metuljcek321
|
Noro, ej - Anja spi že tretjo rundo danes (dop. 2 uri, opoldne 45 min, zdaj pa kdo-ve-koliko) - naš zaspanec mali. , vse spakirano in pripravljeno za ju3, zdaj pa naj mine še 14 ur, pa vijaaaa morje Upam, da sredi noči še ne bo gneče čez Unec - zdajle je 6-km kolona?!?! Btw: trip trapa sem pozabla kenslat s seznama - ostaja home alone, pa naj se zabava po svoje zimska, za vrtec, 3jemi, ojoj, ojoj - bad news ... kar napiši pritožbo, nimaš kaj izgubit. Plus 21. mesto ni tako slabo - nekateri so dali sigurno v več vrtcev vlogo & zna biti, da bodo dali otročka kam drugam, pa se bo spraznilo. zimska, kako pa sta vidva prišla do Unij - katera varianta? Midva sva bila par let nazaj z dvema prijateljema, k so imeli gliser privezan v Puli & smo jo mahnili do otočka --- resnično pravi raj na zemlji. prašičja gripa - grozovito, jaz upam, da se ustavi! In Nostradamusova napoved - marička, tole izgleda, kot da je zadel žebljico na glavico ... Jooooj, kako super sonce je tule ... jaz bi šla ven s tamaučico, ona pa drnjoha .... hmmm ... netki, scenica imata 2 prijateljici s familijo & sta obe zelo zadovoljni. Tak šik, prostoren in dinamičen avto Res uživajte! A so naši mali padalčki OK???
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 30.4.2009 15:07:42 >