tims
|
Dan, Vas berem in berem... Ma ste pa naklofale . Se mi zdi, da novi del vedno da nov zagon . Naj povem, da imam Nino ful prehlajeno, prejšnjo noč mi je Tim ful bruhal,. včeraj pred spanjem mi je Nina bruhala, tako da sem ob 23h imela pralni večer. Še dober da imam sušilca, da sem lahko kovtre kar takoj oprala in posušila.... Je pa Tim, bogi, ful jokal, ker sploh ni vedel, kaj se mu dogaja. Se je to drugič zgodilo, da je bruhal, prvič pa pri 1,5 letu, ko je padel iz stolčka. No, ko smo ravno pri padanju. Meni Nina še ni padla. Je pa zato možu že trikrat . Hb, da ni bilo nikoli kaj hujšega, sem jo pa dva dni ful opazovala. Pri Timu se je padec končal v KC na opazovanju. Se pa spomnim, da so nam takrat rekli, da večji otrok ko je, prej lahko pride do kakšne poškodbe. No, imam pa tud eno veselo novico: dobili smo vrtec . Sem včeraj kar skakala od veselja. Čist sem bila fertik. Vsem praznovalčkom vse najboljše , vsem bolančkanim , vsem, ki ste dobili vrtec , vsem ki še čakate na odločbe, držim pesti za pozitivno rešitev, vsem novim zobkom in ostalim podvigom , Majuski in Zimski za odprtje novega dela Zdej grem pa kuhat. Upam, da se bom lahko kaj bol pogosto javlala. Zdele je dva dni mož delal za službo nekaj, tako, da tud zraven rač. nisem prišla, ne pa da bi lahko kej napisala. Uživajte.
|