|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del
5.5.2009 9:44:48   
metuljcek321
Uf, sem se načvekala zdajle ... grem mal na ohlajanje ... pa na fruštek ... pa gospa metla se oglaša izza vogala, da gospodiča sesalca niti omenjam ne.

It's been nice talking to you, girls! Včasih se mi zdi, da je tole prav terapevtsko - se človek en mal spiha, deli dobro in slabo, paše - zelo. Hvala, ker ste tu & poslušate/berete/pišete/odgovarjate/pomagate/spodbujate!

Till later.

Za adijo pa še en morski dobr jutr izpred parih dni:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:46:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nosečka maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:48:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
5.5.2009 9:48:54   
nosečka maja
Metuljček 321- ja lara je pa  sedaj zelo v redu, kot da ne bi bila nič bolna , je pravi mali vragec....ko sem gledala filmček od poulisine lare se mi je zdelo kot da gledam našega vragca . Ma je živa zelo. Sedaj ko se zna sama pokonci postavit in hodit ob opori ni minute na miru. Je tudi skozi v igri stol,  ki ga poriva v vse možne smeri dokler gre.  VIdim vaše fotkice iz morja.... ja kako lepo .....ma je luškana anja, zelo , zelo.

Neposredna povezava do sporočila: 679
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:48:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 680
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:50:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 681
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:51:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 682
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:54:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 683
5.5.2009 10:00:14   
glugluglu
Čestitke za vse zobke

pa vsem današnjim slavljencem- čestitke

populis sočustvujem stabo, ker se je tetka včeraj tudi pri nas oglasila in bo tu gostovala najmanj 6 dni, samo se malo bolj normalno obnaša kot pri tebiuser posted image

metuljcek
, glede darila: nič nisi čudna, jaz bi se enako počutila, ma so butli, sicer 5 letnik razume, da je to od vaju, ampak vseeno je čisto drugo, če bi vidva to predala.
Aja, metuljcek, jaz sem bila vedno blond, nikoli temnolasa, kakšen rjav, rdeč pramen vmes, to je vse.user posted image

V četrtek sem bila v Intersparu in se sploh nisem spomnila na te bio pudinge , vital, no upam, da se bom naslednjič, da poskusimo zadevo.

Včeraj zvečer in danes zjutraj sem tehtala Tiana in ugotovila, da se ni čisto NIČ poredil v 1 mesecu.user posted image A je to normalno? Pa se mi zdi, da kar lepo je zadnje čase. Danes sem mu dala kar kruh z maslom namazan, (če to kaj zaležeuser posted image ) pa očitno bo treba več kakšne kisle smetane, maslo, polente, zdrob, pa take, ali kaj., ker druge stvari kar lepo je.

Neposredna povezava do sporočila: 684
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 10:07:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 10:07:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 686
5.5.2009 10:24:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

A ima še katera tako čudno menstruacijo kot jaz. Prvi dan bolj švoh vse skupaj, špukne vsake toliko, drugi in tretji dan, curi na polno, da komaj sprot folgam  XXL vložke menjat(beri vsako uro in pol), četrti dan, cel dan tudi kapljica ne prileze ven, peti dan normalna zmerna menstruacija, potem se postopama začne umirjati do 8 dneuser posted image user posted image

Meni so se M po porodu precej spremenile ... začuda niso več boleče, prej sem bila namreč v tistih dneh precej boga. Prva 2 dneva je precej intenzivna, tretji dan včasih skorajda izgine, potlej pa še kaka 2 dneva traja zmerno. Hecno. No, saj pravijo, pa porod in hormončki prinesejo precej sprememb.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 687
5.5.2009 10:28:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, je glavobol izginil?

hvala za skrb, danes sem bolje user posted image glavobol je šel pa-pa

Glede darila - nič nisi čudna, tudi meni bi se trapasto zdelo. Sploh pa ne maram, da se že pred RD da darilo, neglede na to, da je to otrok ali odrasel. Očitno tile sorodniki radi delajo po svoje... ma so smotani, prav nobenega veselja nam ne privoščijo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 688
5.5.2009 10:28:22   
3jeMi
čauči...

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

A ima še katera tako čudno menstruacijo kot jaz. Prvi dan bolj švoh vse skupaj, špukne vsake toliko, drugi in tretji dan, curi na polno, da komaj sprot folgam  XXL vložke menjat(beri vsako uro in pol), četrti dan, cel dan tudi kapljica ne prileze ven, peti dan normalna zmerna menstruacija, potem se postopama začne umirjati do 8 dneuser posted image user posted image

Meni so se M po porodu precej spremenile ... začuda niso več boleče, prej sem bila namreč v tistih dneh precej boga. Prva 2 dneva je precej intenzivna, tretji dan včasih skorajda izgine, potlej pa še kaka 2 dneva traja zmerno. Hecno. No, saj pravijo, pa porod in hormončki prinesejo precej sprememb.

enako... mi je pa enkrat davno tega rekla sodelavka, ko sem jambrala kako me vse boli ob M in da je živi joj, da ko bom enkrat rodila, da bo bolje... pa sem jo samo user posted image  gledala... evo, pa je imela prav user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 689
5.5.2009 10:33:29   
glugluglu
umpalumpa, Tian ima 9600 g in to že cel mesec, ni še na 10-12, kaj pa zdajuser posted image

ovulacija
: hja, jaz je nimam, ker imam KT in je sedaj čisto druga situacija. Se pa pozna, ko je bila ovulacija, so jagode dišale za znort, potem ko se je bližala M pa vedno manj, mislim, da je populis enkrat to opisovala.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 10:35:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 691
5.5.2009 10:37:12   
glugluglu
aurora, ni nujno, da ti kaj sporoča, mogoče bo pa dovolj, da so jagode tik pred O user posted image

umpalumpa
, ti kar vprašaj za darilo enkrat ob priliki, ker uni so ziher pozabili povedati

Neposredna povezava do sporočila: 692
5.5.2009 10:38:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

enako... mi je pa enkrat davno tega rekla sodelavka, ko sem jambrala kako me vse boli ob M in da je živi joj, da ko bom enkrat rodila, da bo bolje... pa sem jo samo user posted image  gledala... evo, pa je imela prav user posted image

ja samo ni vedno tako. Se spomnim ene prijateljice, je imela že od nekdaj probleme pri M - tako boga je, da gre še vedno v teh dneh na bolniško. Kratka, ampak ornk boleča. Ko je bila najstnica, so ji rekli da bo minilo, ko bo imela s. odnose. Jih je imela, težave se še niso nehale, potlej so rekli, da se bo porihtalo po najstniških letih, kasneje so ji rekli, da bo konec ko bo rodila ... v glavnem, revica je na istem, odkar ima user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 693
5.5.2009 10:42:17   
3jeMi
sem prebrala vse... zdaj moram pa samo spomin zaverglat...

aha...

metuljcek... glede darila... ali sta potem nesla kaj drugega?... upam, da si žlahtnici povedala, da ti to ni všeč... drugače pa, delaj po načelu pamti pa vrati... ko bo Anja imela rd in te bo spraševala kaj bi imela, naredi enako... je res žlehtno početje, samo daj ji lekcijo, če se je bo kaj prijelo...

in ker je moj spomin še vedno kot crknjen konj, moram it malo nazaj pogledat user posted image

nosečka maja... super tale mala maša v lj. ... jaz sem pri njih kupila že troje čeveljčke (dvoje za našga in ene za našo) in sem full zadovoljna... bo pa še bolje it v trgovino kupit... imam ene poletne že ogledane... p.s. ... ah, nič ti bom kar na ZS zatežila ali pa kar poklicala, če smem user posted image

user posted image user posted image user posted image  za nove zobke in user posted image  za okrogle obmesečnice...

majuska... a nimata vidva danes, jutri, enkrat obletnico?... česssstitammm, če je danes, če pa ne, bom pa jutri še enkrat... user posted image

user posted image  za mamke, ki so danes zaspanke, zaradi otroškega nočnega rajanja...

gospodinje... mislim, na pop-u se jim je malo zmešalo... jaz sem zdele IN za pritožbe pisat, a čem še njim kaj napisat user posted image ... joj, se vidi, da mi že malo služba manjka user posted image

almera... najbolj lušno je plavat brez obroča, a ne... user posted image

ovulacija... meni se je špikanje pojavilo ene tri leta nazaj in me zdaj tudi kar zvije... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 10:44:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 10:45:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 696
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 10:47:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 697
5.5.2009 10:50:55   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

zdaj ko so bolj aktivni grejo ****l počasneje

napisala si ****l

fu.kl

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 698
5.5.2009 10:52:20   
nanka
Metuljčica krasno parcelo imate, a to prikolico bosta obdržala, čeprav sta kupila hišo? Sem mislila, da sta šla urejat novo hiško.

Neposredna povezava do sporočila: 699
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 11:01:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?