|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
17.6.2009 8:10:31   
Tanja_
papuaNG enota Savsko naselje je na Matjaževi 4, sva tud midva tja dala.Drgač majo pa oni mislim da še 1 enoto v bližini Parmove.

kasija potem si zadovoljna s slingom? 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
17.6.2009 8:32:32   
lake
Dobro jutro!

Spal smo vredu, razen dvakratnega hranjenja, zdej mi jo je uspel spet uspavat, samo verjetn bo itak spala samo kakšne pol urce. Se vid da pridobiva na teži, ker vsak teden rab mal več hrane, zdej mi že spije po 100ml, kar je na njeno začetno težo super.

Midva greva enkrat na dva tedna nekam sama, al v kino, al vsaj v trgovino, da se mal sprostiva od tamale, grem pa jst ziher enkrat na teden sama na kakšno kavico, pa jo moj čuva. Glede na to, da jo mam na izčrpanem mleku in Aptamilu to ni problem, edin men če me dve uri ni že počas joške skor raznese user posted image .

Pri nas je tud mrzl, smo mel tud samo en dan kratke rokave gor, ampak sej baje bo jutr pa v petek spet vroče, v soboto pa spet mrzl. Kakšno bedno vreme.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
17.6.2009 8:38:49   
Dudica1
LAKE pri na sje pa isto kot pri vas...jedli smo dvakrat ponoči in zdaj je nazaj zaspal...user posted image ...samo da jaz upam da bo vsaj 2 uri mir u hiši.
Poje pa men na vsak obrok 120ml edino če je res še lačen to se res redko zgodi...kdaj zvečer mu dam pa še 30ml,torej poje 150ml user posted image ..in tudi na začetno stanje ko je imel premalo na teži je to zdaj duperca tudi lička se mu že poznajo...ima bolj okrogla....user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
17.6.2009 8:39:31   
maja1488
Pri nas ej tudi prijetno hladno. Midva imava posvetovalnico ob po dvanajstih, tko da se morem it napravit, dokler mala spi.

Sem bla pa prej kr mal žalostna, ker tavečja sploh več noče da bi jo jaz prišla iskat v vrtec al pa jo peljala. Pred porodom je bila taka do atija. Sem mogla vse jaz, on pa nič. Zdaj pa obratno.

KatMat drži se. Včasih jim je treba mal na ostro zagrozit, da se jih kaj prime. Nekateri so takšni. Je bla pa prijateljica na začetku ziho, pa vse v sebi držala in vse sama nardila. No tamala ima 3 leta, pa jo oči ni niti enkrat previl, nahranil, peljal na sprehod, čuval... Praktićno ima doma dva otroka za katera mora skrbet.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
17.6.2009 8:40:48   
FLASK_A
Koliko ml spijejo vašiuser posted image na en obrok? Tiste, ki dodajate, boste vedele točno povedatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
17.6.2009 8:41:39   
FLASK_A
Aha, vidim da mi je Lake že odgovorilauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
17.6.2009 8:41:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Koliko ml spijejo vašiuser posted image na en obrok? Tiste, ki dodajate, boste vedele točno povedatuser posted image

moj 120ml redko tudi 150ml če je res huda lakota

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
17.6.2009 8:42:33   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ponoči 1x eno joško, podnevi 5-6x dve joški user posted image

Aja niso ne vem kako velike.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
17.6.2009 8:46:07   
Anonimen
Jutro.

Mi smo kar lepo spali. Saj na splošno je Živa kar pridna. Ati je v službi in jo ful pogreša,pa pozno pride, pol bi se pa zvečer igral z njo, ko se meni zdi, da bi morala spat. Hja...sta face, nimaš kaj. KAj bova danes počele, ne vem. Zdaj malo drema, samo se mi zdi, da bo kmalu lakota. Ko je budna, bi jedla na eno urouser posted image user posted image user posted image . No, bodimo pošteni....mamica bi tudiuser posted image . Pismo...tako ne bom nikol več vidla predporodne teže...pa že ta mi je bla too much!user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
17.6.2009 8:46:48   
lake
Dudica, a ti ga maš samo še na Aptamilu, a ti je mleka čist zmanjkal, jst se še kr neki mučm z črpanjem. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
17.6.2009 8:49:52   
Dudica1
LAKE tako je samo še na aptamilu...zdaj na koncu sem imela itak samo še v eni joški,v drugi že skoz nič,tako da se je kar manjšalo in sva prišla na samo nekaj požirkov potem pa sem rekla da konec da se ne bom več mučila za teh nekaj požirkov pa nič pametnega jedla zarad tega tako da sem potem nehala.user posted image
Tako da zdaj se mu pa že tudi na teži pozna...user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 17.6.2009 8:50:11 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
17.6.2009 8:52:10   
lake
Jst bom pomoje še kak mesec, pol se mi pa ne bo več dal. Evo se je  že zbudla, spala je cele pol ure.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
17.6.2009 8:59:09   
OliveOyl
Naša pa spi..user posted image

Katere flaške-stekleničke,uporabljate?

Jaz imam NUK-ovo,pa na začetku jo je še prijela,zdaj pa zaboga ne.Bi ji dala kaj za pit,magari vodo,ker čaja noče.Sploh ne zagrabi,če pa že ji pa kar na bruhanje potegne,isto je pri dudi.
Ja joška je zakon,so že vse pretegnjene,revice moje..user posted image

maja pol boš itak ti zrihtala skupinski popust pri Planinšku a ne?

Za našo niti približno ne vem koliko popije..enkrat na obeh,enkrat na eni..
včeraj je cel dan spala,sem bila popoldne pri sosedi in smo 4 ure čvekale,pa je sam mal postokala.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
17.6.2009 8:59:30   
Dudica1
ma brezveze je če ni vse skup nič,glih razdražla sem ga pa sm mogla it flašo naštimat...kr neki.

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 17.6.2009 9:00:49 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
17.6.2009 9:00:06   
OliveOyl
lake a si ti že poslala tisto vlogo za licenco?kar nekaj..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
17.6.2009 9:13:26   
maja1488
Oliva, jaz imam aventove flaške. Ja, bo treba planinška kontaktirat.

Meni ni jasno, da čez dan je na 2-3 ure, ponoči pa ne je od 21ih do 5ih, potem pije 3 minute na eni joški in zaspi in spi do 9ih. A nebi tudi čez dan tako?!

Evo lakota se zbudila. Pol se greva tehtat. No, jaz se ne bom, ker me bo spet kap.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
17.6.2009 9:18:54   
Dudica1
oliva tudi jaz imam aventove flaške in dudice...prijel je takoj oboje tako da s tem nimam težav...ima pa že 3 luknjice v flaški ker je z 2-ko že zlo težko vlekel.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
17.6.2009 9:21:53   
OliveOyl
Aha,pol moram še aventove probat,saj flaske imam sam cuclje moram kupit.Jih tudi Laura ni hotela pa sem jih spravila so še čist nove.

maja naše podnevi je na 3ali 4 ure,pa ponoči tudi...

zdaj pa grem,jo moram nafutrat da bo pridna pr očiju,pol pa še pod tuš.
pa pa

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
17.6.2009 9:24:01   
Dudica1
olive fajn opravi user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
17.6.2009 9:29:32   
Anonimen
živjo punce

moja sne tm nekje od 100ml pa do 120ml, ker nama je zmankalo, tako da sve samo še na aptimeluuser posted image zdej bomo pa lahko vse jedeluser posted image

no danes sem po dolgem času spet prjela sesavc v roko, do zdaj sem pa pometala, tako da so zdej tud tepihi posesanuser posted image user posted image
moj orbitrek že laufa vsak dan po 20 minut in kg morjo it doluser posted image vsaj stari grehi, k mi grejo na živceuser posted image

l.p.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
17.6.2009 9:49:48   
maja1488
ORBITREK! Moj je v garaži, sem ga umaknila ko sem bla noseča. Mi je šel grozno na živce. Zdaj bi ga pa že lahko privlekla nazaj gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
17.6.2009 9:50:19   
FLASK_A
Lake, kaj pa narediš z mlekom, ki ostane v flaški (kar ne poje do konca)? Zliješ stran ali naslednjič še enkrat pogreješ?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
17.6.2009 9:58:50   
maja1488
Nam je v porodnišnici rekla, da je mleko pri 20 stopinjah uporabno še kaki 2 uri. Segret ga pa moraš pod vročo vodo.

Jaz sem pri prvi, ki je bla samo na flaški kr proč zlila, ker mi je po eni uri še bolj smrdelo kot sveže.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
17.6.2009 10:01:07   
Dudica1
jaz pa edino kar bi imela bi imela tekalno stezo...za na kolo pa mene nč ne veseli it...

FLASKA men običajno vse poje če pa res kdaj dost ostane pa prej probam če je še dobro pa pogrejem.Samo če že res dolg časa stoji potem zlijem stran

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
17.6.2009 10:10:03   
Tanja_
Jaz sem tud mal pospravla, k patronažna pride Hano skopat, da ne bo k bomba.
Ej punce, a vam ni nč bedno, k ste cele dneve same z otrokom? Moj je pršu včer ob 19ih domov, sem hotla it popoldne sama v trgovino in sm se ful veselila in pol seveda nisem šla, ker jo je blo čez pol ure treba nahranit. In zdej ne govoriva. Počutim se k en suženj temu otroku. Skoz doma, previjat, dojit, kupčke podirat... Jst bi tud rada še kej druzga počela...user posted image A bo sploh kdaj drugač?Ko bo zrasla, al kaj?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?