|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
3.5.2009 21:45:52   
sunny24
Čer!
Mi2 smo doma, pohajale celo popoldne pri mojih starših. Smo šle z mamo in Gajo na sprehod na Mirenski grad in je itak klanc...sm hmali dušo spustila v tistem hribu...

birdy, u madona, a še kar mate uške??? Res upam, da vam hmali rata da se jih znebite...
katjusa, fajn sedežna! user posted image user posted image user posted image   Zdej pa v akcijo...user posted image

mlea, Gaji je že patronažna strigla nohtke, je mela takrat ene švoh 2 tedna se mi zdi...Ji pa jst zdej strižem vsak teden, včasih tudi po 2x, ker ji rastejo ko ogbe po dežju-tako kot meni!

kolumbo, lepe slikice! Pa super, da ti je uspelo sespravt v kostim-z malo pomoči šivilje! user posted image

Ej, a veste, da Gaja še zdej ni dobila zdravstvene, pa sm to na firmi rihtala že marca...user posted image  Jutri pokličem, da jih nap.izdim malo...user posted image user posted image user posted image

maksi, kaj ti si se na kontrolo kolkov naročila? Meni je rekla po tel, da ni potrebno se naročit, najkar pridemo, amak sem pozabla kdaj so pregledi...Veš ti mogoče? Pa maš v stari bolnici?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 21:49:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
3.5.2009 21:50:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KETNE še NOBENEuser posted image ....te mi kupuje taščauser posted image ..tastar pa samo UHANE...pa ene par prstanov......samo VEDNO sm mogla dat POLOVICO zravenuser posted image

bravo za taščouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men moja ni še nič kuplauser posted image no ja pa sej ne rabim nič

Neposredna povezava do sporočila: 253
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 21:51:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 254
3.5.2009 21:53:24   
Katjusa

Katjuša ...... doma smo mel sam mal šampanjca pa palčke s pršutom zaradi blagoslova hiše....kosilo s torto pa u gostilni

user posted image user posted image user posted image user posted image sem se že ustrašla, da si doma kuhalauser posted image user posted image user posted image mi smo mel v 1 bolj piknik varjanto kr doma no zdej bomo mel pa pri kmečkem turizmu tu v bližini....

upam, da bo župnik zmolil kakšno še za ograjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 255
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 21:53:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 256
3.5.2009 21:54:55   
birdy
Hoj Kolumbo, kakšen je krst pri tem fajmeštru?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 257
3.5.2009 21:55:36   
Katjusa

MOj se je neki pritoževal, zakaj je tašča sam men kupila ketno za rojstvo otrok....pa sm mu povedala d sm sam jst rodila in njegova mami dobr ve, kako to gre....user posted image

kak je pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image res se mi zdi lepo no od moje sem pričakovala vsaj čestitko.... v drugo mi je čestitala preko telefonauser posted image pa sej je vseeno otroci so tak al tak v  prvi vrsti za moje veselje in mojo ljubezen... sam je pa mal grenkega priokusa, ko imaš občutek da te moževa mama ne mara najboljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 258
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 21:58:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 22:01:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 260
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 22:03:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 261
3.5.2009 22:03:23   
Maksi1
Pozdravljene, februarčice.

Claud - z zamudo, ampak od srca ti želim vse dobro in lepo ob tvojem prazniku.

Mlea - iskreno sožalje za izgubo.

Boma user posted image

Majchy - uf, ta duda. Res bi pašala kaka elastika. user posted image

Sunny - user posted image  za lep izlet v Lignano.

Ajvi - držim pestke za Tiso. Naj čimprej ozdravi! user posted image user posted image user posted image

Urša - jaz dojim in dodajam AM in smo tudi na 7-8 obrokov dnevno. V glavnem se dojimo (ene 7-10 mniut), le zvečer ji dajem AM (več kot 90 še ni spila). Sem pa zdej dala cucelj št. 2 na flaško in zdej ji teži na joški vlečt, ker gre bolj počasi. Kadar se prav močno jezi, moram najprej sčrpat in ji dat po flaški. Je pa res, da se to zgodi 1-2 v dnevu, ostalo se doji normalno. Mah, kaj čmo - take mamo.

Katjuša - super sedežno ste nabavli. user posted image  Upam, da ne boš jezna, ampak mislim, da je boljše, če ti za KOLAŽ dam novo slikico. Da je lepše videt obraz. Evo, nov slikca od Zarje:

user posted image

Kolumbo - super fotke. Vsi ste bli zelo zelo lepi. Ti ne rabiš več hujšat, ker si na slikah prav šlank. Rokso pa je celi tata. Torta pa tudi zgleda greha vredna. user posted image

Še neki sem tela povedam, ma se staram in pozabljam. user posted image  Pa drugič.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 22:05:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 263
3.5.2009 22:05:40   
birdy

BIRDY pazite jutr zutri k se boste mimo nas peljal, cesta je spolzkauser posted image

Ma si pozna...user posted image
Moj se je že pelu mim vasuser posted image user posted image  Me pa ni nč klicu da je iz ovinka zletu tko da je kul, očitno je zvozuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 264
3.5.2009 22:06:40   
birdy

ooooo BIRDY

KRST je D bEST...loh ga maš kadar hočeš...nč ne komplicira.....nč ne teži...prideš in zrihta tik tak...pa vsaj kej pametnega še zraven pove

Superuser posted image
Sam še do cerkve se morva namalatuser posted image  Ma je dalečuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 265
3.5.2009 22:07:27   
Katjusa
punce zdle sem se pa ustrašla da so nas skenslal ker je z malimi črkami napisano in nisem našlauser posted image user posted image user posted image

maksi urejeno slika zamenjanauser posted image user posted image user posted image (ima pa zarja traprav nasmešek, za svoje ime)user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 266
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 22:09:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 267
3.5.2009 22:10:42   
Katjusa
punce lepo se imejte držte psti da mojauser posted image ponoči ne pride.... ker si vedno bolj želim da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej se grem pa stuširat pa glavo oprat mam tako k strašilouser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa mal na sedežno da vidim kak se kak film gor pogledauser posted image user posted image user posted image user posted image

nočka pa se tipkamo ju3

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 22:11:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 269
3.5.2009 22:11:29   
Maksi1
Sunny - meni je dala datum tisti dan, ko smo šli domov iz porodnišnice. Je napisala kar na tisti izvid od kolkov in ko sem ga pokazala pediatrinji mi je dala še napotnico in mi rekla, da grem z obojim kar na pult v bolnici in mi bodo tam povedali ,kam naj grem (al bo pediatrinja v ambulanti, al na oddelku).  Grem pa 12.5. zjutraj, (mislim, da okrog 8.h - moram pogledat, kdaj imam uro) tako da verjetno ima ta dan rezerviran za take zadeve. Po mojem lahko tudi ti ta dan prideš tja z Gajo.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 22:12:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
3.5.2009 22:16:24   
birdy

BIRDY če ma nočno mu loh ob 6h zutri dam še mal šampanjca.....bo uletu dam k raketauser posted image

Hmmmmmmmm, more še Neli do vrtca spravt. Loh nazaj gredeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 272
3.5.2009 22:18:49   
Maksi1
Katjuša - hvala.

Kolumbo - jaz imam podobne kile, ampak zgledam dosti bolj buckasta kot ti. Tako da .... Je pa res, da bi tudi jaz rada neki kg zgubila, vsaj zaradi šopinga. Za mal širše že težko kaj lepega kupiš za oblečt. user posted image  Pa lažje se je pripogibat. user posted image  Ma bom še malo počakala. Ni še taprave volje. Zdej se mi zdi tako fajn, da ko pojem malo sladkarij, se zaradi dojenja nič ne pozna na vagi. In še malo uživam.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.5.2009 22:21:54   
brkn83
Js pa sem zdej spravla Nika v postlo. Sedaj pa še js šibam. Namreč zdej me čaka 14 dni ful delovnih in se moram danes ponoči še naspati.

Lahko noč vsem skupaj

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 22:25:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?