|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
8.5.2009 11:52:35   
jasmina in tadej
SEZNAM ZA MATERINSKO ŠOLO

NICKuser posted image PDP
user posted image MŠ(kdaj,kje)user posted image KJE RODILEuser posted image PARTNER  

jasminauser posted image 5.9.09  user posted image Junij, MB     user posted image Maribor      user posted image Ja

tanik     user posted image 27.9.09user posted image      ? ,LJ       user posted image Ljubljana     user posted image
?

barika   user posted image 3.9.09   user posted image ne gre        user posted image Celje               user posted image Ja

kepica   user posted image 9.9.09   user posted image Junij,Jeseniceuser posted image Jesenice   user posted image Ja

baby blueuser posted image 13.9.09user posted image junij, Jeseniceuser posted image Jesenice   user posted image Ja

sarchi     user posted image 13.9.09 user posted image Junij , Postojnauser posted image Postojnauser posted image Ja

mancag   user posted image 27.9.09user posted image     , Celje             user posted image Celje      user posted image Ja

_melody_user posted image 22.9.09user posted image Julij, Krško     user posted image Brežice       user posted image Ja

larilu        user posted image 20.9.09user posted image ne gre,           user posted image Ljubljana      user posted image Ja

simonae   user posted image 30.9.09user posted image ne gre             user posted image Lj(Kranj)    user posted image Ja

JaLuca     user posted image 9.9.09   user posted image ne gre           user posted image Ptuj                user posted image ?

Rubin       user posted image 26.9.09   user posted image ne gre             user posted image Maribor       user posted image   Ja

Indy0024user posted image 13.9.09    user posted image junij,LJ          user posted image Ljubljana       user posted image Ja

Baja         user posted image 10.9.09     user posted image ne gre           user posted image Maribor          user posted image Ja

Če sem kje naredila napako mi prosim to sporočite!

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 8.5.2009 12:05:17 >

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.5.2009 11:53:10   
Anonimen
ja se kr bliža september,sam pol pa spet k tko premišljuješ pa si rečeš mah kje je šele touser posted image
aja jaz bom rodila v Ljubljani

Neposredna povezava do sporočila: 252
8.5.2009 11:55:49   
indy0024
danuser posted image vidim da imate seznam,mene pa spustiluser posted image ,joj kako lepo,sem vceraj napisala,da grem v mesecu JUNIJU,pa se iz LJUBLJANE sem tako da bom hodila na MS v ljubljani in PARTNER gre z menoj!!!!Pozdravljena BETYuser posted image ,lepo da se nam javis,nas je malo kar zaskrbelo kje si???user posted image vazno je da si zopet z nami!!!!!user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.5.2009 11:56:54   
baby blue
meni se zdi da gre tole s svetlobno hitrostjo... po eni strani se mi ne mudi rodit ker prav uživam v nosečnosti in ponosno trebušček razkazujem pa se vedno nasmehnem ko začutim brcike in slišim utrip.. po drugi strani bi pa otročka že rada z očkom vred stisnila v objem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
8.5.2009 11:58:26   
indy0024
EVO SE MENE ZA NA SEZNAMCEK;INDY 13.09,MS;JUNIJ,LJUBLJANA;PARTNER;DA

Neposredna povezava do sporočila: 255
8.5.2009 12:02:46   
baja*
hello

še mene na seznamček: baja, 10.9., v MŠ ne grem, sva 2 leti nazaj že dala to skoz, rodila bom v MB, dragi bo zravenuser posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.5.2009 12:06:41   
jasmina in tadej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČE KATERO SPREGLEDAM SE JI OPRAVIČUJEM!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.5.2009 12:22:19   
litlleMiss
meni se tudi zdi da tako hitro mineva čas..se mi zdi kot da sem prejšni mesec zvedla da sem noseča user posted image

za seznam: litllemiss, 2.9., v MŠ grem maja na Ptuju, Ptuj, dragi bo zraven

Neposredna povezava do sporočila: 258
8.5.2009 12:31:10   
jasmina in tadej

NICKuser posted image PDP
user posted image MŠ(kdaj,kje)user posted image KJE RODILEuser posted image PARTNER  

Porodnišnica Maribor
jasmina  
user posted image 5.9.09      user posted image Junij, MB     user posted image Maribor         user posted image Ja

Rubin       26.9.09   ne gre          Maribor         Ja

Baja         10.9.09   ne gre          Maribor          Ja

Porodnišnica Ljubljana
tanik         user posted image 27.9.09   user posted image      ? ,LJ       user posted image Ljubljana       user posted image
?

larilu         20.9.09   ne gre,        Ljubljana       Ja

Indy0024 13.9.09   junij,LJ       Ljubljana        Ja

simonae    30.9.09   ne gre         Lj(Kranj)        Ja

Porodnišnica Celje
barika       user posted image 3.9.09      user posted image ne gre         user posted image Celje               user posted image Ja

mancag     27.9.09        , Celje     Celje              Ja

Porodnišnica Jesenice

kepica        user posted image 9.9.09     user posted image Junij,Jeseniceuser posted image Jesenice      user posted image Ja

baby blue   user posted image 13.9.09  user posted image junij, Jeseniceuser posted image Jesenice       user posted image Ja

Porodnišnica Postojna

sarchi         user posted image 13.9.09  user posted image Junij , Postojnauser posted image Postojna    user posted image Ja

Porodnišnica Brežice

_melody_   user posted image 22.9.09  user posted image Julij, Krško       user posted image Brežice       user posted image Ja

Porodnišnica Ptuj

JaLuca     user posted image 9.9.09   user posted image ne gre                  user posted image Ptuj              user posted image ?

litlleMiss  user posted image 2.9.09    user posted image maj,Ptuj              user posted image Ptuj              user posted image Ja

Jullie        user posted image 27.9.09   user posted image še ne ve               user posted image Ptuj               user posted image Ja

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 8.5.2009 12:49:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 259
8.5.2009 12:32:54   
simonae
Glede MŠ še tole:

Šla verjetno sicer bom, a na tisto varianto, ki jo organizirajo pri naravnih začetkih (na internetu najdete pod mama zofa), če mi bo uspelo septembra, bodo pa imeli še eno skupino zdajle (maj - junij se mi zdi).

Me zanima, kaj one pravijo, ki propagirajo naravni porod, če gre in so proti temu, da se medicinski pripomočki pretirano uporabljajo, če porod lepo napreduje. Poznajo tudi kako dobro babico, ki pazi tudi na mamico ter jo upošteva in ne gleda nanjo le kot objekt.

Sem bila na začetnici po drugem porodu pri njih in ugotovila, da mi je žal, da jih nisem spoznala že veliko prej. Bi mi bilo lažje. Poslušala pa sem tudi eno zdravnico pri njih, ki je govorila o svoji izkušnji poroda - rodila 4-krat in enkrat dvojčka, torej ima sedaj 5 otrok (zadnji letos jeseni).

Sedaj pa res - lep vikend

Neposredna povezava do sporočila: 260
8.5.2009 12:35:58   
jullie
Jullie / 27.9. / za materinsko še nevem, glede na to, da sem jo lani obiskovala / Ptuj / da

Neposredna povezava do sporočila: 261
8.5.2009 12:51:14   
Picabo
Jasmina prosim še mene uvrsti na sz: Picabo/25.9.2009/junij - Lj./Lj. porodnišnica/da

Simonae ja hvala za nasvet. Seveda ga misliva imet še kakšen zakladek. Vendar najprej mormo 1. rodit, malce vzgojit...  :)

Babyblue kot, da bi opisovala moje počutje. Tudi jaz čutim enako :)

***Lep vikend vsem - danes je tak pozitiven dan***

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 262
8.5.2009 12:52:48   
jasmina in tadej

NICK        user posted image   PDP        
user posted image MŠ(kdaj,kje)  user posted image PARTNER  

Porodnišnica Maribor
jasmina  
user posted image 5.9.09      user posted image Junij, MB         user posted image Ja

Rubin       user posted image 26.9.09    user posted image ne gre             user posted image Ja

Baja         user posted image 10.9.09    user posted image ne gre             user posted image Ja

Porodnišnica Ljubljana
tanik         user posted image 27.9.09    user posted image      ? ,LJ           user posted image
?

larilu         user posted image 20.9.09    user posted image ne gre,            user posted image Ja

Indy0024  user posted image 13.9.09   user posted image junij,LJ            user posted image Ja

simonae     user posted image 30.9.09   user posted image ne gre             user posted image Ja

Picabo        user posted image 25.9.09   user posted image Junij,Lj             user posted image Ja

Porodnišnica Celje
barika       user posted image 3.9.09      user posted image ne gre              user posted image Ja

mancag    user posted image 27.9.09     user posted image    , Celje           user posted image Ja

Porodnišnica Jesenice

kepica        user posted image 9.9.09     user posted image Junij,Jesenice    user posted image Ja

baby blue   user posted image 13.9.09   user posted image junij, Jesenice   user posted image Ja

Porodnišnica Postojna

sarchi         user posted image 13.9.09    user posted image Junij , Postojna user posted image Ja

Porodnišnica Brežice

_melody_   user posted image 22.9.09    user posted image Julij, Krško        user posted image Ja

Porodnišnica Ptuj

JaLuca         user posted image 9.9.09      user posted image ne gre               user posted image ?

litlleMiss      user posted image 2.9.09      user posted image maj,Ptuj            user posted image Ja

Jullie            user posted image 27.9.09    user posted image še ne ve           user posted image Ja

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 8.5.2009 12:58:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 263
8.5.2009 12:55:20   
mancag
Jasmina in tadej: ali si dobila z.s. meni je računalnik zjutraj  nekaj nagajal.

SEZNAM ZA MATERINSKO ŠOLO:
mancag, rok imam 27.09.09, rodila bo v Celju, MŠ bom šla v Celje, partner bo tudi zraven.

LP!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 264
8.5.2009 13:00:12   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: mancag

Jasmina in tadej: ali si dobila z.s. meni je računalnik zjutraj  nekaj nagajal.

SEZNAM ZA MATERINSKO ŠOLO:
mancag, rok imam 27.09.09, rodila bo v Celju, MŠ bom šla v Celje, partner bo tudi zraven.

LP!user posted image user posted image user posted image

Si že na seznamu!

Mal sem ga preuredila!!!

UPAM DA VAM JE VŠEČ?user posted image

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 265
8.5.2009 13:07:53   
jullie
..je boljši ta seznam..bolj pregleden je..

Neposredna povezava do sporočila: 266
8.5.2009 13:10:11   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..je boljši ta seznam..bolj pregleden je..

Se strinjam z Jullie. Jasmina super si naredila. Hvala za trud.

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.5.2009 13:18:03   
dolenjka
Dan user posted image

Se že dolgo nisem javila user posted image  vidim, da je govora o MŠ. Jaz verjetno ne bom šla, sva hodila decembra 2007 in verjetno ni kakih hudih sprememb v načinu dihanja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, mal heca mora bit user posted image

Pri nas drugače nič posebnega, brcike so nežne in redke, zaenkrat panike ne bom delala, ker vidim, da nisem edina glede na čas user posted image .

Barika nate sem se spomnila ko sem tale voziček videla, ker vem, da ti je Bugaboo všeč, ampak predrag:

http://www.mimovrste.com/artikel/4030030515/priporocila/otroski-vozicek-baby-ace-zelen

Meni se zdi zelo podoben, cena pa občutno nižja user posted image

Punce, kje je pa Betty user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 268
8.5.2009 13:24:52   
veselka
še mene na nov seznamček: 31.8., v MŠ sva šla že marca v Postojni, rodila bom v Posotjni, partner bo zraven user posted image

men so začel gležnji otekat. ampak imam otečene skos, tudi zjutraj ko se zbudim. a je kak poseben domač tretma za tole?

učer sem pa crkljala enga mičkenga dojenčka, ki se je rodil 6 tednov pred rokom in ima zdej 7 tednov. sem ga fino čohljala po rokici in se je začel smehljat, pa čist se je umiril. no, pol je pa še kupčka podrl na moji roki user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.5.2009 13:31:13   
dolenjka
OOO očitno nas bo več rodilo v Postojni user posted image  user posted image  user posted image  Sarchi, veselka, jaz user posted image  user posted image  user posted image

Čeprav mene mal skrbi, da ne bi do tja prišla user posted image , ker sem mnogorodka al kako se že temu reče user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.5.2009 13:33:35   
baby blue
tale seznam je super... je veliko bolj pregled...

drugače sem bila pa zdejle na sončku... sem sedela na klopici na vrtu in se martinčkala... malemu pa očitno tudi paše je ene parkrat nežno pobrcal...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.5.2009 13:36:21   
Nataša31
PUnce, da se jest javim.
Včerja sem imela pregled pri G, mi je naredila MF, še enkrat potrjujemo fantkauser posted image , datum pa je premaknjen že na 19.9.2009 - rodila bom na Jesenicah, če mi bo uspelo priti do tja, ker sem drugače iz LJ.
Vidim, da se bomo na JES 'gnetle'user posted image .
V MŠ pa ne bova šla, sva že enkrat dala skozuser posted image
Aja, naslednji pregled imamo 11.6., za razpredelnico.

Pozdravčke
Nataša

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.5.2009 13:37:40   
baby blue
uuuuu Nataša31 še ena ki bo na Jesenicah rodila... ja ja bo kar zasedeno... bomo pred porodno sobo kar v vrsti stale user posted image user posted image

aja pa čestitke za fantka... nam pa včeraj na MF ni uspelo izvedeti kaj nosimo v trebuščku ker je otroček imel stalno prekrižane nogiceuser posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 8.5.2009 13:38:23 >

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.5.2009 13:37:44   
Tanik
moj mož bo zraven, kdaj grem pa v materinsko pa ne vem kateri mesec.

no tale seznam nam bo tudi pomagal, če se bomo kaj srečevale, vsaj vidimo katera je s katerega konca.

a vam tudi otekajo noge ko hodite? sploh zdaj ko je vroče? user posted image mene so pravkar zažulile balerinke ker so mi noge zatekle.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.5.2009 13:39:35   
baby blue
jst še nimam težav z otekanjem nog... sicer pa za doma in v službo nosim kar udobne natikače pa vmes se malo sezujem da noge zadihajo.. 

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......