|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
5.5.2009 14:08:40   
Vesnozaver
sunny sem prebrala, da ste to ze priporocale, samo me jezi, da ne znam iz racunalnika direkt gor dat.....sem se registrirala zdaj na shrani.si, pa cakam na mail...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 501
5.5.2009 14:14:06   
Urša08
Vesnozaver jaz tud zmeri direkt iz shrani.si delam. Lahko sem te kej narobe prej zastopla, sem mislila da ti to nagajauser posted image Pa hvala za tisto o donatu. user posted image

sunny24 nisem še probala čajčka mu dat, praktično do zdej sva se samo dojila, tako da mogoče bi mu pa čaj tud pomagal. Hvala za idejo.

Čisto vsak otrok je različen. Nejc se mi je po vsakem hranjenju pokakal, ta pa po 4 do 6 dni ničuser posted image Moram jutri malce pediatrinji to oment ko mava posvetovalnico.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 502
5.5.2009 14:17:00   
sunny24
vesnozaver, sej jst tudi ne morem copy/paste nardit...Morem vse naložit preko shrani.si
No, upam, da ti bo uspelo! user posted image

ursa, sam ne mu dat teh instant čajev, k so puhni cukra. Al tega iz filter vrečk al pa kakega lekarniškega za otroke. Jst mam oboje, pa malo kombiniram...enkrat enga enkrat druzga. Sicer pa Gaja ni ljubitelj čajev, tako da...Pa voda je tudi fuj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 503
5.5.2009 14:28:38   
Urša08
sunny bom šla v lekarno po kak čajček. Hvala za nasvet user posted image

Sedaj pa šibam mal pospravit, da ne bosta otročka prej pokonc user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 504
5.5.2009 14:31:52   
simonakr
Urša - jest dam kar navadne kamilce iz vrečke pa eno žličko cukra na ene 150 ml, pol pa ponudim pred vsakim obrokom malo pa vmes med obroki.
Drugače pa uporabljam hipp komarček instant - ko ga hitro rabim in nimam druzga kuhanga, al pa hipp vrečke - te sm pa v mullerju kupla pa je dobr. Samo če ni sladek vsakega vn plune po nekaj požirkih user posted image user posted image . Pa tud vodico sm ji že ponudla pa ni bla ne vem kako dobrauser posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 505
5.5.2009 14:38:22   
Vesnozaver
user posted image

da vidim, ce deluje...

< Sporočilo je popravil Vesnozaver -- 5.5.2009 14:39:23 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 506
5.5.2009 14:39:31   
simonakr
oj dej uno ta drugo kodo k piše za forume - img....

RDEČI NOSKI

Neposredna povezava do sporočila: 507
5.5.2009 14:40:10   
Vesnozaver
jeeeejjjjj.....ratalo!evo nasega skojevcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATJUSA tota je za kolaz!

Neposredna povezava do sporočila: 508
5.5.2009 14:40:29   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

oj dej uno ta drugo kodo k piše za forume - img....

Never mind ...

Frajer mali kolk je cort!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 509
5.5.2009 14:40:56   
Vesnozaver
simonakr hvala, sem takoj videla, da nisem CELE kode skopiralauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
5.5.2009 14:42:01   
Vesnozaver
simona hvalauser posted image   kak naju bo kregal, ko bo videl,kaj vse sva mu gor navleka in ga slikalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 511
5.5.2009 14:45:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

jeeeejjjjj.....ratalo!evo nasega skojevcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATJUSA tota je za kolaz!

user posted image user posted image user posted image oki doki

Neposredna povezava do sporočila: 512
5.5.2009 14:46:23   
Katjusa
urša kamilce namočiš do 3 min in daš not 2 žlice sladkorja in bo kakaluser posted image user posted image user posted image na en dcl(to je pri zaprtju) drugače pa lahko tud sam vodo daš

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.5.2009 14:47:50 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 513
5.5.2009 14:55:02   
Pupka
termometer: Jaz mam ušesnega in digitalnega, ampak se na ušesnega ne zanesem, tak da uporabljam digitalnega. Merim pa v ritko, tudi starejšemu (5,5 let). Sem mu glih 2 dni nazaj pod pazduho pa ni pokazalo nič, pol pa takoj še v ritko je mel pa 38.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 514
5.5.2009 15:02:21   
Urša08
Simonakr in Katjuša hvala vama user posted image

Piskot ti si zadnjič glede mustelinga šampona proti temencam spraševala. Mi nimamo teh težav o katerih si ti govorila. Pa sem ga uporabljala že pri Nejcu in sedaj pri Žigu. Pojma nimam kaj Ani ne odgovarja. Drug teden ko boš sama z obema ti bo pa šlo veš. Svoj sistem boste našli pa bo. Je pa res da je veliko lažje ob lepem vremenu da so otročki zunaj. A ti Martin še hodi spat čez dan? Če ti bo super.

Meni je ratalo na hitrco mal pospravit, kosilo mam kuhano. sedaj si še en čajček naredim pa počakam, da se tamaledva zbudita.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
5.5.2009 15:07:08   
sunny24
Gaja je papcala, zdej pa spet pančka.
vesnozaver, jeeee, uspelo! user posted image user posted image user posted image   Pa lepa slikica! user posted image

Uh, tolko sm spala, pa bi še kar kako urco odspala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 516
5.5.2009 15:20:25   
kayica24
evo nas nazaj iz posvetovalnice....Vse je okuser posted image Dobila odgovore na vse kar me je zanimalo in skrbelouser posted image
za seznamček...

pri  11 tednih teža 5800g in velikost 61 cm...
Rasteva kot gobice..
Naslednji pregled in cepljenje pa 28.5.

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.5.2009 15:25:19   
kayica24
sunny naša babika je tudi pokašljevala nekaj dni...takrat je mela tudi fejst zamašen nosek..pa tudi ponoči sem slišala da  je zakašljala...
pa  je šlo mimo...mislim da je to od noseka,ker zateka v grlo sluz,pa draŽi..
Tak da ni panike,dokler seveda ni vročine al pa grdega kašlja...

Mi mamo digitalni termometer,pa merimo v ritki...Tam je normalno še do 37,5 ne?

Nas pa je danes P cele spregledala in sva zdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 518
5.5.2009 15:35:59   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

ajvy user posted image user posted image user posted image za pupo da ni nič hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa,da se prehladek čimprej pozdravi...

Ne boste verjele...Lase mi je uspelo oprat..še posušim jih,pol pa miškico porihtam,pa grema v posvetovalnicouser posted image user posted image

babe,mene tak hrbtenica zajebava...Zdaa pa še je križ začel hudo bolet...user posted image user posted image user posted image

Sem res mela vse obhrbtenične mišice tak švohne,da me zdaj tak vse boli od dvigovanja in nošenja???Pa križ od vsega...pa sem bla zdaj na dopustu dva dni v bazenih na orng masažah..pa nič...user posted image

danes grem ze petic ta mesec na masazo hrbta, pa upam da bo koncno kaj ucinka. menda je to treba potem ful telovadit in masirat, da je bolje. aja, pa hvala za hint glede caja. ni problem precedit, sam da ni tist caj v zrncih ves pocukran.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 519
5.5.2009 15:37:08   
kayica24
KAYICA-vse kar si napisala za Marinelo isto tako dela tudi Mihailo...se kar po obrazu praska itd...zvecer pa ok zaspi...In vse kar si napisala za svojo hrbtenico imam tudi jaz taksne probleme z njo ...danes zjutraj sem se zbudila in me kar nekaj boli,pa veckrat me ,sploh ,ce kaj deleam(pucam,sesam itd)

Mihailo midve pa bi se mogle spoznat, saj nama isto dogaja že od nosečnosti naprej...user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 520
5.5.2009 15:46:57   
sunny24
kayica, super za pregled! user posted image user posted image user posted image  Lepe mere! user posted image

Sej po mojem tudi kašla zato, k se ji z noska cedi...Bomo vleklvi miške vn pa bo!user posted image

Kaj kej počnete? Jst bi šla z Gajo vn, pa je smotano vreme, tko, da bomo danes rajši kar lepo not...A vaši cukrčki že držijo glavco pokonci? Gaji počasi uspeva, ampak je še vedno ku un kuža v avtu, ko miga glavo...user posted image user posted image user posted image  Se pa že tudi neki matra da bi se s hrbta prevalila na trebuh...user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 521
5.5.2009 15:48:35   
Pikica_82
Dan! Tudi midva sva imela posvetovalnico. Nove mere: 12t 5380g in 59cm. Tudi prvo pikico je dobil, je ful tulil revček user posted image  Naslednje cepljenje imava 15.6. Jutri še greva nazaj po recept za AM, danes nisem mela odločbe o OD zravn. Pa Novalac nama je priporočla, glede na to, da bolj trdo kaka po Hippu.

Čaj ma naš ful rad, mu skuham janež, kamilčke in malo kumine. Pa spije okoli 100ml na dan ziher.

Vesnozaver vrnjen ZS user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 522
5.5.2009 15:54:58   
Katjusa
kayica in pikicauser posted image user posted image user posted image za mere

kr naenkrat bodo naši sončki tekaluser posted image tako hitro gre ta čas

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 523
5.5.2009 15:56:15   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jutro...mi smo tudi lepo spali,od 21 do 4h pa potem do 8h..user posted image
Kolumbo full lepe slikice,Rok je full zrastel...
Ajvy kako ste?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za takšno spanje.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 524
5.5.2009 15:57:20   
Katjusa
sunny naš jo že kr dobro drži mu pa tud še kdaj opleta čist odvisno kolk je spočit.... je pa ful močan če mu ponidim prste ko leži na hrbtu se že kr dviguje goruser posted image user posted image user posted image se vidi, da se mu mudi it s florjanom igrat ga večkrat tako naštimam da ga gleda in je čist nor, ful brca in maha zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?