Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:13:16
|
|
|
|
Katjusa
|
e pa sma se spičla sam zato k se njemu nikol nikamor ne da in vse kar rečem je ne nej gre nekam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:14:41
|
|
|
|
Vesnozaver
|
katjusa okidoki, jaz mojga se vprasala nisem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:15:20
|
|
|
|
Vesnozaver
|
katjusa ojojojoj sranje oprosti.....mi je zal, da sem sploh kaj rekla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:19:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver katjusa ojojojoj sranje oprosti.....mi je zal, da sem sploh kaj rekla sej ni panike.... pač mu ni za nikamer.... se vidi da je v službi jst pa doma k jst bi kr okol hodla on bi bil pa doma..... ne vem... mu rečem če gremo kam pa reče kam pa povem pa reče ne..... dec smotan.... najreje bi sama spokala pa šla sam taka pa tud nisem sej ti si dala vsaj idejo sam kaj čem s tem sem se oženla in to žanjem sej bo boljš
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:22:11
|
|
|
|
Vesnozaver
|
jaz bi tud kar nekam lazla, ko je mozek doma, pa se vcasih moram prav spomnit, kak je meni blo, ko sem bla utrujena od sluzbe, pa se mi tud nikam ni dalo...pol pa malo oladim z gnjavazo....ampak samo malo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:23:45
|
|
|
|
Vesnozaver
|
sicer bom pa jaz kmalu mobilna, pa se bova midva vozla okrog
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:26:06
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem mobilna skos sam sama za vikende ne hodim okol in možeka puščam doma.... pač mi je lepo ko smo skupi sam lahko bi šli kam da nismo skos tle.....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:27:53
|
|
|
|
Vesnozaver
|
katjusa se razume, saj midva se tut ne boma sama vozla, ko bomo vsi skupaj, ampak cez teden, ko ati dela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:29:13
|
|
|
|
Katjusa
|
pol bo pa treba kako srečanje ogranizirat nema izgovorov
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:30:26
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pol bo pa treba kako srečanje ogranizirat nema izgovorov JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:46:55
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro..... slabo noč smo imeli...Tisa je orenk prehlajena, kašlja....je clo bruhala zarad napora.....bogica moja.....kolk se mi smili vam ne znam povedat...... Kolumbo....upam,da si pršla na vrsto za tuš.....a ha ..sem prebrala ,da si se zrihtala.... Kava....kul, lahko....samo v torek ne.....drgač pa lahko........sam sej veš, ne...midve sva nemobilne, ker imamo en avto in ta hodi z mojim na šiht Boma...me veseli, da je Pika bolje...... Kaj pa je to z Žigcem????? Kayica....nisem več tolk komentatorka.....kadar preveč naklepetate, mi ne znese..... Lahko pa da je Marinelo vrgla sprememba okolja....ne vem.....če te full skrbi jo kar do P pelji...zaot so tam...... Če jokajo ob uri ...so ponavadi krčki.... Ja, jst že dolg vem ,da sem odvisna od RR-ja....kaj čem Majchy...midva sva se tut menla,da bi moral dobit NObelovo tisti, ki ugotovi, kako naj duda ven ne pade Me veseli ,da je bila lepa nočka...superca Se strinjam z denarjem....kr naj kroži...sej če v denarnici stoji ga nič več ni.... Za zobke ne vem....je tolk različno.....je pa ena faza razvoja, ko si tlačijo rokice v usta.... Sunny.....super za lepo nočko.... Ja, je bila radikalna, sploh zato, ker sem imela lase kr orenk dolge....mal nad ritjo....... Ena zraven. ne poznam je...je kr jokala, ko mi je čop odstrigel.... Brkn...to je krasno.....vsa zelenjava....vav...to lahko u iber pršparaš....pa točno veš kaj ješ.....bravo Vesnozaver...superca za time alone....le izkoristi ga
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 12:47:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa e pa sma se spičla sam zato k se njemu nikol nikamor ne da in vse kar rečem je ne nej gre nekam
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 13:48:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa e pa sma se spičla sam zato k se njemu nikol nikamor ne da in vse kar rečem je ne nej gre nekam hvala.... mi smo še kr doma in očitno bo tako ostalo pa še pooblačilo se je tak da party in the house
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 13:58:30
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Pr nam je vreme spet porazno, oblačno , mrzlo, piha Tako kot je vreme so tud moji trije, vsi spijo. Sej men bi tud pasalo sam kaj ko vem, da se bom samo ulegla in bo alarm - Žiga lačen, je ob 9.30 nazadnje jedel in mu ni nč podobno da tok časa ne je. V petek smo šli na Bled in je blo super. Sprva je bilo malce vetrovno potem je pa veter pojenjal in nas je sonček fino grel. Smo šli okol jezera in smo Nejca tok zmatral, da je potem fino spal. Včerej sem šla do kolegice in sva šli z otročki na igrala, super je bilo. Danes smo pa dopoldan skočili malce po nakupih. Sem mogla po par daril skočit. Sem kar veliko dobila, ampak rabim še kako idejo kaj čmo svakinji za rojstni dan kupit. Mam do naslednjega vikenda še čas. Popoldan gremo pa na eno kavico z enim parom, tak da bo super . Je imela včeraj roj. dan in nas je povabla. Sedaj me pa čaka še razmetana kuhinja, pa stroj cunj za v sušilca vršt. O sesanju in podobnem pa ne bom niti razlagala. Smo bili 9 dni vsi doma, pa nismo nč nardil . Mah sej po eni strani pa pravim, da za pospravljanje bo še čas, da je boljše da se potepamo in crklamo . Kok obrokov pojejo vaši ptički? Midva se v celem dnevu (24 ur) v povprečju 7 do 8 krat dojiva. A ma še katera toliko obrokov? Katjuša upam, da sta se že pobotala Ajvy naj se Tisa čimprej pozdravi kolumbo kako je bilo na krstu, čakamo slikice sedaj se pa moj ptiček zbuja tako da šibam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 15:28:09
|
|
|
|
Katjusa
|
punce kje ste? men je dolgčas, tamal spi taveč se zunaj z babiko podi, najtaveč pa na računalniku čepi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 15:29:56
|
|
|
|
Katjusa
|
urša mi imamo nekje 5 obrokov včeraj samo 4... so pa ti okol 170-180ml bi včasih še več pa mu ne dam med obroki mu skušam poturit še čaja do 2.5dcl na dan včasih mi ne rata več k 1dcl.... ampak se trudimo, če pa skos spi in je
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 3.5.2009 15:31:01 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 17:34:25
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, mismo zaposleni, se strižemo in šamponiramo. Pa ne zarad lastnih užitkov ampak zarad uši. Se jih še kr nismo losal. Bom probala dat slikce gor, prej in potem, ampak zvečwer. Mlea, moje sožalje Ajvy, držim pesti da se Tisa čim prej pozdravi Nasvet pa čim več fizioološke pa nosa pucat, če ma gnojno pa še uzadi po lopatcah tko nežno trepljat, pa kr celo jo tko rahlo na glavo obrni pa trepljaj. To mislm tko da noge prekrižaš, glavo pa daš na nogo ki je nižje, nogice od Tiske pa na tisto k je višje. Tko smo mi po nasvetu pediatra pri Kristiki delal. No, sej mogoče to že veš, to sam tko napišem če slučajn ne veš. Pa naklon v posteljici dvigni pa ko ji fiziološko vliješ v nos jo dej kravce past da se lažje odkašlja. Menda je pri tko mejhnih lahko prehlad pol leta prisoten. Kristi je bla kak mesec bolna.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 19:16:00
|
|
|
|
Katjusa
|
evo sem se spomnila, da vam še nisme slikic od nove dnevne dala.... edino kar še morem nardit dat te okrasne zavese stran in kupit neke nove.... bele sem pa že dala dol.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 19:20:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hoj, mismo zaposleni, se strižemo in šamponiramo. Pa ne zarad lastnih užitkov ampak zarad uši. Se jih še kr nismo losal. Bom probala dat slikce gor, prej in potem, ampak zvečwer. joj te uške to je res nadležno.... upam, da se jih hitro rešite...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 19:25:46
|
|
|
|
Onasiss
|
Ojla punce, hvala za podporo, mi je še vedno hudo, ampak ko vas berem ne mislim na babi. Joj vam moram pa tok povedat..... Kaj se je vse dogajalo.... Sej sploh ne vem kje začet, besede mi grejo bolj od rok, tkole pa k tipkam pa sproti vse pozabim. Nekaj sem vas tudi brala, je pa res, da sem vas mogla kar iskat, ker ste naflopale 200 strani.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 19:29:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-tole z descom, bo minilo še vedno je, če ne pa kot sem ti že enkrat rekla, da sploh ne ve kaj ima. Sicer te osebno še ne poznam (upam da bo to kmalu) ampak vem, da si najboljša mama, žena in ženska. birdy-a še niste iztrebl te uši? Groza, jaz bi se, če bi tok dolg to trajal kar ubrila.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 19:29:31
|
|
|
|
Katjusa
|
smo ble pridne ne.... čakam, da nam vse poveš....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 19:30:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-mi je pa všeč tale vaša sedežna, a ste jo že sprobal???
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 19:31:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-tole z descom, bo minilo še vedno je, če ne pa kot sem ti že enkrat rekla, da sploh ne ve kaj ima. Sicer te osebno še ne poznam (upam da bo to kmalu) ampak vem, da si najboljša mama, žena in ženska. birdy-a še niste iztrebl te uši? Groza, jaz bi se, če bi tok dolg to trajal kar ubrila. sej se nisma prav skregala sam na živce mi gre k nebi nikamor šel.... kasneje je prišel z idejo da bi šli na celjski grad.... tam se pa men zdi da vedno tok piha pa nisem hotla it.... bomo pa drugič kam šli..... mogoče že drug vikend k zdej ta teden dobim jst nov avto k je mojmu ful všeč in je barvo zbral (črno)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 3.5.2009 19:32:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-mi je pa všeč tale vaša sedežna, a ste jo že sprobal??? veš de nisma..... pa bi mogla a ne morem poštudirat na katerem delu bo kater položaj
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 3.5.2009 19:33:11 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?