|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
15.5.2009 20:51:03   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
ampak naslednjič prideva z Hano sami da bom lahko mal več klepetala in da nom letala s pašteto okol po igriščuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al jo pa še za vse nas kej prnes.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si vse otroke nafutralauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci.....oz.multipraktik.....enga otroka za vrat, enga v vozičku porivat, na cesto gledat,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
15.5.2009 20:52:17   
claud
rebeka hvalauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
15.5.2009 20:56:25   
claud
Uuuuuuuuu kaj sm zvedla....kolegica je  rodila......žal mal več kot 1 mesec prekmal,tko da mali tehta komi 2 kguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
15.5.2009 21:07:00   
sunny24
Čer! Vidim da ste že v polni debati...Gaja panča ampak po mojem se bo hmali zbudila k bo hotla jst-zdej je full malo pocuzala-se je bol tolažla k sm ji nos pucala...

Aja, ne me kregat, prej sm ji dala češnjo za provat oz za malo polizat-pa ji je bla full ušeč...Se mi je revca tko smilila, k prej sm jih jedla pa je kar gledala za mano in tistimi češnjami...user posted image

Jst bi tudi slikice vidla...user posted image   Dejte mi jih na mail poslat, pliiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss!

claud, a si vidla kake cvetke so ble na trenjih? Jst sem se full režala!
Pa super za kolegico da je rodila in upam, da bo fantek hitro prdobil na teži! user posted image user posted image user posted image

pupka, jst sem za tvojo idejo glede FB. kolumbo in claud, hitro se vpisat na FB!!!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
15.5.2009 21:07:52   
tanci29
katjusa-super da je florjanu všeč avtekuser posted image user posted image user posted image

claud-user posted image user posted image  multipraktik haha dobra prispodoba...ti povem sm bla čist mokra k smo do jezera pršleuser posted image

joj sem prej brala zdej pa ne vem kje so slikice, če pošiljate na mail moj je v profilu, al ga pošljem kam...plis plis za slikice

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
15.5.2009 21:09:11   
Šaki
Oila!!

No bejbe moje tole vam pa pišem z novega laptopa..da se vam malo považim..he he he..

fajn bodte vse.....

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
15.5.2009 21:09:33   
tanci29
jest sm tud na fb

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
15.5.2009 21:11:48   
claud
sunny-joj, sam res kere cvetkeuser posted image ....sm larissi rekla da rajš vidm da je smetar kot pa missuser posted image user posted image

tanči res si bla faca ja....zato pa maš lepo linijouser posted image  otroci poskrbijo za touser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
15.5.2009 21:12:48   
tanci29

ampak naslednjič prideva z Hano sami da bom lahko mal več klepetala in da nom letala s pašteto okol po igriščuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al jo pa še za vse nas kej prnes.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si vse otroke nafutralauser posted image user posted image user posted image user posted image

se prav naslednič namest torte pašteta...

a veste kako je pašteta sploh nastala

sta bla ata pa sin gavrilovič sta mela mesnico...pa prav fotr sinu enkrat nej mal pomede po tleh pa posprav...no in sin to nardi in nakonc ugotovi PA ŠTETA  je ovo baciti

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
15.5.2009 21:13:56   
claud
Aja še to...jstt pa FB....NO GO!
Ne da se mi s tem ukvarjat....mislm da kr naenkrat dobim 300 prjatlov....ja madona sj si jih ne bom zapomnlauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
15.5.2009 21:15:12   
claud

se prav naslednič namest torte pašteta...

a veste kako je pašteta sploh nastala

sta bla ata pa sin gavrilovič sta mela mesnico...pa prav fotr sinu enkrat nej mal pomede po tleh pa posprav...no in sin to nardi in nakonc ugotovi PA ŠTETA  je ovo baciti

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
15.5.2009 21:17:29   
sunny24
tanci, najdi me na FB! user posted image

ah claud, sej jst se ne kaj dosti ukvarjam tam na FB-malo počekiram fotke, kake stare sošolce poiščem, igrce igram, kviz rešujem...Matr, sej v bistvu dosti delam...user posted image user posted image user posted image

badgirl-važička! user posted image user posted image user posted image   Super za nov laptop! user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
15.5.2009 21:17:56   
Pikica_82
Kdo zdaj vse deli slikice?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
15.5.2009 21:19:17   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ne da se mi s tem ukvarjat....mislm da kr naenkrat dobim 300 prjatlov....ja madona sj si jih ne bom zapomnlauser posted image user posted image

sej s tičetrt sploh ne boš kontaktirala....drgač jih pa ne rabiš potrdit oz. sprejet povabila za prijateljstvo...jest sem bolj mal gor rada pa mal fotke pobrskam pa pogledam kej več pa ne

a je tvoj zrihtal na šihtu....pomoje te doma dobro razvaja s kakšnimi specialitetami al se mu ne da še doma tega počet

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
15.5.2009 21:21:08   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ah claud, sej jst se ne kaj dosti ukvarjam tam na FB-malo počekiram fotke, kake stare sošolce poiščem, igrce igram, kviz rešujem...Matr, sej v bistvu dosti delam...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ti še kr vztrajaš z igrcami.....

skrajni čas da greš mal v službo pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
15.5.2009 21:21:56   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

tanci, najdi me na FB! user posted image

madonca sem brzinska...kwa a me še nis potrdila bejbi a bi ti mejbi bla moja prjatlca

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
15.5.2009 21:24:42   
claud

sej s tičetrt sploh ne boš kontaktirala....drgač jih pa ne rabiš potrdit oz. sprejet povabila za prijateljstvo...jest sem bolj mal gor rada pa mal fotke pobrskam pa pogledam kej več pa ne

a je tvoj zrihtal na šihtu....pomoje te doma dobro razvaja s kakšnimi specialitetami al se mu ne da še doma tega počet

No sj men ravno do tega ni da bi tm slike ojavljala,pa kaj počnem,kdaj vdihnem,izdihnem....ah ja, sm za cajtom....vem.....zato mam pa otroka v digitalni dobi k bo to vse nadomestla....user posted image

Mojmu se pa more dat tud doma kj narest....da seveda ni pol lačenuser posted image user posted image user posted image
Hecam se....je pa res da me večkrat kr mal razvajauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
15.5.2009 21:24:48   
sunny24
claud ja, igrce...Joj, v službo grem pa šele marca drugo leto...user posted image user posted image user posted image

tanci, nč nism potrdila k nič nimam, bejbi! user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
15.5.2009 21:26:38   
sunny24
bejbi zdej sm te dodala...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
15.5.2009 21:29:31   
claud
bejbe....a se morte na rr-ju zment da se dobite na FBuser posted image user posted image
Tko k sosed soseda kliče na balkonu, pa ko pride ven mu reče da naj gre na telefon k mu more neki povedatuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
15.5.2009 21:31:10   
sunny24
Smo smotane, a? user posted image user posted image user posted image

A mi je že kira poslala slikice???

Kaj počnete?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
15.5.2009 21:31:19   
tanci29
MLEA RAVNOKAR POSLUŠAM PO TELEFONU THUNDER AAAAAAAAA THUNDER AAAAAAAA

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 21:34:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 21:35:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
15.5.2009 21:36:08   
tanci29

bejbe....a se morte na rr-ju zment da se dobite na FBuser posted image user posted image
Tko k sosed soseda kliče na balkonu, pa ko pride ven mu reče da naj gre na telefon k mu more neki povedatuser posted image user posted image

za popi...dit smo smotane....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?