|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
16.6.2009 17:25:04   
lake
Dons gre pa pr nas čaj k v potokih, sam pila bi. Sm poslušala zdele reklamo za revijo Nova, je baje Saša Lendero kupla voziček za 2000 evrov, kaj sploh obstaja tak voziček? Če sam ne pele otroka na sprehod, pa da ga še nahran zraven, pomoje ni vreden tok  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
16.6.2009 17:31:10   
Leela
blue kok se lepo smejčka user posted image
lananai lušna pupauser posted image , je že špehec dobila od kar si zadnjo sliko objavla.
k.atja D3 mi je napisala pediatrinja na recept.

Naš tavelik je pa bolan, ima virozo, je bogi in nismo ponoč nič spali. mene je pa najbolj strah, da se bo mali nalezel.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
16.6.2009 17:33:59   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dons gre pa pr nas čaj k v potokih, sam pila bi. Sm poslušala zdele reklamo za revijo Nova, je baje Saša Lendero kupla voziček za 2000 evrov, kaj sploh obstaja tak voziček? Če sam ne pele otroka na sprehod, pa da ga še nahran zraven, pomoje ni vreden tok  user posted image

ja o tem vozičku sem že enkrat pisala, moj ga je najdu enkrat na netu. Drag je pa zato, ker je iz karbona in je ful lahek. Pa še z nekimi šiframi ga delajo kao, da ni serijski in ga moraš naročiti. v reklami za pikapolonico piše, da so ji ga podarili. dober voziček samo ni za nas navadne smrtnike user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
16.6.2009 17:45:44   
Dudica1
mislim da je ta voziček concord

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
16.6.2009 17:58:02   
PapuaNG
Meni je pa končno ratal še mal odspat. Je bil tamal cel dopoldan buden pa še za polikat je cel kup cunj in plenic čakal, tko da me je popoldne kar zmanjkalo. Sem bla že čist hin...pa me je moj zmasiral z enim solnim pilingom od loccitane mmmmmm....sem se ko prenovljena počutla pol, pa še fajn dišiš potem. Pol sm še malega kar v leže podojila in sva oba zaspala zraven user posted image Zdej pa spet spi user posted image

Sm se pa spomnila, da moram še za zdravstveno zavarovanje za pupeka poskrbet...mi je čist iz glave padl.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
16.6.2009 18:10:33   
lake
Dobr, da podarijo voziček nekomu, ki ma že tako preveč denarja. Nisem sicer čist dobr slišala zdele na kanalu A, ampak mislm da je dons ponoč rodila fantka tri tedne prezgodi. Da vas mal poučim o tračih user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
16.6.2009 18:14:22   
lake
Pomota, rodila je punčko user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
16.6.2009 18:19:07   
mayflower
Zoja- jst sem kar na občino klicala- telefonska je na odločbi, in zahtevala podpisano gospo. Ni nič narobe, če jih malo spomniš. (mi je rekla, da če ne bo nakazano v par dneh naj še enkkrat pokličem)

Čaj- punce moje. Ker vas nisem spremljala-kateri čajček dajete vašim srčkom?

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
16.6.2009 18:29:18   
lake
Jst ji dajem od Hippa Komarčkov čaj

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
16.6.2009 18:52:37   
lananai
benika, zelo lepo si napisala. Bravo zate in za Jakoba!
pokica, vse bo še OK.

IZVIRNO SPOROČILO: copka
Ga pa zvecer (nama je sedaj 2x ratalo, da se ne hvalim prehitro) umijeva, podojim in samo polozim v posteljico-budnega. In je danes brez joka zaspal, zadnjic pa se je 3 minute drl, sva mu dala poljubcka in zazelela lahko noc, pa je bil mir. O, Bog, ko bi se tako nadaljevalo!!

Bravo! user posted image Tisa je pa že par noči spala po 5-6 ur skupaj. user posted image Danes ponoči je spala od 22h do 4h! Jo moram dajat spat bolj pozno, pa bom imela celo prespano noč. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Danes pride pa tamalega bivša od mojega pogledat. Grrr...kr ošpice dobim ob bivših Jih nikoli nisem prav dobro prenašala...Včasih si raje zamišljam, da noben od naju prej ni imel partnerjev No, mogoče sem le malenkost nezrela kar se tega tiče

Nisi čudna. Meni tudi ni vseeno. user posted image

Tanja_, jst imam kapljice Sab Simplex in jih dajem pred dojenjem. Pa ne pred vsakim. Krči jo ponavadi matrajo 2x na dan (približno ob enakem času), tko da dajem takrat. Če jo pa matra, pa še kdaj vmes.

cebelica82, bravo za uspešen pregled! user posted image

Majch, naša je tudi tiho med kopanjem. In gleda kot sovica. Po mojem jim je všeč! user posted image

Mi smo pa morje rezervirali, je bla ravno ugodna prilika. Gremo od 20. do 30. julija v Barbarigo. Bo treba it delat potni list. In seveda kupit tisti fredov obroč za plavanje. Tisa bo po mojem uživala, midva pa tudi kot družinica. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
dons sem dubla od Spar-a une bone, pa majo notr enga kengurujčka... se mi zdi kr ok... pa še drag ni

A to misliš un nahrbtnik, ki je že za malo večje? Za 87,90€? A je to poceni?

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
jaz sm že na teži pred nosečnostjo...ma boki pa še niso šli skup...

Jst mam tud še šlaufe in trebuh. user posted image Vprašanje, če bo to šlo samo od sebe, bo najbrž treba neki naredit za to.

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
evo nas  s pregleda kolki so zdej 1b tko da povijalne imamo samo še ponoči..

user posted image user posted image

cebelica82, lepe slikice! In ful ful lepo od tvojih prijateljev darilo! user posted image

KatMat, user posted image za kopanje!
Za zdravstveno zavarovanje sem pa jst poslala samo kopijo rojstnega lista na šiht in so mi oni vse urihtali.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
16.6.2009 19:09:31   
lananai

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
mam vetrovne kapljice iz koroških lekarn, pa še soseda mi je dala ene - sem pozabla kako se imenujejo, mislim da so nekaj na črko S, pa smao na recept se dobijo
.
.
.
rekla da to ni to, da mam po vsej vrjetnosti že menstruacijo user posted image  user posted image  a ni kao da dokler dojiš da je nimaš??

Verjetno Sab Simplex. Smo imeli oboje pri prvi pa ni nič zaleglo. Ampak bom verjetno vetrovne vseeno naročila - upam, da bo sprejela dudo, če jih bom kapnila gor.

ja to ja, upam da si bom zdej zapomnila user posted image

Sab Simplex niso na recept.

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
lananai lušna pupa , je že špehec dobila od kar si zadnjo sliko objavla.

Ja, sej se je v enem mesecu zredila za nekje 1300g - pa jo samo dojim. Bravo mami in Tisa! user posted image user posted image

nasmehi - a se vam vaši že kaj smejijo? Sem gledala slikice Gaje, se tko smejčka. Sicer sem rodila konec aprila, ampak po razvoju bi znala biti Tisa glede na PDP (16. maj). Zavestno se mislim da še ne smeji. Oziroma se je mogoče danes prvič malo. Ne vem, ali ji je pa samo slučajno ratalo, ko je tati frise pred njo pokal. user posted image

Saša Lendero je rodila danes, ste videle? Tist voziček so ji pa podarili, ja. Je bila slikica v njihovem biltenu. user posted image In pod sliko je pisalo, da tak voziček vozijo mnoge znane svetovne zvezdnice. user posted image user posted image user posted image user posted image

Čaj - naša ga ne mara. Vode še popije kak požirek. Več pa ne. Zgleda, da se od mojega mleka dovolj odžeja. Kateri čaj za dojenje svetujete?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
16.6.2009 19:12:36   
lananai
Tisa gre pa jutri na sprejem k županu. user posted image Baje bodo tam vsi, ki so se v zadnje pol leta rodili v naši občini. Me prav zanima, kakšna bo ta druščina. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
16.6.2009 20:37:07   
Dudica1
čestitke saši lendero...user posted image user posted image user posted image user posted image ...in punčki je ime ARIA user posted image user posted image user posted image ...meni je kr neki se opravičujem če ima katera to ime v družini.

No mi smo nagci in se gremo zdej kopat pol pa spat.user posted image

nočko

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
16.6.2009 21:21:31   
maja1488
Tanja, vlogo za znižano plačilo vrtca oddaš ko dobiš odobreno, da je otrok sprejet, če se ne motim.

Naj me katera popravi, če ni OK.

Nikjer ne najdem lepih enodelnih kopalk. Vse so za mame. In to stare mame user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
16.6.2009 21:30:24   
PapuaNG
ko smo že pri vrtcih-meni se neki sanja, kje so vrtci v moji bližini, ampak gotovo je še kakšen, za katerega ne vem. Pa sem gledala po netu, če obstaja kak seznam po področjih v Ljubljani, pa nič ne najdem. Samo seznam vseh vrtcev v LJ, pa še to niso poimenovani po področjih, da kakšnih sploh ne znam umestit user posted image
Tiste, ki ste iz LJ-kako ste iskale vrtce?

Sicer smo se pa ravno skopal, moj ga še oblači - je to postala kar navada, da ga on namaže in obleče po kopanju user posted image Itak ga moram jst pol nafutrat user posted image Sva pa danes malo zgodna, bo zgleda zgodnje bujenje. No ja...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
16.6.2009 21:33:12   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Tanja, vlogo za znižano plačilo vrtca oddaš ko dobiš odobreno, da je otrok sprejet, če se ne motim.

Naj me katera popravi, če ni OK.

Nikjer ne najdem lepih enodelnih kopalk. Vse so za mame. In to stare mame user posted image

Hvala!Nekje sem zasledila da do 15. v ,mesecu,en mesec preden gre v vrtec, če gre otrok med leto v vrtec. Če gre pa s 1. septembrom, pa nekak drugač.

Kaj pa Nancy?Ima tud za stare mame? Zakaj pa ne dvodelne? Jst sm pa fasala alergijo na sonce, ker letos po dolgem času nisem jedla beta-karotena in me vse srbi. Pa sploh nisem bila veliko na soncu, kaj še bo?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
16.6.2009 21:34:32   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

ko smo že pri vrtcih-meni se neki sanja, kje so vrtci v moji bližini, ampak gotovo je še kakšen, za katerega ne vem. Pa sem gledala po netu, če obstaja kak seznam po področjih v Ljubljani, pa nič ne najdem. Samo seznam vseh vrtcev v LJ, pa še to niso poimenovani po področjih, da kakšnih sploh ne znam umestit user posted image
Tiste, ki ste iz LJ-kako ste iskale vrtce?

Sicer smo se pa ravno skopal, moj ga še oblači - je to postala kar navada, da ga on namaže in obleče po kopanju user posted image Itak ga moram jst pol nafutrat user posted image Sva pa danes malo zgodna, bo zgleda zgodnje bujenje. No ja...

Jaz sem kr iz unga seznama posikala na zemljevidu naslove, pol sm pa napisala za tiste, ki so mi kokrtok blizu. Iz kerga konca pa si?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
16.6.2009 21:41:59   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Kaj pa Nancy?Ima tud za stare mame? Zakaj pa ne dvodelne? Jst sm pa fasala alergijo na sonce, ker letos po dolgem času nisem jedla beta-karotena in me vse srbi. Pa sploh nisem bila veliko na soncu, kaj še bo?

Tega pri nas ni user posted image Mi smo bogu za hrbtom. Bom v soboto v kopru pogledala, če bodo otroci pridni.

Dvodelne user posted image imam še žele okoli trebuha. Se vse trese. Dvodelnih imam doma celo kolekcijo, sam ne pride v poštev.

Mali dv končno spita. Zdaj pa grem v kopalnico mal se uredit.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
16.6.2009 21:44:38   
PapuaNG
sem u savskem naselju (blizu krožnega Žale). Vrtec Jelka naj bi imel tu enoto, ampak ravno za to enoto ne piše naslov na njihovi spletni strani user posted image Za enega vem, da je čisto blizu mojega doma, ampak moram pogledat, kako se imenuje. Sicer pa pridejo v poštev še tisti za Bežigrajsko gimnazijo pa še nek privaten naj bi bil nekje tukaj, ampak ne vem, kako se imenuje in kje točno je. Se kateri kaj sanja? Delam pa blizu Parmove, tako da bi eventuelno prišel v poštev tudi en vrtec, ki je tam v bližini (sem pozabila točno ime).

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
16.6.2009 21:55:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

KatMat, mal ga na RR pošlji, da mu povemo par krepkih. Al pa za par dni k meni, da zamenja mojga. Ko bo pršu k tebi, se mu bo zdelo, da je na dopustu user posted image

mu ni za dopovedat...

zdele se je njegova mami zagovorila da ji je tija zjutrej dvignila glavo ze prav visoko-hm....ko sm ga ruknla naj gre le tamalo mal potolazit ker se je zbudila jo je pa tastari gor nesu...in on??na internet....

zmesal se mi bo...

Boga,se mi prav smiliš.user posted image user posted image

Jaz ne vem kaj bi naredila na tvojem mestu..kar domov bi šla, menda.Sploh ne vem..

sem tud ze o tem razmisljala...

]IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
in danes smo se prvic kopali!!!

objavi slikice

mamo samo posnetek

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
16.6.2009 22:15:29   
Kasija
mama11 če z vrečo misliš sling, ti ga z veseljem pokažem - se dobiva na sprehodu ali kavici. Tudi če ga katera druga želi sprobat. samo pošlji mi na zs, ker ne uspem spremljat vedno debate tu na z-majčicah. meni se ne zdi prevroč za poleti, ker je tak zračen material. mogoče obstaja tudi trak iz bolj poletnega materiala?

Če katera ve za enodelne kopalke, ki niso za stare mame, naj prosim pove še meni. Se mi bo zmešalo preden bom našla kaj pametnega.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
16.6.2009 22:38:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

gremo se futrat alarm je....k pol gre mamika po tuš kabino in banjo v merkur...upam da dobim-90% ..

Je bilo kaj popusta?? A, vidim, da 5%. Meni se te finančne sreče ne dogajajo. Sem kar jezna, ker se mi zdi, da večino stvari preplačam.

Premišljujem, kako bomo šli letos na morje. Ko smo bili trije, niti ni bilo problemov, res pa je, da prvo leto, ko je bil v igri velik voziček nismo šli... zdaj pa bomo štirje, voziček in še kup ostale opreme... bomo res morali z dvema avtoma???
Ali pa kupit avto, ki bo dovolj prostoren za vse te reči... na porodniškem res ne bi šla v ta zalogaj.user posted image

Kratki rokavčki in kratke hlačke!!
Sem danes oblekla Urbana v tisti pajacek s kratkimi rokavčki in hlačnicami. Je bilo tako zelo soparno toplo, da je imel rokice kar tople, čez nogice pa je imel nogavičke-dokolenke. Pa mi ni bilo treba čakati do julija.
Smo šli pa ven pozno popoldne, po šesti uri... ko smo se vračali, sem ga zavila dodatno v tetra pleničko... prej se mi je zdelo prevroče in še Oskar je včeraj bruhal 2x, da ga rajši nisem izpostavljala vročini.
Poletna sezona je torej pri nas odprta!

Je pa mulček začel zunaj jesti! Barabica mala! Zdaj mi torej ne preostane drugega, kot da zunaj "joškava". In še kakšno dodatno minuto dlje traja, da bolj uživauser posted image .

lananai - naš Urbanček ima tudi pivski trebuščekuser posted image user posted image user posted image user posted image

benika - user posted image user posted image user posted image  za Jakoba in tvojo odločnost. user posted image  za naslednjo operacijo!

Sem v mladosti poznala fanta, ki je imel volčje žrelo in zajčjo ustnico. Se mi zdi, da niso takrat opravili nobene operacije. Bil je zabaven in veder in zelo pameten fant. Pri nekaterih je zaradi svojega videza sicer naletel na ovire, a jih je znal preskočiti. Vsekakor je zrasel v uspešnega in samozavestnega mladeniča.

Pa tamalga vprašam če jo je kaj ostrigla pa mi reče:"Ne mami nič jo ni,sam mal s škarjami z mašinco pa nič.Oči laže.Aja pa z unim kleščami za čevapčiče pečt jo je po glavi."user posted image user posted image
Likalnik je mislil.Sem mislila da me bo pobralo od smeha.

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Za boke pa ne vem men se zdi da mi še kr ni šlo tako nazaj kot je bilo prej...glih prej k sm krila probavala se mi je vidlo še kar široko...user posted image

Meni so prav vse kavbojke, ki sem jih nosila pred porodom. Se mi zdi, da se mi je telo kar hitro spravilo nazaj tako kot mora biti... samo še koža trebuha mi malce visi, ko sedim.
Po prvem porodu pa je trajalo in trajalo,... ampak se mi zdi, da ima vsaka ženska drugačno telo.

Za kopalke bom imela pa problem... sem si lansko leto kupila ene v prepričanju, da se bom samo še redila (torej za številko večje), zdaj pa imam rit celo manjšouser posted image . Pa so mi prav všeč in bi jih še rada nosila,... a naj si kupim kakšne silikonske vložke, ali kaj??? Pa se mi takrat sploh niso zdele poceni,...

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

drugac pa mojmu ni za dopovedat zakaj se PORODNISKI rece PORODNISKA in pocne vse drugo namesto da bi mi pomagal in da bi bila edina moja skrb otrok...ne da ne pospravi nic-se dodatno mi nastelje...tako da kuham,pucam in vse kar pase k otroku vecino postorim sama...ponoc se mi tud zbudi ne ko tija zajoce in ko jo futram pa nosim na okrog pa dudo lovim po posteljici...za namecek se zjutraj rece :ooo danes je bla pa pridna ponoc ,se ni nic zbudila,je celo noc spala....

no ja...ene 10 planic je pa ze zamenjal....

user posted image user posted image user posted image  Sem mislila, da bo pri drugem otroku kaj drugače,... no ja, je: zdaj ni paničen, ko otrok joka, ker ve, da otroci jokajo.

KatMat, upam, da je s teboj vse v redu, da so bolečine samo posledica krčenja maternice...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

glede vrtca pa imam tudi jest eno vprašanje: prvi otrok gre septembra v vrtec in ali moram  oziroma lahko vložim vlogo za znižanje plačila ? Na vlogi namreč piše za drugega ali naslednjega otroka....kako je s tem ?

Saj drugi, oz. naslednji otrok ima brezplačen vrtec, ne?
Mene so informirali, da moram vlogo za znižano plačilo vrtca oddati do 15. avgusta najkasneje - v sam vrtec, potem pa oni to posredujejo naprej na občino... upam, da nisem česa zamešala.
Ko bom dobila obvestilo o izbrani skupini (vzgojiteljici), jih bom še enkrat poklicala in povprašala.
Tudi naš Oskar gre v september prvič v vrtec,... jaz pa vsa zbegana mamica.user posted image

Za Urbana pa ne vem, kako bo,... vlogo bom oddala te dni enkrat, potem pa bom videla, kam nas bo neslo življenje.

Ma moj je zlat,res.Jih vsak večer stušira,vse naredi kar rečem..zadnje čase je prav odštekan,ne sfolga več vseh stvari.služba,delavnica pa še trije froci.user posted image user posted image dober je..

OliveOyl - same pohvale tvojemu!
Blueeyes - luštne slikice!

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kupila, ali so ji ga podarili? Ali pol-pol? Reklama. user posted image user posted image user posted image  Saški za punčko!user posted image user posted image user posted image  Mislim, da bo kar dobra mamica, ker je bolj nežne sorte.

Zdaj pa grem... moj si želi za računalnik. Ne vem, kaj ga je prijelo, ker niti ni računalniški tip.
Bo že,... grem počivat.

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
16.6.2009 23:27:48   
lake
Sva s koncerta, Taja je zaspala ob 21h, najboljš da jo dam kr babicam, pri njih zaspi vedno ob 21h, pri nama ga pa serje user posted image
Kopalke V skinyju majo zlo lepe enodelne kopalke, samo ne vem cene.
Papua:Jst sm z Bežigrada, in imaš v enoti Ciciban 6 podenot vrtca, najbližje teb je enota za AMZS-jem.
Nasmeh Se že kakšne dva tedna zavestno smeji ko jo ogovarjaš, pa ko prideta babica pa dedek na obisk, ker jih vid vsak dan.

Zdej se pa neki zbuja, očitno me je zavohala user posted image , bom kr mami nazaj poklicala, bo zihr spala celo noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
17.6.2009 7:40:07   
Dudica1
user posted image

no noč je bila vredu...zdaj ga spet uspavam pa bomo vidli če bo kaj...
se mi pa zdi da njega kopel nič ne utrudi ker spi enako kot če ni skopan...

lake super za koncert...mene niti ne vleče še nekam da bi hodila,ker kar ne vem a bo spal ali ne...sej zvečer vedno zaspi okrog 21h ampak še vseeno ne veš kaj ga piči.

Za kopalke tud jaz ne vem še kaj bom imela ampak vem da to enodelne sigurno ne bodo pa kakršn trebuh bom že imela...

Kratke rokave smo imeli samo enkrat do zdaj,pa jih očitno tudi še ne bomo rabili,ker danes je še edino za kakšno bundo user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pri nas 12 stopinj ponoči je norelo,pihalo padala je sodra...dež...

Kako je blo kaj pri vas je bilo kaj toče???

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
17.6.2009 8:01:44   
OliveOyl
Jutro

Tudi pri nas je ledenica...toče lih ni bilo je bilo pa vse drugo.user posted image
Pa še na pregled moram,sem si že včeraj pripravila za oblečt (vse kratko,tisto kar gre na rit) zdaj moram it pa spet pomerjat dolge hlače.user posted image  Pride možek po malici domov,da jo bo čuval.mogoče gresta tudi z mano še ne vem,jo bo že zrihtal,če bo sila je še novalac na omari..user posted image grem raje sama pa še sproti kam zavijem-saj veste kam..user posted image user posted image
blueeyes kako sta lušni na slikicah.user posted image user posted image

lake fajn za koncert,jaz tudi nikamor ne grem..zaspi šele okrog 10 al pa11-ih,pol se mi pa še do wc-ja ne da.user posted image

pridem še kaj nazaj,ne morem več pisat-jo imam v naročju.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?