|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
27.5.2009 9:50:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

pa sej ne morem verjet user posted image Superuser posted image jaz bi kot rožca okol hodila če bi mi tamaledva tok časa spala user posted image user posted image user posted image Moj je od takrat že 3 * jedel (ob 4, 7 in 8 ) .
ja jaz trapa pa ne spimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem jo šla zdele pogledat in se je zbudila in si ogleduje rokice-sploh se ne oglaša,zato pa nisem vedla da je budnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
27.5.2009 9:58:01   
Onasiss
No evo user posted image     user posted image user posted image             user posted image   user posted image user posted image user posted image .

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
27.5.2009 10:01:18   
Onasiss
Pol nam je čist štroma zmanjkal, je baje en kabl šel in bojo mogl vse menjat. Pa čisto novi bloki souser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, ja to je tko, ko je lastik DRŽAVA.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
27.5.2009 10:14:03   
piskot
dan.

meni so pa danes otroci spali kot polhi, kljub neurju je martin podrl rekord in spal do 7:50, ana pa do 9h. pa ana se je ponoci samo 2× dojila.

tukaj lije kot iz skafa. danes bomo zgleda doma.

mihailo nasa je bla dva dni tecka po cepljenju.

ursa ceprav je ana ponoci sam 2× jedla, je pa zdajle ze 2× v eni uri. cista zmesnjava. po moje jim je blo tok vroce  zadnje dni.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
27.5.2009 10:26:30   
vandame
ojla vas mal pozdravim.

Glede svečk al pa sirupa ki ga P napiše, ti ga more vsaj men je svečke. najprej pri Hani 60 mg  pol k je bla več pa močnejše. Pa zej pri Petru tud napisala sama od sebe tud svečke.

kle je blo tud noro ponoč. grmelo, ful dežval pa sodro smo mel hvala bogu da ni blo hujše.

kje dobite voljo da se lotite pospravlanja jz je nimam sej pospravim sprot po mal sam  zej mava delavce k nama fasado delajo pa je cela hiša vmazana pa se bom pol lotla pospravlanja ko bodo fertik. Čene brez veze pospravlam k bo drugdan pa spet isto.

mojadva pa spita od 8 zv pa do 7.30 ali pa do 8 zj.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
27.5.2009 10:30:03   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ursa tudi jaz imam hranjenje na 2h ze par dni...in tudi tako je manj casa kot prej in zacne jokat ,kot bi se krcil...in pol ne vem kaj naj mu se dam al ne...ponavadi ga dvignem za kupcka in ga podremo in mu dam se drugo,vmes dokler mu jo pa ne dam se pa zelo dere...zdj je v enem mesecu dobil 730g a ni to malo????p je rekla da je super...prejsnji mesec pa je dobil za en mesec 1130guser posted image
da ti povem,da ne pridobivajo na teži skos enako......važno je da pridobiva tako da se ne sikeraj za tistih nekaj dekagramov
drugače pa res šment da ga nogica toliko boli.......sej danes bo verjetno že boljšeuser posted image user posted image user posted image .....dobro opravita na UZ

ja moj se je tud taprvedva mesca zredil čez kilo zej pri ta zadnem pregledu pa 0.560kg pa sm rekla pediatrinji če ni to mal mal k se je preh več k kilo pa mi je rekla kaj še hočem da bo že kmal presegu podvojeno rojstno težo. Podvojijo jo pa tm približno v pol leta. Mojmu pa zej še 180 g manjka pa bo mel podvojeno.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
27.5.2009 10:39:07   
brkn83
Pozdravljene.

No js sem danes mal boljš, sicer vročino še imam, no prej pa sem vzela še en lekadol. Upam, da bo kmal uredu. No še dober da je zunaj slabo vreme, da me tolk ven ne vleče.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
27.5.2009 10:39:48   
claud

glede na to da je kislo vreme,se potrudimo da odpremo 3. deluser posted image

user posted image no pa dejmo....

Mi smo se dons že ob 7h zjutri kopal......je ponoč tko zgleda švicala da je mela zjutri kr vonjaveuser posted image ......

Zdj se pa matra zaspat, si plenico na obraz vleše, pa tko jamra-zadne čase ful neki mrmra pa jamra predn zaspiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
27.5.2009 10:45:25   
Šaki
LEPO DOBRO JUTRO.....

mihailo: kako pa da mate še zdj uz kolkov??

ursa08: dobro pucajuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
27.5.2009 10:46:59   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Mi smo se dons že ob 7h zjutri kopal......je ponoč tko zgleda švicala da je mela zjutri kr vonjaveuser posted image ......

Zdj se pa matra zaspat, si plenico na obraz vleše, pa tko jamra-zadne čase ful neki mrmra pa jamra predn zaspiuser posted image

kaj pa če si uspavanko poje?user posted image

naša se pa smeji kot bi ji ne vem kaj delov,,,pa to ornk,,prov un smeh ko se ne moreš nehat smejatuser posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
27.5.2009 10:50:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

IZVIRNO SPOROČILO: claud

kaj pa če si uspavanko poje?user posted image

naša se pa smeji kot bi ji ne vem kaj delov,,,pa to ornk,,prov un smeh ko se ne moreš nehat smejatuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naša se pa samo izklopi in jo niuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
27.5.2009 10:56:54   
Čebel@
no zdele pa naši pupi dohaja 100/h.......sem jo dala v igralni center in razbija po igračkah da vse cingla in se full smeje zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 11:04:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4663
27.5.2009 11:06:59   
Urša08
kolumbo mi smo že 2 * pozdravili učka brez vsega, no razen s fiziološko. Aha pa obakrat v rolu dveh do treh dni.

Kuhinja pospravljena. Omakica za makarončke narejena. Sedaj čakam da stroj cune opere, da jih v sušilca vržem, za likat pa še nisem prave volje najdla user posted image .

Piskot dobr je prebrat, da ma še nekdo podobne težave z user posted image .

u alarm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
27.5.2009 11:09:59   
rebeka84
KOLUMBO jaz se dobila mazilo Tobrex in tudi svoje mleko sem mu dajala.  Ampak njemu se to vnetje ponavlja na vsakih par dni.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4665
27.5.2009 11:10:52   
Urša08
eto ga mam že v naročju mojo malo mazico user posted image user posted image user posted image in potem je ves zadovoljen in deli angelske nasmeške user posted image

majchy res jih je dobr opazovat k se igrajo na igralniuser posted image

brkn lepo da gre na boljšeuser posted image

claud a vi mate pa kr jutranjo kopel user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
27.5.2009 11:14:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy res jih je dobr opazovat k se igrajo na igralniuser posted image

moj jo je včeraj gledal ko se je igrala in kar ni mogel verjeti da se sama zamoti za cca.pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image zdele je pa mal sitnarit začela,sem jo dala v zibko in je v sekundi zaspala-pa tale vreme res vliva nanjo,da več spančka(včeraj je čez dan spala približno 3ure-po delčkih)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
27.5.2009 11:15:49   
Čebel@
kolumbo......upam da se oko pozdravi in da bo po počitku  glavobol prenehaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
27.5.2009 11:16:37   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

No brez heca. Tuki ste preveč pridne in ne sfolgam, pol bi me pa dol s seznama zabrisale user posted image user posted image

No, sicer pa imamo dva razgrajača rojena v 37 tednu, 9.2.2009, Špelo in Mihca. user posted image

ola!
lej tuki se vidi katere imamo doma zaspančke in tiste res veliko čvekamo.....glede na to da jaz urejam sezname,se lahko zmeniva da mi napišeš mere tvojih dveh sončkov(vse tiste ki so na seznamu) in nam jih poročaš 1 na mesec oz .ko ti znese.....s seznama so šle le redke(tiste ki so se že v nosečnosti nehale oglašati).....tako da si seveda dobrodošla pri čvekanju in na seznamu(na obeh)user posted image

Ok user posted image user posted image
No takale je zadeva:
Hedviga- MIHA(09.02.2009)user posted image
Rojstvo:2700g; 48cm     
1,5 mesec :3955g; 52cm
2 meseca:4735g; 55cm
3.meseci: 6090g; 61,5
               ŠPELA(09.02.2009) user posted image
Rojstvo:2170; 47cm  
1,5 mesec:2935; 49cm 
2 meseca:3665g; 52cm
3 meseci:4660; 56cm

Oba:
1. cepljenje obvezno, rota, pneumokoke: 12.5.2009
Pregled+ 2.cepljenje obvezno, rota, pneumokoke: 12.6.2009

Heviga ima rojstni dan 13.6.1974, starina....user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
27.5.2009 11:26:24   
Čebel@
hedviga........superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -bom dala vas na seznamčkauser posted image drugače pa ima pikica tudi user posted image user posted image  in je razumljivo da nima toliko časa klepetati kot recimo jaz ki imam enega-in še to zaspankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a zdele spita?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
27.5.2009 11:30:56   
piskot
ana spi user posted image . kok je to lepo ko zna v postelji zaspat. martinu je to prvic uspelo sele po 6 mesecu.

vnetje oci ana ima ze od rojstva skoz tko da ji mal iz ucka tece. najprej je bolj iz levega, zdaj je levo okej in samo se iz desnega mal. mi je pa pediatrinja rekla da so se zamaseni solzevodi in da zna trajat do 6 meseca. kak dan je bolje, kak dan slabse. nisem ji pa nic dajala, samo z vatko pomoceno v navadno vodo ji spucam zjutraj. sem sprobala moje mleko, pa ni bilo nic bolje.

hedviga trikrat hura za stare babe user posted image user posted image user posted image . pa ti si celo pol leta starejsa od mene user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
27.5.2009 11:43:41   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

vnetje oci ana ima ze od rojstva skoz tko da ji mal iz ucka tece. najprej je bolj iz levega, zdaj je levo okej in samo se iz desnega mal. mi je pa pediatrinja rekla da so se zamaseni solzevodi in da zna trajat do 6 meseca. kak dan je bolje, kak dan slabse. nisem ji pa nic dajala, samo z vatko pomoceno v navadno vodo ji spucam zjutraj. sem sprobala moje mleko, pa ni bilo nic bolje.

Moja tudi. Imamo to sicer v familiji, je imel tudi Vito, pa smo šli pri njegovih dveh letih, ker ni izginilo in se je non stop ponavljalo kljub raznim tobrex in ciloxan kapljicam, na širjenje solzevodov.

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 11:47:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
27.5.2009 12:02:20   
Balonchy
Še jaz po dolgem času...
Danes sem prav zadovoljna - so me klicali iz turist. agencije in mi povedali, da dobimo 85% dinarčkov od plačanega aranžmaja nazaj!!! Jupiiiiiiiii... Vsaj nekaj...
Sem pa mogla poslat izvid na agencijo, da so posredovali zavarov. (in sploh nismo imeli plačanega rizika odpovedi user posted image )...

Naš ptiček trenutno spi, jaz sem pa skuhala kavo (danes je prav dan za spanje user posted image ), da se malo zbudim.
Potem pa pričakujem mamo s kosilom (tolk me razvajajo odkar mam gips, da razmišljam, če si ga ne bi omislila za dalj časa user posted image user posted image user posted image )...

A je kera začela že z uvajanjem GH???
Naš mali je včeraj jedel svoj prvi obrok po žlički user posted image user posted image user posted image
Sem mu skuhala krompir + bučke... Mu je šlo kar v slast, čeprav mu na začetku ni blo najbolj jasno kaj dela tista čudna stvarca (kaša) v njegovih ustih - sam pol je nekak skapirov, da je fajn, če pogoltne!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4674
27.5.2009 12:03:14   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KOK PAŠE DANES POLEŽAVAT OB ODPRTEM OKNUuser posted image user posted image user posted image

Ja sam res ane?

No jest morm samo še red med štumfi in modrci nardit pa v pralni stroj zmetat stvari pa sm za dons fertik. za kosilo bom pa kr neki iz zamrzovalnika vzela.Dons se mi pač nič ne da!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?