Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:09:26
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy.....sej te sploh nisem prepoznala-super slikica koliko časa boš pa še imela gips?veš sej je prav da te malo razvajajo super da imaš tok pridno mami da ti pomaga ......skorej pozabila-imate srečo da boste dobili dinarčke nazaj-je pa boljš kot nič,deginitivno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:09:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla...evo sva nazaj...kolki so spet ok..kontrola cez 9 tednov...pol bo pa konec menda s temi pregledi...drugac je bil pa Mihailo zelo priden ,jedel je ob 7h pa sem ga mislila se nahraniti preden greva ob 9h pa ga sploh nisem mogla zbuditi in sem mislila da bo tam ob 10h problem ampak sem mu dala dudo pa se je kr smejal pa v avtu je itak zaspal tko da je se doma spal v lunici in jedel sele ob 11:30H ZDAJ VAS GEM BRAT ,UPAM,DA MI USPE
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:10:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ojla...evo sva nazaj...kolki so spet ok..kontrola cez 9 tednov...pol bo pa konec menda s temi pregledi...drugac je bil pa Mihailo zelo priden ,jedel je ob 7h pa sem ga mislila se nahraniti preden greva ob 9h pa ga sploh nisem mogla zbuditi in sem mislila da bo tam ob 10h problem ampak sem mu dala dudo pa se je kr smejal pa v avtu je itak zaspal tko da je se doma spal v lunici in jedel sele ob 11:30H ZDAJ VAS GEM BRAT ,UPAM,DA MI USPE priden fant
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:15:17
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 balonchy.....sej te sploh nisem prepoznala-super slikica koliko časa boš pa še imela gips?veš sej je prav da te malo razvajajo super da imaš tok pridno mami da ti pomaga ......skorej pozabila-imate srečo da boste dobili dinarčke nazaj-je pa boljš kot nič,deginitivno Pojma nimam za gips - drug teden v petek mam kontrolo... Verjetn me bodo kr čez gips slikali, da vidijo stanje - pol pa se bodo odločli kako in kaj naprej...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:21:35
|
|
|
|
Onasiss
|
Ej punce kaj mislite o fredovem obroču? Imakatere izkušnje z njim?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:23:34
|
|
|
|
Balonchy
|
Fredovga smo nabavli v BC... Sprobali 2x v bazenu in smo zadovoljni 100/h... Edin to me žalosti, da v naših koncih ni organizirane vadbe za
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:24:41
|
|
|
|
Onasiss
|
Balonchy-čimhitreje okrevaj . No, ampak zdaj si pa naenkrat še enega dojenčka dobila.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:27:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 balonchy.....sej te sploh nisem prepoznala-super slikica koliko časa boš pa še imela gips?veš sej je prav da te malo razvajajo super da imaš tok pridno mami da ti pomaga ......skorej pozabila-imate srečo da boste dobili dinarčke nazaj-je pa boljš kot nič,deginitivno Pojma nimam za gips - drug teden v petek mam kontrolo... Verjetn me bodo kr čez gips slikali, da vidijo stanje - pol pa se bodo odločli kako in kaj naprej... upam da se je že zacelilo in da ti ga bojo sneli....iz lastnih izkušenj vem,da je imeti težko poleti gips
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:28:58
|
|
|
|
Balonchy
|
mlea - sem vidla, da si iskala un "šotorček" senčnik za na plažo... A si ga kje najdla??? Mene tut zanima kje, ker bi ga nabawla...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:30:18
|
|
|
|
Urša08
|
Balonchy super da te crklajo, pa super za dinarčke mlea mi imamo fredov obroč in smo ga uporabljali pri Nejcu ves čas, to se pravi (še septembra je v njem plaval) do leta in 8 mesecev, letos ga pa Žiga dobi, Nejc pa rokavčke. Jaz sem ful zadovolna z njim, Nejc je vedno užival notri Vprašaj če te še kaj zanima.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:30:22
|
|
|
|
Balonchy
|
Hvala za lepe želje... Tut jaz srčno upam, da se kmal znebim "ta novga dojenčka"... Se mi ga ne da pestovat... Najhuj je takrat k bi se rada oba pestovala...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:32:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy mlea - sem vidla, da si iskala un "šotorček" senčnik za na plažo... A si ga kje najdla??? Mene tut zanima kje, ker bi ga nabawla... Ravno danes sem zasledila, da ga bo imal Mercator v akciji po 7,99€. Na sliki zgleda ta prav, sam bom šla še pogledat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:35:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
BAD GIRL---mi smo imeli uz ob rosjtvu in so bili kolki vredu ,zdaj so pa imeli 3 mesece po rojstvu kontrolo in spet jo mamo cez 9 tednov,taksen sistem imajo... KOLUMBO mi imamo od vceraj vneto ucko in mu kr zelen skoz tece ven,sem vceraj na pregledu povedala p in mi je dala kapljice pa se jaz ga vsakic ,ko ga dojim pospricam s svojim mlekecom... BALONCHY cimhitreje se pozdravi AJVY kako ste??? TANCI kako ste??? Vsem ,ki potrebujete ,da boste zdravi... URSA ja imamo podobne "problemcke"
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:35:34
|
|
|
|
Urša08
|
Nejc star eno leto v Atlantisu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:35:52
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy mlea - sem vidla, da si iskala un "šotorček" senčnik za na plažo... A si ga kje najdla??? Mene tut zanima kje, ker bi ga nabawla... Ravno danes sem zasledila, da ga bo imal Mercator v akciji po 7,99€. Na sliki zgleda ta prav, sam bom šla še pogledat. Kdaj začne akcija???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:40:11
|
|
|
|
Onasiss
|
Akcija začne 28.5.2009.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:42:18
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Akcija začne 28.5.2009. Thx za podatke...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:42:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo kako da nisi dobila recepta za svečke? Pri treh mesecih ponavadi dobiš, so pa svečke za zbijat vročino in proti bolečinam. Naslednjič spomni pediatrinjo, mogoče je pozabila. Dobro opravi na uz-ju. tudi midve nisva dobili recepta za svečke sem pa zamenjala pediatra ,ker tale ata je res kar neki MIdve nisva dobile recepta za svečke ampak za sirup - no pa sej je prbližn ista fora. Letim mamo alarm! pri florjanu sme dobla recept za lekadol (sirup) no zdej mi je pa kr rekla, če bo vročina naj kupim skopuhi na kvadrat..... mi mamo pa dons tečkota.... tak da šibam upam da mi vas pol rata kej prebrat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:45:57
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Nč me niste pogrešale... Se hecam! Evo, z Gajo smo ble pri P, jo je pregledla in pol še cepla...bogica moja kako je jokala in kako šobico je nardila... Zdej pa panča z mojim v sobi... Smo dobili svečke in če bo vročina nad 38,5C ji morem dat pou svečke...Upam, da ne bo potrebno!!!! Pa še zamudili smo na pregled, kr so nas v garaži zaparkirali in ni blo variante da bi vn pršli. Pol sm tatu klicala da nas je pršu iskat iz službe-ku mam jst fajn tatkota! No, naslednji pregled ima Gaja 1.7. Danes jo je informativno zvagala in zmerla in ma 61cm in 5940g. balonchy, upam, da se čimprej znebiš gipsa! majchy, na seznamčku lahko kar pustiš une stre podatke o teži in dolžini. Ammm, pozabla vse...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:51:14
|
|
|
|
Balonchy
|
Ma bogica Gaja.... a kr jokcala je in še šobla zraven!!! Upam, da se čimprej potolaži...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:55:00
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 hedviga........super -bom dala vas na seznamčka drugače pa ima pikica tudi in je razumljivo da nima toliko časa klepetati kot recimo jaz ki imam enega-in še to zaspanko a zdele spita? Hmm, ja sta spala zunaj, ju je imela moja mat, da sem jaz malo pospravila in na fuš malo počvekala Naša dva sicer nista ravno kakšna zaspanca, če že enemu rata zaspat, ga pa drug biksa, sem in tja je pa tut mir...recimo zdejle sta oba padla v komo. Sem prej z njima razmetavala po blazini in sta bla fino zmatrana, pa še tale super hlad nuca, da prej zaspita. Moram rečt, da ju je vročina fino matrala, sta bla konkretno tečna in jima ni in ni bilo za zaspat.. Piskot, jah....ma to so itak samo leta, po duši sem stara 25 let, tko kt Helena Blagne...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 12:55:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc star eno leto v Atlantisu cortek.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:04:05
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro! Jst mam dons spalni dan. Tastar je šel spet na Slovaško, Majkl se je zbudu ob 6h sm ga direkt u vrtec peljala k me je toook glava bolela d se mi ni dasl z njim pregovarjat ......Rokso ma uneto učko TISTE K STE ŽE MELE PRI VNETE UČKE A VAM JE USPELO POZDRAVIT SAMO Z VAŠIM MLEKOM AL JE BLO TREBA PO KAPLJICE K P? Jst sm preventivno klicala dohtarco pa je rekla če ne bo boljš nej jutr prideva. Zdej sm uzela en lekado in je za sil boljš....grem nazaj spat, do 15h ko morm po Majkla čaooooooooo kalumbo: jz sm parkart dala moji mleko v očke .zvečer pa čistila z čajem od smetlike...pa je blo drugi dan čist dobro.nič sledu o tem
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:09:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl kalumbo: jz sm parkart dala moji mleko v očke .zvečer pa čistila z čajem od smetlike...pa je blo drugi dan čist dobro.nič sledu o tem Veliko je odvisno od tega za kakšno vnetje gre. Ali je vneto zaradi prepiha, ali je kaka infekcija... Pri nas se to pojavlja, ker ima zamašene solzevode že od rojstva. Po naročilu pediatrinje ji masiram v kotičkih tega očesa. Pravijo sicer, da se rastjo otroka solzevodi povečajo in problem izgine, v nasprotnem primeru je potrebno širjenje oz. prepihavanje teh očesnih kanalčkov.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 13:10:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, na seznamčku lahko kar pustiš une stre podatke o teži in dolžini. zmenjeno boga Gaja-fajn jo carti da jo ne bo bolelo .......pa čist tok:zjutraj sem te ogovarjala,ko sem ti vidla gor
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?