Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 21:42:27
|
|
|
|
Katjusa
|
Mlea moje sožalje..... Da se Vito hitro pozdravi Pa lepo, da smo ti zrastle pod kožo in da si nas pogrešala drži se in bodi močna ko ti bo težko se pa spomni, da smo me ob tebi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 21:59:23
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Claud - VSE NAJBOLJŠE!!! Se podpišem
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 21:59:51
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 mlea, sožalje! Pa za Vita, da se čimprej pozdravi! Se podpišem
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:00:30
|
|
|
|
|
Sunny lepe lepe slikce...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:13:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, s temi poplavami je blo kar pestro, ja... kako pa si se me predstavljala? ja, danes smo se res meli super! joj...čist drgač....res....blond...pa dolge lase ( no to sem uganla)....... čist drgačen obraz....to ti pa ne znam razložit....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:14:44
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny lepe lepe slikce... ti se pa dones samo podpisuješ
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:15:28
|
|
|
|
sunny24
|
no, vsaj neki si uganla glede las... blond sm bla pa sam enkrat 1 mesec, k sm bla še v puberteti, pa me je metalo...prvič in nikol več blond!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:34:53
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny lepe lepe slikce... ti se pa dones samo podpisuješ ja res ja nimam energije sva se z mojim spičla
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:38:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny lepe lepe slikce... ti se pa dones samo podpisuješ se šverca
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:39:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny lepe lepe slikce... ti se pa dones samo podpisuješ ja res ja nimam energije sva se z mojim spičla joj sorry za prejšno šalo nisem niže pogledala..... upam, da se hitro zmenita in da bo spet tako kot mora bit
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:43:58
|
|
|
|
Katjusa
|
punce jst sem tok nervozna, da ne vem kam se nej dam..... M še kr ni po eni strani si želim, da je nebi blo pšod rugi strani se pa zavedam, da je to ful prehitro.... vsekakor jo pričakujem vsak čas zjutraj sem mela malo rozastega izcedla, pol belega, pol rahlo rjavkastega in spet nič..... sem taka k da bi imela tremo niti ne vem kaj si želim.... v sebi vem, da je nemogoče... niti pa še ne vem kaki bodo ciklusi zdej po porodu, pred zansitvijo sem imela ful bolečine že kaka 2-3 dni prej zdej pa nič.... no sej upam da bom imela zdej neboleče M.... se opravičujem za zmeden post sam taka sem dons
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:57:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 no, vsaj neki si uganla glede las... blond sm bla pa sam enkrat 1 mesec, k sm bla še v puberteti, pa me je metalo...prvič in nikol več blond! jst sem se pa pobrila na 1 cm, pa na rdeč pobarvala...me je metalo ja....super je bilo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:57:43
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny lepe lepe slikce... ti se pa dones samo podpisuješ ja res ja nimam energije sva se z mojim spičla je bil hec...... upam ,da se čimprej pobotata
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2009 22:59:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:00:04
|
|
|
|
Katjusa
|
punce a je katera govorila s kolumbo.... mene že mal skrbi zanjo, ker nisem navajena da je več dni ni, al je jst ne opazim
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:00:06
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša....upam, da se ti uspe odzmest...... vsem eno lepo nočko..... MIhailo...kje si???Kje se skrivaš??? Cati???Kaj dogaja???? Balonchy...kako tvoj ptiček??? Kolumbo....kje si speedy??? vse vas lahko še naštevam, sam vas ne bom , k se vam po fajn zdel
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:00:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce a je katera govorila s kolumbo.... mene že mal skrbi zanjo, ker nisem navajena da je več dni ni, al je jst ne opazim en post pred tabo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:00:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mi smo v nizkem štartu za krst.....pucanje bajte in okolice 2 dni k da pride papež Grem samo še pod tuš in spanje Se slišmo u pondelk no ja jst o volku volk iz gozda, očitno sme istočasno pisale post
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:01:01
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mi smo v nizkem štartu za krst.....pucanje bajte in okolice 2 dni k da pride papež nkol se ne ve
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:01:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša....upam, da se ti uspe odzmest...... vsem eno lepo nočko..... MIhailo...kje si???Kje se skrivaš??? Cati???Kaj dogaja???? Balonchy...kako tvoj ptiček??? Kolumbo....kje si speedy??? vse vas lahko še naštevam, sam vas ne bom , k se vam po fajn zdel
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2009 23:03:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:05:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm vedla da me opravlate ...sm se mogla takoj javit.....lepo lepo da me pogrešate Tuš je zaseden, me je tastar prehitel opravljamo prej glavna čveka pol se pa ne javiš več dni..... nebi rekla da je ful lepo vreme sam da ste OK
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2009 23:06:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:06:39
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm vedla da me opravlate ...sm se mogla takoj javit.....lepo lepo da me pogrešate Tuš je zaseden, me je tastar prehitel ah ja.....opravljanje.....maš radar zanj, al kuko???
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:07:10
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm vedla da me opravlate ...sm se mogla takoj javit.....lepo lepo da me pogrešate Tuš je zaseden, me je tastar prehitel pa se mu pridruži
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?