Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:10:53
|
|
|
|
Šaki
|
ja res je ja..no sj naša je mela to od vetrčka ki jo je dobil ko smo bli enkrat zunaj,, sicer pa za probat je ker jz nerada dajem kapljice kar tako ker je antibiotik,no to moraš itak peljat k dr.. djte mi rečt: ali od vaših kaj blato smrdi???
< Sporočilo je popravil bad girl -- 27.5.2009 13:11:29 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:11:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc star eno leto v Atlantisu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:13:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 hedviga........super -bom dala vas na seznamčka drugače pa ima pikica tudi in je razumljivo da nima toliko časa klepetati kot recimo jaz ki imam enega-in še to zaspanko a zdele spita? Hmm, ja sta spala zunaj, ju je imela moja mat, da sem jaz malo pospravila in na fuš malo počvekala Naša dva sicer nista ravno kakšna zaspanca, če že enemu rata zaspat, ga pa drug biksa, sem in tja je pa tut mir...recimo zdejle sta oba padla v komo. Sem prej z njima razmetavala po blazini in sta bla fino zmatrana, pa še tale super hlad nuca, da prej zaspita. Moram rečt, da ju je vročina fino matrala, sta bla konkretno tečna in jima ni in ni bilo za zaspat.. Piskot, jah....ma to so itak samo leta, po duši sem stara 25 let, tko kt Helena Blagne... sem pošpegala v album-joj sta cukra....ali ima samo Špela v ličku jamico,ali jo ima tudi Miha?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:14:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl djte mi rečt: ali od vaših kaj blato smrdi??? u ja......včasih skorej pod mizo padem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:16:20
|
|
|
|
Čebel@
|
eno :ali je kaj važno koliko je star da ga daš 1. v ta fredov obroč?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:20:04
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ja ena omejitev je , mislim da 6kg - če se ne motim. Bom probala kej najdt.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:20:20
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo florjanu pri 6 mesecih kuplio navadni obroč s hlačkami... tak al tak ga ni nikol maral in smo mu pr letu in pol dal kr rokavčke..... ravno toliko če slučajno meni v vodi spodrsne on ostane zgoraj (sploh na morju) sestrična pa je imela ta rdeč obroč pa se mi je mala tko smilila cel trebušček zavit v to plastiko in ko ji je dala dol jje bla tam čist rdeča tak da benjamin bo dobil tud kr navadnega oz. smo našega posodli in ga dobimo nazaj (upam da celega )
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:21:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy ja ena omejitev je , mislim da 6kg - če se ne motim. Bom probala kej najdt. pol bi ga lahko mi drug mesec že uporabljali ker je sedaj imela 5200g
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:21:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl djte mi rečt: ali od vaših kaj blato smrdi??? včasih, drugače pa men ful diši don zjutraj je tak lepo dišal po kakecu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:21:52
|
|
|
|
Urša08
|
Eto majchy Rdeči Fredov obroč: je med vsemi obroči največji in ima največji vzgon in stabilnost. Zaradi tega nudi tisto podporo, ki jo otrok potrebuje pri prilagajanju na vodo in pri učenju pravilnega udarca z nogami. Relativno omejen prostor za gibanje z rokami v tej fazi je načrten, da se otrok najprej osredotoči na gibanje nog, kajti v tej fazi je gibanje z rokami manjšega pomena. Uporabljamo ga od treh mesecev starosti do 3. leta.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:22:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: bad girl djte mi rečt: ali od vaših kaj blato smrdi??? včasih, drugače pa men ful diši don zjutraj je tak lepo dišal po kakecu imamo odvisnico od vonja po drekcu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:23:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eto majchy Rdeči Fredov obroč: je med vsemi obroči največji in ima največji vzgon in stabilnost. Zaradi tega nudi tisto podporo, ki jo otrok potrebuje pri prilagajanju na vodo in pri učenju pravilnega udarca z nogami. Relativno omejen prostor za gibanje z rokami v tej fazi je načrten, da se otrok najprej osredotoči na gibanje nog, kajti v tej fazi je gibanje z rokami manjšega pomena. Uporabljamo ga od treh mesecev starosti do 3. leta. hvala.........drugače imam takega doma kot ga je katjuša nalepila in študiram,če bi rajši kupila fredovega
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:24:47
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša, Nejc ni bil pa nikol rdeč pa res je ful užival . ma ful je fleten k ti ni treba bit čist skoz zraven ampak lahko okol otročka plavaš ker je not res stabilen. Pri navadnih se bojim da se ti otrok kr prekucne. Sicer je pa to odločitev posameznika zakaj se odloči.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:28:10
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: bad girl djte mi rečt: ali od vaših kaj blato smrdi??? u ja......včasih skorej pod mizo padem in kakšno je to blato..po konzistenci mislm...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:29:47
|
|
|
|
Urša08
|
bad girl men od Žiga blato ne smrdi kej preveč, ma en vonj ampak ni hudo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:31:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša, Nejc ni bil pa nikol rdeč pa res je ful užival . ma ful je fleten k ti ni treba bit čist skoz zraven ampak lahko okol otročka plavaš ker je not res stabilen. Pri navadnih se bojim da se ti otrok kr prekucne. Sicer je pa to odločitev posameznika zakaj se odloči. tega k smo mi mel ni varjante da se prekucne k je sedišče dovolj globoko tak da je super lahko sam plaval.... ja res vsak s emora sam odločit sam.... jst sem sam povedala kako smo mi mel k smo mel mal manj denarja in si fredovega nismo mogli privoščit..... zdej ga pa verjetno zaradi dobrih izkušenj z onim ne bomo pa tud cena je verjetno še kr visoka (nisem nič gledala)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:31:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: bad girl djte mi rečt: ali od vaših kaj blato smrdi??? včasih, drugače pa men ful diši don zjutraj je tak lepo dišal po kakecu imamo odvisnico od vonja po drekcu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:38:36
|
|
|
|
Šaki
|
ker mojo sm ravo zdj spedenala.. drekca v plenici fuuul umazana do popka,blato smrdeče ,smrdi cela soba, pa tako bolj slkuzasto.. moj prav da je od tega k je res mal prehlajena... sva že enkrat pri p ble, samo blata ni vidla sm ji ga opisala... ali me kaj preve skrbi??
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:39:00
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sej za to pa je forum, da si izmenjamo izkušnje. Sedaj mi pa povejte na kaj moram bit pozorna pri izbiri rokavčkov (za Nejca)? Mi jih do sedaj nismo meli tako da pojma nimam. Jaz se samo spomnim iz otroštva kok so mene užulili? Upam da se to več ne dogaja.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:39:55
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, moja Gajči je že dobrovoljček in se smejčka... Zdej sam upam, da dobi vročine... Je bla bol tečka, k je bla zaspana...Ker namreč spanje od 21h-8h je premalo pr nas... Po kolkem času se lahko vročina pojavi??? majchy, sorry, zjutri sm samo na hitro preletela RR k sm dobila obisk in pol smo šibnli... kakec...uf, kdaj tko smrdi, da rajši kar skozi usta sam diham, da mi ne obrne...Moj pa sploh ne pride niti zravn, k mu kar dvigne... fredov obroč...mi2 smo ga tela zadnjič nabavt v BC, sam smo se pol premisnla, k itak v Čatežu ne bo v vodi, tako, da nima smisla. Če pa bomo šli kam na morje ga bom pa nabavla. Pa cena je bla mislim da okoli 20 evrov...Al pa sm kej zamešala...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:53:06
|
|
|
|
Urša08
|
Midva z Žigcem sva bila dve urci sama, med 11 in 13 in ne morem verjet kaj vse nardiš če maš samo enga otročka doma. Meni je ratalo prah pobrisat, posesat, pomit po tleh. Tako da sem ful zadovolna da sem končno nekej pametnega nardila . sunny mislim da si kar tapravo ceno vidla okol 20e. Pa super za tako zaspanko Vročina se ponavadi pojavi isti dan, lahko jo bo tudi nogica bolela zato ji dajej obkladke.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:53:10
|
|
|
|
simonakr
|
Ej punce a katera uporablja cuclje od Aventa z spremenljivim pretokom? Jest sm po pomoti te vzela pa piše za gosto hrano Pol pa še drugo vprašanje - kolk velike cuclje imate - 1, 2, 3 ... Zdej ko sva skor čist na flaški mor te 1 mal stran zmetat!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:53:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eto majchy Rdeči Fredov obroč: je med vsemi obroči največji in ima največji vzgon in stabilnost. Zaradi tega nudi tisto podporo, ki jo otrok potrebuje pri prilagajanju na vodo in pri učenju pravilnega udarca z nogami. Relativno omejen prostor za gibanje z rokami v tej fazi je načrten, da se otrok najprej osredotoči na gibanje nog, kajti v tej fazi je gibanje z rokami manjšega pomena. Uporabljamo ga od treh mesecev starosti do 3. leta. hvala.........drugače imam takega doma kot ga je katjuša nalepila in študiram,če bi rajši kupila fredovega Povej, imam sedaj dve ponudbi.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:54:31
|
|
|
|
simonakr
|
Kakec? Smrdi oz. diši kakor kdaj - odvismo kaj pojem!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?