neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Fajn oblekica, pa luškan trebušček. Ki kar kliče po še enem takem... Ali dveh? IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi recimo tole... jaz sem iz Šmarja (klele pri Grosupljem)... vrtec je še vedno isti kot je bil, ko sem jaz hodila vanj, t.j. 27 let nazaj (prosim, ne mi let štet zdaj ), jasli že takrat ni bilo in glede na majhnost jih verjetno tudi sedaj ni... hiše se pa gradijo na polno, vsepovsod, na vsakem kotičku - poplavnem, ali ne, nima veze... še malo pa se bo Šmarje na eni strani združilo s Škofljico, na drugi pa s Cikavo (le-ta pa z Grosupljem)... a vrtec in šola ostajata ista... nobenih sprememb... bljak bljak bljak Potem bo pa poplava, mi bomo pa od svojih plač dajali za njih, ki jim bo poplavilo hiše. Klinc jih gleda, saj vedo kje zidajo. nič ne dam za take nemarneže. Jaz bom pa zmrznila.... Zjutraj mi je teklo po hrbtu, potem po tuširanju sem skoraj zmrznila, nato mi je bilo spet vroče, zebbbeeee... Pojma nimam kaj mi je. Vem samo, da sem strašno utrujena. Vsakič, ko se uležem, se dete prebudi, ali pa me drugo dete rabi. Pa še Staš je prejle driskal tako veselo, da je šlo 2x vse čez in čez. Ma, grem po cukr, da preženem migreno.
|