|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
3.5.2009 19:38:53   
Onasiss
No tale naš Vito, nas je na dan odhoda že ob šestih zjutri zbudu in tipi top pospravu svojo sobo, celo prah je pobrisuuser posted image user posted image , in nama naredu budnico, je pršu v spalnico in začel vpit: GREMO HITR NA BAZEN, DA  NE BO VODE ZMANKAL, MAMI DEJ MI KOPALKE, KER SE BOM KOPU....Res je bil hecn, ampak najbolj zanimiv je pa to, da sva šla spat ob dveh ponoč, v Čatež smo šli pa ob 11 ih.

No, v Čatežu se mu je pa skor snel, je kr ušel iz apartmaja proti bazenu, dobr da sva ga pravočasno ujela.

So pa malo preuredili tale Čatež, so naredili na drugi strani bajerja Indijansko vas in je prava atrakcija za otroke. Sicer še ni dokončano, manjkajo še igrala, pa trava, pa kaka malenkost, ampak v šotorih je res super, Kaj je tamalmu delala domišljija.

V poletni rivieri imajo kar nekaj novih toboganov, v zimski pa imajo gusarsko ladjo, pa na valovih lahko kao surfaš, res je hudo.

No, Evi nisem dala v bazen, je sam malo nogice namakala.

Je pa res, da Čatež ni za med prazniki, ker je abnormalna gužva.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.5.2009 19:41:54   
piskot
cer.

nas tavelik je ze omagal, ker cez dan ze tretji dan ni spal. ani pa hodim dudo popravljat ze skoraj eno uro. ah ja, zaposlim podajalca dude user posted image .

kako so sli hitro mimo tile prazniki.

aja, da ne pozabim vprasat, tiste ki uporabljate mustela peno za temenca, a vasi kaj protestirajo? ana je bila ene dvakrat mirna, zdaj pa ze tretjic cist ven pade ko ji dam tisto peno gor. kot da bi jo peklo. bomo mi se naprej pacali z mandljevim oljem rajsi.

birdy upam da se hitro znebite usi.

katjusa pri nas je podobno. sicer ne da bi bili doma, ampak stalno se valjamo tukaj okrog mesta. je pa tud res, da je za praznike vedno dren po cestah, sam.... mah saj potem kdaj popusti pa nas kam pelje, al pa se sami zapeljemo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.5.2009 19:43:33   
Katjusa
Bravo za Vita.... torej lahko pričakujem, čez kakih 8 mesecev, da bo florjan začel sobo pospravljat in prah brisatuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... 
A Vito že plava?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.5.2009 19:43:55   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-mi je pa všeč tale vaša sedežna, a ste jo že sprobal???user posted image user posted image user posted image

veš de nisma..... user posted image user posted image user posted image user posted image pa bi mogla a neuser posted image user posted image user posted image user posted image morem poštudirat na katerem delu bo kater položajuser posted image user posted image user posted image

Nč študirat, AKCIJA             TAKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, ko grejo otroc spat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa vse sprobat!!! Ne samo  sedežno tudi položaje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.5.2009 19:45:36   
Katjusa
mogoče bo pa res kej se mi je prišu mal prej opravičituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.5.2009 19:45:53   
Onasiss
A Vito že plava?

Še, ne. Upam pa da bo polet na morju. Mu je dedi kupu masko, pa je v bazenu ni mogu uporabt, je reku da se samo velke noge vidjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bo na morju ježke iskal.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.5.2009 19:47:37   
Onasiss
mogoče bo pa res kej se mi je prišu mal prej opravičituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No vidš. Do večera bo že vs mehak.Zih bo akcija.Pa upam, da vam kmalu uspe še kak user posted image .

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.5.2009 19:47:49   
Katjusa

A Vito že plava?

Še, ne. Upam pa da bo polet na morju. Mu je dedi kupu masko, pa je v bazenu ni mogu uporabt, je reku da se samo velke noge vidjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bo na morju ježke iskal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa školke.... jst morem tud letos Florjanu dat maskouser posted image user posted image user posted image user posted image to bo uživancija... in tud upam, da splava sej mu ne manjka veliko sam rokice premalo delajo kr pozabi, da je treba migat so ga rokavčki čist polenil..... no vsaj vode se ne boji in ma rad ko rečem, da nej rokavčke da dol da se gremo plavat učit

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.5.2009 19:49:44   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No vidš. Do večera bo že vs mehak.Zih bo akcija.Pa upam, da vam kmalu uspe še kak user posted image .

ja moj me skos heca, da mi je zdej punčko nareduuser posted image user posted image user posted image user posted image no o M še nobenga duha ne sluha čeprav včeraj sem emla rahlo rozast izcedek zdej pa ničuser posted image sej bo al eno al drugo neki bouser posted image user posted image user posted image user posted image se bojim da bo rahlo razučaran če bo še en fant.... pa ne mislim to tak hudo v srcu si želi punčke pa sej si jo jst po 2 fantih tud.... veselje bo pa tak al tak sam da bo in da bo vse OK

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.5.2009 19:51:21   
Onasiss
Joj, sam pazi. Men se je sestra skor utopila, je že plavala brez rokavčkov, pa se je spozabla in brez njih skočila v bazen in je bla čist šokirana, ker je ni nič gor držal,  je spila na hektolitrov vode. user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.5.2009 19:53:40   
Katjusa

Joj, sam pazi. Men se je sestra skor utopila, je že plavala brez rokavčkov, pa se je spozabla in brez njih skočila v bazen in je bla čist šokirana, ker je ni nič gor držal,  je spila na hektolitrov vode. user posted image

ja sej to se zavedam, da ga bo treba pol še bolj pazit k zdej sam večno tak ne more bit v rokavčkih čeprav bi bil še komot kako leto, dve sam če ima možnost zakaj se nebi učil.....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 211
3.5.2009 19:54:17   
Onasiss
Ej, izcedek še ne pomen,da pride teta. Saj veš prva lastovka še ne pomeni pomladi. Jst sem tud pri Eviti imela rozast izcedek, čez tri dni je pa pokazal user posted image .

Ti pa želim, da bo tokrat user posted image .  Sicer pa, kot si sama rekla, da bo vse ok in zdravo!!!!!

< Sporočilo je popravil mlea -- 3.5.2009 19:55:16 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.5.2009 19:59:53   
Katjusa

Ej, izcedek še ne pomen,da pride teta. Saj veš prva lastovka še ne pomeni pomladi. Jst sem tud pri Eviti imela rozast izcedek, čez tri dni je pa pokazal user posted image .

Ti pa želim, da bo tokrat user posted image .  Sicer pa, kot si sama rekla, da bo vse ok in zdravo!!!!!

sej sploh ne vem kaj si želim sem zmedena k taka mlada smrkla, najbolj si želim da bi blo res vse OK, če se izkaže da nosim novega srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image ....
za izcedke pa vem pr florjanu sem ga imela okol 25 dneva ciklusa pr benjaminu sem pa imele vačkrat kake krvavitve tja do 10 tedna....
bomo vidl testa še ne mislim delat vsaj do 10. ker po porodu so lahko M tud nekaj časa ful neredne čeprav v 1. sem imela takoj točne ne nekje 29-31 dni

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.5.2009 20:07:32   
Katjusa
tole si pa benjamin misli o novi dnevni
user posted image

zdej ga morem pa zbudit, ker bi rada da gre pol okol 9 spat za noč.... in je mal prej zaspal, to mi je pa tak težko sam za nas boljše..... sej bom sam lučko prižgala, da ga mogoče svetloba zmoti....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.5.2009 20:09:47   
Katjusa
evo sem mu lučko prižgala pa slikala sem ga... zdej pa upam, da se bo sam od sebe zbudiluser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 215
3.5.2009 20:15:41   
Onasiss
Ampak Katjusa, kva ju čupavi. Jaz mam pa babo in je čist plešasta.user posted image user posted image user posted image  Pa tok bi ji rada kmalu začela kitke delat.user posted image

Jst morm tud mojo zbudit.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.5.2009 20:18:07   
Katjusa
naša soseda še skoraj pri 3 latih nim imela nič lasekov ful redke in kratke.... če nebi vedla bi misla, da je fant.....
naš se še ni zbudil... tak mi ga je težko dvignt do sedaj mi ga še nikol ni blo treba budit je vedno luč pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.5.2009 20:20:55   
Onasiss
Imam eno vprašanje a vi vašim že strižete nohte?

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.5.2009 20:23:37   
Katjusa

Imam eno vprašanje a vi vašim že strižete nohte?

enkrat sem mu malo.... mu bom pa mogla zdej en dan vse k že ima velike.....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 219
3.5.2009 20:26:02   
Onasiss
Pa a ni nč narobe, ker mi eni pravijo, da baje ne vem do kdaj kao ne smem?

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.5.2009 20:30:10   
brkn83
čer.

kako ste kaj? Mi smo se danes imeli super, smo bli na rojstnem dnevu, potem smo šli pa še na en sprehod. No zdej pa se js spravljam mal pospravljat in sevedabom prej živce zraven zgubla, ker me moj jezi. namreč kr povsod pušča stvari, tk da sam za njim pospravljam. Zdej ga mam pa počasi zadosti in sem ga nagnala da pospravi kar je kje pustil. Js pa bom zdele na hitro posesala, potem pa moram še Nika zrihtat za spat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 20:40:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 20:42:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 20:44:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 224
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 20:48:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?