|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
20.5.2009 11:16:31   
črticaa
zdele nimam časa brat za nazaj,... tko da vam sam sporočam da sm bla zdele id 7.30 pa do 11 na ddežurni, z možkom,... zj so ga pa pelal u lj na poliklinikouser posted image
no mela sva se čs pogovarjatuser posted image  in je izjavu da se bova poročila k bova mela več dinarčkov, da si bova lah prvoščla kar si želiva

lp,......user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
20.5.2009 11:16:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

in pademo dol za 1 uro
user posted image

tole ja pa taboljša slika.... slika vseh slikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ......zakaj pa če smem vedetuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
20.5.2009 11:18:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

zdele nimam časa brat za nazaj,... tko da vam sam sporočam da sm bla zdele id 7.30 pa do 11 na ddežurni, z možkom,... zj so ga pa pelal u lj na poliklinikouser posted image
no mela sva se čs pogovarjatuser posted image  in je izjavu da se bova poročila k bova mela več dinarčkov, da si bova lah prvoščla kar si želiva

kaj se je zgodilo????upam da bo vse ok-res

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
20.5.2009 11:18:25   
Katjusa

in pademo dol za 1 uro
user posted image

tole ja pa taboljša slika.... slika vseh slikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker je tak dobra poza in k mala tako lepo aja.... in ker jst tako rečem, ker mi je všeč

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
20.5.2009 11:19:06   
Čebel@

in pademo dol za 1 uro
user posted image

ker je tak dobra poza in k mala tako lepo aja.... in ker jst tako rečem, ker mi je všeč

potem pa super duperuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
20.5.2009 11:19:43   
MIHAILO
Ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
20.5.2009 11:29:51   
črticaa
aja jz sm dala tud malčka na buhija pa se je že na bok spravu,.. sam poj mu pa roka nardi problem,... sploh ne ve kam bi jo daluser posted image

ja gremo razturat,... mi bomo zmeri v finalu zmagale,... to si bomo lah prvoščile,...... ja maychi poj bod ti vodja,... sj itak skor vse ti rihtaš

pupka črtica 4. maja smo mel prvo! A je prezgodaj? user posted image na kaj že to leti,... tok komentiram da ne vem,.. sory

majči tak otok mamo tud mi,.. a kj brca u tisto za nogice... k poj muka in podobno

ayvy sj bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja še 1 vprašanje,.. a ko vi kopate malčke a še zmer ful paste da je vsaj 25 stopinj v sobi???

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
20.5.2009 11:33:23   
črticaa

kaj se je zgodilo????upam da bo vse ok-res

ej niti ne vem- niti zdravniki kaj mu je,....  drgač sva pa čakala na dežurni 3 ure, poj so šli pa z rešilcam najprej še na golnik po enga bolnika,.. poj pa u LJ,... zdj čakam kdaj me bo poklical,...
drgač ga pa križ neki user posted image , pa ful nimam moči v nogah,.... sumijo obrabo med vretenčne ploščice,................ evo zj pa jz rabm pikapoke za lubijauser posted image user posted image  ah sj je tok trmast da se bo že tok pomatral da bo bol,......... ker res hoče jit jutr u avstrijouser posted image user posted image  je reku da če ga nav ortoped hitr pozdravu da mu bo kr telefon u glavo vrgu--- no to se je hecal poj k je inekcija prot bolečinam prjelauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
20.5.2009 11:34:28   
črticaa
evo jz sm se na brbljala,........ čakam na odgovore,...... sam moje komentarje zgleda zmeri spregledateuser posted image user posted image user posted image user posted image  bom enkrat kr nehala komentiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
20.5.2009 11:45:18   
cati
Črtica držim pesti za tvojegauser posted image user posted image

Ajvy upam da bo vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
20.5.2009 11:52:48   
MIHAILO
Crtica drzim pesti za tvojega...a ti je fejst hudo...meni bi bilouser posted image user posted image user posted image

Kak butl sm bla da sm p poslusala in Mihailu nisem devala nic vode pa caja,a veste kak lepo spije vmes med temi 3 urami,normalno ,da je zejen...sam pa rajsi pije vodo kot pa komarckov caj...se boljs ane???sej voda bolj zdrava ane?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
20.5.2009 11:54:01   
MIHAILO
KAYICAAAAAAAAAAAAAAAAA kje se skrivas?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
20.5.2009 11:54:28   
sunny24
Dan! mam neki cajta za rr...user posted image

Zjutri smo ble z gajo pr dohtarju, vse v redu, ima 5800g in 61cm. Cepla je ni, ker je bla Gaja prhlajna in je rekla P da dejmo rajši malo počakat in tako ma ceplenje 27.5.
Revco sem mogla zjutri budit...user posted image  Še jest ni hotla, je samo malo pocukala, zdej pa pančka na balkonu.

Sm jo pa uprašala, kako je s kopanjem v Čatežu in je rekla, da ni priporočljivo, k je full klora, tako, da bo Gaja kar lepo v bazenčku na atriju čofotala, v bazenih bo pa v čolničku...Krema za sončanje-lahko, ampak more bit čimbolj naravna-od Dr. Hauschka je baje najbolj.
Pa mlekce-lahko počasi prešaltamo iz novalac AC na navadnega...

ajvy, user posted image user posted image user posted image  za Tarjo!

črtica, tebi tudi user posted image user posted image user posted image  za dragega!

majchy, full dobra slikica! user posted image

Zdej sm pa pozabla...Aja, družinski dvoboj...Bom navijala če boste šle!!!

piknik...Ja, poleti bo kar malo težko kaj nardit sm ugotovila, k so dopusti...Sm kar pozabla, k itak sm na dopustu že skori 1 leto...user posted image user posted image user posted image   Mi gremo v Čatež od 18.-25.6.
Dejte predlagat kak datum, meni je praktično vseeno, sam da prbližno vem da se stvar rezervira!

cati, sm te kliknla na FB! user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
20.5.2009 12:07:01   
MIHAILO
Suny kak bos Gajo zdj kopala v Catezih?Ji bos dala un bazencek k se napihne al kako?Sam sedet se ne more jo bos mal namakala al kako?kje se pa kupi ta krema sm js tut cula zanjo...zdj brskam po netu...Super napredujeteuser posted image user posted image mi mamo pa 26.kontrolo,mislim ,da Mihailo tut nekaj takega vaaga in meri toliko...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
20.5.2009 12:15:34   
sunny24
mihailo, pa sej konc drugega meseca bo že en tolko sama sedela. Ja, jo bom dala v napihliv bazenčak, notr vodo in gremo. Sm pa u Šparu kupla čolniček tak mali od hello kitty, bomo tudi tisto uporabli kot bazenček. user posted image
Kremo se dobi v Sanolaborju. Maš pa ZF 15, 20 in 30. Za naše ta male je 30, jst mam pa 15. Cene pa mislim da je okoli 13 al 15 euru...ni neki full.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
20.5.2009 12:18:16   
MIHAILO
Ja sej p pa pravijo da sedijo od 6. m naprej....sam itak ,da bojo prej ane..Hvala za inf. o kremi..

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
20.5.2009 12:18:25   
sunny24
majchy, zakaj mi noče pokazat slikice od Gaje tam pod tickerjem??? Pa sm vse lepo kopirala...??? Sm pa šla tja kjer si ti nardila slikico...

JSt bi tudi mela mojo miško tam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
20.5.2009 12:20:54   
cati
sunny 24 sem te že "spejela" user posted image

Imaš pa fulllll lepo ime

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
20.5.2009 12:23:27   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: cati

sunny 24 sem te že "spejela" user posted image

Imaš pa fulllll lepo ime

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
20.5.2009 12:37:03   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
oi..na hitro...TArja je orenk zakuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image , kljub voltarenu, hladilni kopeli, in hlajenju z brisačami, nam ni uspelo zbit vročine,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da komaj čakam ,da gremo k P...ob dveh imamo....

moram vam priznat, da me je kar orenk strah....pa tolk nemočno se počutim......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej bo, držimo pesti, da bo vse ok.

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
20.5.2009 12:46:42   
Onasiss
No tkole punce, jaz sem klicala za oddajo DRUŽINSKI DVOBOJ.Ker snemanja potekajo v Lj me zanima, predvsem tebe sprašujem pupka, če se boš vozila v Lj, v primeru, da (no to itak) večkrat zmagamo????? Povej čimprej, ker nas moram po mailu prijavit.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
20.5.2009 13:01:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

No tkole punce, jaz sem klicala za oddajo DRUŽINSKI DVOBOJ.Ker snemanja potekajo v Lj me zanima, predvsem tebe sprašujem pupka, če se boš vozila v Lj, v primeru, da (no to itak) večkrat zmagamo????? Povej čimprej, ker nas moram po mailu prijavit.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ja ker ni daleč do ljubljane

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
20.5.2009 13:03:48   
piskot
evo midve sva nazaj. sploh ni tako vroce.

o, anci se je zbudila, sem kar vozicek v stanovanje zapeljala user posted image .

ajvi drzim pesti da bo vse okej in da vam uspe zbit vrocino. a se meni samo zdi, al je tarja res pogosto bolana? si jo dala letos sele v vrtec?

crticaa evo, drzimo pesti tudi za tvojega najdrazjega. aja, ne mi nic ne gledamo koliko je stopinj v kopalnici ko se gremo kopat. imamo skoz toplo v stanovanju. je pa res, da najprej kopamo martina, tako da se kopalnica ze ogreje.

sunny sicer ne vem ali si ze preskusila kremo za soncenje ali ne. vem pa da je po dr. hauscki martina opeklo in se vse cunje sem imela zaflekane, ker je bila taka oranzna. zdaj kupujem od avene, faktor 40, pa jo bom tudi za ano.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
20.5.2009 13:04:56   
Čebel@

majči tak otok mamo tud mi,.. a kj brca u tisto za nogice... k poj muka in podobno
ja če jo dam tako da doseže tolk brcne da se oglasi......drugače pa tudi z nogicami brca v igrače in drži pri robu en ročaj ki štrli iz podloge

aja še 1 vprašanje,.. a ko vi kopate malčke a še zmer ful paste da je vsaj 25 stopinj v sobi???
nama se načeloma čez dan full segreje tuki (sva pod streho) in nič dodatno ne kuriva sobe-bom zvečer pogledala koliko stopinj je v sobi

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
20.5.2009 13:06:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, full dobra slikica! user posted image

hvalauser posted image ........sej sem jiih več prilepilauser posted image .......user posted image user posted image user posted image za pregled in kilažo-res škoda ker jo niso cepili-no kar naj se lepo pozdravi pa bouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?