|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
8.5.2009 13:42:48   
Sarchi
jzt sm učer ene dve uri stala na nogah pr miru, pridem domov sezujem nogavice.uuuffffff me je skor kap. otečene noge, še nikol tko. očitno je to to. kadar pa hodim ni tko izrazito še. a je to že voda k se nabira al kaj je? sam posebej bolelo pa ni.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.5.2009 13:45:21   
jasmina in tadej

SEZNAM ZA MATERINSKO ŠOLO

NICK        user posted image   PDP        
user posted image MŠ(kdaj,kje)  user posted image PARTNER  

Porodnišnica Maribor
jasmina  
user posted image 5.9.09      user posted image Junij, MB         user posted image Ja

Rubin       user posted image 26.9.09    user posted image ne gre             user posted image Ja

Baja         user posted image 10.9.09    user posted image ne gre             user posted image Ja

Porodnišnica Ljubljana
tanik         user posted image 27.9.09    user posted image      ? ,LJ           user posted image
Ja

larilu         user posted image 20.9.09    user posted image ne gre,            user posted image Ja

Indy0024  user posted image 13.9.09   user posted image junij,LJ            user posted image Ja

simonae     user posted image 30.9.09   user posted image ne gre             user posted image Ja

Picabo        user posted image 25.9.09   user posted image Junij,Lj             user posted image Ja

Porodnišnica Celje
barika       user posted image 3.9.09      user posted image ne gre              user posted image Ja

mancag    user posted image 27.9.09     user posted image    , Celje           user posted image Ja

Porodnišnica Jesenice

kepica        user posted image 9.9.09     user posted image Junij,Jesenice    user posted image Ja

baby blue   user posted image 13.9.09   user posted image junij, Jesenice   user posted image Ja

Nataša        user posted image 19.9.09    user posted image ?,?                       user posted image ?

Porodnišnica Postojna

sarchi         user posted image 13.9.09    user posted image Junij , Postojna user posted image Ja

veselka      user posted image 31.8.09     user posted image Marec,Postojna   user posted image Ja

Porodnišnica Brežice

_melody_   user posted image 22.9.09    user posted image Julij, Krško        user posted image Ja

Porodnišnica Ptuj

JaLuca         user posted image 9.9.09      user posted image ne gre               user posted image ?

litlleMiss      user posted image 2.9.09      user posted image maj,Ptuj            user posted image Ja

Jullie            user posted image 27.9.09    user posted image še ne ve           user posted image Ja

Če sem kje naredila napako mi prosim to sporočite!

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.5.2009 14:03:49   
baby blue
aja pozabla napisat... mal me skleroza daje... zadnje dni opažam da mam zjutraj al pa ko se z mojim recimo dalj časa sprehajava kar trd trebušček čez čas je pa spet dobro... 

Neposredna povezava do sporočila: 278
8.5.2009 14:06:02   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

jzt sm učer ene dve uri stala na nogah pr miru, pridem domov sezujem nogavice.uuuffffff me je skor kap. otečene noge, še nikol tko. očitno je to to. kadar pa hodim ni tko izrazito še. a je to že voda k se nabira al kaj je? sam posebej bolelo pa ni.

po moje to ni voda, no nevem. jaz jih potem takoj ko je mogoče dam na višji položaj in spet postanejo normalne. zato lih zdaj v službi težim naj mi neki dajo da dvignem noge, ker imam ful zatečene.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.5.2009 14:15:37   
baby blue
najboljše za noge je da se jih dvigne v višji položaj in jih sprostiš... meni vedno pomaga aja pa seveda zvečer masaža stopal...

hi hi pa ugotovila sem da imam z obuvanjem nogavic tud kar probleme že... me trebušček že kar malo ovira user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.5.2009 14:28:48   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

aja pozabla napisat... mal me skleroza daje... zadnje dni opažam da mam zjutraj al pa ko se z mojim recimo dalj časa sprehajava kar trd trebušček čez čas je pa spet dobro... 
]

baby blue z mano je enako ko sem na sprehodu tud trd ponavadi rata. pa sm kar misnla da je to normalno. me pa mal tud boli ko zatrdi....ampak čez čas kot ti praviš zatrdi.

ja mene tud že buši mal ovira k ga nisem vajena pr pregibanju naprej..haha

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 281
8.5.2009 14:29:24   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

hi hi pa ugotovila sem da imam z obuvanjem nogavic tud kar probleme že... me trebušček že kar malo ovira user posted image user posted image

Mislim da imamo skoraj vseuser posted image sedaj probleme!user posted image

Meni že tudi pomaga moj user posted image pri rezanju nohtov na nogi!!user posted image

Ojoj me prav zanima kako bomo jamrale ko bomo v 8.mescu! Sedaj smo komaj v 6.mescu no ene manj druge več!

Lep dan vam želim in se tipkamo ju3!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
8.5.2009 14:54:08   
baby blue
ja otrdi potem pa tako kot pride tudi izgine... mislim da ni nič narobe s tem...

saj smo prav posrečene... jst se včasih sama sebi smejem ko si nogavice obuvam hehe si mislim le kaj še bo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
8.5.2009 15:01:27   
Tanik
jaz sem ta teden ugotovila, d ako si čez polovico se začne, iz dneva v dan je večji trebuh.

ja kaj šele bo user posted image

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 284
8.5.2009 15:05:27   
baby blue
joj to tudi jst ugotavljam ja da se vsako jutro zbudim z večjim trebuščkom user posted image prov enkrat si bom obseg izmerila da vidim 

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.5.2009 15:28:42   
Anonimen
jaz vem da sm glih en dan predn sm rodila mojga prosila da mi naj pomaga se stuširatuser posted image ja nam pridejo naše polovičko kr fajn v pomočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 286
8.5.2009 15:40:10   
baby blue
ja res je... bi bilo težko brez njih...

nič jst zaključujem tako da sedaj grem pa domov po kosmatinca pa na sončeeeeeeek...

uživajte v lepem vremenu in vikendu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.5.2009 15:40:14   
Tanik
drage moje lepo se imejte, uživajte vikend. user posted image user posted image

adijo user posted image user posted image

Žan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.5.2009 16:15:58   
tulpek
Js sem iz okolice Celja, kjer bom tudi rodila in najverjetneje hodila v MŠ. Moj bo šel
zraven.

Manca, sem videla, da si klicala.... baje je do 18.5. na dopustu, tako da js bom klicala po tem datumu.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.5.2009 16:16:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 289
8.5.2009 17:35:51   
jasmina in tadej

Porodnišnica Maribor
jasmina  
user posted image 5.9.09      user posted image Junij, MB         user posted image Ja

Rubin       user posted image 26.9.09    user posted image ne gre             user posted image Ja

Baja         user posted image 10.9.09    user posted image ne gre             user posted image Ja

Porodnišnica Ljubljana
tanik         user posted image 27.9.09    user posted image      ? ,LJ           user posted image
Ja

larilu         user posted image 20.9.09    user posted image ne gre,            user posted image Ja

Indy0024  user posted image 13.9.09   user posted image junij,LJ            user posted image Ja

simonae     user posted image 30.9.09   user posted image ne gre             user posted image Ja

Picabo        user posted image 25.9.09   user posted image Junij,Lj             user posted image Ja

Porodnišnica Celje
barika       user posted image 3.9.09      user posted image ne gre              user posted image Ja

mancag    user posted image 27.9.09     user posted image   ? , Celje         user posted image Ja

tulpek       user posted image 30.8.09     user posted image    ?,Celje            user posted image Ja

Porodnišnica Jesenice

kepica        user posted image 9.9.09     user posted image Junij,Jesenice    user posted image Ja

baby blue   user posted image 13.9.09   user posted image junij, Jesenice   user posted image Ja

Nataša        user posted image 19.9.09    user posted image ?,?                       user posted image ?

Porodnišnica Postojna

sarchi         user posted image 13.9.09    user posted image Junij , Postojna user posted image Ja

veselka      user posted image 31.8.09     user posted image Marec,Postojna   user posted image Ja

Porodnišnica Brežice

_melody_   user posted image 22.9.09    user posted image Julij, Krško        user posted image Ja

Porodnišnica Ptuj

JaLuca         user posted image 9.9.09      user posted image ne gre               user posted image ?

litlleMiss      user posted image 2.9.09      user posted image maj,Ptuj            user posted image Ja

Jullie            user posted image 27.9.09    user posted image še ne ve           user posted image Ja

Neposredna povezava do sporočila: 290
8.5.2009 18:28:48   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: simonae

Glede MŠ še tole:

Šla verjetno sicer bom, a na tisto varianto, ki jo organizirajo pri naravnih začetkih (na internetu najdete pod mama zofa), če mi bo uspelo septembra, bodo pa imeli še eno skupino zdajle (maj - junij se mi zdi).

Me zanima, kaj one pravijo, ki propagirajo naravni porod, če gre in so proti temu, da se medicinski pripomočki pretirano uporabljajo, če porod lepo napreduje. Poznajo tudi kako dobro babico, ki pazi tudi na mamico ter jo upošteva in ne gleda nanjo le kot objekt.

Sem bila na začetnici po drugem porodu pri njih in ugotovila, da mi je žal, da jih nisem spoznala že veliko prej. Bi mi bilo lažje. Poslušala pa sem tudi eno zdravnico pri njih, ki je govorila o svoji izkušnji poroda - rodila 4-krat in enkrat dvojčka, torej ima sedaj 5 otrok (zadnji letos jeseni).

Sedaj pa res - lep vikend

Jaz sicer nisem hodila na ta predavanja, ampak sem sigurna da so zelo zanimiva. In se strinjam ja, če porod lepo napreduje, zakaj uporabiti kemijo. Jaz sem se sicer v prvo odločila za EA, vednar se je moji Mali miss tako mudilo, da smo šli kar po naravni poti. In moram reči lepa izkušnja. Ampak moji popadki, niso bili ne vem kako boleči, čeprav so mi jih umetno sprožili, ker mi je že doma odtekla voda in je v bistvu bilo končano v dveh urah. Tiste, ki se pa slabo odpirajo, ali pa imajo močne bolečine in vse skupaj traja že predelogo, pa verjamem, da so takoj za kemijo in jih povsem razumem.

Je pa še nekaj. Če si na porod dobro psihično in fizično pripravljen, je veliko veliko lažji, kot pa če nisi.

Jasmina in tadej, čestitke za lepo urejen in pregleden seznam user posted image .

Tanik, zaenkrat mi noge še ne otekajo, ampak če bo tako kot v prvo, bodo moje noge proti koncu nosečnosti podobne slonjim. Ja pomaga pa, da se vležeš in daš noge višje od telesa.

Danes smo se ful martinčkali, malce sprehajali, igrali, super je bilo. Naj takšno vreme kar ostane.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 291
8.5.2009 18:50:27   
Nepoznana
Super ste se spomnile še tale seznamček user posted image .

Prosim, če še mene dodate: PDP zaenkrat 25.9., v MŠ bom hodila v Sevnico, rodit grem v Brežice (_melody_, se vidiva user posted image ), partner bo pa zraven.

Mi imamo pa materinsko šolo razdeljeno na šest sklopov - prve tri sem že dala skoz, druge tri (porod; nega dojenčka, dojenje in pa dihalne vaje in sproščanje med popadki) imam pa junija in takrat je zaželjeno, da so partnerji zraven.

Sicer pa se mi je pa danes zjutraj "zdelo", da sem si prislužila prvo brco, ampak nisem več čisto sigurna, ker od takrat pa nič več. Najbrž si od te strastne želje po brcah že vse skup domišljam...user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 292
8.5.2009 18:54:42   
noa1
Spet se malo javim.
Danes sem prvič čutila svojo pikico v trebuhu (je kar trebuh, ker je že tako velik). Je konkretno migala celi dan v službi, meni pa se je smejalo zdravenuser posted image

A lahko date še mene na seznam:
PDP 17.10. Rodit bom šla pa v MB. MS sva dala 2007 skozi, mojuser posted image bo pa šel z mano.

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 293
8.5.2009 19:00:01   
altaja
Jasmina, čudovit seznam. Še moji podatki: PDP 28.08. mš  Novo mesto (a sem edina dolenjka tle?), rodila bom pa v lj ali v nm, nisem še odločena, user posted image bo pa tako v mš kot pri porodu.

Danes so tudi mene ožulile balerinke...

Dans ste pa ful načvekale user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 294
8.5.2009 19:01:35   
Anonimen
zdravouser posted image

Še moji podatki za seznam: Sem iz Mb, rodila bom v Mb, PDP 7.9.09, v MŠ greva julija, moj bo z mano v MŠ in pri porodu.

Čestitke vsem za brcikeuser posted image

Danes je bila bodoča babica tako zelo srečna, ker je prvič čutila svojega vnuka/vnukinjouser posted image  Moj ga je že večkrat, moja mama pa je zdaj druga ko ga je čutila.

(odgovor članu noa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
8.5.2009 19:53:02   
jasmina in tadej

Porodnišnica Maribor
jasmina  

noa1        user posted image 17.10.09   user posted image ne gre              user posted image Ja

Tamika87user posted image 7.9.09      user posted image Julij,Mb            user posted image Ja

Porodnišnica Ljubljana
Ja

altaja          user posted image 28.8.09   user posted image ?, Novo Mesto   user posted image Ja

Porodnišnica Celje

mancag    user posted image 27.9.09     user posted image   ? , Celje         user posted image Ja

tulpek       user posted image 30.8.09     user posted image    ?,Celje            user posted image Ja

Porodnišnica Jesenice

Porodnišnica Postojna

Porodnišnica Brežice

nepoznana  user posted image 25.9.09    user posted image ?,Sevnica           user posted image Ja

Porodnišnica Ptuj

Neposredna povezava do sporočila: 296
8.5.2009 19:55:51   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87

zdravouser posted image

Še moji podatki za seznam: Sem iz Mb, rodila bom v Mb, PDP 7.9.09, v MŠ greva julija, moj bo z mano v MŠ in pri porodu.

Hej! Torej če so najini PDP točni in če se najini user posted image držijo teh datumov, bova po vsej vrjetnosti skupaj!?user posted image

2 mariborskiuser posted image in dve 22letniuser posted image !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
8.5.2009 20:40:26   
veselka
evo, jaz zdej ležim doma z nogami na vzglavniku. upam, da pomaga, ker mi samo 8 ur ležanja ponoči ne. so mi sama stopala zatekala že prej, zdej mam pa prou zabuhlo pod gležnji, da se sklepa sploh več ne vidi. pokostnica še vedno boli, zdej me pa bolijo tudi kite v podplatih (v loku, kjer se ima platvus) in imam spodaj na podplatih ta del močno zatečen, ampak ni platvus. v glavnem, komi se premikam, ker enostavno preveč boli in mi je na cesti kar malo nerodno, ker grem s hitrostjo 80-letnice user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 298
8.5.2009 20:46:33   
veselka
drugače pa moje dete ful pridno brca, dons že skor cel dan in sem prav v user posted image . pa božam bušija skos user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
8.5.2009 21:42:42   
Lubenička
Pozdravljene,

danes sem imela MF. Pritisk imam odličen ( sem imela prej nizkega), posteljico imam spredaj,a na srečo ne nosim nizko. Naš fant je zdrav in velik za 25t, ne pa 23t. user posted image To sem pričakovala, ker je moj user posted image , bil velikan in je velikan ( ko se je rodil je imel 57cm in 5kg). user posted image Važen, da smo zdravi in da migamo.

Za seznam: Lubenička, PDP 10.9. / MŠ junij v LJ / porod LJ / partner; DA

noe1
... ti imaš 17.10 PDP? si se zmotila ali si pač pri nas septemberkah? Drugače pa imam jaz B-day 17.10. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?