Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:55:45
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo badgirl prepriči še mojga deca, da z laptopom pridobimo 2 kvadrata dnevne, ko te gare porinemo čez okno ni blema ravno zato sm ga tud jz vzela.pa ni tako slabo.veš.samo navadit se moram...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:56:34
|
|
|
|
sunny24
|
pupka, maš ZS! tanci, saj bo!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:57:06
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka-kaj ti dons ne ide po domače Gre mi po domočen, seveda mi gre... samo preklopti je treba, te pa gre. In zej bon opet pol vüre razlogala ka gren spot, zütra pa jomrala ka sen se ne naspola Bo vredu??
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:57:35
|
|
|
|
claud
|
katjuša-rebeko si vidla s fotoaparatom
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:57:51
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka-kaj ti dons ne ide po domače Gre mi po domočen, seveda mi gre... samo preklopti je treba, te pa gre. In zej bon opet pol vüre razlogala ka gren spot, zütra pa jomrala ka sen se ne naspola Bo vredu?? JAAAAAAAAAAAAA!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:58:42
|
|
|
|
Pupka
|
wiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaa, jaz pa dobivam ZS-je
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:58:49
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka-kaj ti dons ne ide po domače Gre mi po domočen, seveda mi gre... samo preklopti je treba, te pa gre. In zej bon opet pol vüre razlogala ka gren spot, zütra pa jomrala ka sen se ne naspola Bo vredu?? danici lovrenjak ne ide tak dobro
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 21:59:29
|
|
|
|
Pupka
|
Sunny, ti maš pa ful zanimivo ime.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:00:42
|
|
|
|
Katjusa
|
rebeka slike takoj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:00:56
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, mama moderna za tiste cajte...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:01:09
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka-kaj ti dons ne ide po domače Gre mi po domočen, seveda mi gre... samo preklopti je treba, te pa gre. In zej bon opet pol vüre razlogala ka gren spot, zütra pa jomrala ka sen se ne naspola Bo vredu?? danici lovrenjak ne ide tak dobro Meni se ona tak smili, ki ma ginekologa za dečka. Si predstavljate. pride iz službe pa ga ona vpaša kako je blo, on pa: 1x sramne uše, 3xhudi beli tok, 5 zanimivih frizurc, pa 2x full povešena
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:02:03
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka-kaj ti dons ne ide po domače Gre mi po domočen, seveda mi gre... samo preklopti je treba, te pa gre. In zej bon opet pol vüre razlogala ka gren spot, zütra pa jomrala ka sen se ne naspola Bo vredu?? pupka kwa je to men dobr....punce da nouste govorle kakšna sm ampak enkrat se ga mormo it zapit skupej nekam...pomoje bom počla od smeha k se vsi dialekti vkup zberejo pa mal na ognček prliješ...noroooo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:02:10
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Sunny, ti maš pa ful zanimivo ime. se strinjam ampak k sm jst kekec prvič vidla sm ga trikrat narobe prabrala....skos sm jo mela za tajro....je blo obdobje ameriškega top modela s tyro banks....čist pod vplivom
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:02:13
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka-kaj ti dons ne ide po domače Gre mi po domočen, seveda mi gre... samo preklopti je treba, te pa gre. In zej bon opet pol vüre razlogala ka gren spot, zütra pa jomrala ka sen se ne naspola Bo vredu?? danici lovrenjak ne ide tak dobro Meni se ona tak smili, ki ma ginekologa za dečka. Si predstavljate. pride iz službe pa ga ona vpaša kako je blo, on pa: 1x sramne uše, 3xhudi beli tok, 5 zanimivih frizurc, pa 2x full povešena
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:02:45
|
|
|
|
rebeka84
|
Katjusa pošlji mi mail na ZS Pupka imaš ZS
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:03:44
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka-kaj ti dons ne ide po domače Gre mi po domočen, seveda mi gre... samo preklopti je treba, te pa gre. In zej bon opet pol vüre razlogala ka gren spot, zütra pa jomrala ka sen se ne naspola Bo vredu?? danici lovrenjak ne ide tak dobro Meni se ona tak smili, ki ma ginekologa za dečka. Si predstavljate. pride iz službe pa ga ona vpaša kako je blo, on pa: 1x sramne uše, 3xhudi beli tok, 5 zanimivih frizurc, pa 2x full povešena
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:04:09
|
|
|
|
Pupka
|
Pridne pupe... kar pošiljajte, jaz pa jutri nardim seznam
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:04:19
|
|
|
|
rebeka84
|
sunny kako ti je ime, jaz bi tudi rada vedela!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:04:58
|
|
|
|
sunny24
|
claud, te je prov zmedlo, a? Pa takrat ko sm te klicala za vrtiljak ti nič ni blo jasno-edini dan k si zjutri spala sm te jst zbudila... tanci, ja, to bi blo fajn...Joj, sam bi res šla žurat pa se ga malo nacukat...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:05:06
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka-kaj ti dons ne ide po domače Gre mi po domočen, seveda mi gre... samo preklopti je treba, te pa gre. In zej bon opet pol vüre razlogala ka gren spot, zütra pa jomrala ka sen se ne naspola Bo vredu?? pupka kwa je to men dobr....punce da nouste govorle kakšna sm ampak enkrat se ga mormo it zapit skupej nekam...pomoje bom počla od smeha k se vsi dialekti vkup zberejo pa mal na ognček prliješ...noroooo jaaaaa..... pit, pit, pit, pit.... Meni pran nuca.... tak enkrat!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:06:00
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 sunny kako ti je ime, jaz bi tudi rada vedela! Ne povem, ne povem... Tejra
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:06:08
|
|
|
|
Pupka
|
Grem zdaj, čisto zares spat Torej naslednje srečanje brez , da se ga pupe mal nabašemo Lahko noč
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:06:52
|
|
|
|
sunny24
|
Ko je katjusa prej dala gor slikice sm te tkoj prepoznala-po tatuju...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:07:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, te je prov zmedlo, a? Pa takrat ko sm te klicala za vrtiljak ti nič ni blo jasno-edini dan k si zjutri spala sm te jst zbudila... tanci, ja, to bi blo fajn...Joj, sam bi res šla žurat pa se ga malo nacukat... Ma ni mi blo jasn pol k.... kaj bi nekdo rad men prnesu z italije tanči se strinjam....kr nekje na obali...na plaži
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:07:45
|
|
|
|
rebeka84
|
res zanimivo ime! ga se nisem slisala!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?