Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:16:31
|
|
|
|
črticaa
|
zdele nimam časa brat za nazaj,... tko da vam sam sporočam da sm bla zdele id 7.30 pa do 11 na ddežurni, z možkom,... zj so ga pa pelal u lj na polikliniko no mela sva se čs pogovarjat in je izjavu da se bova poročila k bova mela več dinarčkov, da si bova lah prvoščla kar si želiva lp,......
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:16:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 in pademo dol za 1 uro tole ja pa taboljša slika.... slika vseh slik ......zakaj pa če smem vedet
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:18:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa zdele nimam časa brat za nazaj,... tko da vam sam sporočam da sm bla zdele id 7.30 pa do 11 na ddežurni, z možkom,... zj so ga pa pelal u lj na polikliniko no mela sva se čs pogovarjat in je izjavu da se bova poročila k bova mela več dinarčkov, da si bova lah prvoščla kar si želiva lp,...... kaj se je zgodilo????upam da bo vse ok-res
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:18:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 in pademo dol za 1 uro tole ja pa taboljša slika.... slika vseh slik ......zakaj pa če smem vedet ker je tak dobra poza in k mala tako lepo aja.... in ker jst tako rečem, ker mi je všeč
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:19:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 in pademo dol za 1 uro tole ja pa taboljša slika.... slika vseh slik ......zakaj pa če smem vedet ker je tak dobra poza in k mala tako lepo aja.... in ker jst tako rečem, ker mi je všeč potem pa super duper
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:19:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ajvy
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:29:51
|
|
|
|
črticaa
|
aja jz sm dala tud malčka na buhija pa se je že na bok spravu,.. sam poj mu pa roka nardi problem,... sploh ne ve kam bi jo dal ja gremo razturat,... mi bomo zmeri v finalu zmagale,... to si bomo lah prvoščile,...... ja maychi poj bod ti vodja,... sj itak skor vse ti rihtaš pupka črtica 4. maja smo mel prvo! A je prezgodaj? na kaj že to leti,... tok komentiram da ne vem,.. sory majči tak otok mamo tud mi,.. a kj brca u tisto za nogice... k poj muka in podobno ayvy sj bo aja še 1 vprašanje,.. a ko vi kopate malčke a še zmer ful paste da je vsaj 25 stopinj v sobi???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:33:23
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa zdele nimam časa brat za nazaj,... tko da vam sam sporočam da sm bla zdele id 7.30 pa do 11 na ddežurni, z možkom,... zj so ga pa pelal u lj na polikliniko no mela sva se čs pogovarjat in je izjavu da se bova poročila k bova mela več dinarčkov, da si bova lah prvoščla kar si želiva lp,...... kaj se je zgodilo????upam da bo vse ok-res ej niti ne vem- niti zdravniki kaj mu je,.... drgač sva pa čakala na dežurni 3 ure, poj so šli pa z rešilcam najprej še na golnik po enga bolnika,.. poj pa u LJ,... zdj čakam kdaj me bo poklical,... drgač ga pa križ neki , pa ful nimam moči v nogah,.... sumijo obrabo med vretenčne ploščice,................ evo zj pa jz rabm pikapoke za lubija ah sj je tok trmast da se bo že tok pomatral da bo bol,......... ker res hoče jit jutr u avstrijo je reku da če ga nav ortoped hitr pozdravu da mu bo kr telefon u glavo vrgu--- no to se je hecal poj k je inekcija prot bolečinam prjela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:34:28
|
|
|
|
črticaa
|
evo jz sm se na brbljala,........ čakam na odgovore,...... sam moje komentarje zgleda zmeri spregledate bom enkrat kr nehala komentirat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:45:18
|
|
|
|
cati
|
Črtica držim pesti za tvojega Ajvy upam da bo vse ok
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:52:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
Crtica drzim pesti za tvojega...a ti je fejst hudo...meni bi bilo Kak butl sm bla da sm p poslusala in Mihailu nisem devala nic vode pa caja,a veste kak lepo spije vmes med temi 3 urami,normalno ,da je zejen...sam pa rajsi pije vodo kot pa komarckov caj...se boljs ane???sej voda bolj zdrava ane?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:54:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
KAYICAAAAAAAAAAAAAAAAA kje se skrivas?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:54:28
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! mam neki cajta za rr... Zjutri smo ble z gajo pr dohtarju, vse v redu, ima 5800g in 61cm. Cepla je ni, ker je bla Gaja prhlajna in je rekla P da dejmo rajši malo počakat in tako ma ceplenje 27.5. Revco sem mogla zjutri budit... Še jest ni hotla, je samo malo pocukala, zdej pa pančka na balkonu. Sm jo pa uprašala, kako je s kopanjem v Čatežu in je rekla, da ni priporočljivo, k je full klora, tako, da bo Gaja kar lepo v bazenčku na atriju čofotala, v bazenih bo pa v čolničku...Krema za sončanje-lahko, ampak more bit čimbolj naravna-od Dr. Hauschka je baje najbolj. Pa mlekce-lahko počasi prešaltamo iz novalac AC na navadnega... ajvy, za Tarjo! črtica, tebi tudi za dragega! majchy, full dobra slikica! Zdej sm pa pozabla...Aja, družinski dvoboj...Bom navijala če boste šle!!! piknik...Ja, poleti bo kar malo težko kaj nardit sm ugotovila, k so dopusti...Sm kar pozabla, k itak sm na dopustu že skori 1 leto... Mi gremo v Čatež od 18.-25.6. Dejte predlagat kak datum, meni je praktično vseeno, sam da prbližno vem da se stvar rezervira! cati, sm te kliknla na FB!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 12:07:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
Suny kak bos Gajo zdj kopala v Catezih?Ji bos dala un bazencek k se napihne al kako?Sam sedet se ne more jo bos mal namakala al kako?kje se pa kupi ta krema sm js tut cula zanjo...zdj brskam po netu...Super napredujete mi mamo pa 26.kontrolo,mislim ,da Mihailo tut nekaj takega vaaga in meri toliko...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 12:15:34
|
|
|
|
sunny24
|
mihailo, pa sej konc drugega meseca bo že en tolko sama sedela. Ja, jo bom dala v napihliv bazenčak, notr vodo in gremo. Sm pa u Šparu kupla čolniček tak mali od hello kitty, bomo tudi tisto uporabli kot bazenček. Kremo se dobi v Sanolaborju. Maš pa ZF 15, 20 in 30. Za naše ta male je 30, jst mam pa 15. Cene pa mislim da je okoli 13 al 15 euru...ni neki full.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 12:18:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ja sej p pa pravijo da sedijo od 6. m naprej....sam itak ,da bojo prej ane..Hvala za inf. o kremi..
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 12:18:25
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, zakaj mi noče pokazat slikice od Gaje tam pod tickerjem??? Pa sm vse lepo kopirala...??? Sm pa šla tja kjer si ti nardila slikico... JSt bi tudi mela mojo miško tam...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 12:20:54
|
|
|
|
cati
|
sunny 24 sem te že "spejela" Imaš pa fulllll lepo ime
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 12:23:27
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati sunny 24 sem te že "spejela" Imaš pa fulllll lepo ime
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 12:37:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi..na hitro...TArja je orenk zakuhala , kljub voltarenu, hladilni kopeli, in hlajenju z brisačami, nam ni uspelo zbit vročine, tak da komaj čakam ,da gremo k P...ob dveh imamo.... moram vam priznat, da me je kar orenk strah....pa tolk nemočno se počutim...... sej bo, držimo pesti, da bo vse ok.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 12:46:42
|
|
|
|
Onasiss
|
No tkole punce, jaz sem klicala za oddajo DRUŽINSKI DVOBOJ.Ker snemanja potekajo v Lj me zanima, predvsem tebe sprašujem pupka, če se boš vozila v Lj, v primeru, da (no to itak) večkrat zmagamo????? Povej čimprej, ker nas moram po mailu prijavit.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:01:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea No tkole punce, jaz sem klicala za oddajo DRUŽINSKI DVOBOJ.Ker snemanja potekajo v Lj me zanima, predvsem tebe sprašujem pupka, če se boš vozila v Lj, v primeru, da (no to itak) večkrat zmagamo????? Povej čimprej, ker nas moram po mailu prijavit. jaz ja ker ni daleč do ljubljane
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:03:48
|
|
|
|
piskot
|
evo midve sva nazaj. sploh ni tako vroce. o, anci se je zbudila, sem kar vozicek v stanovanje zapeljala . ajvi drzim pesti da bo vse okej in da vam uspe zbit vrocino. a se meni samo zdi, al je tarja res pogosto bolana? si jo dala letos sele v vrtec? crticaa evo, drzimo pesti tudi za tvojega najdrazjega. aja, ne mi nic ne gledamo koliko je stopinj v kopalnici ko se gremo kopat. imamo skoz toplo v stanovanju. je pa res, da najprej kopamo martina, tako da se kopalnica ze ogreje. sunny sicer ne vem ali si ze preskusila kremo za soncenje ali ne. vem pa da je po dr. hauscki martina opeklo in se vse cunje sem imela zaflekane, ker je bila taka oranzna. zdaj kupujem od avene, faktor 40, pa jo bom tudi za ano.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:04:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči tak otok mamo tud mi,.. a kj brca u tisto za nogice... k poj muka in podobno ja če jo dam tako da doseže tolk brcne da se oglasi......drugače pa tudi z nogicami brca v igrače in drži pri robu en ročaj ki štrli iz podloge aja še 1 vprašanje,.. a ko vi kopate malčke a še zmer ful paste da je vsaj 25 stopinj v sobi??? nama se načeloma čez dan full segreje tuki (sva pod streho) in nič dodatno ne kuriva sobe-bom zvečer pogledala koliko stopinj je v sobi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:06:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, full dobra slikica! hvala ........sej sem jiih več prilepila ....... za pregled in kilažo-res škoda ker jo niso cepili-no kar naj se lepo pozdravi pa bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?