metuljcek321
|
nosečka maja - superca, da je Lara OK in tako živahna. Pa thanks za pohvale. Umpa, tisti mucek je pa tko cortlih -- obožujem mačke, veš --- jih imamo od nekdaj doma & sem pravi mačkofil Merci. Zgodbica z darilom in deklico - OMG - pa to ni res, no. Jaz bi se kar Francoza naredila, poklicala in direkt vprašala: "Živjo, kako je mali všeč tisto-kar-sta-kupila, a dosti uporablja? Lahko pridemo pogledat, kako se igra s tem? Ipd." Tko da jih en malce zbodeš (čeprav ponavadi taki ljudje niti ne opazijo, kam pes taco moli, a ne? Žal je tako. Ah ja ... bit če bolje Je škoda sekirancije na ta račun - life's too short!) glugluglu, jaz opažam, da Anja precej manj je oz. variira količina pojedenega iz dneva v dan - tehtala jo bova pri 10-ih mes., a se mi zdi, da bo pretty much the same kot pri 9-ih. 3jemi, jep, sem ji jasno povedala, da v prihodnje hočem, da sva midva zraven, ko se darilo kupuje in predaja - če ga že pač moramo it skupaj kupit, da si mali nekaj izbere ... We'll see how it works out Almera, bom sporočila glede PCO-ja. Ma, sumim, da je to - lahko je pa kaj drugega. Bo ginko povedal. Ful simpatična slikca. nanka, ja, prikolico in to parcelo bomo še naprej furali - poleg hiše. Me včasih kar mal stisne, k to pomeni tud precej dela na vseh možnih koncih ... hm ... al pretiravam? Baby TV nimamo, can't comment on it, 3jemi. Bodo morale povedat expertinje. mojček, ji daš svež ananas ali kupiš konzervo - manj sladkega, predvidevam? za Sotelio - kje pa je to? Prvič slišim. regres je ... he, he, točno 2 evra manj kot lani. Kdo bi si mislil Je pa silno dobrodošel, bo šel za hiško na morju. gres ali polenta zakuhana v zelenjavi - aha, to delam non-stop, do zdaj je zelo rada jedla, zdaj se pa že zgodi, da mi zaštrajka - očitno si želi novih okusov. Včeraj po kosilu (k ga ni glih kaj dosti zmazala) je polizala celo Mu borovničevo skutico - sem bila prav presenečena - ponavadi se je stresala, k ji je bila tko kisla & je le kakšno žličko zraven sadja in piškotka dol spravla. Jep - punca odrašča PS: Polente moraš dat res malo - recimo 2 žlici na 2,5 dcl vode oz. po občutku. Ker se zgošča še potem, ko je že na krožniku. Jaz jo razredčim kar z vročo vodo, če je tu mač gosta (ker vodivo, kjer se je kuhala zelenjava, uporabim pač za kuhanje polente v njej - no, včasih pa je te tekočine preveč & takrat jo odlijem preden zakuham notri polento, pa potem po potrebi dodam kasneje - če je torej pregosto ... uf, sem zakomplicirala, upam, da se boš znašla ). neboglasnica - pri nas je bilo včeraj do treh popoldne zelo slabo vreme - oblačno & vetrovno, šele potem se je uštimalo & sva jo pičili ven na sprehod, do frendice na čvek, na gugalnico, potem sem pa še mal štrihala vrata delavnice, kurilnice, ograjo, ... danes nadaljujem. flower, bo pa drugo leto toliko slajši dopust, boš videla. mirjam, bejbi, kako si kaj? Alles OK? Se buši že kaj vidi? Kako pa Ana? Želja po žlici je pri nas velika, ampak potem z njo tolče po mizi, po flaški ipd. - glasneje kot je, raje jo ima. Da bi ji pustila jesti sami - not yet. zimska, kako Lan? Mu je vročina padla pod 37 stopinj? Upam, da, ker tole je zdaj že nekaj dni na meji, a ne? O, Živo Vadnov si prilepila --- ona je pa punca našega soseda Sta tko lušten par, potem ju pa še vedno vidim v reklamah za Mercator - kjut, kjut. Last but not least: Majuška, zimska, happy anniversary!