Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 7:58:50
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro! Aja če rabte kakšno rezervo za na Televizijo - PICK ME, PICK ME!!! Pupe, lahk se pa nardita dve ekipi: Februarčice 2009, pa recimo mamice ptičkov in čebelic.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 8:01:39
|
|
|
|
Pupka
|
claud na FB-ju sem ti poslala priporočila za prijateljice. Majchy a si mi ti sporočila kako te najdemo? Grem pogledat
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 8:06:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy jest te ne najdem na FBju! Dej me ti klikn! A ste mel včeri fajn nevihto? Pri nas je samo malo bliskalo pa še to ni blo bogvekva. Aja če rabte kakšno rezervo za na Televizijo - PICK ME, PICK ME!!! danes me bo mož prijavil bom klikala ......včeraj je samo nekaj časa grmelo,potem je dež se uscal,to je bilo pa to
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 8:11:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Majchy a si mi ti sporočila kako te najdemo? Grem pogledat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 8:33:14
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro, hvala za kavo, tistga deca bom kar pustila je moj boljši doma. . Pam še šlatam ga lahko kadarkoli hočem. sunny-glede srečanja, jaz grem konec junija na morje in pridem v začetku julija, potem bom kak teden doma, pa grem potem zopet na morje. Ah že zdej vas pogrešam. Si bom notebook nabavla, da bom z vami. linki-full uživa-itak k je iz Pirana, imajo se dobro.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 8:36:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea linki-full uživa-itak k je iz Pirana, imajo se dobro. dej če sta navezi,daj ji reci da se na kej oglasi da pove kako kej ona in njen
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 8:37:36
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Majchy a si mi ti sporočila kako te najdemo? Grem pogledat Na FB-ju
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2009 8:41:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 8:45:12
|
|
|
|
piskot
|
jutro. menda bo danes pasje vroce. midve se pocasi odpravljava, moram v sluzbo neki it zrihtat, potem greva nekam na kofe. pol bi morale k babici na kosilo, pa ne vem ce naj sploh hodiva ven ob 14h. bomo videli koliko bo vroce.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 8:46:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Majchy a si mi ti sporočila kako te najdemo? Grem pogledat Na FB-ju danes se bom prijavila........bom sporočila ko bom uradno gor......ena ima seznam tistih s FB in bi ga jaz tudi imela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 8:48:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot jutro. menda bo danes pasje vroce. midve se pocasi odpravljava, moram v sluzbo neki it zrihtat, potem greva nekam na kofe. pol bi morale k babici na kosilo, pa ne vem ce naj sploh hodiva ven ob 14h. bomo videli koliko bo vroce. naporen dan te čaka upam da vama ne bo prevroče.....jaz sploh nečem iti ven s tamalo ker je takoj čisto mokra
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 8:59:53
|
|
|
|
cati
|
Pozdravljene Po dolgem, dolgem času se zopet javljam. Nisem vas brala za nazaj ker je enostavno preveč, upam pa da stee vsi vredu in zdravi kot naša Tia. Čez 2 dni bo napovnila 4 mesece (ne morem verjet kako čas beži) velika je ža 65 in tehta 6170. Bili smo že enkrat cepljeni drugače pa je zlato dete in pravi dobrovoljček. Že 14 dni prespi celo noč od 22-8, bi lahko uro po njej nastavil Drugače pa sva cele dneve zunaj ko je tako lepo in naša punca zelo uživa na zraku. LP Tia & Cati
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 9:05:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Pozdravljene Po dolgem, dolgem času se zopet javljam. Nisem vas brala za nazaj ker je enostavno preveč, upam pa da stee vsi vredu in zdravi kot naša Tia. Čez 2 dni bo napovnila 4 mesece (ne morem verjet kako čas beži) velika je ža 65 in tehta 6170. Bili smo že enkrat cepljeni drugače pa je zlato dete in pravi dobrovoljček. Že 14 dni prespi celo noč od 22-8, bi lahko uro po njej nastavil Drugače pa sva cele dneve zunaj ko je tako lepo in naša punca zelo uživa na zraku. LP Tia & Cati super da se imata tako fajn......te mere bom napisala pod 3 mesece......če imaš 1,2 meseca mere mi jih naiši da jih dam na seznam.....pa priporočamo se za kakšno slikico
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 9:13:28
|
|
|
|
cati
|
Tiine slikice so na FB sem videla da je to "vroča tema" najdete me pod imenom Saša Ivanoš Mere rojstvo (22.01.) 49cm 2720g 1 mesec 52 cm 3235g 2 mesec 55 cm 4420g 3 mesec 60,2 cm 5915g 4 mesec 65cm 6170g Evo tako vsi poatki Čeprav mi je teh 5 cm v enem mescu malo sumljivih se mi zdi da jo pri 3 mescu ni dobro zmerila ker mala ni hotla nogice stegnit do konca Naslednjič gremo v posvetovalnico 8.6 po drugo dozo cepiva (spet bo revček)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 9:16:49
|
|
|
|
Čebel@
|
no tkole smo pa včeraj pasli kravice počivamo in pademo dol za 1 uro zbudimo se spočiti in dobre volje
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 20.5.2009 9:20:14 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 9:22:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Tiine slikice so na FB sem videla da je to "vroča tema" najdete me pod imenom Saša Ivanoš Mere rojstvo (22.01.) 49cm 2720g 1 mesec 52 cm 3235g 2 mesec 55 cm 4420g 3 mesec 60,2 cm 5915g 4 mesec 65cm 6170g Evo tako vsi poatki Čeprav mi je teh 5 cm v enem mescu malo sumljivih se mi zdi da jo pri 3 mescu ni dobro zmerila ker mala ni hotla nogice stegnit do konca Naslednjič gremo v posvetovalnico 8.6 po drugo dozo cepiva (spet bo revček) sem si zapisala in bom dala na seznam tudi naši včeraj ni čisto stegnila nogic,ampak ajd uredu 1 cm gor ali pa dol
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 9:40:03
|
|
|
|
tanci29
|
dobr jutr sem vas na hitco preletele...učer mi je neki ta škatla srala... uglavnem pošiljam miljavžnt za cito in lio dvoboj-nimam pojma kaj je to hany bunny-čestitke tud teb za obrat majchy-te je fb premamil mlea-kwa boš uživala poletje superca..jest bi tud na morčitu bla pupka-ful cortik fotke in rene je čist atiju podobenž majchy-tud tvoje fotke so nore urša-brfavo žigecu za obrat...mora bit kontra k vsi ostali neki tazga mi je ostal u glav.... zdej grem pa zobe prat, mam spet zobarja dans... lep dan usem skupaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 10:02:40
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no tkole smo pa včeraj pasli kravice ojla majchy- vidim da mate igralni center od Tiny love-a. Mene zanima kako je kaj Hani všeč... se rada igra? Mislim... z možem nameravava kupit enakega, pa me zanima kako se obnese... Sicer mi je en malo drugačen še bolj všeč, samo na na internetu v BC še nisem zasledila...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 10:33:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
No tko pa je nas fant na busiju...ni glih navdusen...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 10:48:07
|
|
|
|
Ajvy
|
oi..na hitro...TArja je orenk zakuhala , kljub voltarenu, hladilni kopeli, in hlajenju z brisačami, nam ni uspelo zbit vročine, tak da komaj čakam ,da gremo k P...ob dveh imamo.... moram vam priznat, da me je kar orenk strah....pa tolk nemočno se počutim......
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:00:32
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi..na hitro...TArja je orenk zakuhala , kljub voltarenu, hladilni kopeli, in hlajenju z brisačami, nam ni uspelo zbit vročine, tak da komaj čakam ,da gremo k P...ob dveh imamo.... moram vam priznat, da me je kar orenk strah....pa tolk nemočno se počutim...... ajvy-držim pesti...točno vem kako se počutiš, te razumem...sej bo šlo na bolje...vam bo p ziher dala prave napotke kako in kaj...držite se pa sporoči kako boste opravili
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:03:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no tkole smo pa včeraj pasli kravice ojla majchy- vidim da mate igralni center od Tiny love-a. Mene zanima kako je kaj Hani všeč... se rada igra? Mislim... z možem nameravava kupit enakega, pa me zanima kako se obnese... Sicer mi je en malo drugačen še bolj všeč, samo na na internetu v BC še nisem zasledila... meni je bil full všeč ker ima toliko igrač.......Hana pa full uživa ko jo dam spodaj super je ker je ogledalo,pa ena plošča ki poje ko jo udariš pa full šumečih stvari na poglogi-nam ni žal da smo ga kupili
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:05:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi..na hitro...TArja je orenk zakuhala , kljub voltarenu, hladilni kopeli, in hlajenju z brisačami, nam ni uspelo zbit vročine, tak da komaj čakam ,da gremo k P...ob dveh imamo.... moram vam priznat, da me je kar orenk strah....pa tolk nemočno se počutim...... en močen objem zate in nešteto za Tarjo.....držim pesti dda ni kaj hujšega....poročaj nam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:06:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 in pademo dol za 1 uro tole ja pa taboljša slika.... slika vseh slik
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 11:07:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi..na hitro...TArja je orenk zakuhala , kljub voltarenu, hladilni kopeli, in hlajenju z brisačami, nam ni uspelo zbit vročine, tak da komaj čakam ,da gremo k P...ob dveh imamo.... moram vam priznat, da me je kar orenk strah....pa tolk nemočno se počutim...... en močen objem zate in nešteto za Tarjo.....držim pesti dda ni kaj hujšega....poročaj nam hitro se pozdravite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?