|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
17.6.2009 12:47:18   
OliveOyl
Evo mene s pregleda,me je kregala,ker spet mal krvavim,da premal počivam pa preveč dvigujem.
user posted image  Pa nč ne dvigujem tak težkega.Je rekla da si moram mal beležit kolikokrat bodo še krvavitve in naj se pazim,ker lahko pride do vnetja maternice in to je to.

Tina še zdaj spi,je bilo lušno očiju sta vozičkala...user posted image user posted image  lažem,je začela jokat..cajt je bil..
Sem vzela aventove cuclje,če bo hotela.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
17.6.2009 12:52:40   
PapuaNG
uf, jst kakšnih moških res ne razumem. Radi bi mel otroke, ampak ne bi jih pa previjal, futral, pazil na njih tut ko so tečni in jokavi...moram res pohvalit svojega (no,sej ga skos hvalim). Res, da je precej doma zarad narave dela, ampak kadar cel dan dela, ni nič drugače in z veseljem poskrbi za tamalega user posted image

Če ne bi hotel, bi bila pa najverjetneje huda ura, služba gor ali dol. Me se pa ponoči zbujamo, nismo spale normalno že od rojstva tamalih, pa še takrat ko spimo, smo z enim ušesom pokonci. Seveda bi vsi raje imeli otroke, ki nikoli ne jokajo, spijo, ko želiš itd, ampak življenje pač ni tako in to je treba sprejet. Babe, kar pokregajte vaše možeke - in ne bit tiho zgolj zaradi miru v bajti. Že tko smo še vedno pod vplivom homonov in nima smisla, da otroci trpijo zaradi naše slabe volje, živčnosti itd...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
17.6.2009 12:56:40   
PapuaNG
aja, da še malo pohvalim svojega-je bil priden in dal par fotk od tamalga v album na RR user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
17.6.2009 13:06:53   
KatMat
nasa tud nekje med 80-100ml mojega mleka spije na obrok...nekje dve uri...imam nukovo flasko in aventovo flasko zato ker imam aventovo crpalko in gor ne gre druga flaska....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
17.6.2009 13:10:55   
KatMat
men pa noce dat nobenih fotk vec v album...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
17.6.2009 13:28:07   
KatMat
kje pa ste vse babe??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
17.6.2009 13:54:13   
KatMat
NO PA NIC...ce pa ni nobene grem pa malo lezat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
17.6.2009 14:04:46   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Jst sm pa fasala alergijo na sonce, ker letos po dolgem času nisem jedla beta-karotena in me vse srbi. Pa sploh nisem bila veliko na soncu, kaj še bo?

Kaj pa je beta-karoten oz. kako ga lahko uživaš? Jst mam tudi včasih alergijo na sonce. Par dni nazaj me je ujelo po vratu in imam cel rdeč flek, ki ful srbi... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Premišljujem, kako bomo šli letos na morje. Ko smo bili trije, niti ni bilo problemov, res pa je, da prvo leto, ko je bil v igri velik voziček nismo šli... zdaj pa bomo štirje, voziček in še kup ostale opreme... bomo res morali z dvema avtoma???
Ali pa kupit avto, ki bo dovolj prostoren za vse te reči... na porodniškem res ne bi šla v ta zalogaj.

Midva imava polota in je tudi premajhen za vso kramo. Ampak bomo letos nekako probali, drugo leto pa kaj večjega.

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Midva greva enkrat na dva tedna nekam sama, al v kino, al vsaj v trgovino, da se mal sprostiva od tamale, grem pa jst ziher enkrat na teden sama na kakšno kavico, pa jo moj čuva. Glede na to, da jo mam na izčrpanem mleku in Aptamilu to ni problem, edin men če me dve uri ni že počas joške skor raznese .

To je ena prednost, ja. Midva še nisva šla dalj kot za kake pol urce sama - v trgovino. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
Katere flaške-stekleničke,uporabljate?

Mi imamo tudi NUKovo. Pa ne mara pit sploh iz nje. Ji vse pod vrat steče. Ima že dost tekočine z mojim mlekom, silila je pa ne bom. Dudo ima od Chicco in jo še kar rada vleče. Ko zaspi, jo pa ven pljune.

zaščita - midva bova uporabljala kondome. Mogoče bo kdaj tudi "pazi varianta", pa če rata, rata. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Aja, kako pogosto jim čistite nos? Sva mu prejle spet malo spucala in je bil že nekoliko bolj miren kot dva dni nazaj Brez joka pa itak še ne gre.

Midva ji ga še nisva. Se mi zdi, da nima problemov s tem zaenkrat.

dito, super za tko pridnega Gala! user posted image

Jst morm pa pohvalit mojga! Mi dosti pomaga. Če ga prosim, pa sploh. Pa tudi drugače - ko mala zajoka, jo vzame v naročje, jo miri. Če je treab previjat, je prvi pri njej, me kar stran odriva. user posted image Kopa oz. umiva jo tudi vedno on. Jst sem jo do zdaj 1x, da vidim, če sploh znam. user posted image

papuaNG
, luškan vaš Svit! user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
17.6.2009 14:07:55   
Kasija
dito babyvac kupiš tukaj

moški samo res jih morate počasi navadit, da bodo kaj prevzeli. ker sicer si potem kot mama stalno živčna, kot žena pa itak praktično ne obstajaš. vsaka pa sama določa, kakšno pomoč in koliko je rabi.
Pa jaz mu včasih tudi zavidam, ko gre na pivo, jaz pa ne morem sama. potem pa pomislim, da bi bil on na porodniškji in jaz v službi, si pa mislim, to pa ne. Ker je izjemen privilegij, da vidiš tako malega otroka rast.

elvy ne vem, če se je navadil na roke. mali otroci potrebujejo veliko bližine, ker so bili v naših telesih in so se notri nosili. rodijo se pa čisto nebogljeni in se te zato še bolj držijo. meni gre tudi včasih na živce, ko stalno enega ali drugega prenašam okrog, ampak hitro mine in že se bodo drli mami ven iz moje sobe, pa bom pogrešala, da ga malo nosim user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
17.6.2009 14:08:26   
lake
Evo mene. Sem s sprehoda, neki je pihat začel, tko da sva šle samo do trgovine, zdej sva pa a vrtu, Taja spi v vozićku, sej bi šla jst tud, ampak vem da se bo zbudla čez pet minut, to je tko k s hrano,se zbudi ko dam krožnik na mizo, al pa ko hočm mal oči si spočit. Ji bom že vrnila ko bo velka user posted image user posted image .
Neki mi računalnik crkuje, sm očitno preveč na  njemu, pa ene dvakrat mi je na tla padu user posted image .

Vidm da svoje moške kritizirate, moj je glede tega neki vmez, jo popaz, nahran, previl jo še ni, skopal glih tko ne, mi samo banjco z vodo prnese, posprav tud nič ne, vstane tud ne ponoč. Mi pa nikol nič ne reče, če ni pospravljen, al pa če kosilo ni skuhano, kar se sicer redko zgodi, si pač nardi sendvič brez besed, al gre pa po pizzo.

v dobre roke oddam moža. je sobno čist, dobro se razume s psmi in mački. ni primeren za družine z otroki!
Ledenka, mi je všeč ta stavek, bi dodala še obvezen internet v hiši user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
17.6.2009 14:13:16   
HM84
Da še jaz mal "Pojamram"... Tole nočno hranjenje je ubitačno! Že res da se zbudi samo 2x - ob enih in petih, ampak ker sem jsz tak zaspanc, mi je takoooo težko vstajat ponoč pa futrat... na konc že kar škilm
Ampak imam srečo, ga moj prej sliši kot jaz in mi Alexa prinese v pojstlo. Zjutri ob petih  se mi ga pa ne da več uspavat, tako da kar pri mojmu zaspi Dokler ne gre na šiht, pol se pa še jaz pomatram, da spiva vsaj do ene osmih...

Trenutno pa imam srečo, ker že skoraJ eno uro spi Neverjetno... Včasih računalnik prižgem šele zvečer, ko zaspi. Sploh nimam cajta.

Imam pa tudi jaz Nukovo flaško, sem zadnjič kupila nov cucelj z eno najmanjšo luknjo, ampak Alex sploh ne zna pit. Ko že potegne, potegne tolk močno, da se mu potem tist čaj zaleti. Bogi revež, kar piska... Se pa drugač dojiva, tako da pojma nimam kolk zdaj spije. Kakšen teden, 14 dni nazaj, nam je babca pustila vago, in takrat je na en obrok spil okol 70 tudd 90 ml. zdaj pa ne vem.
Bom pa kupila še kakšno drugo flaško, verjetno kar od Aventa, bom vidla kaj bojo v BC svetoval, ker zdaj je vrooočeee in je tud pri dojenčkih velika žeja, jaz moram pa jošk vsake pol ure ven stegvat... Sem že čist naveličana...

Drugač pa, ko se najeva in previjeva, pa bi se čez pol ure začne dret... ga sicer pustim da se mal dere, ampak pol mu spet dam jošk. Ker si midlim, ja hudiča, bogi revež je žejen, jaz mu pa ne dam... Pustim ga par minut, tolk da se napije, potem je pa mir. Pa včasih že pomislim, da me "izkorišča", ampak če je taka vročina, iz flaške pa ne potegne... kaj pa čm. Mu dam za par minut, potem je pa vsaj mir!

Ne vem no... bit mama je res najtežji poklic, kot pravijo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
17.6.2009 14:23:17   
lake
Jst močno upam, da drži trditev, ki povsod piše, da se otroci do enega leta ne morjo scrkljat, da samo rabijo bližino, ker moja najraj zaspi na rokah, in sicer tako da jo s trebuščkom obrnem proti sebi in ma glavo naslonjeno na prsa, očitno ji paše da sliši srčka, ki ga je poslušala 9 mesecev. Tako tud ponoč včasih zaspiva, dobr da spim dokaj pri miru, da je ne stresem s sebe.

Dons morm it v Mullerja izkoristit bon za 50 evrov, ne vem zakaj mi niso podarili dva po 20, zdej morm pa vse naenkrat zapravt. No ja sej ne bo tok težko, plenice, pralni prašek, pa bo pomoje že počas zmanjkal. Samo ne vem kako bom vse to pritrogala ven iz trgovine.

Midva mava tud normalno majhen avto, ampak bova namontirala tisto škatljo na streho, pa bo pomoje dost prostora za prtljago. Sej če voziček nebi zasedel skor cel prtljažnik sploh nebi blo problema.Zdej nama je mal žal da nisva dala še 2000 evrov več, pa vzela karavana.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
17.6.2009 14:42:42   
KatMat
kupite prtljaznike za na streho!!ful stvari gre not imajo jih pa za vse modele avtov...midva sva lansko leto tako kupila tudi stresno spalnico...zgleda kot prtljaznik ampak se zlozi v prostor za spat...ce sani in prtljaznik kupis rabljeno ni tako drago

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
17.6.2009 14:43:05   
KatMat
pa se prav pride...pozimi za smucat poleti za prtljago

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
17.6.2009 15:27:04   
FLASK_A
Evo, midve sva s pregleda kolkov. Oba sta 1Auser posted image user posted image user posted image Sta se očitno popravila, superuser posted image

Katmat, kje si bejba! Sem že spraševala kdaj boš spet kaj gor... Kako si? Kaj kej počneš, da odmisliš dom in družino?user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
17.6.2009 15:41:57   
Anonimen
Evo...pa mam štalouser posted image . Mla me cel dan neki živcira, da bi jedla. Zdej pa mam prazne joške. SE je tolk drla, da sem morala aptamil načet. Ni mi jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image Zjutraj je blo še vse ok- zdaj pa suša. KO je spila je blo pa dobro. Mamico...dejte mi polento pa en pir...rabim mleeeekooouser posted image Nikol več nočem slišat tako dretje...sva pol kr obe jokale...

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
17.6.2009 15:48:25   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Evo...pa mam štalouser posted image . Mla me cel dan neki živcira, da bi jedla. Zdej pa mam prazne joške. SE je tolk drla, da sem morala aptamil načet. Ni mi jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image Zjutraj je blo še vse ok- zdaj pa suša. KO je spila je blo pa dobro. Mamico...dejte mi polento pa en pir...rabim mleeeekooouser posted image Nikol več nočem slišat tako dretje...sva pol kr obe jokale...

user posted image O šit! Ja kaj pa je zdaj to? A kar ni mlekauser posted image Sploh?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
17.6.2009 15:51:09   
FLASK_A
Jaz sem tut danes prvič črpala, pa je na eni joški fuuul mal teklo od začetka, potem pa nič več. Na drugi sem praktično za cel obrok sčrpala (pa je na tej joški celo nazadnje jedla- se pravi bi moralo biti v tej manjuser posted image ). Bom jutri spet, pa bomo videli. Pa sej ne more kar tako izginit mleko- al jauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
17.6.2009 15:52:26   
Anonimen
Ma ja...kr tema. Sicer je dopoldne skor vsako uro mal vlekla pa nehala. Zdej upam, da bo tolk počakala, da se ga spet kaj nabere, al kaj...user posted image Pa glih sem se navadla na dojenje. Ne bi še nehala. Evo...polento sem že...zdej grem še po tisto pivo. Nekaj mora pomagat za boga.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
17.6.2009 16:44:06   
lake
Kaj je zdej to punce, vedno več nas je na Aptamilu?
Mojga pa še ni domov, bom kmal jezna, sm mu rekla da naj dons pride prej domov, ker sm ob šestih zmenjena v supernovi. Pa ne bo nč jedu, če bo prepozn pršel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
17.6.2009 18:04:20   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dons gre pa pr nas čaj k v potokih, sam pila bi. Sm poslušala zdele reklamo za revijo Nova, je baje Saša Lendero kupla voziček za 2000 evrov, kaj sploh obstaja tak voziček? Če sam ne pele otroka na sprehod, pa da ga še nahran zraven, pomoje ni vreden tok  user posted image

Ne, res ni. Pa večinoma dobijo estradnice pri nas od firm zastonj vozičke, zato da jih navadni smrtniki vidimo in kupimo - kot reklama; seveda, tisti, ki si lahko zlahka privoščijo tistih 2000 evrov, jih ne rabijo zapraviti, naivci, ki jih stežka zaslužijo, jih pa dajo user posted image . No, saj vidim, da je Leela isto napisala.

IZVIRNO SPOROČILO: mayflower
kateri čajček dajete vašim srčkom?

Zaenkrat še nobenega.

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
mama11 če z vrečo misliš sling, ti ga z veseljem pokažem - se dobiva na sprehodu ali kavici.

Super, hvala, imaš ZS.

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Koliko ml spijejo vašiuser posted image na en obrok? Tiste, ki dodajate, boste vedele točno povedatuser posted image

Ponoči 1x eno joško, podnevi 5-6x dve joški user posted image

Aja niso ne vem kako velike.

user posted image  Potem smo pa tam tam.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Ej punce, a vam ni nč bedno, k ste cele dneve same z otrokom? Moj je pršu včer ob 19ih domov, sem hotla it popoldne sama v trgovino in sm se ful veselila in pol seveda nisem šla, ker jo je blo čez pol ure treba nahranit. In zdej ne govoriva. Počutim se k en suženj temu otroku. Skoz doma, previjat, dojit, kupčke podirat... Jst bi tud rada še kej druzga počela...user posted image A bo sploh kdaj drugač?Ko bo zrasla, al kaj?

Pri ta prvi je bila bolj kriza, tokrat sem pa vedela kaj pričakovati in ne, ni mi nič bedno. Po pravici povedano se imam lepše kot kadarkoli. Če pogledaš iz prave perspektive - kaj pa je lahko bolj pomembnega (pa ne glede na to, kaj delaš v službi) kot skrb in crkljanje majhnega človečka, ki je v tebi rasel 9 mesecev. Nič nisi suženj, enako jo moraš jemati kot del sebe kot takrat ko je bila v trebuščku. In zakaj nisi šla v trgovino? Bi jo vzela s seboj in nahranila v avtu... Nikar se na tak način ne prikrajšuj, ker user posted image  tega od tebe niti ne zahteva.

Primer - včeraj pozno popoldne moj pride domov iz službe in vpraša, če bi šli ven na kavico. Julija je spala po tistem napadu krčev, pa jesti bi morala čez slabo uro, pa zrela je bila za previjanje. Starejša je bila vsa umazana, ker se je zunaj igrala, jaz pa še prešvicana, ker sva se z mlajšo crkljali čez napad krčev, pa je bilo ful vroče. In nič mi ni bolj pasalo kot konkreten "odklop". Sem si samo umila obraz, počesala lase in zamenjala majčko, Julijo sem spečo spakirala v lupinico, starejšo sem tako kot je bila dala v avto in smo šli 15 min vožnje daleč na kavico. Smo sedeli zunaj, starejša se je igrala naprej, Julija je v lupinici spala, midva sva ob pijači poklepetala, srečala sem še eno kolegico, ki je ful dolgo nisem, malo poklepetala in se sprostila. Potem smo šli nazaj domov, Julija je lepo spala do doma in še doma kakšnih 10 minut, da sem se imela še čas stuširati. Potem je malo jedla, plenica je pa čisto lepo zdržala do previjanja. Če pa pač ne bi spala, bi jo pa tam v avtu nahranila in previla, pa kaj potem. Vem, da če bi ostala doma, bi se samo žrla češ, glej jo pupo, zdaj pa tako dolgo spi, zakaj nisem šla kavo, blablabla.

Moški pa - kakor ga navadiš. Če se ne da drugače, pa nahrani otroka, mu ga pusti in spokaj ven za 2 uri (brez mobitela). Še vsak se je znašel, če se je moral. Pa čim prej, tem bolje. Moj je kar zlat - v bistvu je od decembra samo on vstajal ponoči, če se je starejša prebujala, pa je seveda zjutraj tudi njega čakala služba.

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Aja, kako pogosto jim čistite nos?

Zadnjih nekaj dni vsako jutro in večer z babyvacom. Ko bom videla, da je smrklja manj, pa samo še pred spanjem.

IZVIRNO SPOROČILO: elyy
jst sm tok navajena,da je vse v svojem redu,vse lepo pospravljen in sm pol čist bolana...če je slučaje ni,kot bi moglo bitiuser posted image .....
tko da res nevem....a ima katera stem te težave......sploh nemorem verjet,da tok mejhno bitjece...zna že na tak način izsiljevat...sam da ga pustim v posteljco je že katastrofa!   
tko,da sm zvečer res že tok izmučena,da mi gre vsaka malenkost na živce!    

To je samo pri prvem user posted image . Jaz sem se npr. pri prvi ful presekirala in namatrala, da je bilo pospravljeno. Prej nikoli nisem puščala nepomite posode čez noč. Ja, potem sem pri starejši ugotovila, da lahko posoda počaka tudi do jutra. Zdaj pri drugi user posted image  sem se pa še bolj skulirala - posoda lahko počaka tudi do popoldne, moja otroka pa prav gotovo ne. Saj v bistvu ne izsiljujejo, samo tako nebogljeni so. Eni pa pač bolj, drugi manj zahtevni.

sej ne more kar tako izginit mleko- al jauser posted image

Ne, to pa ne. Se pa ful zmanjša količina, če je mamica nervozna, jo kaj hudo zasekira ali doživi kakšen šok. Sicer se pa mleko tvori neprestano, tudi medtem, ko user posted image  sesa. Nikar se ne sekirajte glede tega. Če popije na obeh straneh, ga pa pristavite nazaj na prvo. Vsake toliko pride naval rasti, ko user posted image  potrebuje več hrane. Takrat par dni je bolj pogosto, potem se pa tudi mleka začne delat večja količina. Ne se pa preveč hecat z dodatki dokler ni dojenje dobro vzpostavljeno, ker če otrok dobi dodatno hrano tako, se pač toliko več mleka ne bo naredilo v prsih, kjer bi se moralo. Pa še zelo hitro se navadijo na flaško.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
17.6.2009 18:36:42   
Dudica1
evo mene...dobla voziček...user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
17.6.2009 21:30:03   
maja1488
Bom jaz rešla...smo padle na predzadnje mesto!!!!
Halooooo babe. To ne gre tako.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
17.6.2009 21:31:58   
Leela
Upam, da vse ki imate težave z dojenjem da vam steče. Ne vem zakaj je to tako težko user posted image  Piše, da odkar ne živimo več v razširjeni družini, da se je znanje o dojenju razgubilo. Ene imamo premalo mleka ene pa preveč. Mi je pa cimra v P rekla, da je začela izključno dojit, prej je dodajala, tako da je šla s tamalo v posteljo in jo priklopla vsakič in za tako dolgo kot je hotela. Bila je stara 1,5 meseca. po 1 dnevu in eni noči ni rabila več dodajat.

Razcrkljanost - tako majhni se ne razvadijo. Moj je bil skoz na rokah. Pri 10 mesecih, ko je začel plaziti pa ni hotel biti v naročju niti za 5 sekund do 2 leta. Sem ga pestvala, ko je spal da sem ga vsaj malo stisnila.

živčnost in možje - ja očitno je pri večini isto. Obvezno se je treba pogovorit, mal po mizi udart. Jaz sem tudi mojemu rekla, da je boljš da sem samohranilka, če misli pozno domov hodit itd., ker če nimam nič od njega ga ne nucam ampak imam kvečjemu več dela. Pri drugem otroku je ful boljše. zato pravim, da morjo vaši vedet kako se počutite.

drugače si pa rečite, da so otročki samo enkrat tako majhni in je treba uživat, čeprav je težko.

jaz imam flaše od aventa - so vredu, cucelj pa št.1. spije 130ml pri 1,5 mesecu.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
17.6.2009 21:33:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Koliko ml spijejo vašiuser posted image na en obrok? Tiste, ki dodajate, boste vedele točno povedatuser posted image

Ponoči 1x eno joško, podnevi 5-6x dve joški user posted image

Aja niso ne vem kako velike.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?