Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 gremo se futrat alarm je....k pol gre mamika po tuš kabino in banjo v merkur...upam da dobim-90% .. Je bilo kaj popusta?? A, vidim, da 5%. Meni se te finančne sreče ne dogajajo. Sem kar jezna, ker se mi zdi, da večino stvari preplačam. Premišljujem, kako bomo šli letos na morje. Ko smo bili trije, niti ni bilo problemov, res pa je, da prvo leto, ko je bil v igri velik voziček nismo šli... zdaj pa bomo štirje, voziček in še kup ostale opreme... bomo res morali z dvema avtoma??? Ali pa kupit avto, ki bo dovolj prostoren za vse te reči... na porodniškem res ne bi šla v ta zalogaj. Kratki rokavčki in kratke hlačke!! Sem danes oblekla Urbana v tisti pajacek s kratkimi rokavčki in hlačnicami. Je bilo tako zelo soparno toplo, da je imel rokice kar tople, čez nogice pa je imel nogavičke-dokolenke. Pa mi ni bilo treba čakati do julija. Smo šli pa ven pozno popoldne, po šesti uri... ko smo se vračali, sem ga zavila dodatno v tetra pleničko... prej se mi je zdelo prevroče in še Oskar je včeraj bruhal 2x, da ga rajši nisem izpostavljala vročini. Poletna sezona je torej pri nas odprta! Je pa mulček začel zunaj jesti! Barabica mala! Zdaj mi torej ne preostane drugega, kot da zunaj "joškava". In še kakšno dodatno minuto dlje traja, da bolj uživa . lananai - naš Urbanček ima tudi pivski trebušček benika - za Jakoba in tvojo odločnost. za naslednjo operacijo! Sem v mladosti poznala fanta, ki je imel volčje žrelo in zajčjo ustnico. Se mi zdi, da niso takrat opravili nobene operacije. Bil je zabaven in veder in zelo pameten fant. Pri nekaterih je zaradi svojega videza sicer naletel na ovire, a jih je znal preskočiti. Vsekakor je zrasel v uspešnega in samozavestnega mladeniča. IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Pa tamalga vprašam če jo je kaj ostrigla pa mi reče:"Ne mami nič jo ni,sam mal s škarjami z mašinco pa nič.Oči laže.Aja pa z unim kleščami za čevapčiče pečt jo je po glavi." Likalnik je mislil.Sem mislila da me bo pobralo od smeha. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Za boke pa ne vem men se zdi da mi še kr ni šlo tako nazaj kot je bilo prej...glih prej k sm krila probavala se mi je vidlo še kar široko... Meni so prav vse kavbojke, ki sem jih nosila pred porodom. Se mi zdi, da se mi je telo kar hitro spravilo nazaj tako kot mora biti... samo še koža trebuha mi malce visi, ko sedim. Po prvem porodu pa je trajalo in trajalo,... ampak se mi zdi, da ima vsaka ženska drugačno telo. Za kopalke bom imela pa problem... sem si lansko leto kupila ene v prepričanju, da se bom samo še redila (torej za številko večje), zdaj pa imam rit celo manjšo . Pa so mi prav všeč in bi jih še rada nosila,... a naj si kupim kakšne silikonske vložke, ali kaj??? Pa se mi takrat sploh niso zdele poceni,... IZVIRNO SPOROČILO: KatMat drugac pa mojmu ni za dopovedat zakaj se PORODNISKI rece PORODNISKA in pocne vse drugo namesto da bi mi pomagal in da bi bila edina moja skrb otrok...ne da ne pospravi nic-se dodatno mi nastelje...tako da kuham,pucam in vse kar pase k otroku vecino postorim sama...ponoc se mi tud zbudi ne ko tija zajoce in ko jo futram pa nosim na okrog pa dudo lovim po posteljici...za namecek se zjutraj rece :ooo danes je bla pa pridna ponoc ,se ni nic zbudila,je celo noc spala.... no ja...ene 10 planic je pa ze zamenjal.... Sem mislila, da bo pri drugem otroku kaj drugače,... no ja, je: zdaj ni paničen, ko otrok joka, ker ve, da otroci jokajo. KatMat, upam, da je s teboj vse v redu, da so bolečine samo posledica krčenja maternice... IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* glede vrtca pa imam tudi jest eno vprašanje: prvi otrok gre septembra v vrtec in ali moram oziroma lahko vložim vlogo za znižanje plačila ? Na vlogi namreč piše za drugega ali naslednjega otroka....kako je s tem ? Saj drugi, oz. naslednji otrok ima brezplačen vrtec, ne? Mene so informirali, da moram vlogo za znižano plačilo vrtca oddati do 15. avgusta najkasneje - v sam vrtec, potem pa oni to posredujejo naprej na občino... upam, da nisem česa zamešala. Ko bom dobila obvestilo o izbrani skupini (vzgojiteljici), jih bom še enkrat poklicala in povprašala. Tudi naš Oskar gre v september prvič v vrtec,... jaz pa vsa zbegana mamica. Za Urbana pa ne vem, kako bo,... vlogo bom oddala te dni enkrat, potem pa bom videla, kam nas bo neslo življenje. IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ma moj je zlat,res.Jih vsak večer stušira,vse naredi kar rečem..zadnje čase je prav odštekan,ne sfolga več vseh stvari.služba,delavnica pa še trije froci. dober je.. OliveOyl - same pohvale tvojemu! Blueeyes - luštne slikice! IZVIRNO SPOROČILO: lake Dons gre pa pr nas čaj k v potokih, sam pila bi. Sm poslušala zdele reklamo za revijo Nova, je baje Saša Lendero kupla voziček za 2000 evrov, kaj sploh obstaja tak voziček? Če sam ne pele otroka na sprehod, pa da ga še nahran zraven, pomoje ni vreden tok Kupila, ali so ji ga podarili? Ali pol-pol? Reklama. Saški za punčko! Mislim, da bo kar dobra mamica, ker je bolj nežne sorte. Zdaj pa grem... moj si želi za računalnik. Ne vem, kaj ga je prijelo, ker niti ni računalniški tip. Bo že,... grem počivat.
|