|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
15.5.2009 21:36:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

MLEA RAVNOKAR POSLUŠAM PO TELEFONU THUNDER AAAAAAAAA THUNDER AAAAAAAA

user posted image user posted image user posted image Sm jih takoj poslušala k sem dam pršla.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
15.5.2009 21:38:47   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KER TELEFON S UBODLA?

nokia e66...še dobr da si me spomnla da ga zdele aktiviram...ej bejbe po tanovem so nokie tko narjene da jih ni treba filat16 ur pred prvo uporabo...no sej ne vem mogoče je to že dalj časa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
15.5.2009 21:39:10   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

tanci, najdi me na FB! user posted image

ah claud, sej jst se ne kaj dosti ukvarjam tam na FB-malo počekiram fotke, kake stare sošolce poiščem, igrce igram, kviz rešujem...Matr, sej v bistvu dosti delam...user posted image user posted image user posted image

badgirl-važička! user posted image user posted image user posted image   Super za nov laptop! user posted image

user posted image    ja no mal se je pa včasih treba považi.si nism kupla stvari zase odkar sem prvega rodila. torej več kot 2 leti.
he....zdj sm si pa dala duška....pa še škatle s se rešla.....

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 21:39:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 21:41:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2755
15.5.2009 21:41:18   
claud
Nč jasn...skoz berem , pa ne vem al površno berm al kwa:

Kolumbo-kakšentelefon...kje kdo, kaj,čigav?!?!user posted image user posted image

tanči, sunny-vidve se kr zmenta...na izi...če kj ne vesta kr uprašta...zato pa mamo rruser posted image

thunder...ne kličte hudičauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
15.5.2009 21:41:53   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

MLEA RAVNOKAR POSLUŠAM PO TELEFONU THUNDER AAAAAAAAA THUNDER AAAAAAAA

user posted image user posted image user posted image Sm jih takoj poslušala k sem dam pršla.user posted image user posted image user posted image

VIDM D NISM NA TEKOČEM..WTF JE TO ZA EN KOMAD

kolumbo če zjutrej nebi tortice delala bi tukile prebrala da sem mojga dons poslala na koncert skupine AC/DC in tole je njihov komad..zraven si pa predstavlej enga k u šolski uniformi skače z eno nogo pa kitaro špila pa še par starih dedcev zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2757
15.5.2009 21:45:23   
claud

badgirl prepriči še mojga deca, da z laptopom pridobimo 2 kvadrata dnevne, ko te gare porinemo čez oknouser posted image

kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
povem jst tvojmu, če ti poveš mojmu da če bo kupu  LCD TV pa ga na steno naštimu tud dobimo ene 4 kvadrate večuser posted image user posted image

aha tanči ma telefon.....tanči...tud ostali majo zdj krajše filanje.....ah no kr bodi v filingu da je trenutno tvoja nokia zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2758
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 21:45:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
15.5.2009 21:46:11   
Onasiss

KER TELEFON S UBODLA?

nokia e66...še dobr da si me spomnla da ga zdele aktiviram...ej bejbe po tanovem so nokie tko narjene da jih ni treba filat16 ur pred prvo uporabo...no sej ne vem mogoče je to že dalj časa

Kokr jaz vem že 100 let.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
15.5.2009 21:47:22   
sunny24
tanci, pa so te potlokle...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
15.5.2009 21:48:04   
claud
mlea-men piše da mam zs od tebe pa ga noče odpretuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
15.5.2009 21:48:16   
tanci29
claud-ja sej vem da sem čist za svetom...sej me je majchy za upokojenko že enkrat razglasilauser posted image user posted image user posted image ...drgač pa bi bil zame res un upokojenski telefon s tremi gumbi pa basta...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
15.5.2009 21:49:59   
claud

tanci, pa so te potlokle...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah ne no...mi pa ne...nismo tko žleht....vedno....user posted image user posted image
Ja no vsak je pr nečem mal uzadiuser posted image ....pa takoj še sebe gladko rešimuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
15.5.2009 21:50:37   
tanci29

pa res no...jest sm misnla kwa sm zdej fency pa neki moderna...pa vidm da sm res za u staro šaro...se mi pozna da sem že dve let u bajti zaprtauser posted image ...oz. nimam cajta za druzga k za usrane riti

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
15.5.2009 21:51:04   
Pupka

vse ki ste na FB pošljite mi kontakt, da nardim seznam

Drgač pa letim spat! Lahko noč

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
15.5.2009 21:51:28   
claud
uuu...čak na majchyje dons letela ena svetovna izjava...pr kolumbo...zdj se pa ne spomnm....majchy kaj je že blouser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
15.5.2009 21:53:04   
Pupka
UUUUUU.... AC/DC.... Jaz sem tudi že lani gledala da bi šla...sam, saj veste... Bla sem pa predlani na Iron Maiden user posted image user posted image user posted image user posted image Zakon- še bi šla. Pa mi taka muzika sploh ni nikoli sedla user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
15.5.2009 21:53:48   
claud
user posted image user posted image sm se spomnla....ena je mislila da je majchy blonda...pa je pristavla stavek: Pa ne zarad tvojih izjav na rr-juuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
15.5.2009 21:54:06   
BarbaraGS
keri naj posljem mail za slikice? res bi jih rada videla

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
15.5.2009 21:54:44   
claud
pupka-kaj ti dons ne ide po domačeuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
15.5.2009 21:54:46   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image sm se spomnla....ena je mislila da je majchy blonda...pa je pristavla stavek: Pa ne zarad tvojih izjav na rr-juuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
15.5.2009 21:54:55   
Pupka
slikice- Meni tudi prooooosim! Kteri javim mail?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
15.5.2009 21:54:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

ampak naslednjič prideva z Hano sami da bom lahko mal več klepetala in da nom letala s pašteto okol po igriščuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al jo pa še za vse nas kej prnes.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si vse otroke nafutralauser posted image user posted image user posted image user posted image

mojga jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvalauser posted image user posted image user posted image mi2 sma mela v avtuuser posted image user posted image user posted image user posted image in sma prešparala je pojedu po potiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
15.5.2009 21:55:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

kaj sm edina tuki k se ne ukvarjam s FB?!user posted image

jst sem registrirana sma uporabljam ga pa neuser posted image user posted image user posted image

piskot nobene panike naš je tud mel tako blato od začetka je blo k zenfuser posted image user posted image user posted image , ko smo zemenjal mleko se je pa zgostilo.... florjan je do 4 mesecev tako kakal pa je blo vse ok ko smo zečel s kašicami se je zgostilo

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

slike,slike,slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....punce kje so slikeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sem jih mogla odstrant k ajvy ne pusti v albumu..... (javno) nekaj jih je na strani 106

kake čveke steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj če ena vse slike zbere pa jih razpošlje?

Kdo še ma slike razn pikice in mene še en aparat sem vidlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?