Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:08:40
|
|
|
|
Vesnozaver
|
sunny sem prebrala, da ste to ze priporocale, samo me jezi, da ne znam iz racunalnika direkt gor dat.....sem se registrirala zdaj na shrani.si, pa cakam na mail...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:14:06
|
|
|
|
Urša08
|
Vesnozaver jaz tud zmeri direkt iz shrani.si delam. Lahko sem te kej narobe prej zastopla, sem mislila da ti to nagaja Pa hvala za tisto o donatu. sunny24 nisem še probala čajčka mu dat, praktično do zdej sva se samo dojila, tako da mogoče bi mu pa čaj tud pomagal. Hvala za idejo. Čisto vsak otrok je različen. Nejc se mi je po vsakem hranjenju pokakal, ta pa po 4 do 6 dni nič Moram jutri malce pediatrinji to oment ko mava posvetovalnico.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:17:00
|
|
|
|
sunny24
|
vesnozaver, sej jst tudi ne morem copy/paste nardit...Morem vse naložit preko shrani.si No, upam, da ti bo uspelo! ursa, sam ne mu dat teh instant čajev, k so puhni cukra. Al tega iz filter vrečk al pa kakega lekarniškega za otroke. Jst mam oboje, pa malo kombiniram...enkrat enga enkrat druzga. Sicer pa Gaja ni ljubitelj čajev, tako da...Pa voda je tudi fuj...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:28:38
|
|
|
|
Urša08
|
sunny bom šla v lekarno po kak čajček. Hvala za nasvet Sedaj pa šibam mal pospravit, da ne bosta otročka prej pokonc
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:31:52
|
|
|
|
simonakr
|
Urša - jest dam kar navadne kamilce iz vrečke pa eno žličko cukra na ene 150 ml, pol pa ponudim pred vsakim obrokom malo pa vmes med obroki. Drugače pa uporabljam hipp komarček instant - ko ga hitro rabim in nimam druzga kuhanga, al pa hipp vrečke - te sm pa v mullerju kupla pa je dobr. Samo če ni sladek vsakega vn plune po nekaj požirkih . Pa tud vodico sm ji že ponudla pa ni bla ne vem kako dobra
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:38:22
|
|
|
|
Vesnozaver
|
da vidim, ce deluje...
< Sporočilo je popravil Vesnozaver -- 5.5.2009 14:39:23 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:39:31
|
|
|
|
simonakr
|
oj dej uno ta drugo kodo k piše za forume - img....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:40:10
|
|
|
|
Vesnozaver
|
jeeeejjjjj.....ratalo!evo nasega skojevca KATJUSA tota je za kolaz!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:40:29
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr oj dej uno ta drugo kodo k piše za forume - img.... Never mind ... Frajer mali kolk je cort!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:40:56
|
|
|
|
Vesnozaver
|
simonakr hvala, sem takoj videla, da nisem CELE kode skopirala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:42:01
|
|
|
|
Vesnozaver
|
simona hvala kak naju bo kregal, ko bo videl,kaj vse sva mu gor navleka in ga slikala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:45:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver jeeeejjjjj.....ratalo!evo nasega skojevca KATJUSA tota je za kolaz! oki doki
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:46:23
|
|
|
|
Katjusa
|
urša kamilce namočiš do 3 min in daš not 2 žlice sladkorja in bo kakal na en dcl(to je pri zaprtju) drugače pa lahko tud sam vodo daš
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.5.2009 14:47:50 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:55:02
|
|
|
|
Pupka
|
termometer: Jaz mam ušesnega in digitalnega, ampak se na ušesnega ne zanesem, tak da uporabljam digitalnega. Merim pa v ritko, tudi starejšemu (5,5 let). Sem mu glih 2 dni nazaj pod pazduho pa ni pokazalo nič, pol pa takoj še v ritko je mel pa 38.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:02:21
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr in Katjuša hvala vama Piskot ti si zadnjič glede mustelinga šampona proti temencam spraševala. Mi nimamo teh težav o katerih si ti govorila. Pa sem ga uporabljala že pri Nejcu in sedaj pri Žigu. Pojma nimam kaj Ani ne odgovarja. Drug teden ko boš sama z obema ti bo pa šlo veš. Svoj sistem boste našli pa bo. Je pa res da je veliko lažje ob lepem vremenu da so otročki zunaj. A ti Martin še hodi spat čez dan? Če ti bo super. Meni je ratalo na hitrco mal pospravit, kosilo mam kuhano. sedaj si še en čajček naredim pa počakam, da se tamaledva zbudita.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:07:08
|
|
|
|
sunny24
|
Gaja je papcala, zdej pa spet pančka. vesnozaver, jeeee, uspelo! Pa lepa slikica! Uh, tolko sm spala, pa bi še kar kako urco odspala...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:20:25
|
|
|
|
kayica24
|
evo nas nazaj iz posvetovalnice....Vse je ok Dobila odgovore na vse kar me je zanimalo in skrbelo za seznamček... pri 11 tednih teža 5800g in velikost 61 cm... Rasteva kot gobice.. Naslednji pregled in cepljenje pa 28.5.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:25:19
|
|
|
|
kayica24
|
sunny naša babika je tudi pokašljevala nekaj dni...takrat je mela tudi fejst zamašen nosek..pa tudi ponoči sem slišala da je zakašljala... pa je šlo mimo...mislim da je to od noseka,ker zateka v grlo sluz,pa draŽi.. Tak da ni panike,dokler seveda ni vročine al pa grdega kašlja... Mi mamo digitalni termometer,pa merimo v ritki...Tam je normalno še do 37,5 ne? Nas pa je danes P cele spregledala in sva zdravi
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:35:59
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 ajvy za pupo da ni nič hujšega pa,da se prehladek čimprej pozdravi... Ne boste verjele...Lase mi je uspelo oprat..še posušim jih,pol pa miškico porihtam,pa grema v posvetovalnico babe,mene tak hrbtenica zajebava...Zdaa pa še je križ začel hudo bolet... Sem res mela vse obhrbtenične mišice tak švohne,da me zdaj tak vse boli od dvigovanja in nošenja???Pa križ od vsega...pa sem bla zdaj na dopustu dva dni v bazenih na orng masažah..pa nič... danes grem ze petic ta mesec na masazo hrbta, pa upam da bo koncno kaj ucinka. menda je to treba potem ful telovadit in masirat, da je bolje. aja, pa hvala za hint glede caja. ni problem precedit, sam da ni tist caj v zrncih ves pocukran.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:37:08
|
|
|
|
kayica24
|
KAYICA-vse kar si napisala za Marinelo isto tako dela tudi Mihailo...se kar po obrazu praska itd...zvecer pa ok zaspi...In vse kar si napisala za svojo hrbtenico imam tudi jaz taksne probleme z njo ...danes zjutraj sem se zbudila in me kar nekaj boli,pa veckrat me ,sploh ,ce kaj deleam(pucam,sesam itd) Mihailo midve pa bi se mogle spoznat, saj nama isto dogaja že od nosečnosti naprej...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:46:57
|
|
|
|
sunny24
|
kayica, super za pregled! Lepe mere! Sej po mojem tudi kašla zato, k se ji z noska cedi...Bomo vleklvi miške vn pa bo! Kaj kej počnete? Jst bi šla z Gajo vn, pa je smotano vreme, tko, da bomo danes rajši kar lepo not...A vaši cukrčki že držijo glavco pokonci? Gaji počasi uspeva, ampak je še vedno ku un kuža v avtu, ko miga glavo... Se pa že tudi neki matra da bi se s hrbta prevalila na trebuh...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:48:35
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan! Tudi midva sva imela posvetovalnico. Nove mere: 12t 5380g in 59cm. Tudi prvo pikico je dobil, je ful tulil revček Naslednje cepljenje imava 15.6. Jutri še greva nazaj po recept za AM, danes nisem mela odločbe o OD zravn. Pa Novalac nama je priporočla, glede na to, da bolj trdo kaka po Hippu. Čaj ma naš ful rad, mu skuham janež, kamilčke in malo kumine. Pa spije okoli 100ml na dan ziher. Vesnozaver vrnjen ZS
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:54:58
|
|
|
|
Katjusa
|
kayica in pikica za mere kr naenkrat bodo naši sončki tekal tako hitro gre ta čas
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:56:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO jutro...mi smo tudi lepo spali,od 21 do 4h pa potem do 8h.. Kolumbo full lepe slikice,Rok je full zrastel... Ajvy kako ste? Bravo za takšno spanje.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 15:57:20
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny naš jo že kr dobro drži mu pa tud še kdaj opleta čist odvisno kolk je spočit.... je pa ful močan če mu ponidim prste ko leži na hrbtu se že kr dviguje gor se vidi, da se mu mudi it s florjanom igrat ga večkrat tako naštimam da ga gleda in je čist nor, ful brca in maha zraven
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?