|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del
6.5.2009 8:16:43   
nanka
jutro,

naša tamala je včeraj zakuhala, vročino ima že od včeraj, ponoči do 39. Nimam pojma kaj ji je, ker nima nobenega drugega znaka, nič smrklja, nič kašlja, ni driske, samo tečnoba in vročina. Danes vas v glavnem samo berem.

Branka kam si se skrila, saj veš da smo fulllllllllll firbčne?!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 826
6.5.2009 8:22:52   
Majuska
'jutro,

evo, Aleksander me je zbudil 8.10 ... že pripravljam flaško user posted image

Postrezite si, medtem ko bova midva papala

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 8:28:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
6.5.2009 8:30:25   
metuljcek321
nosečka maja - superca, da je Lara OK in tako živahna. Pa thanks za pohvale.

Umpa, tisti mucek je pa tko cortlih -- obožujem mačke, veš --- jih imamo od nekdaj doma & sem pravi mačkofiluser posted image  Merci. Zgodbica z darilom in deklico - OMG - pa to ni res, no. Jaz bi se kar Francoza naredila, poklicala in direkt vprašala: "Živjo, kako je mali všeč tisto-kar-sta-kupila, a dosti uporablja? Lahko pridemo pogledat, kako se igra s tem? Ipd." Tko da jih en malce zbodeš (čeprav ponavadi taki ljudje niti ne opazijo, kam pes taco moli, a ne? Žal je tako. Ah ja ... bit če boljeuser posted image  Je škoda sekirancije na ta račun - life's too short!)

glugluglu, jaz opažam, da Anja precej manj je oz. variira količina pojedenega iz dneva v dan - tehtala jo bova pri 10-ih mes., a se mi zdi, da bo pretty much the same kot pri 9-ih.

3jemi, jep, sem ji jasno povedala, da v prihodnje hočem, da sva midva zraven, ko se darilo kupuje in predaja - če ga že pač moramo it skupaj kupit, da si mali nekaj izbere ... We'll see how it works outuser posted image

Almera, bom sporočila glede PCO-ja. Ma, sumim, da je to - lahko je pa kaj drugega. Bo ginko povedal. Ful simpatična slikca.

nanka, ja, prikolico in to parcelo bomo še naprej furali - poleg hiše. Me včasih kar mal stisne, k to pomeni tud precej dela na vseh možnih koncih ... hm ... al pretiravam?

Baby TV nimamo, can't comment on it, 3jemi. Bodo morale povedat expertinje.

mojček, ji daš svež ananas ali kupiš konzervo - manj sladkega, predvidevam? user posted image  za Sotelio - kje pa je to? Prvič slišim.

regres jeuser posted image  user posted image ... he, he, točno 2 evra manj kot lani. Kdo bi si misliluser posted image  Je pa silno dobrodošel, bo šel za hiško na morju.

gres ali polenta zakuhana v zelenjavi - aha, to delam non-stop, do zdaj je zelo rada jedla, zdaj se pa že zgodi, da mi zaštrajka - očitno si želi novih okusov. Včeraj po kosilu (k ga ni glih kaj dosti zmazala) je polizala celo Mu borovničevo skutico - sem bila prav presenečena - ponavadi se je stresala, k ji je bila tko kisla & je le kakšno žličko zraven sadja in piškotka dol spravla. Jep - punca odraščauser posted image  PS: Polente moraš dat res malo - recimo 2 žlici na 2,5 dcl vode oz. po občutku. Ker se zgošča še potem, ko je že na krožniku. Jaz jo razredčim kar z vročo vodo, če je tu mač gosta (ker vodivo, kjer se je kuhala zelenjava, uporabim pač za kuhanje polente v njej - no, včasih pa je te tekočine preveč & takrat jo odlijem preden zakuham notri polento, pa potem po potrebi dodam kasneje - če je torej pregosto ... uf, sem zakomplicirala, upam, da se boš znašlauser posted image  user posted image ).

neboglasnica - pri nas je bilo včeraj do treh popoldne zelo slabo vreme - oblačno & vetrovno, šele potem se je uštimalo & sva jo pičili ven na sprehod, do frendice na čvek, na gugalnico, potem sem pa še mal štrihala vrata delavnice, kurilnice, ograjo, ... danes nadaljujem.

flower, bo pa drugo leto toliko slajši dopust, boš videla.

mirjam, bejbi, kako si kaj? Alles OK? Se buši že kaj vidi? Kako pa Ana? Želja po žlici je pri nas velika, ampak potem z njo tolče po mizi, po flaški ipd. - glasneje kot je, raje jo ima. Da bi ji pustila jesti sami - not yet.

zimska, kako Lan? Mu je vročina padla pod 37 stopinj? Upam, da, ker tole je zdaj že nekaj dni na meji, a ne? O, Živo Vadnov si prilepila --- ona je pa punca našega sosedauser posted image  user posted image  user posted image  Sta tko lušten par, potem ju pa še vedno vidim v reklamah za Mercator - kjut, kjut.

Last but not least: Majuška, zimska,  happy anniversary!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 829
6.5.2009 8:31:00   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80
Imam pa prošnjo za tiste, ki ste malo bolj modno razgledaneuser posted image
Junija se poroči moj brat, jaz sem priča in seveda bom rabla nekaj primernega za oblečt. Verjetno bo takrat moj trebušček že kar opazen, glede na to da me že sedaj vse hlače tiščijo. Kje na dobim kaj primernega zame (poleg HMa in POPKA),.. sem razmišljala o oblekci...ampak ne bi rada izgledala kot da imam en žakelj na sebe zvlečen. Pa čr je cena ugodna toliko bolje...
hvala za vse ideje!

mirjam - tunika, spodaj pa pajkice ali tanke lanene hlače - jaz sem tiste parkrat, k sem šla iz hiše med nosečnostjo (imela sem mirovanje, počivanje, ležanje - grozljivka na kubik!) - beri: na pregled - oblekla nekaj v tem stilu, pa še fotknila sem se, da imam vsaj nekaj slik z bušijem. Evo, tule jih je nekaj za modno idejo:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Uf, zadnja je teden pred porodom - kakšna žogauser posted image  user posted image  user posted image  Dobr sem se ogojilauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
6.5.2009 8:34:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: branka92

Babe žabe

sem vaša julijka 2008 in od danes pa še nekaj časa bom uporabljala to ime ker zaenkrat še nočem da moje prijateljice izvejo zakaj vas nekaj prosim. Pa bi rade izvedele kaj vas prosim?

I'm all ears ...

(author unknown)

(odgovor članu branka92)
Neposredna povezava do sporočila: 831
6.5.2009 8:43:40   
metuljcek321
hd, ful si bla luštna na poroki prijateljice!

vrtci - menda se bo razrešilo vse skupaj. Držim pesti.

gr, a si boljše? Pa Staš?

mojček, še dobro, da je potem pojedla Bebivito, da je dobila izgubljeno nazaj, pikica tvoja mala.

Majuška, vau, opa, opa, Aleksander pa že starejše osvaja, ti mali heartbreakeruser posted image  user posted image

In, hd, kako je šel po grlu KM?

GH 3x, 2x mleko (zdaj nekaj časa spet zvečer popije flašo - poleg jutranje, ki je klasika).

Hi, hi, rebeca, a Jean-Claude Van Dammeuser posted image  user posted image  Se vedno spomnim na pesmico Adija Smolarja s tem naslovom - kva je kul besedilo, res.

Hm, le kdo bi bila branka92? zimska je bila moji prva asociacijauser posted image I might be wrong, I might be rightuser posted image  user posted image  user posted image  We'll see ...
user posted image  zimska za rolarsko dogodivščinouser posted image

flower, dobr opravita pri P.

Joj, nanka, kaj je z Natko? user posted image user posted image  zanjo - si že včeraj pisala, da je slabo spala, pa da zobkov ne vidiš, a ne? Upam, da je le prehodnega značaja. A 6. bolezen je že imela?

Vau, aurora, Maticu pa tekne KMuser posted image  Mu očitno paše okus. Aha, mehki podplati torej za začetek ... ciciban softy ali superfit ... sem še čisti aberveznik tule ... bo treba mal naštudirat, k bo aktualno.

(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 832
6.5.2009 8:45:39   
metuljcek321
Sre
06.05 user posted image 7º | 9º  A je to napaka????

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 833
6.5.2009 8:46:22   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hm, le kdo bi bila branka92? zimska je bila moji prva asociacijauser posted image I might be wrong, I might be rightuser posted image  user posted image  user posted image  We'll see ...

Mislim da ni zimska, ker vsaj da bi jaz vedela nima nobenega z imenom Branka user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 834
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 8:52:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 835
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 8:54:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 836
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 8:56:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
6.5.2009 8:56:55   
metuljcek321
Evo, snedvič narejen in je prav super truper doberuser posted image ... malečka še kar dremucka, pa sem prišla nazaj - mam sicer tamle barvo prištimano za štrihanje, ampak lahko en mal počaka vse skupaj, saj je še dooolg dan.

user posted image  user posted image  , Anja se je spet zakantala v mrežo stajice - ji ful paše, če se s čelom tišči ob mrežo - včeraj je imela prav vzorec pol goruser posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 838
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 8:57:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 839
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 8:58:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 840
6.5.2009 9:02:07   
TODI
Ma pa en otrok babi Branko user posted image user posted image . In to mi je zeloooo poznanooo, katera se skriva za tem imenomuser posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 841
6.5.2009 9:03:44   
metuljcek321
Branka alias 3jemi?

(author unknown)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 842
6.5.2009 9:04:38   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: populis

J
Najprej po telefonu
je rekla da lahko pride z 1.septembrom, ker gresta 2 v vrtec, ki jih čuva sedaj, potem sem pa omenila, da sedaj moramo pa še samo rešiti varstvo do 1.septembra pa je rekla da sej tisti mesec prej bo pač imela še Laro poleg teh 5 otročkov ki jih ima sedaj,.Oujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super sem vesela da se je dobro izteklo!! Vlogo pa le pusti aktivno, če boš kdaj potrebovala kasneje, maš več pik če si zavrnjen

Neposredna povezava do sporočila: 843
6.5.2009 9:05:23   
TODI

Branka alias 3jemi?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 844
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 9:06:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 845
6.5.2009 9:06:56   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

... Včeraj popoldan smo šli do gospe za katero mi je naša draga Almera dala št. in smo se dogovorili za varstvo. Almera hvala,hvala, hvala, nikoli v življenju te ne bom pozabilauser posted image .
Najprej po telefonu
je rekla da lahko pride z 1.septembrom, ker gresta 2 v vrtec, ki jih čuva sedaj, potem sem pa omenila, da sedaj moramo pa še samo rešiti varstvo do 1.septembra pa je rekla da sej tisti mesec prej bo pač imela še Laro poleg teh 5 otročkov ki jih ima sedaj,.Oujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

D best ... definitivno novica dneva ---- iskrene čestitke za varstvo, populis. Almera je pa itak carica marica!

Se pravi, da bo imela tale ga. od 1. 9. naprej 4 miškolinčke v varstvu - koliko so pa še ostali 3 stari? Je v Lj, predvidevam?

ODLIČNO, res odlično, I'm happy 4U!!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 846
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 9:07:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 847
6.5.2009 9:07:10   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Branka alias 3jemi?

Ne boš verjela...meni tud skoz asociira na 3jeMi user posted image

Ma smo taprave babe user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
6.5.2009 9:09:44   
metuljcek321
Tole postaja napeto k štrumpantluser posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 9:10:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?