|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
20.5.2009 13:08:30   
Balonchy
Ojla...
Samo, da vas pozdravim.

Pojma nimam za kaj gre - nisem brala že par dni nič! user posted image

Jaz se borim z bolečinami v roki (danes sem dobila gips), mali bi bil pa itak skoz na rokah! user posted image user posted image user posted image
Kr neki...

Bodte pridne še naprej...

Aja...
A je kera že naročala prek next-a????
Kako ste zadovoljne s cunjicami???

Men se nikakor ne uspe registrirat!!! user posted image user posted image user posted image
A je kaka caka???

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
20.5.2009 13:08:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, zakaj mi noče pokazat slikice od Gaje tam pod tickerjem??? Pa sm vse lepo kopirala...??? Sm pa šla tja kjer si ti nardila slikico...

JSt bi tudi mela mojo miško tam...user posted image user posted image user posted image
sem že malo pozabila kako se naštima.......vem da je pomembo katero kodo prekopiraš......lahko kasneje pogledam-zdele bo hana jedla

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
20.5.2009 13:11:54   
Čebel@
balonchy.......no glede cunjic ti žal ne znam pomagati ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image da se bo roka lepo zacelila-tolaži se s tem da še ni poletje ker takrat je kriza imeti gips(pri 40 C)........drugače pa mi sporoči datum če se je Matic mogoče že prevalil da dam na seznamček

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
20.5.2009 13:16:37   
Balonchy
Matic se je prevalail, ja...
Kak mesec nazaj prvič - sam tist ni blo ne vem kaj. user posted image

Prow prevalil se je 20.4. na kavču v dnevni - k me je skor kap, da bo dol padu user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
20.5.2009 13:18:34   
sunny24
Pa še jst malo slikic prlimam...

Tako panča na balkonu...

user posted image

Se smejčka tatkotu...

user posted image

Pančka...

user posted image

Sem en mali direktor...

user posted image

Mama, kako čupo si mi nardila... (OK, priznam, malo sm se hecala...user posted image user posted image user posted image )

user posted image

Tuki pa kažem nogice k je toplo...

user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
20.5.2009 13:19:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Matic se je prevalail, ja...
Kak mesec nazaj prvič - sam tist ni blo ne vem kaj. user posted image

Prow prevalil se je 20.4. na kavču v dnevni - k me je skor kap, da bo dol padu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image dober a ni cmokni dol......ti bom na seznam napisala da se je prevalil 20.4.-ok?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
20.5.2009 13:21:08   
Čebel@
sunny.........super slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo res si ji naredila čupico-kot bi jo na elektriko priklopliuser posted image user posted image user posted image user posted image una stran mi neki šteka,tko da ti svetujem da kakšno drugo kodo kopiraš(če se prav spomnim jih je več)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
20.5.2009 13:27:59   
Pupka
mlea.... ni panike! 

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
20.5.2009 13:37:45   
brkn83
čao punce.

kako kaj? midva sva dane že bila pridna in sva šla na sprhod, aja pa mami je prej še cote likala - sam še nisem vsega. Bom potem zvečer še ostalo, ko moj pride domov. Zdej pa sva se mal cartala in mal je jedel sam se mu ni dalo kaj preveč vlečit.

Grem hitro mal za nazaj pebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
20.5.2009 13:49:27   
Urša08
Uf vas berem že pol ure, me prov zanima kaj mi je kej v glavi ostalo user posted image user posted image user posted image

ajvy držim pestke za Tarjo user posted image user posted image user posted image user posted image

pikicaa pa za tvojga dragega tud user posted image user posted image user posted image user posted image glede stopinj pa nič ne gledam sedaj k vem da je toplo

balonchy revica user posted image

sunny kaka lepa pupa user posted image

majchy tudi tvoja princeska je čudovita user posted image , pa isto postelnino imamo od Aljaža, sam da jaz obrobe še nisem gor dala ker ga mam še vedno dvignjenga user posted image

brkn83 pa ti si preveč pridna, da greš v tej vročini peglat user posted image

kolumbo super, da ti znese it ob osmih spat user posted image Jaz si vsak večer rečem da bom šla prej spat ampak se potem z mojim zaklepetava in je kok čez 10

upam da nisem kere pozabila

Mi smo šli zjutraj na en dolg sprehodek in je blo ful fino. Sedaj mi oba spita, jaz mam pavzico. Za kosilo sem si palačinke zaželela. Včerej me je pa user posted image čist presenetil. Domov je prišel s šopkom rdečih vrtnic user posted image sem v glavi že mal študirala če sem na kako obletnico pozabla, pa nisem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
20.5.2009 13:51:24   
Urša08
piskot a veš da bi včerej kmalu kupla kremo od dr. Haucha, sam potem mi je eno drugo pokazala - tud na naravni osnovi,... in sem se za tisto odločila, pa še lepo se jo maže po telesu. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
20.5.2009 13:52:19   
Urša08
Ja kje ste pa zdej vse? Mam očitno samogovore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
20.5.2009 13:55:38   
SURF
Pozdravljene.
RELAXuser posted image user posted image
user posted image

user posted image

Urša-A veš ,nisem obupala glede zaroke,mogoče me pa presenetiuser posted image
Joj kok lepo zaroko si ti doživela,verjamem da si bla čist šokirana,še posebej k ne pričakuješ kej takegauser posted image .

Mihailo-Tudi js že nekaj časa dodajam ali vodo ali čajek.Za moje pojme je čisto super,še mogoče boljše voda..ti naši dojenčki imajo tako majhna teleščka,se še ne gibajo in vse zato težje prebavljajo zato teh napitkov ne sladim.

Sunny-super fotkeuser posted image user posted image Js bom po vsej verjetnosti pršla...sj za julij se dogovarjate?Tako malo lohka računaš name.

Piškot-Dj povej,kje si kupila tisto kremo od avene?

Črtica-Mogoče pa se ob istem času poročivauser posted image user posted image .

IGRALNA PODLOGA-Tudi mi imamo tako in je super,sem zadovljna,tiste igračke potem prestavljam še drugam...na ležalnike,na jajčko.

Danes sma kupila tisto peno puzzle sem jo že položila,zdej grem pa malo steno dekorirat,bom kr s temparouser posted image mislite da se bo potem k bomo zopet belili čez videlo?
Še prej grem pa malo likat,malo učit,...se tipkamo zvečer..vam pokažem slikce dekoracijuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
20.5.2009 13:56:36   
brkn83
majchy - super za hanin preobrat. naš Nik se tudi že pridno obrača kar nekaj časa.

cita - upam, da bo kmalu vse uredu. držim pesti.

pupka - res lepee slikiceuser posted image user posted image user posted image

sunny- o kakem pikniku je govora. js sem za.

katjuša- super, da ste se nakopala z Florjanomuser posted image user posted image user posted image

majchy- super slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
20.5.2009 14:01:26   
SURF
Aja...user posted image user posted image pa sj ne more človek vsaki vse povedatuser posted image user posted image

Kolumbo-user posted image super za lepotni spanec,pri nama je ponavadi tako kot je Urša napisala.

Katjuša-super hobi imaš,user posted image js pa pizdim na tiste k slike razvijajo..o tem drugič...

Mlea-Js sem ti poslala zs,zdej pa nevem..ti pošljem še mail?Nisem čist ziher kakšen seznamček urejaš...user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
20.5.2009 14:03:56   
SURF
Majchy-joj kako lepo pančkauser posted image Hana na fotki.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
20.5.2009 14:13:54   
Onasiss
Mlea-Js sem ti poslala zs,zdej pa nevem..ti pošljem še mail?Nisem čist ziher kakšen seznamček urejaš...user posted image

U bistvu zaradi slikc iz Zbilj. Pa dej mi še enkrat pošlji mail in cifro ter od kod si!

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
20.5.2009 14:15:29   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka mlea.... ni panike! 

Ok, potem nas bom prijavila. V nadaljevanju vas bom preko maila obveščala, tako da berte maile. Ve tri!!!!!!

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
20.5.2009 14:26:04   
simonakr
Joj kakšne cort slikce - VSE PO VRSTI!

Ajvy, Črtica miljavžnt user posted image in user posted image

Balonchy - jest sm mela nogo v gipsu celo poletje, vem kako je to in sočustvujem s tabo user posted image .

Tamala je zdele že ene 2 ure tolk tečna - ne jest, ne spat samo nosit pa še to n tko ko jest hočem - user posted image user posted image user posted image , hvala bogu je zdele pojedla, pa sm jo kar v postlco dala pa igračke naštimala zdej jih pa gleda pa se pogovarja - ampak samo da je mir!

Mlea in ostale bomo držal pesti za vas da boste kej dinarčkov zaslužle!!!

Zdej mi je pa iz glave ušlo kaj sm hotla še pokomentirat user posted image user posted image bom poj ...

< Sporočilo je popravil simonakr -- 20.5.2009 14:33:33 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
20.5.2009 14:41:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa
aja še 1 vprašanje,.. a ko vi kopate malčke a še zmer ful paste da je vsaj 25 stopinj v sobi???

to nismo nikol pazl mi kopamo nekje pr 21°C

mi 3 smo se potepal smo zapravljal sem kupla za benjamina 3 hlač s stopalci do pasu in florjan si je zbral en kompletek od cars pa sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image pa za mebjamina sme kupla še ene bodye s kratkimi rokavi st74 da bo na komot zdej k je vročeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
20.5.2009 14:44:06   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
mebjamina sme kupla še ene bodye s kratkimi rokavi st74 da bo na komot zdej k je vroče

Katjusa, a maš ti še kakšnega otroka za katerega ne vemo????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
20.5.2009 14:44:51   
Urša08
Katjuša super za nakupe user posted image user posted image user posted image Mi smo včerej nakupovali za Nejca, Žiga pa tako vse imauser posted image

Sem maso za palačinke že pripravila, tako da ko se Nejc zbudi jih začnem pečt. Popoldan pa šibamo na en kratek obisk do botrce, k je mela roj. dan.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
20.5.2009 14:45:50   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr
Mlea in ostale bomo držal pesti za vas da boste kej dinarčkov zaslužle!!!

Itak, da morte držat pesti, saj bomo predstavljale vse nas. user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
20.5.2009 14:50:15   
claud
hello

Mi2 sva ble mal v šopingu....
pa z mleo na kafici...

kolumbo-jst mam tud tako fajn dekco k tiuser posted image user posted image user posted image

mlea-fuuuuuul hvala k si pogledala še v mečkatorju za puzzle....sm jih šla pol kr tja kuptuser posted image user posted image user posted image ....sm sam 1 paket vzela....sm sestavla,pa bi blo fajn še kakšno met,tko da morm še 1 paket kuptuser posted image

sunny,majchy....pa ne vem kere ste še  pokazale vaše lepe malčkeuser posted image user posted image

balonchy-vidm da s že mal bolš volje, tko da se lohk mal pohecam....
si rekla predn ste šli ti je prjatlca zaželela lep let ane?.....pa dvomim da je mislla na let po štengahuser posted image user posted image user posted image
am.....sj ne zamerš aneuser posted image

vse k rabite....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
20.5.2009 14:55:06   
Čebel@
brkn......če veš datum kdaj se je prvič prevalil,mi ga sporoči,drugače bom napisala da pri 3 mesecih
mlea.....komi čakam da gremo v oddajo-sem firbčna če nam rata zmagatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
claud.......a ti je tvoj kej reku da sta se z mojim včeraj srečala?user posted image

sem dala zdele spet Hano na bušija in se je spet prevalilauser posted image user posted image user posted image user posted image se ji full fajn zdi-meni pa tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače sem pa danes jaz kuhala(tudi za taščo in tasta) sem naredila rižoto in so jo full pohvaliliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?