Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:36:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 MLEA RAVNOKAR POSLUŠAM PO TELEFONU THUNDER AAAAAAAAA THUNDER AAAAAAAA Sm jih takoj poslušala k sem dam pršla.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:38:47
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KER TELEFON S UBODLA? nokia e66...še dobr da si me spomnla da ga zdele aktiviram...ej bejbe po tanovem so nokie tko narjene da jih ni treba filat16 ur pred prvo uporabo...no sej ne vem mogoče je to že dalj časa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:39:10
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tanci, najdi me na FB! ah claud, sej jst se ne kaj dosti ukvarjam tam na FB-malo počekiram fotke, kake stare sošolce poiščem, igrce igram, kviz rešujem...Matr, sej v bistvu dosti delam... badgirl-važička! Super za nov laptop! ja no mal se je pa včasih treba považi.si nism kupla stvari zase odkar sem prvega rodila. torej več kot 2 leti. he....zdj sm si pa dala duška....pa še škatle s se rešla.....
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:39:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:41:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:41:18
|
|
|
|
claud
|
Nč jasn...skoz berem , pa ne vem al površno berm al kwa: Kolumbo-kakšentelefon...kje kdo, kaj,čigav?!?! tanči, sunny-vidve se kr zmenta...na izi...če kj ne vesta kr uprašta...zato pa mamo rr thunder...ne kličte hudiča
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:41:53
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 MLEA RAVNOKAR POSLUŠAM PO TELEFONU THUNDER AAAAAAAAA THUNDER AAAAAAAA Sm jih takoj poslušala k sem dam pršla. VIDM D NISM NA TEKOČEM..WTF JE TO ZA EN KOMAD kolumbo če zjutrej nebi tortice delala bi tukile prebrala da sem mojga dons poslala na koncert skupine AC/DC in tole je njihov komad..zraven si pa predstavlej enga k u šolski uniformi skače z eno nogo pa kitaro špila pa še par starih dedcev zraven
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:45:23
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo badgirl prepriči še mojga deca, da z laptopom pridobimo 2 kvadrata dnevne, ko te gare porinemo čez okno kolumbo povem jst tvojmu, če ti poveš mojmu da če bo kupu LCD TV pa ga na steno naštimu tud dobimo ene 4 kvadrate več aha tanči ma telefon.....tanči...tud ostali majo zdj krajše filanje.....ah no kr bodi v filingu da je trenutno tvoja nokia zakon
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:45:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:46:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KER TELEFON S UBODLA? nokia e66...še dobr da si me spomnla da ga zdele aktiviram...ej bejbe po tanovem so nokie tko narjene da jih ni treba filat16 ur pred prvo uporabo...no sej ne vem mogoče je to že dalj časa Kokr jaz vem že 100 let.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:47:22
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, pa so te potlokle...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:48:04
|
|
|
|
claud
|
mlea-men piše da mam zs od tebe pa ga noče odpret
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:48:16
|
|
|
|
tanci29
|
claud-ja sej vem da sem čist za svetom...sej me je majchy za upokojenko že enkrat razglasila ...drgač pa bi bil zame res un upokojenski telefon s tremi gumbi pa basta...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:49:59
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tanci, pa so te potlokle... ah ne no...mi pa ne...nismo tko žleht....vedno.... Ja no vsak je pr nečem mal uzadi ....pa takoj še sebe gladko rešim
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:50:37
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tanci, pa so te potlokle... pa res no...jest sm misnla kwa sm zdej fency pa neki moderna...pa vidm da sm res za u staro šaro...se mi pozna da sem že dve let u bajti zaprta ...oz. nimam cajta za druzga k za usrane riti
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:51:28
|
|
|
|
claud
|
uuu...čak na majchyje dons letela ena svetovna izjava...pr kolumbo...zdj se pa ne spomnm....majchy kaj je že blo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:53:04
|
|
|
|
Pupka
|
UUUUUU.... AC/DC.... Jaz sem tudi že lani gledala da bi šla...sam, saj veste... Bla sem pa predlani na Iron Maiden Zakon- še bi šla. Pa mi taka muzika sploh ni nikoli sedla
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:53:48
|
|
|
|
claud
|
sm se spomnla....ena je mislila da je majchy blonda...pa je pristavla stavek: Pa ne zarad tvojih izjav na rr-ju
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:54:06
|
|
|
|
BarbaraGS
|
keri naj posljem mail za slikice? res bi jih rada videla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:54:44
|
|
|
|
claud
|
pupka-kaj ti dons ne ide po domače
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:54:46
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud sm se spomnla....ena je mislila da je majchy blonda...pa je pristavla stavek: Pa ne zarad tvojih izjav na rr-ju
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:54:55
|
|
|
|
Pupka
|
slikice- Meni tudi prooooosim! Kteri javim mail?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:54:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ampak naslednjič prideva z Hano sami da bom lahko mal več klepetala in da nom letala s pašteto okol po igrišču Al jo pa še za vse nas kej prnes. si vse otroke nafutrala mojga je hvala mi2 sma mela v avtu in sma prešparala je pojedu po poti
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:55:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud kaj sm edina tuki k se ne ukvarjam s FB?! jst sem registrirana sma uporabljam ga pa ne piskot nobene panike naš je tud mel tako blato od začetka je blo k zenf , ko smo zemenjal mleko se je pa zgostilo.... florjan je do 4 mesecev tako kakal pa je blo vse ok ko smo zečel s kašicami se je zgostilo IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO slike,slike,slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....punce kje so slikeeeeeeeeeeeeeeeeeee sem jih mogla odstrant k ajvy ne pusti v albumu..... (javno) nekaj jih je na strani 106 kake čveke ste kaj če ena vse slike zbere pa jih razpošlje? Kdo še ma slike razn pikice in mene še en aparat sem vidla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?