|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
27.5.2009 12:09:26   
Čebel@
balonchy.....sej te sploh nisem prepoznala-super slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koliko časa boš pa še imela gips?veš sej je prav da te malo razvajajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super da imaš tok pridno mami da ti pomagauser posted image user posted image user posted image ......skorej pozabila-imate srečo da boste dobili dinarčke nazaj-je pa boljš kot nič,deginitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
27.5.2009 12:09:41   
MIHAILO
ojla...evo sva nazaj...kolki so spet ok..kontrola cez 9 tednov...pol bo pa konec menda s temi pregledi...drugac je bil pa Mihailo zelo priden ,jedel je ob 7h pa sem ga mislila se nahraniti preden greva ob 9h pa ga sploh nisem mogla zbuditi in sem mislila da bo tam ob 10h problem ampak sem mu dala dudo pa se je kr smejal pa v avtu je itak zaspal tko da je se doma spal v lunici in jedel sele ob 11:30Huser posted image user posted image user posted image ZDAJ VAS GEM BRAT ,UPAM,DA MI USPEuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
27.5.2009 12:10:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ojla...evo sva nazaj...kolki so spet ok..kontrola cez 9 tednov...pol bo pa konec menda s temi pregledi...drugac je bil pa Mihailo zelo priden ,jedel je ob 7h pa sem ga mislila se nahraniti preden greva ob 9h pa ga sploh nisem mogla zbuditi in sem mislila da bo tam ob 10h problem ampak sem mu dala dudo pa se je kr smejal pa v avtu je itak zaspal tko da je se doma spal v lunici in jedel sele ob 11:30Huser posted image user posted image user posted image ZDAJ VAS GEM BRAT ,UPAM,DA MI USPEuser posted image
priden fantuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
27.5.2009 12:15:17   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

balonchy.....sej te sploh nisem prepoznala-super slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koliko časa boš pa še imela gips?veš sej je prav da te malo razvajajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super da imaš tok pridno mami da ti pomagauser posted image user posted image user posted image ......skorej pozabila-imate srečo da boste dobili dinarčke nazaj-je pa boljš kot nič,deginitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam za gips - drug teden v petek mam kontrolo... Verjetn me bodo kr čez gips slikali, da vidijo stanje - pol pa se bodo odločli kako in kaj naprej... user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
27.5.2009 12:21:35   
Onasiss
Ej punce kaj mislite o fredovem obroču? Imakatere izkušnje z njim?

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
27.5.2009 12:23:34   
Balonchy
Fredovga smo nabavli v BC... Sprobali 2x v bazenu in smo zadovoljni 100/h...
Edin to me žalosti, da v naših koncih ni organizirane vadbe za user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
27.5.2009 12:24:41   
Onasiss
Balonchy-čimhitreje okrevajuser posted image . No, ampak zdaj si pa naenkrat še enega dojenčka dobila.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
27.5.2009 12:27:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Pojma nimam za gips - drug teden v petek mam kontrolo... Verjetn me bodo kr čez gips slikali, da vidijo stanje - pol pa se bodo odločli kako in kaj naprej... user posted image
upam da se je že zacelilo in da ti ga bojo sneli....iz lastnih izkušenj vem,da je imeti user posted image  težko poleti gips

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
27.5.2009 12:28:58   
Balonchy
mlea - sem vidla, da si iskala un "šotorček" senčnik za na plažo... A si ga kje najdla??? Mene tut zanima kje, ker bi ga nabawla...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
27.5.2009 12:30:18   
Urša08
Balonchy super da te crklajo, pa super za dinarčke user posted image

mlea mi imamo fredov obroč in smo ga uporabljali pri Nejcu ves čas, to se pravi (še septembra je v njem plaval) do leta in 8 mesecev, letos ga pa Žiga dobi, Nejc pa rokavčke. Jaz sem ful zadovolna z njim, Nejc je vedno užival notri user posted image user posted image Vprašaj če te še kaj zanima.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
27.5.2009 12:30:22   
Balonchy
Hvala za lepe želje... Tut jaz srčno upam, da se kmal znebim "ta novga dojenčka"... Se mi ga ne da pestovat... Najhuj je takrat k bi se rada oba pestovala... user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
27.5.2009 12:32:40   
Onasiss

mlea - sem vidla, da si iskala un "šotorček" senčnik za na plažo... A si ga kje najdla??? Mene tut zanima kje, ker bi ga nabawla...

Ravno danes sem zasledila, da ga bo imal Mercator v akciji po 7,99€. Na sliki zgleda ta prav, sam bom šla še pogledat.

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
27.5.2009 12:35:15   
MIHAILO
BAD GIRL---mi smo imeli uz ob rosjtvu in so bili kolki vredu ,zdaj so pa imeli 3 mesece po rojstvu kontrolo in spet jo mamo cez 9 tednov,taksen sistem imajo...
KOLUMBO mi imamo od vceraj vneto ucko in mu kr zelen skoz tece ven,sem vceraj na pregledu povedala p in mi je dala kapljice pa se jaz ga vsakic ,ko ga dojim pospricam s svojim mlekecom...
BALONCHY cimhitreje se pozdravi
AJVY kako ste???

TANCI kako ste???
Vsem ,ki potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da boste zdravi...

URSA ja imamo podobne "problemcke"user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
27.5.2009 12:35:34   
Urša08
Nejc star eno leto v Atlantisu

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
27.5.2009 12:35:52   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ravno danes sem zasledila, da ga bo imal Mercator v akciji po 7,99€. Na sliki zgleda ta prav, sam bom šla še pogledat.

Kdaj začne akcija???

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
27.5.2009 12:40:11   
Onasiss
Akcija začne 28.5.2009.

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
27.5.2009 12:42:18   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Akcija začne 28.5.2009.

Thx za podatke... user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
27.5.2009 12:42:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mihailo kako da nisi dobila recepta za svečke? Pri treh mesecih ponavadi dobiš, so pa svečke za zbijat vročino in proti bolečinam. Naslednjič spomni pediatrinjo, mogoče je pozabila. Dobro opravi na uz-ju.
tudi midve nisva dobili recepta za svečkeuser posted image user posted image user posted image sem pa zamenjala pediatrauser posted image user posted image user posted image ,ker tale ata je res kar nekiuser posted image

MIdve nisva dobile recepta za svečke ampak za sirup - no pa sej je prbližn ista fora.

Letim mamo alarm!

pri florjanu sme dobla recept za lekadol (sirup) no zdej mi je pa kr rekla, če bo vročina naj kupimuser posted image user posted image user posted image user posted image skopuhi na kvadrat.....

mi mamo pa dons tečkota....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da šibam upam da mi vas pol rata kej prebratuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
27.5.2009 12:45:57   
sunny24
Dan! Nč me niste pogrešale...user posted image   Se hecam! user posted image

Evo, z Gajo smo ble pri P, jo je pregledla in pol še cepla...bogica moja kako je jokala in kako šobico je nardila...user posted image user posted image user posted image   Zdej pa panča z mojim v sobi...

Smo dobili svečke in če bo vročina nad 38,5C ji morem dat pou svečke...Upam, da ne bo potrebno!!!!

Pa še zamudili smo na pregled, kr so nas v garaži zaparkirali in ni blo variante da bi vn pršli. Pol sm tatu klicala da nas je pršu iskat iz službe-ku mam jst fajn tatkota!user posted image

No, naslednji pregled ima Gaja 1.7.  Danes jo je informativno zvagala in zmerla in ma 61cm in 5940g.

balonchy, upam, da se čimprej znebiš gipsa!user posted image

majchy, na seznamčku lahko kar pustiš une stre podatke o teži in dolžini.

Ammm, pozabla vse...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
27.5.2009 12:51:14   
Balonchy
Ma bogica Gaja.... a kr jokcala je in še šobla zraven!!! user posted image user posted image user posted image
Upam, da se čimprej potolaži... user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
27.5.2009 12:55:00   
hedviga

hedviga........superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -bom dala vas na seznamčkauser posted image drugače pa ima pikica tudi user posted image user posted image  in je razumljivo da nima toliko časa klepetati kot recimo jaz ki imam enega-in še to zaspankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a zdele spita?

Hmm, ja sta spala zunaj, ju je imela moja mat, da sem jaz malo pospravila in na fuš malo počvekala user posted image
Naša dva sicer nista ravno kakšna zaspanca, če že enemu rata zaspat, ga pa drug biksa, sem in tja je pa tut mir...recimo zdejle sta oba padla v komo. Sem prej z njima razmetavala po blazini in sta bla fino zmatrana, pa še tale super hlad nuca, da prej zaspita. Moram rečt, da ju je vročina fino matrala, sta bla konkretno tečna in jima ni in ni bilo za zaspat..

Piskot, jah....ma to so itak samo leta, po duši sem stara 25 let, tko kt Helena Blagne...user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
27.5.2009 12:55:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Nejc star eno leto v Atlantisu

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  cortek.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
27.5.2009 13:04:05   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro!

Jst mam dons spalni dan. Tastar je šel spet na Slovaško, Majkl se je zbudu ob 6h sm ga direkt u vrtec peljala k me je toook glava bolela d se mi ni dasl z njim pregovarjat ......Rokso ma uneto učkouser posted image  TISTE K STE ŽE MELE PRIuser posted image  VNETE UČKE A VAM JE USPELO POZDRAVIT SAMO Z VAŠIM MLEKOM AL JE BLO TREBA PO KAPLJICE K P? Jst sm preventivno klicala dohtarco pa je rekla če ne bo boljš nej jutr prideva.

Zdej sm uzela en lekado in je za sil boljš....grem nazaj spat, do 15h ko morm po Majkla

čaooooooooo

kalumbo: jz sm parkart dala moji mleko v očke .zvečer pa čistila z čajem od smetlike...pa je blo drugi dan čist dobro.nič sledu o tem

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
27.5.2009 13:09:05   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl
kalumbo: jz sm parkart dala moji mleko v očke .zvečer pa čistila z čajem od smetlike...pa je blo drugi dan čist dobro.nič sledu o tem

Veliko je odvisno od tega za kakšno vnetje gre. Ali je vneto zaradi prepiha, ali je kaka infekcija... Pri nas se to pojavlja, ker ima zamašene solzevode že od rojstva. Po naročilu pediatrinje ji masiram v kotičkih tega očesa. Pravijo sicer, da se rastjo otroka solzevodi povečajo in problem izgine, v nasprotnem primeru je potrebno širjenje oz. prepihavanje teh očesnih kanalčkov.

So what....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
27.5.2009 13:10:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, na seznamčku lahko kar pustiš une stre podatke o teži in dolžini. 

zmenjenouser posted image boga Gaja-fajn jo carti da jo ne bo bolelouser posted image .......pa čist tok:zjutraj sem te ogovarjala,ko sem ti vidla goruser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?