Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 20:51:03
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ampak naslednjič prideva z Hano sami da bom lahko mal več klepetala in da nom letala s pašteto okol po igrišču Al jo pa še za vse nas kej prnes. si vse otroke nafutrala tanci.....oz.multipraktik.....enga otroka za vrat, enga v vozičku porivat, na cesto gledat,....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 20:52:17
|
|
|
|
claud
|
rebeka hvala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 20:56:25
|
|
|
|
claud
|
Uuuuuuuuu kaj sm zvedla....kolegica je rodila......žal mal več kot 1 mesec prekmal,tko da mali tehta komi 2 kg
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:07:00
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Vidim da ste že v polni debati...Gaja panča ampak po mojem se bo hmali zbudila k bo hotla jst-zdej je full malo pocuzala-se je bol tolažla k sm ji nos pucala... Aja, ne me kregat, prej sm ji dala češnjo za provat oz za malo polizat-pa ji je bla full ušeč...Se mi je revca tko smilila, k prej sm jih jedla pa je kar gledala za mano in tistimi češnjami... Jst bi tudi slikice vidla... Dejte mi jih na mail poslat, pliiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss! claud, a si vidla kake cvetke so ble na trenjih? Jst sem se full režala! Pa super za kolegico da je rodila in upam, da bo fantek hitro prdobil na teži! pupka, jst sem za tvojo idejo glede FB. kolumbo in claud, hitro se vpisat na FB!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:07:52
|
|
|
|
tanci29
|
katjusa-super da je florjanu všeč avtek claud- multipraktik haha dobra prispodoba...ti povem sm bla čist mokra k smo do jezera pršle joj sem prej brala zdej pa ne vem kje so slikice, če pošiljate na mail moj je v profilu, al ga pošljem kam...plis plis za slikice
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:09:11
|
|
|
|
Šaki
|
Oila!! No bejbe moje tole vam pa pišem z novega laptopa..da se vam malo považim..he he he.. fajn bodte vse.....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:09:33
|
|
|
|
tanci29
|
jest sm tud na fb
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:11:48
|
|
|
|
claud
|
sunny-joj, sam res kere cvetke ....sm larissi rekla da rajš vidm da je smetar kot pa miss tanči res si bla faca ja....zato pa maš lepo linijo otroci poskrbijo za to
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:12:48
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ampak naslednjič prideva z Hano sami da bom lahko mal več klepetala in da nom letala s pašteto okol po igrišču Al jo pa še za vse nas kej prnes. si vse otroke nafutrala se prav naslednič namest torte pašteta... a veste kako je pašteta sploh nastala sta bla ata pa sin gavrilovič sta mela mesnico...pa prav fotr sinu enkrat nej mal pomede po tleh pa posprav...no in sin to nardi in nakonc ugotovi PA ŠTETA je ovo baciti
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:13:56
|
|
|
|
claud
|
Aja še to...jstt pa FB....NO GO! Ne da se mi s tem ukvarjat....mislm da kr naenkrat dobim 300 prjatlov....ja madona sj si jih ne bom zapomnla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:15:12
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ampak naslednjič prideva z Hano sami da bom lahko mal več klepetala in da nom letala s pašteto okol po igrišču Al jo pa še za vse nas kej prnes. si vse otroke nafutrala se prav naslednič namest torte pašteta... a veste kako je pašteta sploh nastala sta bla ata pa sin gavrilovič sta mela mesnico...pa prav fotr sinu enkrat nej mal pomede po tleh pa posprav...no in sin to nardi in nakonc ugotovi PA ŠTETA je ovo baciti
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:17:29
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, najdi me na FB! ah claud, sej jst se ne kaj dosti ukvarjam tam na FB-malo počekiram fotke, kake stare sošolce poiščem, igrce igram, kviz rešujem...Matr, sej v bistvu dosti delam... badgirl-važička! Super za nov laptop!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:17:56
|
|
|
|
Pikica_82
|
Kdo zdaj vse deli slikice?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:19:17
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Aja še to...jstt pa FB....NO GO! Ne da se mi s tem ukvarjat....mislm da kr naenkrat dobim 300 prjatlov....ja madona sj si jih ne bom zapomnla sej s tičetrt sploh ne boš kontaktirala....drgač jih pa ne rabiš potrdit oz. sprejet povabila za prijateljstvo...jest sem bolj mal gor rada pa mal fotke pobrskam pa pogledam kej več pa ne a je tvoj zrihtal na šihtu....pomoje te doma dobro razvaja s kakšnimi specialitetami al se mu ne da še doma tega počet
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:21:08
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ah claud, sej jst se ne kaj dosti ukvarjam tam na FB-malo počekiram fotke, kake stare sošolce poiščem, igrce igram, kviz rešujem...Matr, sej v bistvu dosti delam... a ti še kr vztrajaš z igrcami..... skrajni čas da greš mal v službo pogledat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:21:56
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tanci, najdi me na FB! madonca sem brzinska...kwa a me še nis potrdila bejbi a bi ti mejbi bla moja prjatlca
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:24:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud Aja še to...jstt pa FB....NO GO! Ne da se mi s tem ukvarjat....mislm da kr naenkrat dobim 300 prjatlov....ja madona sj si jih ne bom zapomnla sej s tičetrt sploh ne boš kontaktirala....drgač jih pa ne rabiš potrdit oz. sprejet povabila za prijateljstvo...jest sem bolj mal gor rada pa mal fotke pobrskam pa pogledam kej več pa ne a je tvoj zrihtal na šihtu....pomoje te doma dobro razvaja s kakšnimi specialitetami al se mu ne da še doma tega počet No sj men ravno do tega ni da bi tm slike ojavljala,pa kaj počnem,kdaj vdihnem,izdihnem....ah ja, sm za cajtom....vem.....zato mam pa otroka v digitalni dobi k bo to vse nadomestla.... Mojmu se pa more dat tud doma kj narest....da seveda ni pol lačen Hecam se....je pa res da me večkrat kr mal razvaja
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:24:48
|
|
|
|
sunny24
|
claud ja, igrce...Joj, v službo grem pa šele marca drugo leto... tanci, nč nism potrdila k nič nimam, bejbi!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:26:38
|
|
|
|
sunny24
|
bejbi zdej sm te dodala...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:29:31
|
|
|
|
claud
|
bejbe....a se morte na rr-ju zment da se dobite na FB Tko k sosed soseda kliče na balkonu, pa ko pride ven mu reče da naj gre na telefon k mu more neki povedat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:31:10
|
|
|
|
sunny24
|
Smo smotane, a? A mi je že kira poslala slikice??? Kaj počnete?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:31:19
|
|
|
|
tanci29
|
MLEA RAVNOKAR POSLUŠAM PO TELEFONU THUNDER AAAAAAAAA THUNDER AAAAAAAA
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:34:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:35:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:36:08
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud bejbe....a se morte na rr-ju zment da se dobite na FB Tko k sosed soseda kliče na balkonu, pa ko pride ven mu reče da naj gre na telefon k mu more neki povedat za popi...dit smo smotane....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?