Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:08:30
|
|
|
|
Balonchy
|
Ojla... Samo, da vas pozdravim. Pojma nimam za kaj gre - nisem brala že par dni nič! Jaz se borim z bolečinami v roki (danes sem dobila gips), mali bi bil pa itak skoz na rokah! Kr neki... Bodte pridne še naprej... Aja... A je kera že naročala prek next-a???? Kako ste zadovoljne s cunjicami??? Men se nikakor ne uspe registrirat!!! A je kaka caka???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:08:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, zakaj mi noče pokazat slikice od Gaje tam pod tickerjem??? Pa sm vse lepo kopirala...??? Sm pa šla tja kjer si ti nardila slikico... JSt bi tudi mela mojo miško tam... sem že malo pozabila kako se naštima.......vem da je pomembo katero kodo prekopiraš......lahko kasneje pogledam-zdele bo hana jedla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:11:54
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy.......no glede cunjic ti žal ne znam pomagati ti pa pošiljam da se bo roka lepo zacelila-tolaži se s tem da še ni poletje ker takrat je kriza imeti gips(pri 40 C)........drugače pa mi sporoči datum če se je Matic mogoče že prevalil da dam na seznamček
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:16:37
|
|
|
|
Balonchy
|
Matic se je prevalail, ja... Kak mesec nazaj prvič - sam tist ni blo ne vem kaj. Prow prevalil se je 20.4. na kavču v dnevni - k me je skor kap, da bo dol padu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:18:34
|
|
|
|
sunny24
|
Pa še jst malo slikic prlimam... Tako panča na balkonu... Se smejčka tatkotu... Pančka... Sem en mali direktor... Mama, kako čupo si mi nardila... (OK, priznam, malo sm se hecala... ) Tuki pa kažem nogice k je toplo...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:19:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Matic se je prevalail, ja... Kak mesec nazaj prvič - sam tist ni blo ne vem kaj. Prow prevalil se je 20.4. na kavču v dnevni - k me je skor kap, da bo dol padu dober a ni cmokni dol......ti bom na seznam napisala da se je prevalil 20.4.-ok?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:21:08
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.........super slikice samo res si ji naredila čupico-kot bi jo na elektriko priklopli una stran mi neki šteka,tko da ti svetujem da kakšno drugo kodo kopiraš(če se prav spomnim jih je več)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:27:59
|
|
|
|
Pupka
|
mlea.... ni panike!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:37:45
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. kako kaj? midva sva dane že bila pridna in sva šla na sprhod, aja pa mami je prej še cote likala - sam še nisem vsega. Bom potem zvečer še ostalo, ko moj pride domov. Zdej pa sva se mal cartala in mal je jedel sam se mu ni dalo kaj preveč vlečit. Grem hitro mal za nazaj pebrati.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:49:27
|
|
|
|
Urša08
|
Uf vas berem že pol ure, me prov zanima kaj mi je kej v glavi ostalo ajvy držim pestke za Tarjo pikicaa pa za tvojga dragega tud glede stopinj pa nič ne gledam sedaj k vem da je toplo balonchy revica sunny kaka lepa pupa majchy tudi tvoja princeska je čudovita , pa isto postelnino imamo od Aljaža, sam da jaz obrobe še nisem gor dala ker ga mam še vedno dvignjenga brkn83 pa ti si preveč pridna, da greš v tej vročini peglat kolumbo super, da ti znese it ob osmih spat Jaz si vsak večer rečem da bom šla prej spat ampak se potem z mojim zaklepetava in je kok čez 10 upam da nisem kere pozabila Mi smo šli zjutraj na en dolg sprehodek in je blo ful fino. Sedaj mi oba spita, jaz mam pavzico. Za kosilo sem si palačinke zaželela. Včerej me je pa čist presenetil. Domov je prišel s šopkom rdečih vrtnic sem v glavi že mal študirala če sem na kako obletnico pozabla, pa nisem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:51:24
|
|
|
|
Urša08
|
piskot a veš da bi včerej kmalu kupla kremo od dr. Haucha, sam potem mi je eno drugo pokazala - tud na naravni osnovi,... in sem se za tisto odločila, pa še lepo se jo maže po telesu.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:52:19
|
|
|
|
Urša08
|
Ja kje ste pa zdej vse? Mam očitno samogovore
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:55:38
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene. RELAX Urša-A veš ,nisem obupala glede zaroke,mogoče me pa preseneti Joj kok lepo zaroko si ti doživela,verjamem da si bla čist šokirana,še posebej k ne pričakuješ kej takega . Mihailo-Tudi js že nekaj časa dodajam ali vodo ali čajek.Za moje pojme je čisto super,še mogoče boljše voda..ti naši dojenčki imajo tako majhna teleščka,se še ne gibajo in vse zato težje prebavljajo zato teh napitkov ne sladim. Sunny-super fotke Js bom po vsej verjetnosti pršla...sj za julij se dogovarjate?Tako malo lohka računaš name. Piškot-Dj povej,kje si kupila tisto kremo od avene? Črtica-Mogoče pa se ob istem času poročiva . IGRALNA PODLOGA-Tudi mi imamo tako in je super,sem zadovljna,tiste igračke potem prestavljam še drugam...na ležalnike,na jajčko. Danes sma kupila tisto peno puzzle sem jo že položila,zdej grem pa malo steno dekorirat,bom kr s temparo mislite da se bo potem k bomo zopet belili čez videlo? Še prej grem pa malo likat,malo učit,...se tipkamo zvečer..vam pokažem slikce dekoracij
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 13:56:36
|
|
|
|
brkn83
|
majchy - super za hanin preobrat. naš Nik se tudi že pridno obrača kar nekaj časa. cita - upam, da bo kmalu vse uredu. držim pesti. pupka - res lepee slikice sunny- o kakem pikniku je govora. js sem za. katjuša- super, da ste se nakopala z Florjanom majchy- super slikice
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:01:26
|
|
|
|
SURF
|
Aja... pa sj ne more človek vsaki vse povedat Kolumbo- super za lepotni spanec,pri nama je ponavadi tako kot je Urša napisala. Katjuša-super hobi imaš, js pa pizdim na tiste k slike razvijajo..o tem drugič... Mlea-Js sem ti poslala zs,zdej pa nevem..ti pošljem še mail?Nisem čist ziher kakšen seznamček urejaš...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:03:56
|
|
|
|
SURF
|
Majchy-joj kako lepo pančka Hana na fotki.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:13:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Mlea-Js sem ti poslala zs,zdej pa nevem..ti pošljem še mail?Nisem čist ziher kakšen seznamček urejaš... U bistvu zaradi slikc iz Zbilj. Pa dej mi še enkrat pošlji mail in cifro ter od kod si!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:15:29
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka mlea.... ni panike! Ok, potem nas bom prijavila. V nadaljevanju vas bom preko maila obveščala, tako da berte maile. Ve tri!!!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:26:04
|
|
|
|
simonakr
|
Joj kakšne cort slikce - VSE PO VRSTI! Ajvy, Črtica miljavžnt in Balonchy - jest sm mela nogo v gipsu celo poletje, vem kako je to in sočustvujem s tabo . Tamala je zdele že ene 2 ure tolk tečna - ne jest, ne spat samo nosit pa še to n tko ko jest hočem - , hvala bogu je zdele pojedla, pa sm jo kar v postlco dala pa igračke naštimala zdej jih pa gleda pa se pogovarja - ampak samo da je mir! Mlea in ostale bomo držal pesti za vas da boste kej dinarčkov zaslužle!!! Zdej mi je pa iz glave ušlo kaj sm hotla še pokomentirat bom poj ...
< Sporočilo je popravil simonakr -- 20.5.2009 14:33:33 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:41:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa aja še 1 vprašanje,.. a ko vi kopate malčke a še zmer ful paste da je vsaj 25 stopinj v sobi??? to nismo nikol pazl mi kopamo nekje pr 21°C mi 3 smo se potepal smo zapravljal sem kupla za benjamina 3 hlač s stopalci do pasu in florjan si je zbral en kompletek od cars pa sladoled pa za mebjamina sme kupla še ene bodye s kratkimi rokavi st74 da bo na komot zdej k je vroče
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:44:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mebjamina sme kupla še ene bodye s kratkimi rokavi st74 da bo na komot zdej k je vroče Katjusa, a maš ti še kakšnega otroka za katerega ne vemo????
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:44:51
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super za nakupe Mi smo včerej nakupovali za Nejca, Žiga pa tako vse ima Sem maso za palačinke že pripravila, tako da ko se Nejc zbudi jih začnem pečt. Popoldan pa šibamo na en kratek obisk do botrce, k je mela roj. dan.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:45:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Mlea in ostale bomo držal pesti za vas da boste kej dinarčkov zaslužle!!! Itak, da morte držat pesti, saj bomo predstavljale vse nas.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:50:15
|
|
|
|
claud
|
hello Mi2 sva ble mal v šopingu.... pa z mleo na kafici... kolumbo-jst mam tud tako fajn dekco k ti mlea-fuuuuuul hvala k si pogledala še v mečkatorju za puzzle....sm jih šla pol kr tja kupt ....sm sam 1 paket vzela....sm sestavla,pa bi blo fajn še kakšno met,tko da morm še 1 paket kupt sunny,majchy....pa ne vem kere ste še pokazale vaše lepe malčke balonchy-vidm da s že mal bolš volje, tko da se lohk mal pohecam.... si rekla predn ste šli ti je prjatlca zaželela lep let ane?.....pa dvomim da je mislla na let po štengah am.....sj ne zamerš ane vse k rabite....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 14:55:06
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn......če veš datum kdaj se je prvič prevalil,mi ga sporoči,drugače bom napisala da pri 3 mesecih mlea.....komi čakam da gremo v oddajo-sem firbčna če nam rata zmagati claud.......a ti je tvoj kej reku da sta se z mojim včeraj srečala? sem dala zdele spet Hano na bušija in se je spet prevalila se ji full fajn zdi-meni pa tudi drugače sem pa danes jaz kuhala(tudi za taščo in tasta) sem naredila rižoto in so jo full pohvalili
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?