|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
16.6.2009 11:06:13   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

boki so še zelo baročni in mehko obloženi.user posted image
kaj pa ven kdaj gredo skup,ene tri mesece po moje.sem si zadnjič kavbojke gor basala (imam večinoma same z nizkim pasom) pa se niso hotele zapet.o boga jaz..user posted image user posted image

taki so tudi moji....baročni user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
16.6.2009 11:08:02   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ooo jaz sm pa tok lepih kopalk vidla prej da se mi je kr mešal k se sploh ne upam dat v njih...samo če bom hotla it na morje si jih bom mogla kupit...

Ma jaz jih imam od lani dvoje lepe,ene so s takimi opasnimi hlačkami,bi mogli najprej fajn rit oklesat da bi se jih lahko oblekla.user posted image  No way..

Vsak dan pravim,da danes pa ne bom toliko jedla,tistih brezveznih stvari,sam ne morem.Help me...
zasvojena sem s hrano...user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
16.6.2009 11:11:18   
OliveOyl
Nekdo je lačen al pa sam siten.user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
16.6.2009 11:13:51   
lake
Sm dons probala Bio Gaia kapljice, in so res zanič. K bi bla mal pokvarjene user posted image .
Da se pohvalm, bokov nimam praktično nič več, sm že pod začetno nosečniško težo, tko ga grem lahko dvodelne kopalke kupt, sm jih v Skinyju gledala, so ful lepe. Sicer pa ni čudn, samo da dam krožnik na mizo, je že alarm, pa če prej spi tri ure, pol morm pa zlo na brzinsko zmeri pojest.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
16.6.2009 11:19:56   
Anonimen
Ja, hvala za slikico...ma ni glih po standardu...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
16.6.2009 11:22:36   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ne vem, če je ratal...

user posted image

ooo kako lepa slikca... lepo da si jo delila z nami user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
dudi - če se mu kolca ga pustim, se mu neha. če se mu pa dolgo mu daj pa kaj za popit.

Gaja kolca po minimum 10 minut skupaj.. pa jo kr pustim.. pol pa zaspi

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

user posted image

tukaj sta s prijateljčkom Erazmom

user posted image
Luka

Jaz sem hodila s prijateljico sama na plavanje.

oooo kakšni pozerji teli otroci user posted image  user posted image

zoja10 vse najboljše malce z zamudo - sem šele zdejle vidla seznamček user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

user posted image

oo kakšni laski temni... frajerka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Leela, glede na to, de je erazmov ful malo, a je tale mogoče Joštov?

jz poznam 3.. se mi zdi to kr dost pogosto ime

dons sem dubla od Spar-a une bone, pa majo notr enga kengurujčka... se mi zdi kr ok... pa še drag ni

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
kapljice naši full pomagajo...je bolj umirjena, ne rjove več tok... očitno delujejo user posted image  user posted image

Katere uporabljaš? Pri nas zaenkrat BioGaia 1x vsak drug ali tretji dan zadoščajo, ampak se bliža starost, ko se običajno pojavijo krčki user posted image

mam vetrovne kapljice iz koroških lekarn, pa še soseda mi je dala ene - sem pozabla kako se imenujejo, mislim da so nekaj na črko S, pa smao na recept se dobijo

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

k pol gre mamika po tuš kabino in banjo v merkur...upam da dobim-90% ..

in kok si dubla.. jz vedno samo 5% dobim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Lejte našo včeraj v bazenčku... user posted image

user posted image  

ooo mišelinko mali... kok so mi luštni

benika hvala za te spodbudne besede za našo pokico_ user posted image  oparacija pa res dela čudeže... se sploh ne opazi

IZVIRNO SPOROČILO: copka
In je danes brez joka zaspal, zadnjic pa se je 3 minute drl, sva mu dala poljubcka in zazelela lahko noc, pa je bil mir. O, Bog, ko bi se tako nadaljevalo!!user posted image

držimo pestke da bo res tako... kako je bilo na pregledu??

Jutri imam ginek.
včeraj sem spet začela mal krvavet,blueeyes kaj je tebi rekla?

včer sem mela pregled... pravi da je vse ok... da to krvavenje ni čišča, da je nekaj drugega - pozabla sem kaj je rekla da je... pol k sva se pa pogovarjale še naprej k me je vprašala kok krvavim, pa sem rekla da si morm full velikrat menjat vložek ker je čist krvav, je pa rekla da to ni to, da mam po vsej vrjetnosti že menstruacijo user posted image  user posted image  a ni kao da dokler dojiš da je nimaš??

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Danes pride pa tamalega bivša od mojega pogledat. Grrr...kr ošpice dobim ob bivših user posted image Jih nikoli nisem prav dobro prenašala...Včasih si raje zamišljam, da noben od naju prej ni imel partnerjev user posted image No, mogoče sem le malenkost nezrela kar se tega tiče user posted image

men je pa to všeč, da sva midva oba taka karakterrja, da se z bivšimi ne slišva... k je enkrat bivši ali bivša to ostane.. nobenih kontaktov... tko da s tem midva nimava problemov...HB k bi živčnga fasala drgač

Kdaj dajete kapljice punce? Pred ali po obroku?

une k mi jih je soseda dala jih lahko daješ vsakič k jih napenja, te koroške pa piše samo 3x na dan po 8-10 kapljic... tko da jz jih dam enkrat zjutri, ekrat opoldne in enkrat zvečer in sicer takrat k jo najbolj napenja

IZVIRNO SPOROČILO: mayflower
Plenice- nam tudi Pamperske premočijouser posted image (pa so prava velikost, rabimo pa Active fitke). Ampak sem zdej sprobala Hoferjeve plenice- se dobro obnesejo, ne premočijo. Edino kake ne posrkajo vase tko dobro kot pamperske.

men pa ne premočjo... k jo itak na max 3 ure previjam... drekec gre pa čez samo ponavad v tistem nočem času, tko da zjutri pol to vidim...

jei, jutr pa Gajin pregled... končno ga bom dočakala...

nč grem zdej perilo obest, pol jo pa zbudit da jo dam na joško.. že predolg spi user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
16.6.2009 11:23:30   
Tanja_
3 mesece?Pa to je celo poletje?To ni mogoče. Jst sm prej probavala hlače, pa vse oblečem in zapnem, sam na bokih jih čuti, tko da to moram še oklestit. Hm, mogoče bi si uno Somatoline kremo kupla, k jo tok reklamirajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
16.6.2009 11:28:51   
Dudica1
jaz sm že na teži pred nosečnostjo...ma boki pa še niso šli skup...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
16.6.2009 11:36:55   
Anonimen

3 mesece?Pa to je celo poletje?To ni mogoče. Jst sm prej probavala hlače, pa vse oblečem in zapnem, sam na bokih jih čuti, tko da to moram še oklestit. Hm, mogoče bi si uno Somatoline kremo kupla, k jo tok reklamirajouser posted image

NO, to tud mene mika...a se keri sanja, če to res dela?

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
16.6.2009 12:30:49   
mayflower
Plenice- Hoferjeve so od 4kg naprej (vsaj kar vem). So mi pa boljše kot DM-ove. Pri tavečjem sem uporabljala DM-ove, ampak so bile boljše kot sedanje. Hoferjeve uporaljam  zato, ker se dobro obnesejo, pa  še cenejše so (90 kom manj kot 13 evrov).

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
16.6.2009 12:37:14   
zoja10
user posted image evo nas  s pregleda kolki so zdej 1b tko da povijalne imamo samo še ponoči..user posted image

v merkurju sm dobila dam 5% ...no ja tud to je neki...user posted image

sm bla prej v HM majo tok cotkanih 'oblekic' s kratkimi hlačkami in rokavčki sm kupla ene 4 user posted image
naša je danes v kratkem cela k je svinjsko vroče, tm v ambulantah sm vidla pa da majo še pr 3 mescih dolge rokave in hlače...bogi otročki, zuni pa 35 C...user posted image

jutri imam tudi jaz pregled pri gin...me zanimajo predvsem kile, ker doma ni najbolj realna vaga (kaže prevečuser posted image )...

Blu..hvala :D kenguruja v BC pa nism najdla...ga bom kr po netu naročila..
Mayflower a si že dobila nakazano od občine?

zdej pa zaprežem vozek in odpeketam...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
16.6.2009 12:42:02   
Dudica1
zoja bravo za kolke user posted image
tud jaz sm bla v HM sej bi lohk vse kupu če bi mel dnarja ko...vse je cortkano...user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
16.6.2009 12:42:58   
mama11
mama11 sej si lahko nosilko tudi izposodiš, pa vidiš, kako bo in če ti ne ustreza jo vrneš. Katero bi pa imela?

Saj izposoja me ful mika, pa v bistvu tudi to, da bi šla na srečanje in zadeve sprobala (čeprav moraš po moje vsaj kakšno uro user posted image  nositi, da dobiš občutek, kaj ti res ustreza. Mikajo me trakovi, ampak ker potrebuješ kar nekaj učenja in ker je v njih najbrž otroku in mamici poleti vroče, razmišljam o vreči. Pa ti?

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82
smo se od prihoda iz P zredili 1100 g, kar je kar pohvalno ob sammem dojenju....zrasli pa na 54 cm.

Res, bravo mami user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Pregled- Maja se je zredila za eno kilo in zrasla za 4cmuser posted image Tako ima 4500g in 56cm. Velika pupika mojauser posted image

Joj ste vsi pridni. Upam, da bo tudi naš pregled naslednji teden tako uspešen.

Še eno vprašanje-kdaj po porodu grejo boki nazaj skup?

Nimam pojma - če koga vprašaš glede vrnitve na staro postavo, vsi lajnajo 9 mesecev narazen, 9 mesecev nazaj skupaj. Se moram pa pohvaliti - prejšnji teden, točno 3 tedne po porodu, sem oblekla navadne, nenosečniške hlače user posted image . Sicer so mi bile prej komot, zdaj pa niso, ampak vseeno. Po prvem porodu sem nosila nosečniška oblačila še 3-4 mesece... Ampak kavbojk pa še niti pogledala ne bom - bi me poskus oblačenja verjetno spravil v depro.

skoz sem lačna.

Ma, ne mi govoriti, ne gre mimo kosilo, ne da bi si naložila repete. Pa zadnjič sem si šla ob 22:30 kuhat polento... in seveda sem notri zamešala še konkreten kos sira, da se je stopil, preden sem vse skupaj pomlatila... Non stop bi JEDLA.

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
mam vetrovne kapljice iz koroških lekarn, pa še soseda mi je dala ene - sem pozabla kako se imenujejo, mislim da so nekaj na črko S, pa smao na recept se dobijo
.
.
.
rekla da to ni to, da mam po vsej vrjetnosti že menstruacijo user posted image  user posted image  a ni kao da dokler dojiš da je nimaš??

Verjetno Sab Simplex. Smo imeli oboje pri prvi pa ni nič zaleglo. Ampak bom verjetno vetrovne vseeno naročila - upam, da bo sprejela dudo, če jih bom kapnila gor.

I wish - jaz sem jo dobila 7 mesecev po porodu, 14 dni zatem, ko se je pupa nehala dojiti ponoči. Lahko dobiš kadarkoli - nekatere srečnice šele takrat, ko povsem nehajo dojiti.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
16.6.2009 12:51:40   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

mama11 sej si lahko nosilko tudi izposodiš, pa vidiš, kako bo in če ti ne ustreza jo vrneš. Katero bi pa imela?

Saj izposoja me ful mika, pa v bistvu tudi to, da bi šla na srečanje in zadeve sprobala (čeprav moraš po moje vsaj kakšno uro user posted image  nositi, da dobiš občutek, kaj ti res ustreza. Mikajo me trakovi, ampak ker potrebuješ kar nekaj učenja in ker je v njih najbrž otroku in mamici poleti vroče, razmišljam o vreči. Pa ti?

Če je to sling, potem tudi jaz o tem razmišljam. Zdele sem nektarino pojedla. Upam, da ne bo Hani nič.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
16.6.2009 12:55:22   
cebelica82
user posted image

še ena slikica naše Neže...več jih je pa v albumu...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.6.2009 12:57:30   
cebelica82
nektarine...jaz sem včeraj pojedla tri, pa je bilo ok...

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
16.6.2009 13:01:13   
Dudica1

user posted image

še ena slikica naše Neže...več jih je pa v albumu...

a ti zamenjam slikico?

Neposredna povezava do sporočila: 2142
16.6.2009 13:04:06   
Tanja_

Super. Sem si kar oddahnila, sem imela ful slabo vest.

Neposredna povezava do sporočila: 2143
16.6.2009 13:17:30   
KatMat
ne boste vrjele da sem ugotovila zakaj nasa nic ne spi in skozi joka....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
16.6.2009 13:18:50   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ne boste vrjele da sem ugotovila zakaj nasa nic ne spi in skozi joka....

O kati pozdravljena! Zakaj joka?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
16.6.2009 13:21:25   
KatMat
revca je bla skozi lacna...

mleka mam ful ampak mi prve 5 min tece k pr norcih pol pa ene 15-20 min nic!!! pol pa spet ful....in nasa se med tem cajtom utrudi in zaspi ravno ko zacne spet tect....in to nebi ugotovila ce si nebi ucer poizkusila izprazniti celo dojko brez da je ona prkloplena... in pol sem nacrpala 80 ml in jo nafutrala-spala je 5,5 ur!!!!pa se to sem jo kr mal zbudila da sem jo previla se preden smo sli spat....ne mors vrjet

nikol prej si nisem praznila cele...zmer sam tok da je pritisk popustu al pa nakonc ko je ona nehala in zmer je teklo...ja...umes pa nc...bogica moja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
16.6.2009 13:24:49   
KatMat

Super. Sem si kar oddahnila, sem imela ful slabo vest.

jaz sem si danes privoscila lubenico!!!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
16.6.2009 13:27:16   
KatMat
in danes smo se prvic kopali!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
16.6.2009 13:31:56   
KatMat
a ma kera link za urejanje zd. zavarovanja...neki sem nasla ampak se mi zdi da ni prava vloga...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.6.2009 13:32:45   
Dudica1
Ooo KATMAT super za to ugotovitev zdaj pa bo bolje...user posted image user posted image user posted image
Si tudi ti zdaj boljše?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?