted image Ptuj                user posted image ?

Če sem kje naredila napako mi prosim to sporočite!

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 8.5.2009 11:44:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 247
8.5.2009 11:46:39   
baby blue
seznamček se kar lepo dopolnjuje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 248
8.5.2009 11:48:13   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

Rubin tole je pa Hartan a? Midva se tudi s takšnim spogledujeva (s 4-kolesnikom). Ker so predragi bova kupila rabljenega, ker Hartani so baje ohranjeni v nulo. Sicer pa bom vidla, ko bova ogledovala...

To je Hartan ja. Ful se splača kupit rabljenega, ker so, tako kot si napisala ful ohranjeni. Pa še kar veliko mamic, ga po kakšnem letu zamenja za marelo, tako da ni veliko rabljen. Midva sva Quinny tudi prodala, skoraj kot novega, ker se po enem letu, ko je shodila ni hotela več vozit v vozičku. Sta prišla iz Celja po njega in se nista mogla načuditi, da izgleda kot nov.

Žal pa bova morala midva kupiti novega, ker takšnega za dvojčke z ročno zavoro še ni rabljenih, so komaj od letos zunaj.

Za seznam: v MŠ ne bova hodila, ker sva točno pred 4 leti, rodila bom pa v MB, če bo vse o.k. bo moj dragi zraven user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a zato, da delaš reklamo moraš biti anonimen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jap, sej veš, drugače te takoj brišejo. user posted image

Uživajte v sončku.

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 249
8.5.2009 11:49:14   
jasmina in tadej

Ej user posted image !

Najlepše kar je zavidet na tem seznamčku je datum,ki se nam približujeuser posted image !
In seveda to da bojo naši user posted image zraven!!!!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......