|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
17.6.2009 10:57:45   
ledenka
tanja, moj je hujši, verjemi. malega niti ne vzame v roke... domov hodi pozno zvečer. se pač počutim kot samohranilka in če bo to tako ostalo, to tudi bom user posted image  ampak se pač organiziram z malim, povsod greva skupaj, prilagodila sem si njegov ritem. če moram kaj nujno opravit, prosim kako prijateljico, da gre z mano in mi ga počuva (npr. pregled pri G).

kaj ste se odločile glede zaščite? moja G mi je napisala recept za Cerazette, kar je edino, kar lahko jemljem kot doječa. mireno mi je priporočila, če ne bi več imela otrok (pač glede na mojo starost in zdravstveno stanje bi naj imela še enega precej hitro, če se za to odločimo). kondomov ne maram. sem razmišljala o injekcijah, ampak mi je odsvetovala, ker je lahko reakcija na hormon prehuda, ne da pa se potem učinka izničit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
17.6.2009 11:11:13   
Tanja_
Evo, Hana je skopana, zdej se bomo pa vsak večer. Mi je pa rekla, da se preveč nazaj razteguje, naj povem pediatru, da jo pošlje v razvojno ambulanto. Ma kera kake izkušnje s tem?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
17.6.2009 11:22:27   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Evo, Hana je skopana, zdej se bomo pa vsak večer. Mi je pa rekla, da se preveč nazaj razteguje, naj povem pediatru, da jo pošlje v razvojno ambulanto. Ma kera kake izkušnje s tem?
meni je patronažna rekla, naj raztegovanje omenim pediatru. pediatrinja pravi, da naj zaenkrat čim bolj izvajam pravilni handling in ga ne držim tako, da se razteguje. razvojna pride eventuelno v poštev kasneje, pri 3 ali 6 mesecih

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
17.6.2009 11:40:10   
FLASK_A
Hvala punce za odgovoreuser posted image

Tanja, čist te razumem kako se počutiš. Meni je isto. S tem, da ima tudi krčke in jo veliko nosim okrog... Naj te pomirim, da ne bo skos tako. Nekaj časa bo še hudo (ko se nehajo krči, se začne izraščanje zob, kakšne vročine- ko tudi nič ne spiš...) Ko pa je otrok star dve leti, imaš že popolnoma nazaj svoje življenje. Te pa čakajo čudoviti trenutki vmes- otroški smeh, njegove nove veščine, plazenje, koraki, prve besede... Čas bo zletel mimo in še preden se boš zavedla, boš spet stara ti.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
17.6.2009 11:52:39   
Tanja_
Hvala flaska. Samo včasih imam občutek, da moški komej čakajo, da grejo v službo in so stran od otroka. In da jim je čudno, kaj se pritožujemo, sej smo ja frej, k smo na porodniški, oni revčki, morjo pa še v službo hodit.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
17.6.2009 11:57:19   
PapuaNG
jutro ( ali je že dober danuser posted image )...

pri nas pa ni bila tako mirna noč kot doslej. Po drugem bujenju ob 5ih nikakor ni hotel nazaj zaspat, da sva na koncu kar skupaj na kavču zdremala. Pa že dvakrat aii trikrat je precej bruhnil...ne vem, kaj mu je user posted image Se pa naš tut precej zvija nazaj. Sicer mu skušam to preprečit, ampak ponavadi je to takrat, ko ga kaj zvija ali če joka na vse pretege in mu je to težko preprečit.

Aja, kako pogosto jim čistite nos? Sva mu prejle spet malo spucala in je bil že nekoliko bolj miren kot dva dni nazaj user posted image Brez joka pa itak še ne gre.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
17.6.2009 11:58:49   
dito
Mi smo po starem. Gal je še zmeraj kot angelček. Samo spi in je. Prav jokal še nikoli ni. ko je lačen samo stoka in si daje roke v usta. Čez dan mi spi 3- 4 ure. Ponoči pa je ob 22 h potem pa okrog treh. Zaenkrat sem lahko samo srečna, da imam tako zlata otroka. Tudi hči je bila ista, vendar za razliko ni hotela jest.

Drugače pa sva pri moji mami od nedelje, ker sta naša šla na morje za en teden. Če bo tako naprej bova tudi midva kar hitro šla.

Glede količine mleka- jaz sploh ne vem koliko poje. Naje se iz ene. Imam pa res prave mlekarne user posted image .

Gal se še ni kopal, jutri ga pride. v nedeljo je bil star tri tedne. Ne morem verjet kako čas beži.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
17.6.2009 11:59:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Naša pa spi..user posted image

Katere flaške-stekleničke,uporabljate?

Tommee teppee so oblikovane kot bradavica. Ji lepo paše. NI pripomb.

Naša se tud zelo rada nazaj ozira in razteguje. V čem je fora?? Samo to ponavad dela ko kaka, ker se mi zdi, da se ful matra. Reva je kr vijoličasta.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
17.6.2009 11:59:29   
FLASK_A

Hvala flaska. Samo včasih imam občutek, da moški komej čakajo, da grejo v službo in so stran od otroka. In da jim je čudno, kaj se pritožujemo, sej smo ja frej, k smo na porodniški, oni revčki, morjo pa še v službo hodit.

Njim je tudi težko. Samo me pa dejansko ostanemo same doma, pa bi tudi rade kam šle brez otročka. Pa me bi tudi rade za osem ur odmislile vse- plenice, kakanje, bruhcanje, mleko...
Mal smo jim fouš zaradi tega- vsaj jaz- pa smo potem razdražljive. Jaz to mojmu gladko povem, da ve zakaj sem tečnauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
17.6.2009 11:59:44   
elyy
evo punce...se vam, lahko malo oglasim in na hitro,kaj napišem....dokler tian spiuser posted image ....

jst sm se navadla na tak ritam življenja,tko da mi zdej kr gre,jst sm zvečer tok živčna k sm včasih že tok zmatrana,da se pol zvečer z mojmu možkom kr mau pokregava...ampak za čist brezveze!

jst mam ogromne težave  z tianom k sva bla v porodnišnici...no to sem že omenjala,ni skoraj dva dni nič jedel ker so ga pristavljali k dojki,da bi dojila in ker se ni obneslo,se je iz porodnišnice(ker je biu pač lačen....se je vedno jokau...in logično sem ga zmeraj uzela v roke ....seveda se je tinči zdej zelo navadiu na roke...tko da tud umeru nemorem it na wc....včasih ga pustim da malo zajoka...

in sva z mojmu kupla gugalnik za 100eur( k ma velik glasbil,lučke pa še sam se guga...res vse sam,da bo tinči noter in to se obnese za 10 minut vse skupi,včasih tok joka,da mu dam dudiko in zaspi noter...)
zdej sem vidla v reklami imajo v akciji kengorujčke in razmišljam,da tudi to kupim.....sam da lahko doma pospravim pa nardim mojemu kosilo!
jst sm tok navajena,da je vse v svojem redu,vse lepo pospravljen in sm pol čist bolana...če je slučaje ni,kot bi moglo bitiuser posted image .....
tko da res nevem....a ima katera stem te težave......sploh nemorem verjet,da tok mejhno bitjece...zna že na tak način izsiljevat...sam da ga pustim v posteljco je že katastrofa!   
tko,da sm zvečer res že tok izmučena,da mi gre vsaka malenkost na živce!    

danes greva zmojmu mu končno odpret na banki račun,slikat ga greva za potni list,na občino greva odat vlogo za novorojenčkov denar,na csd predati vlogo za otroške doklade.....

nekaj sem zasledila o raztegovanju....naš se tudi razteguje,ampak nisem patronažni nič omenila?
no grem počasi.......ker se že joka!

čao 

sem nekaj prebala o raztegovanju

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
17.6.2009 12:00:51   
FLASK_A
Evo, AVENT flaška je sprobana in mala jo lepo sprejemauser posted image Zdej bom pa spumpala, pa dala otroka mojmu, jaz pa na žuruser posted image

Hec.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
17.6.2009 12:01:13   
dito
s čim čistite noske ?

Tanja_ jaz skrbim za dva otroka in še za hišo. Moj ves dan dela le v nedeljo je prost. S časom se navadiš, da si za vse sama.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
17.6.2009 12:01:19   
zoja09
TANJA:se 100x podpišem pod to.Tud moj je cele dneve zdoma,pol pride domov okrog 20-21 in ga mora čakat topla večerja,potem se mala zbudi in se dere in že padajo komentarji da se vedno dere ko je on doma.Ko pa mu rečem,če gre lahko z mano 1 dan v trgovino po večji nakup ker z malo ne morem pa mi reče da če še tega ne morem naredit,saj sem tak skoz doma(oz.je bilo rečeno da tak sedim doma na riti)..

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
17.6.2009 12:02:48   
elyy
tanja to se pa stabo čist strinjam...tok so bogi te naži možki...da to sploh ni za verjet!
u službo hodjo in morjo zjutri ustajat,kaj pa mi?
oooo flaška jst pa res upam,da bo tako.....da se mi bo življene nazaj povrnilo,ko bo star vsaj dve leti...pa da se bo odvadu od rok!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
17.6.2009 12:07:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: dito

s čim čistite noske ?

Tanja_ jaz skrbim za dva otroka in še za hišo. Moj ves dan dela le v nedeljo je prost. S časom se navadiš, da si za vse sama.

Jaz se nisem navadila. Sem očitno tak tip ženskeuser posted image Če sva dva, bova za vse DVA. In ne samo jaz. Tako je pač pri nas- je bila pa potrebna vzgoja, nekdo pač ni bil takega mišljenjauser posted image

Nosek čistim s fiziološko (une male flaškice od Nivee imam). Ko se razmehča, potegnem ven šmrkelj z babyvacom. Svinjarije je tolk, da ne moreš verjet.user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
17.6.2009 12:08:36   
Anonimen
Js pa moram mojga kr pohvalit. Ne spravi se lih kuhat...pa itak pride pozno domov. Ampak je uvideven in gre v trgovino - to je sicer že prej delal. Malo pocarta, da lahko kaj nardim, tud previje, čeprav ne najraj. user posted image Obesi mi cunje in nardi še kako malenkost. Najbolj važno pa je, da ne teži, če nimam vse u nulo. Moram potrkat, da vsaj tako ostane. 

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2241
17.6.2009 12:09:30   
Tanja_
mah,zakaj bi se navadla,da sm sama za vse?sej nism sam jst hotla met otroka.Jst mam tud svoje želje,potrebe.Jst bi tud šla kam,pa magar na en sprehod,sam da mi ni treba dude pobirat,ujčkat,ajčkat....

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
17.6.2009 12:11:33   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
oooo flaška jst pa res upam,da bo tako.....da se mi bo življene nazaj povrnilo,ko bo star vsaj dve leti...pa da se bo odvadu od rok!

O, to bo pa sigurno konec še prej ko v dveh letih. Saj bo...

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
17.6.2009 12:12:59   
FLASK_A

mah,zakaj bi se navadla,da sm sama za vse?sej nism sam jst hotla met otroka.Jst mam tud svoje želje,potrebe. Jst bi tud šla kam,pa magar na en sprehod,sam da mi ni treba dude pobirat,ujčkat,ajčkat....

Jaz sem istauser posted image Smo ena čudna sorta babnic, hehehe. Ampak da bo še druga polovica razumela, se je treba pa fejst potrudit.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
17.6.2009 12:14:23   
FLASK_A
Upam, da se tudi Katmat kmalu kaj javi. Mi je kar hudo za njo, ko ima doma tako stanje... Katmat, a greš kaj ven? H kolegici na kavo? Al kaj ti pomaga, da se bolje počutiš?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
17.6.2009 12:18:51   
dito
flask_a- kje se kupi babyvac?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
17.6.2009 12:20:49   
lake
Moja je kr neki sitna dons, očitno ji vreme ne paše. Spi po 20 minut, nakar spet alarm, samo je probam odvajat, da bi jedla na manj kot eno uro, in jo kr pustim da sitnar. Morva se na en ritem navadt, drgač bo kriza. Zdele sva se najedla po dveh urah sitnarjenja, in jo bom mal v voziček dala pa greva na luft.

oliva: Mi smo za licenco pošiljal že lansko leto, samo potem so rabli ziher ene par mesecev da so mi jo poslal.

Flaška
: Flaške pogrejem v topli vodi, in če ne poje vsega takoj pustim v topli vodi cca. eno uro, nakar vrem stran, ker nam so pa rekli da ni fajn pogrevat. Spet vsak drugače reče.

Razvojna ambulanta
Zdej e itak vsazga druzga pošljejo v razvojno ambulanto, naju je poslala, ker baje vse pošljejo, ki so rojeni ob roku pod tri kile. Naročila sem se pa v ZD Bežigrad, mava pa pregled na sredi julija. Kaj bojo pa delal pa pojma nimam, ker se mi zdi da se itak razvija tko k se more.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
17.6.2009 12:21:29   
elyy
moj z mano gre v trgovino,ampak hitro postane živčen če se tamau začne jokat....mislm njemu je kr neroden,če se otrok zajoka v trovini.......haloooo!
men tud nč nereče če slučajen nebi blo pospravljen doma...al karkol,tud včasih reče,da mu nenardim kosilo....ampak se jst vedno potrudim in nardim!
previu ga še ni.....ampak je reku,da ga bom naučila za vikenduser posted image ....
drgač pomirka ga da jst tud lohka pospravm,grem pod tuš.....k sm ponavad noter 1urouser posted image ....ampak bo!

ko mu pa jst pojamram....pa začne on da on pa more delat,zjutri ustajat....da sm jst doma....da itak nehodim v službo!ampak sej po eni strani ga čist razumem....je zmatran in naveličan šefov in vsega!

kar se tiče tega,ima pa tinčija ful rad in ga z veseljem pelje ven na sprehod,da se jst lahko naspim...pa skor vsak dan hoče,da greva v kšno otroško trgovino,da mu kej kupiva...

v nedeljo je malček ponoči zelo slabo ajčku...in skor celo noč nisem spala....on je zjutri ob 7h ustau in ga uzeu...medtem sem jst zaspala in sta šla do mercatorja na kavo z vozičkomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
17.6.2009 12:29:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

moj z mano gre v trgovino,ampak hitro postane živčen če se tamau začne jokat....mislm njemu je kr neroden,če se otrok zajoka v trovini.......haloooo!

v nedeljo je malček ponoči zelo slabo ajčku...in skor celo noč nisem spala....on je zjutri ob 7h ustau in ga uzeu...medtem sem jst zaspala in sta šla do mercatorja na kavo z vozičkomuser posted image

Ops, to bo pa še hud problemuser posted image Otroci se začnejo dret ravno, ko je okrog ogromno folka, ki te potem postrani gledajouser posted image Mal ga bo treba navadit...

Pa bravo za njega, ker se je tolk dobr spomnu! Pa si se lahko še mal naspalauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Flaška: Flaške pogrejem v topli vodi, in če ne poje vsega takoj pustim v topli vodi cca. eno uro, nakar vrem stran, ker nam so pa rekli da ni fajn pogrevat. Spet vsak drugače reče.

Ma ja, sej zato pa nevemuser posted image Bom rajši stran vrgla.

IZVIRNO SPOROČILO: dito

flask_a- kje se kupi babyvac?

Ena uporabnica foruma ga prodaja. Mislim, da je Rija. Jaz sem ga 2leti nazaj kupovala.
Aja- je pa to nastavek za na sesalec drugače.user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 17.6.2009 12:30:30 >

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
17.6.2009 12:46:49   
zoja10

mah,zakaj bi se navadla,da sm sama za vse?sej nism sam jst hotla met otroka.Jst mam tud svoje želje,potrebe.Jst bi tud šla kam,pa magar na en sprehod,sam da mi ni treba dude pobirat,ujčkat,ajčkat....

ajejjej...zgleda da smo vse iste user posted image tudi jaz čisto zelena od zavisti k ga vidim okrog letat, pa na kavo,pivo...mal sm in tja..........KJE JE PA MOJ LAJF?user posted image user posted image user posted image user posted image ...
zdej po 7 tednih od kar imamo tamalo sm bolj zadovoljna lažje gremo kam ker jo obvladam itd....je iz dneva v dan boljše..skočim kam za eno urco,je moj pogruntu da pridem potem kot prerojena pa manj se jezim na njega user posted image

zdej k ji dajem aptamil zvečer sm hotla en dan jo pustit doma z aptamilom pr mojmu, pa se mi je kr srce paralo... ja ja to so pa materinske...
punce veste kaj ko bo to mimo bodo pa zobki ko bo tisti mimo bo pa šola pol pa žuri,..delo...do smrti smo zapečatene s skrbmiuser posted image user posted image user posted image

Sem bla pr gin na pregledu, vse vredu... sm klicala mojga je že napovedal da nej se pazim..user posted image me je kr mal strah...zarad šivčkov...pa še tamala ne bo hotla spat..zihruser posted image user posted image

Nasmeh .. Taja se zadnje 3 dni veselo smeji, seveda sam če je vse kul..sita,previta,nezaspana....

danes e gremo slikat za osebno, me prav zanima kako bo to zgledlo...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?