Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:07:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA SLIKO ZA KOLAŽ TI POŠLEM U PONDELK velja:) kak pa kej krompirček raste? mi smo se včeraj menli o vašem kropirčku sme povedala domačim da ga bodo lahko na tone dobil
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:07:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm vedla da me opravlate ...sm se mogla takoj javit.....lepo lepo da me pogrešate Tuš je zaseden, me je tastar prehitel pa se mu pridruži kje si pa upa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:09:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm vedla da me opravlate ...sm se mogla takoj javit.....lepo lepo da me pogrešate Tuš je zaseden, me je tastar prehitel pa se mu pridruži kje si pa upa
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2009 23:09:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:13:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tastarga ne j.b.m ker mi ni kupu nove ketne za krst ...je prejle neki cvilu, kje so poročne rinke.....sm rekla pr mamici kaki boji... a ne nosta prstanov?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:21:04
|
|
|
|
boma2
|
dober večer mamice.. :) claud... vse najboljše in veliko prespanih noči.. :) claud.. hvala sem klicala v sonček pa so rekli, da ga nimajo oziroma ga ne bodo imeli več...( Katjuša...hvala.. Kako si kaj? Vidim, da si full pridna in sestavljaš full lep kolaž.. A si že nabavla za krst za oblečt in svečol? Kolumbo.. dober večer... :) kaj si pa tako huda na svojga?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:21:13
|
|
|
|
Katjusa
|
nič mi gremo pod tuš (skupi) pol pa ajat (skupi) lepo se mejte in imejte se radi....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:23:05
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa nič mi gremo pod tuš (skupi) pol pa ajat (skupi) lepo se mejte in imejte se radi.... nočka... in lepe sanje vam želimo.. :)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:23:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dober večer mamice.. :) claud... vse najboljše in veliko prespanih noči.. :) claud.. hvala sem klicala v sonček pa so rekli, da ga nimajo oziroma ga ne bodo imeli več...( Katjuša...hvala.. Kako si kaj? Vidim, da si full pridna in sestavljaš full lep kolaž.. A si že nabavla za krst za oblečt in svečol? Kolumbo.. dober večer... :) kaj si pa tako huda na svojga? hvala, jst sem super..... za krst ne mislim nič nabaljat svečo bo pa boter nabavu mi bomo imeli krst šele 28.6. prej se nama ne izide .... sam da tamal ne bo sam šel pred oltar. in kako ste kej vi? ste zdej vsi zdravi? Nočka do ju3
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:23:30
|
|
|
|
boma2
|
lepo in dolgo noč vam želim
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:26:01
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dober večer mamice.. :) claud... vse najboljše in veliko prespanih noči.. :) claud.. hvala sem klicala v sonček pa so rekli, da ga nimajo oziroma ga ne bodo imeli več...( Katjuša...hvala.. Kako si kaj? Vidim, da si full pridna in sestavljaš full lep kolaž.. A si že nabavla za krst za oblečt in svečol? Kolumbo.. dober večer... :) kaj si pa tako huda na svojga? hvala, jst sem super..... za krst ne mislim nič nabaljat svečo bo pa boter nabavu mi bomo imeli krst šele 28.6. prej se nama ne izide .... sam da tamal ne bo sam šel pred oltar. in kako ste kej vi? ste zdej vsi zdravi? Nočka do ju3 no mi smo kr zdravi, sam moj Žiga je nekaj bolan ful ldriska in bruha, 3-4 dni, tako da je zdravnica rekla da morava v ponedeljek ponovno na tehtanje... Hčerka nima več noric, sam še hrastice odpadejo... Drgač so pa ok... trma pri hčerki je danes prvič bila znosna... PA tvoji otroci? Pa vidva? Upam, da ste zdravi... Kaj boš pa oblekla Benjaminu? Želim ti dolgo in prespano noč...
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2009 23:26:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2009 23:27:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:53:06
|
|
|
|
kayica24
|
Mlea Sunny full sta lepi!!! Vidiš,jaz pa naše miškice še ne upam met brez tanke kapice zunaj..Če non stop nekaj piha pr nas Katjuša zdaj pa navijamo na sestrico Mihailo miss you Ajvy še vedno 1A komentatorka Kolumbo jaz mojemu ne pustim niti da zaročnega dol da... Claud nisem še prepozna...NAJ TVOJA BARKICA PLAVA MIRNO PO MORJU..ČE PA BO KDAJ TRČILA OB SKALE, PA SE SPOMNI DA IMAŠ NAS, KI BOMO VEDNO TUKAJ...ZATE...VSE NAJBOLJŠE IN VELIKO OTROŠKEGA SMEHA.. Cita...Je doma že ok???Upam da se čimprej pobotata... Sicer pa..Včasih se je zdravo malo skregati..ker je sprava potem najslajša...Če seveda ni prehudo...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 0:03:39
|
|
|
|
kayica24
|
Naša beba pa je zadnje čase nekam čudna Zdaj se je že par večerov zgodilo da je kričeče jokala... Pa to kako uro dve skupaj...Pa nevem zakaj...Nekaj smo sicer menjavali kapljice za krče..Smo meli non stop koroške kapljice, zdaj pa par dni Sab-Simplex, zdaj pa nazaj koroške,ker smo jih zopet naročili... Pa ko jo dam čez dan-popoldan spat, fuuul težko zaspi,samo se premetava nekaj,pa jamra in joka...Rabi vsaj pol ure,če ne še več da zaspi Zaspi skoraj takoj samo zvečer ob 22 ali 23 in potem spi celo noč do jutra-do 7 ali 8...Ponoči nič ne papcama...Samo jamra kaj sredi noči,ampak kar hitro nazaj zaspi... Ko smo bli zdaj na dopustu je prvo večer taaakooo jokala,da je že malo vročine dobla 37.8 izmerjeno v ritki...(normalno naj bi blo do 37.5 v ritki)...Sem mislila da jo bova mogla peljati k zdravniku,pa se je ob 22 najedla in zaspla za celo noč...Pred tem pa sem jop dve uri nosla sem in tja,ker se je nikakor ni dalo pomirit...Samo z nošenjem... Bi lahko bili to krči????? no,saj v torek imava posvetovalnico-KONČNO- in bom malo povprašala...Pa naj ji uhice pogleda,če nima slučajno kake uhice vnete...Ampak po moje bi potem jokala tudi ponoči al pa zjutraj,....Ne pa samo popoldan in zvečer ne??? Nič..Grem jaz ajčkat...Vidim da nobene ni za kaki klepet... Ve se kar lepo spočijte..Jutri pa je NEDELJA.. dajte možgane in telo na off... Mimogrede...Opažam,da postajam odvisna od rr...Moram vsak dan prebrat kaj pišete(za napisat mi ponavadi zmanjka časa),pa prav všeč ste mi..Vsaka zase... Noč noč
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 7:47:31
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! spet sem prva ........najprej vam z eno kavico postrežem ajvy.......z mojim se hecava da ji bova dudo dala na elastiko in pripela na ušesa danes ponoči je bila pa pridna-niti enkrat ni ven padla(že trkam) .........v trgovini je pa veno tako da vidiva še 1000 "nujnih" reči in gremo ven s polnim vozičkom mah sej denar mora krožit-tolažba pa taka mlea......joj tole je pa smola.......en kup zate-te razumem kako ti je.......ko mi je mama(babica)umrla se mi je svet za pol leta istavil in se sesul na majhne koščke bodi vesela da je spet z dedkom in da tebe in tvojo družino mirkata z neba .......pa še za Vita da ni hujšega in da bo kmalu boljši cita........jaz sem včasih tudi tako jezna na mojga da bi mu kar glavo odšravfala,ampak se pogovorila in vse je ok.......upam da bo pri vama tudi čimprej sprava na vrsti kolumbo.......uživajte na krstu in na after party-u pa glej da nam pokažeš slikice kayica.......jaz upam da se vas niso krči lotili .......sem pa jaz tudi že odisnik od rr-ja in vas imam rada neglede na to da vas osebno ne poznam.....mislim da smo se res super poštekale boma.......upam da se Žiga čimprej pozdravi shuka,petrap......pogrešam vaju.....dajta se samo pofločkat da vemo da ste ok mihailo......je pa ziher v bosni in to brez nas-smrk smrk jaz upam da bo danes kej sončka .......gremo še z enim parom na morje(samo za danes).......hana še spi -jo čakam da se zbudi in da bomo pičili......drugače se pa moja pupa tudi blazno slini in rokice v usta.......sem jo včeraj s prstom malo po dlesni in ji je full pasalo......pa dudo večino časa zveči......mislite da so se že zobki začeli-v ustih ni še nič posebnega vidit zdej si grem pa kavico skuhat-lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 9:37:15
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Nočka kolkrtolko prespana...Gaja je zaspala malo pred 22h in pančala do 4h, pol je papcala, spala do 7h, pol se je eno urco moj dragi ubadu z njo, da sm jst lahko še malo pospala, ob 8h pa se je začela akcija. kayca, ma sej če je toplo in ne piha jo lahko komot maš brez kapice, k če ne se-vsaj Gaja, k ma full las-spoti in pol je smotano. Ma pa Gaja dostikrat gor kar rutko. Tak frajrček je... cita, da bi se s tvojim dragim čimprej pobotala! majchy, ooo, lep izletek na morje...Jst bi tudi, pa moj dela danes že ob 16h, tako, da ne bo nič s pohajanjem. Razn če grejo moji starši kam, pa se jim prklopim...Tko ku učeri! Ma po mojem si dlesni delajo, k se tolko slinijo in drgnejo-mi je tudi P tako rekla. katjusa, kako kaj? Ej, jst sem šla sama pred oltar, k so me krstili...Sm mela že 5 let, tako, da se še zdej spomnem, kako lepo oblekico sm mela...Tako belo na svetlo plave črtice, pa bel trak v lasah... ajvy, to pa je bla radikalna sprememba na tvoji glavi...OK, tolko me pa vseeno ni metalo, da bi se pobrila...Dobra si!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 9:48:51
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Kako ste kaj? Mi se bomo zdele počasi spravili v trgovino. potem popoldan pa gremo na en rojstni dan. ajvy - ja pa še kr zadost velik vrt imam, sicer ravno en vem kolk kvadratov. V glavnem pa je tolk velik, da imam na njem lahko vso zelenjavo in še eno ful veliko gredo jagod, pa še eno gredico imam za rože. sunny- vidim, da ste lepo uživali. Pa ful lepe slikice so mlea - moje sožalje za babico kolumbo- pa ne preveč pucat. Lepo se imejte na krstu, potem pa le kako slikico prilepi.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 11:58:12
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro... skoraj polovico nedelje smo prespal benjamin se je danes po dolgem času zbudil mal čez 6 tak da sem ga nahranla in dala nazaj ajat in se je zbudil pred pol ure.... spet se nimamo kam dat.... jst bi šla kam pa nimamo nobene ideje Moje še kr ni tak da... kaj pa vem skušam razmišljat da ni nič.... v bistvu sem ful radovedna kaj se dogaja sam trmasta tolk da testa ne bom delala vsaj do 10.5 k ma moj RD sam mam občutek da se bo zdej zdej vlilo.... sej v bistvu mi je vseeno kakrkoli bo bo OK če bo punčka bom ful vesela, če bo fant pa nič manj če pride bom malo razočarana v srčku sam ni panike k glava ve da je prehitro
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:00:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dober večer mamice.. :) claud... vse najboljše in veliko prespanih noči.. :) claud.. hvala sem klicala v sonček pa so rekli, da ga nimajo oziroma ga ne bodo imeli več...( Katjuša...hvala.. Kako si kaj? Vidim, da si full pridna in sestavljaš full lep kolaž.. A si že nabavla za krst za oblečt in svečol? Kolumbo.. dober večer... :) kaj si pa tako huda na svojga? hvala, jst sem super..... za krst ne mislim nič nabaljat svečo bo pa boter nabavu mi bomo imeli krst šele 28.6. prej se nama ne izide .... sam da tamal ne bo sam šel pred oltar. in kako ste kej vi? ste zdej vsi zdravi? Nočka do ju3 no mi smo kr zdravi, sam moj Žiga je nekaj bolan ful ldriska in bruha, 3-4 dni, tako da je zdravnica rekla da morava v ponedeljek ponovno na tehtanje... Hčerka nima več noric, sam še hrastice odpadejo... Drgač so pa ok... trma pri hčerki je danes prvič bila znosna... PA tvoji otroci? Pa vidva? Upam, da ste zdravi... Kaj boš pa oblekla Benjaminu? Želim ti dolgo in prespano noč... mi smo vsi zdravi, edino mene že od noči mal grlo peče sam ni panike..... Kaj mu bom za krst oblekla nimam pojma verjetno kr ene nove hlače, bele zoknčke in srajčko.... srajčko bom najbrž kupla, hlače že mam mi jih je sestrična iz švice poslala s čestitko.... tak nič ne bomo kompliciral sam da bomo lepi če bi imela punčko bi jih ziher kupla kako lepo oblekico, ki bi jo lahko večkrat oblekla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:05:56
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Juhu, claud HEEEEPIIII BRZDEEEEEEEJ TU JUUUUUUU!!!!!!!!!! mlea sozalje kayica in sunny se menta o kapcah jaz mu jo dam gor samo ce ga iz vozicka vzamem zunaj, ker se mi zdi da je hujse, ce pod kapo zasvica, pa se pol prehladi, v kosari je tak fejst zasciten.... jaz sem pa home alone, tralallaa;)) ati pa aljaz sta sla na bolsji sejem, jaz pa pospravljala, zdaj pa kuhat. nas pubec se tut ful slini in roke tlaci v usta....da bi bili ze zobeki???!!hmm, je to mozno?? smo ze dvakrat mehko kakali, jupajdijajjajaa, mu dajem zdaj samo novalac it 5 obrokov, 1 obrok pa novalac 1. pa bomo postopoma sli samo na novalac 1. Pismo, bom doktorirala iz tote hrane...... brkn ti pridnica, vidim da mas danes malo prost dan, ko drugace vedno nekaj delas, se vedno sprasujem, kak vse to zmores? Nas ko je buden zdrzi malo da se sam meni z igrackami, pol pa mormo mi kaj cvekat, al pa ga nosit na rami, da gleda okoli,))
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:07:05
|
|
|
|
Vesnozaver
|
katjusa pridite v mb na izlet, pa gremo na kofe
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:08:45
|
|
|
|
Vesnozaver
|
al pa se kje dobimo, kjer so kaksna igrala za florjana, kje ti poznas ce vam je, ker mi se tud nimamo planov za dnes....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:09:10
|
|
|
|
Katjusa
|
ŠE VEDNO ZBIRAM SLIKICE ZA KOLAŽ..... pošljite na mail ali jih prlepite tle pa zraven napišite ime otročka, ker vseh imenov si še nisem zapomnila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:09:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver al pa se kje dobimo, kjer so kaksna igrala za florjana, kje ti poznas ce vam je, ker mi se tud nimamo planov za dnes.... sem mojmu omenla pa se je sam nasmejal ne vem sicer kaj to pomeni ga bom še mal podrezala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?