|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
19.5.2009 22:04:59   
Urša08
brkn hvala za seznamček, sem dobila user posted image

majchy potem pa kar današnji datum napiši, ker je bilo danes prvič, da se je obrnil iz hrbta na trebušček, ponavadi se je samo na bok user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
19.5.2009 22:06:44   
Urša08
Punce odhajam v svet sanj. Lepo čvekajte še naprej, pa vas zjutrej ob kavici preberem.

nočka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
19.5.2009 22:07:24   
Katjusa
Pupka malo sem se poigrala z eno sliko in odstranla datumuser posted image user posted image user posted image user posted image (pač moj hobi da se mal igram s slikami)user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
19.5.2009 22:10:50   
boma2

Dober večer mamice...

Upm, da ste imele lep dan.. Jaz pa ne... user posted image user posted image Bila sem že 10x pri zobozdravniku s hlčerko in ne odpre ust... za znort.. in Nato je prejšen torek odprla usta da ji je povrtala in vse na redila sam žše plombico in ni hotela odpreti ust.. Danes sva bili ponovno in sam za zvezdico pa ni hotela odpreti ust... Za znort jaz pa se nej vozim v ljubljano in nazaj. Zobozdravnica full faca smo pa bili 3 ure prejšnji torek pa danes 3 ure.. Sej ne skoz na stolu... Z možerm sva čist obupala in sva na koncu z močmi... :( Ni pomagal nit po rit niti nič.. Ko smo prišli domov sem pospravla vse igrače, ker sva se tako zmenile da bo in je rekla da ona bo pustila ne sam zvezdico tudi drug zobek, ki je za popravt da bo popravla... Sploh nevem kaj naj naredim... :(

MAJCHY... kilogrami za seznam so narobe 5.160g.. Prosim za popravek ... Obrnil se je pa že ampak samo enkrat po 2mesecih in pol s hrbta na trebuh... :)

LP

boma2 :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
19.5.2009 22:14:00   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Drage moje ,

na hitro se javim me glava boli za znoret sem jokala ko dež sploh vam ne znam povedat kako mi je bilo hudo in kako mi je še pokličem za izvide mi reče pokličte čez eno uro jaz kličem mi reče da je voda ok ampak da ima povečane levkocite in če me res skrbi naj se pridem še enkrat pokazat k njej jaz jokala doma moj je moral v službo in sem se odločila da grem še enkrat mi zdravnica vse lepo raložila jo ponovno pregleda in reče da ima na levi strani nisem jo točno zastopla žrelnice al ne vem česa pač v ustah neke balončke kaj to pomeni lahko da bo viroza lahko da bo kakšno virusno vnetje in jo pol lepo prosim da če ji lahko dam sirup za vročino kljub temu da je nima toliko kolikor mi je moja zdravnica dovolila sirup je rekla ja lahko ji date sedaj zvečer ponoč jo je potrebno kontrolirat mal zbujat ne sme spat celo nočko in če bi ponoč jamrala zavračala hrano morava takoj na pediatrijo drugače pa jutri zjutraj ponovno dat kri joj joj boga moja piška kk se mi smili ko vedno tako joka ko ji jemljejo kri...nekako takole imamo sedaj grem pa nazaj jo skoz sam gledam božam joj ne znam opisat kako mi je hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim še za pike poke in HVALA že za vse pike poke

RADA VAS IMAM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bo kmalu boljše,,, evo pikepoke in objemčki...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
19.5.2009 22:17:27   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pred nekaj minutami se je Hana prvič prekotalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

< Sporočilo je popravil boma2 -- 19.5.2009 22:20:57 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
19.5.2009 22:19:15   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Živijo.

Mi smo tudi imeli danes posvetovalnico. Zarja ima pri  mesecih 5160 g in 61 cm, naslednji pregled pa 23. 6. Pa cepljena je bila. Poleg klasike še proti rota virusu. Res je drago, ampak priporočljivo, ker jo bomo feb. dali v jasli. Uboščka moja je bila čisto paf, ko ji je una medicinka zarila iglo v stegnčke in na šus izpraznila vse cepivo v mišico. Se je skoraj pol ure jokala. In to tak jok, kot ga še nisem slišala. Pa še krokodilje solze. Uf, mi je blo hudo za umret. Še dobro, da je bil moj z nama.

Sunny - tm pri Ajbi še nisem bla. Je pa fino, če gremo k Soči. user posted image  za uživanje na plaži. Midve bova danes ostale notri - tako je patronažna rekla zaradi cepljenja. V čertek pa gremo lahko kej skupi vozičkat.

Vandam - glede cepljenja ti bom napisala vse, kar mi je patronažna glede tega povedala, ko je bila prejšnji teden na obisku. Rreakcije na cepivo so lahko:
- alergični šok (ki se zgodi lahko v pol ure po cepljenju, zaradi katerega je dobro ostati ta čas v bližini ZD, čeprav v NG takega primera ne pomnijo že dolgo),
- alergija v smislu pikic po koži (lahko je čisto nenevarno, vendar je naslednjič pri cepljenju pod kontrolo - ostane en čas na opazovanju)
- vročina (nad 38,5 daš svečko)
- boleča nogica (tudi še 4 dni po cepljenju, mesto hladiš po par min večkrat na dan, lahko tudi z hladilno vrečko iz zmrzovalnika ovito v tetro, daješ jo spat na drugi bok, pomaga tudi svečka, ki poleg vročine zmanjšuje tudi bolečino).
Otročki po ceplejnju so lahko bolj zaspani in sitkani. Ostanejo naj v stanovanju. Še bolj jim paše mir in crkljanje. Itak.

Simonakr - user posted image  za 3 mesece.

Mlea - zakaj že ti zbiraš podatke? A ni že brkn neki zbirala?

Tancy, Piškot - meni je pa tista reklama zakon. Ne vem, zakaj ni ene take za detergent za pranje posode. Te so namreč tako bedne. user posted image  za obrat od Hanike banike.

Črticaa - glede klopov je moj nekje prebral, da če ga odstraniš v 24 urah, ne zboliš in glede na to, da otročke vsak dan umivamo, bi klopa hitro videle in ga lahko pravočasno odstranile. Vsekakor gre pa za laično mnenje in bi ti tole moral kak P (ne)potrdit.

Diamantina - imate cel kilo več kot mi. user posted image

Majchy - kako lepe slikice si dala v seznam. user posted image

a lahko vprašam zakaj tvoja patronažna še hodi na obiske? a imate to običaj? in do kdaj? sej vsaka čast... :)

< Sporočilo je popravil boma2 -- 19.5.2009 22:20:44 >

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
19.5.2009 22:21:16   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da se mal ohladim... :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
19.5.2009 22:23:10   
Katjusa
nisem se pohvalila, da že mam mal rdeče barve..... je florjan prej okol 12 hutu met bazenček in ker je blo mal mrzlo zunaj sem ga nahitro popokala, benjamina sem dala moji mami in sma šle na bezen.... no pol je bil pa sonček in sma bla v zunanjem bazenu pa naju je mal sonček opeku.... tak, da že imama podlago za morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
19.5.2009 22:23:47   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

NO EVO SEZNAM ZA DRUŽINSKI DVOBOJ: FEBRUARČICE 09:
1. MLEA
2. MAJCHY23
3. CLAUD
4. PUPKA

Aja pa navijače potrebujemo, kdo gre z nami za podporo????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo punce jaz sem resna,tko da najboljš da se ena javi za vodjo in nas  prijavi

Lahko tudi jaz sam rabim vaše podatke, bomjutr poklicala in vprašala kaj potrebujejo, pa vas obvestim.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
19.5.2009 22:28:12   
simonakr

1. MLEA
2. MAJCHY23
3. CLAUD
4. PUPKA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo punce jaz sem resna,tko da najboljš da se ena javi za vodjo in nas  prijavi

Lahko tudi jaz sam rabim vaše podatke, bomjutr poklicala in vprašala kaj potrebujejo, pa vas obvestim.

no če pa katera odpove daj pa mene na seznam!

Jest user posted image user posted image user posted image user posted image Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
19.5.2009 22:29:41   
Katjusa

1. MLEA
2. MAJCHY23
3. CLAUD
4. PUPKA

za kaj se to greuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
19.5.2009 22:33:56   
Pupka
birdy kako je dragi?? No, sam da vam nekak rata vse porihtat user posted image

katjusa ti men ne daš spati. Pa kako za vraga ti rat vse to.  Spomnim se jaz da je bil enkrat tudi meni en program tolko všeč.... Sam user posted image , ko se ne spomnim. si pa super to naredila user posted image

Super za vaše user posted image ki se kotalijo... user posted image

boma2 mi mamo tudi probleme... in ne vprašaj kake. Smo obupali- bolelo ga pa ni pol, sam.... ni prav tako. Une vzadaj ma boge!! So pa meli v vrtcu zdaj pregled in je rekla da mora nujno nazaj pridt ker so stalni zobje že prisotni. Tak da... Bomo mogli nekak. Če ne zlepa pa zgrda. user posted image user posted image user posted image

klopi- baje jih ne smeš z oljem mazat al pa s čem, ker pol ne more dihat kao in spusti strup... user posted image Moj tavečji ga je mel včeraj na glavi user posted image in to točno na vrhu kjer ma tudi vrtinec in gleda mal kože vn... Če ne ga najbrž nebi opazli. Sem ga sam na suho mal pomasirala in je šel lepo vn

Katjusa super za kopanje

mlea user posted image user posted image

pr nas spet grmi in se bliska user posted image user posted image user posted image Upam da vsaj grmelo ne bo prehudo, da se bo dalo spat

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
19.5.2009 22:59:29   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

1. MLEA
2. MAJCHY23
3. CLAUD
4. PUPKA

za kaj se to greuser posted image

Gre za tole: na tv3 je oddaja družinski dvoboj kjer lahko pokasiraš tudi nekaj evrčkov.......na odgovore pa odgovarjašs asociacijami-enkrat zvečer ob 18.30(se mi zdi)glej

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
19.5.2009 23:01:54   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

nisem se pohvalila, da že mam mal rdeče barve..... je florjan prej okol 12 hutu met bazenček in ker je blo mal mrzlo zunaj sem ga nahitro popokala, benjamina sem dala moji mami in sma šle na bezen.... no pol je bil pa sonček in sma bla v zunanjem bazenu pa naju je mal sonček opeku.... tak, da že imama podlago za morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, pol boš pa z morja čist črna pršla. Ti si itak bol temna in me boš na naslednjem srečanju čist zasenčila s svojo barvo.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
19.5.2009 23:02:30   
Onasiss
Ej punce, a se kera še spomne linki????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
19.5.2009 23:14:12   
Onasiss
Ena je neki spraševala zakaj sem zbirala podatke: Ker vam bom poslala slikice iz srečanja in sem sebi naredila seznam, potem pa ga je brkn dokončala. user posted image user posted image user posted image  odlično brkn83, samo ene manjkajo na tem seznamu, dodala pa si Timy, ki se že 100 let ni javla.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
19.5.2009 23:14:54   
Onasiss
Grem spat. Lahko noč.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
19.5.2009 23:16:13   
sunny24
Čer! A je še kdo tuki?

mi2 z Gajo smo šle ob 19h na en sprehodek in pijačko, pol sm jo pa skopala, je popapcala in šla pančat. Jutri jo morm pa zjutri budit za h dohtarci...A mislite da jo bo cepla če ma nosek tko občasno še puhn???

cita, še tuki user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lio!!!!

katjusa, ti delam konkurenco, sam da jst sem ratala lepa rjava...user posted image

pupka ja, v tem mrazu sm se kopala...Sam mater, morje je kar mrzlo še...Sm na hitro spiz... iz vode in šla na nizko do riti! user posted image user posted image user posted image

Zdej mi pa dejte neki resno povedat...

Kolko vas je za to, da bi nardili tisti piknik junija??? Ker če vas je kar neki za, bi se mogle zment, da se plac rezervira!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
20.5.2009 6:55:17   
Urša08
Dobro jutro.

Mi smo seveda že pokonci user posted image . Ena kavica za vse.

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
20.5.2009 6:57:20   
Urša08
pa še kakav za tiste, ki kavice ne pijete user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
20.5.2009 7:37:44   
Čebel@
jutro!
urša.....hvala za kavico.......bom si postregla tadrugo šalco s taprvim dodatkomuser posted image user posted image user posted image user posted image
mlea......ti nas kar prijavi ja,nekaj pa že v rezervo za vsak slučaj........ja se spomnim linki-kaj je z njouser posted image
sunny.......jaz sem za zasrečanje.......jaz sem načeloma takrat doma,ampak je pa že čas dopustov tko da najprej določimo datum da jih ne bo pol na morju-po moje.......user posted image user posted image user posted image za plavanje in barvo
katjuša.......user posted image user posted image user posted image user posted image za kopanje......je  florjan spet užival v vodiciuser posted image

no drugače sem vam pa včeraj zvečer napisala da sem na FB najdla bivšiga,in sem ga celo noč sanjalauser posted image ....to čisto v živouser posted image .....upam da ne govorim v sanjahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana še vedno spančkauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 20.5.2009 7:38:32 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
20.5.2009 7:50:34   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica5-TAJ,MAJ(28.12.2008)user posted image user posted image
Taj
Rojstvo:2005g; 43,5cm 
1 mesec:2875g; 47cm
2 meseca:3850g; 52cm
3 meseci:5130g; 55,5cm
4 meseci:6050g; 60cm
Maj
Rojstvo:2045g; 44cm  
1 mesec:2915g; 46,5cm
2 meseca:3860g; 51,5cm
3 meseci:5195g; 56,5cm
4 meseci:5895g; 61cm
Balonchy-MATIC(31.12.2008)user posted image rota II 21.5.,
Rojstvo:3180g; 50cm                         alergo k.16.9.
1 mesec:4290g; 54cm
2 meseca:5020g; 55,5cm
3 meseci:6300g; 62cm 
4 meseci:6980g; 67cm 
Deja-ŽIGA(22.01.2009) user posted image pregled 27.5.
user posted image 18.05.2009
Rojstvo:2800g; 49cm  
1 mesec:4070g; 52,5cm
2 meseca:5500g; 56cm
3 meseci:7010g; 61,5cm  

Cati-TIA(22.01.2009)user posted image
Rojstvo:2720g; 49cm               
Petrap-LIJA(28.01.2009)user posted image
Rojstvo:3860g; 53cm  
3 meseci6300g; 61cm   
RAISA-ERIK(28.01.2009)user posted image
Rojstvo:3600g; 51cm     
? meseci:5760g; 58cm   

Ajvy-TISA(29.01.2009)user posted image
Rojstvo:3330g; 51cm  
1 mesec:4040g; 55cm
2 meseca:5040g; 59cm
3 meseci:5780g; 62cm              
Pupka-RENE(01.02.2009)user posted image pregled 18.6.
Rojstvo:4710g; 55cm   
1 mesec:5270g; 56,5cm
2 meseca:6110g;
3 meseci:7190g; 65cm   
Urša08-ŽIGA(04.02.2009) user posted image pregled 17.6. 
user posted image 19.05.2009
Rojstvo:3550g; 51cm   
1 mesec:4910g; 56,5cm
2 meseca:5680g  
3 meseci:6330g; 62cm
Brkn83-NIK(04.02.2009)user posted image pregled 22.5.
Rojstvo:3290g; 51cm   
2 meseca:4550g; 58cm   
črticaa-DOMINIK MIRKO(04.02.2009) user posted image pregled 2.7.
Rojstvo:3460g; 52cm                                       cepljenje 1.9.
2 meseca:4945g; 56cm
3 meseci:7710g; 63cm       
Kolumbo-ROK(05.02.2009)user posted image
Rojstvo:3760g; 51cm   
3 meseci:6400g; 61cm     
Witto-MATIJA(05.02.2009) user posted image
Rojstvo:3660g; 58cm
2 meseca:5400g; 64cm
Rebeka84-UROŠ(05.02.2009)user posted image
user posted image 17.05.2009
Rojstvo:3725g; 54cm 
1 mesec:4440g; 56cm   
2 meseca:5520g; 60cm
3 meseci:5950g; 63cm
Cita-LIA(06.02.2009)user posted image pregled 20.5.
Rojstvo:2900g; 47cm  
1 mesec:3540g; 51cm   
2 meseca:4580g; 53cm           
bad girl-ŠPELA(06.02.2009)user posted image pregled 11.6.
Rojstvo:3150g; 50cm  
3 meseci:6250g  
Pikica 82-ALEKS(07.02.2009)user posted image pregled 15.6.
Rojstvo:2600g; 47cm
1 mesec:4085g; 52,5cm
2 meseca:4700g; 55,5cm
3 meseci:5380g; 59cm
Birdy-KRISTI(08.02.2009)user posted image pregled 4.6.
Rojstvo:3370g; 52cm   
1 mesec:4800g; 55cm 
2 meseca:5900g; 61,5cm    
Claud-LARISSA(08.02.2009) user posted image pregled 16.6.
Rojstvo:3420g; 51cm  
1 mesec:4800g; 56cm 
2 meseca:5200g; 59cm
3 meseci:6000g; 62cm    
Katjuša-BENJAMIN(08.02.2009) user posted image pregled 17.6.
Rojstvo:3860g; 52cm
1 mesec:4880g; 55cm
2 meseca:5900g; 57cm 
3 meseci:6610g; 60,5cm    
reckova-JURE(09.02.2009)user posted image
Rojstvo:3470g; 51cm      
2 meseca:5500g; 58,5cm
3 meseci:6630g; 63,5cm
shuka-MAJ(09.02.2009)user posted image
Rojstvo:3620g; 53cm          
tanci29-HANA(11.02.2009)user posted image UZ kolkov 27.5.
Rojstvo:3240g; 50cm                     
1,5 mesec:4700g; 56cm
2 meseca:5090g; 59,5cm 
3 meseci:5680g; 615cm   
glen-VAL(12.02.2009)user posted image
Rojstvo:3550g; 52cm  
yania-TIMON(12.02.2009)user posted image
Rojstvo:2260g; 46cm                     
? meseci:3710 g; 51cm    
piškot-ANA(14.02.2009)user posted image
Rojstvo:3240g; 52cm 
2 meseca:4840g; 58,5cm           
timy-EVA(15.02.2009)user posted image pregled 25.5.
Rojstvo:3350g; 50cm   
2 meseca:4720g; 58cm      
Tamika-TRISTAN(15.02.2009)user posted image
Rojstvo:4790g; 54cm     
2 meseca:8080g; 64cm

linki-TEJA(16.02.2009)user posted image
Rojstvo:3100g; 49cm        
Diamantina-AMBROŽ(16.02.2009) user posted image
pregled 30.6.
Rojstvo:3400g; 51cm  
2 meseca:5400g; 59,5cm
3 meseci:6230g; 6cm
Mlea-EVITA(16.02.2009)user posted image
user posted image 14.05.2009
Rojstvo:4130g; 54cm 
1 mesec:4720g; 55cm   
2 meseca:5690g; 60cm  
vandame-PETER(16.02.2009)user posted image  
Rojstvo:3470g; 53cm
1 mesec:4750g; 55cm
2 meseca:6100g; 58g
3 meseci:6650g; 61cm
Majchy23-HANA(17.02.2009)user posted image pregled 30.6.
Rojstvo:2490g; 48cm                         
1 mesec:3390g; 51cm
2 meseca:4350g; 55cm 
3 meseci:5200g; 57cm
Sunny-GAJA(18.02.2009)user posted image
Rojstvo:3300g; 51cm                   pregled 20.5.
1 mesec:3870g; 52cm                
2 meseca:4990g; 58cm  
Maksi1-ZARJA(18.02.2009)user posted image
Rojstvo:3120g; 52cm                      pregled 23.6.
1 mesec:3830g; 54cm
2 meseca:4460g; 57,5cm  
3 meseci:5160g; 61cm
Simonakr-LARISA(19.02.2009)user posted image
Rojstvo:3290g; 52cm                            pregled 26.5.
2 meseca:4150g; 54cm    
Milči-KLARA(20.02.2009) user posted image pregled 21.5.
Rojstvo:3350g; 49cm  
2 meseca:4810g; 57cm 
MIhailo-MIHAILO(21.02.2009)user posted image pregled infek. 26.5.
Rojstvo:2970g; 50cm                            UZ kolkov 27.5.
1 mesec:3600g; 51,5cm 
2 meseca:4730g; 56cm    
Salt/SURF-PATRICIJA(22.02.2009)user posted image
Rojstvo:3920g; 52cm
1 mesec:4500g; 55cm
2 meseca:5500g; 59,5cm
Kayica-MARINELA(23.02.2009)user posted image UZ kolkov 8.6.
Rojstvo:3420g; 50cm                             pregled 28.5.
1 mesec:3920g; 54cm  
2 meseca:5800g; 61cm    
Lilcha-MAŠA(25.02.2009)user posted image UZ kolkov 27.5.,
Rojstvo:3250g; 52cm                   pregled 2.6.
1 mesec:4145g; 53,1cm
2 meseca:5085g; 57cm  
Vesnozaver-ALJAŽ(27.02.2009)user posted image UZ kolkov 29.5.
Rojstvo:4090g; 53cm 
1 mesec:4935g; 55,5cm 
2 meseca:6010g; 60cm    
Boma2-ŽIGA(01.03.2009)user posted image pregled 1.6.
user posted image pri 2,5m
Rojstvo:3950g; 54cm   
1 mesec: 4640g; 57cm      
2 meseca:5160g; 58cm 
Antonia-JAKOB(01.03.2009) user posted image
Rojstvo:3410g; 50cm
1 mesec:4300g; 54cm
2 meseca:6170g; 59cm 
Barbara Sg-ELIZABETA(02.03.2009)user posted image
Rojstvo:4140g; 53cm   
1 mesec:4800g; 56cm
2 meseca:5500g; 59,5cm

Akvalina-LEA(04.03.2009) user posted image
Rojstvo:4000g; 54cm  
Zwer-TIA(06.03.2009)user posted image
Rojstvo:3350g; 50cm 
Orto2-ALJAŽ(06.03.2009)user posted image
Rojstvo:3930g; 53cm                           

user posted image .....26    user posted image .....23                    

LEGENDA:
 user posted image prvič se prekotalim

MAMA

Vsaka mama je prava mama,
dana za srečo in na veselje.
Prava.In ena sama.
Za vse življenje.

(T. Pavček)

user posted image

p.s.:PREVERITE PODATKE IN SPOROČITE NOVE OZ. MANJKAJOČE!!!
še za lepši dan:Direktor skliče sestanek vseh moških uslužbencev v podjetju."Je kdo od vas spal z mojo tajnico?"Tajnica je bila zelo privlačna in je rada poudarjala svoje čare,zato so se moški začeli nelagodno premikati,spogledovatiin pokašljevati."Dobro,bom poskusil drugače-Je kdo med vami,ki ni spal z mojo tajnico?"Moški se spet začnejo nelagodno presedati.Končno eden dvigne roko:"Jaz nisem.""Dobro,ti ji boš izročil odpoved."

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
20.5.2009 7:56:03   
simonakr
Jutro!
Hvala za kavico Urša user posted image

Majchy jest te ne najdem na FBju! Dej me ti klikn!
A ste mel včeri fajn nevihto? Pri nas je samo malo bliskalo pa še to ni blo bogvekva.
Aja če rabte kakšno rezervo za na Televizijo - PICK ME, PICK ME!!!

Mi se poskušamo obračati ampak so napoti roke! user posted image Ne bo pa več dolgo.user posted image

Katjuša - jest pa še nimam podlage - samo po rokah in obrazu; bom spet tako smešno zgledala - roke in obraz črn, ostalo pa belo user posted image user posted image user posted image

grem do konca kavico spit se tipkamo

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
20.5.2009 7:56:09   
Pupka
Dobro jutro.

ursa hvala za kavo- jo bom popila mal kasneje. pokonci sem že od 5.40 nekje. In celo noč se je nekeaj zbjal. Tak da ne spraševat kako zgledam user posted image Zdaj user posted image spi, jaz pa že tu user posted image

Danes bom ziher sam poležavala, ker bom cel dan ko cunja! Počekiram spet bolj pole.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?