Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
jasmina in tadej kdaj junija pa je, oz. kdaj greš ti? A potrebuješ kako "znanko"? Mene bi full veselilo, da se vidim s kako iz ringaraje. Kdaj imaš pa PDP? Jaz ga imam 2.9.. upam da ni prehitro, tam julija in avgusta bo ziher prevroče. Vsaj meni!!
ja tudi jst komaj čakam da se še osebno spoznamo... bo fajn met kako "znanko" iz ringaraje in sonosečko
tudi jst navijam za drugega zarad koles pa še lepši mi izgleda...
Ja, res. Mogoče se pa še v porodnišnici srečava. Nisva daleč po PDP Res bi bil hec
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
a bi seznam naredile od kod smo, ker jaz sploh ne sledim, kje boste v šolo hodile, no zdaj sem ugotovila da MB.
Sem za Mogoče bi še dodale, kje bomo rodile.
Lep večer vam želim, sedaj pa sem se spomnila, da že nekaj časa nisem nič poslušala melega z AS in točno to grem zdej počet, da vidim, kaj mali počne tam spodaj
cerrrr pa se zopet javljam,baby blue cestitke za uspesno morfologijo ,sem slucajno zasledila,da si jo imela danes!!!!!Jaz bom isto hodila na MS v mesecu juniju in sicer v ljubljani,ce je katera iz ljubljane se mi lahko pridruzi,aja pa se brezplacna aerobika za juppiiiiiiiii!!!!!!bomo bili poskocni in se mala si bo veselo krepila misice!!!!!! .Pa bozajte svoje busije!!!!!LP
kepica zajtrk je videti slasten bom hitro še sama odgriznila da prej ne zmanjka
pa je petek pa še lep dan je upam da bo vikend tud ker gremo jutri na piknik k sestrični ki naj bi jutri rodila pa že en mesec doma crklja svojo princesko... tak da jo gremo mal pogledat... mi je rekla naj kar na prakso pridem
jutro! pogrešale me niste nič k tud cajta niste mele k ste tok klepetale sm zasledila da bo Rubin imela dve princeski bravo Tanik a v medvodah sploh majo materisnko šolo madonca se vid da me že dolg ni tm
Po dolgem času se oglašam....Nek rjav izcedek se mi je pojavil in nisem šla zdravniku, temveč sem si določila strogo ležanje...In se je lepo vse uredilo....
Otročiček brca, trebuh zrasel......
Brati ne morem za cel mesec nazaj, ampak upam, da ni bilo nič šokantnega in da se je seznam samo povečal in ne zmanjšal...
bety pozdravljena, smo te že nekaj časa nazaj kar mal pogrešale . samo da si ok in da pridno rastete.
punce a boste hodile na MŠ na vsa predavanja, pr nas to traja en cel mesec po dvakrat na teden (8 predavanj) in so nekatera predavanja baje zelo suhoparna, traja pa po tri ure na predavanje. moj bo šu tud z mano .
punce a boste hodile na MŠ na vsa predavanja, pr nas to traja en cel mesec po dvakrat na teden (8 predavanj) in so nekatera predavanja baje zelo suhoparna, traja pa po tri ure na predavanje. moj bo šu tud z mano
, a kaj potem morete še diplomo napisat ali kaj???
pozanimaj se, kdaj je porod in nega, pa greš samo takrat pa je
Da se vam malo oglasim...preden se moj zbudi. Danes je vzel dopust in bova šla malo na lepše, zdaj pa še tako lepo drnjuhca da mi ga je škoda zbudit . Sem pa sanjala da sem mela fantka, lepo v vozičku, lep je bil ko slika, pridn, lepo je spančkal, en prjatu ga je pa vzel v naročje in mu je padel na tla. Jst pa v joook..groza! V sanjah mam vedno fantka, ko me brcne si mislim pa lej jo afno, treniraš? Tko da.. je pa itak vseeno sam da je zdravo.
Betty, a veš da smo te fajn pogrešale. Nas je skrbelo ampak zdaj vidimo da si ok...
Evo, moj medo se zbuja... se pridem kej pofočkat popoldne. Pridno čvekajte in lep dan!