|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 21:09:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
Je katera gledala danes Piramido? Moja sestrična je bila na tribuni (ne tista, ki je bila danes pri nas, ampak druga --- hi, hi, itak imam le 2 ) - Ivan Sivec je povabil OŠ Stari trg pri Ložu & ona tam uči ... jeeee, kva je naša rodbina "in" --- kar po TV-ju pa to mojček, dobr to drnjoha mala Živa! Misija cucelj pa vidim, da bo osvojena - hip, hip, hurray! Majuška, naj vas čim prej preplavi val zdravja in energije! glugluglu, upam, da ni nič hujšega in bo hitro minilo, pa da se nismo kaj nalezli. za Tiana. Kako je pa Nina? Je bila že v šoli danes? Umpa, v četrtek šibate, a ne? Že kaj razmišljaš, kaj boš spakirala? Bo veliko robe? Almera - naravno ni ratalo 5 let, zdaj tudi nič ni, greva kar na umetno, ja. Se mi zdi, da nimam glih cajta spet 5 let se trudit, matrat, čakat, obupovat, se sekirat, jokat, biti razočarana over & over again ... se ne grem več tega, res ne ... Vidva sta si dala kakšne časovne omejitve, kaj in kako? Držim pesti!!! ZOO v petek - ure še ne vem, bi bila pa za malo prej, ker je potem tu mač vroče --- midve bova tam okoli 9-ih najverjetneje ... vidim, da se za ogled živalic ogrevajo tudi Majuška, 3jemi & Almera - še katera? zimska maybe? Pofočkajte se, gremo gledat sorodnike A daj nehaj, no - ne morem verjet. KLIKNI
|