![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:08:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: asra Alo...po dolgem času sem spet na forumu....mi je končno čas dopustil.... Sinček je rojen 15.9 in me zanima kako stoji par stvari pri vas. S trebuščka na hrbet smo se obrnili že pred božičem.....čez kak teden je sledil preobrat iz hrbta na trebušček.....sedimo ko veliki in se že 14 dni kobacamo po vseh štirih... sedej se postavlja na prstke na nogah in hodi po vseh štirih tako kot smo ponavadi v osnovni šoli tekali po telovadnici.... se pravi da ne kobaca po kolenih ampak po prstkih. poleg tega imamo 2 zobka, še enega pa pričakujemo. stalno klepeta in vriska.... zna pokazat da si želi v naročje...opa....in dat rokico ko mu rečeš....papa da za silo....čeprav se veliko pogovarjamo z njim pa se mi zdi, da ko ga vprašaš npr po lučki ne ve za kaj se gre, pa jo velikokrat omenjamo in kažemo. saj verjetno ste to že govorile ampak brat vse za nazaj.... vglavnem...kar se tiče gibanja ima vse v mezinčku, pa zdaj ne vem a bi moral za svojo starost znat že kaj več kar se tiče mentalnega razvoja ali je podobno kot pri vas?? Imam občutek da gibalno prehiteva in potem si mislim, da bi moral še kaj več na drugem področju razvit.... uf...a si ti prepričana, da k septembrčkom spadaš? moja punca bo vse to počela...mah, tam nekje do božiča sigurno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:10:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft [mijaw, how, ia, zzzzzz, kokoko, kikiriki, čiv čiv, meeee, beeeee....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:16:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...kaj bo čez šest let? Se bova ločla?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:17:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moram fišiki pustit, da me prehiti ti se malo norca delaš ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:27:11
|
|
|
|
gold fish
|
...kaže mi, da imam zs pa ne morem odpret....kaj se to dogaja ..pa ful počasi mi dela ta rr ...grem gledat film...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:28:04
|
|
|
|
gold fish
|
aja, kaj obvestil na mail, da je zs ni več tako kot je bilo včasih? ...da vsaj vidim kdo je poslal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:49:14
|
|
|
|
Marsy
|
sem prebrala še stran 34, pol pa ne več sej verjetno mi toliko kasneje niste nič več odgovarjale a ne sem mislila, da se bom kaj več javljala, pa enostavno ne znese zdele grem tud spat, če hočem zjutraj vstat s kajo ne vem, kaj delajo (delate) na primorskem, da otroci spijo do 10h kaja je sicer primorka, pa se tega ne drži zanč mi je ena mamica iz Izole jamrala, da se ji sinko zbuja 2x ponoči in da je čist boga. Pa sem vprašala, kdaj se ji zbuja. Ob 4h in 7.30 (dvakrat ponoči...)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:53:58
|
|
|
|
Marsy
|
Zdele je moj dragi mal pokukal na računalnik in vprašal, če ima Lara Croft hči Laro. Pa sem rekla, da ja. In je vprašal, če se piše Croft al pa mogoče Krof? Sej zdej greva spat, ker sva zjutri res čist boga, ko Kaja vsa nasmejana po nama pleza. Ob 5h ponavadi poje (zdej en mesec od 21h do 5h ne rabi več hranjenja), pa pri meni mal zadrema, v roku ene ure je pa pokonci in je vse veselo. Midva pa komi paziva, da nama s postelje ne pobegne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:59:34
|
|
|
|
gloria
|
..čer...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:00:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, kaj obvestil na mail, da je zs ni več tako kot je bilo včasih? ...da vsaj vidim kdo je poslal ...pri meni tudi več ne pa ful mi nagajajo zs-ji
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:01:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: asra Alo...po dolgem času sem spet na forumu....mi je končno čas dopustil.... Sinček je rojen 15.9 in me zanima kako stoji par stvari pri vas. S trebuščka na hrbet smo se obrnili že pred božičem.....čez kak teden je sledil preobrat iz hrbta na trebušček.....sedimo ko veliki in se že 14 dni kobacamo po vseh štirih... sedej se postavlja na prstke na nogah in hodi po vseh štirih tako kot smo ponavadi v osnovni šoli tekali po telovadnici.... se pravi da ne kobaca po kolenih ampak po prstkih. poleg tega imamo 2 zobka, še enega pa pričakujemo. stalno klepeta in vriska.... zna pokazat da si želi v naročje...opa....in dat rokico ko mu rečeš....papa da za silo....čeprav se veliko pogovarjamo z njim pa se mi zdi, da ko ga vprašaš npr po lučki ne ve za kaj se gre, pa jo velikokrat omenjamo in kažemo. saj verjetno ste to že govorile ampak brat vse za nazaj.... vglavnem...kar se tiče gibanja ima vse v mezinčku, pa zdaj ne vem a bi moral za svojo starost znat že kaj več kar se tiče mentalnega razvoja ali je podobno kot pri vas?? Imam občutek da gibalno prehiteva in potem si mislim, da bi moral še kaj več na drugem področju razvit.... ..to pa ko da bi svojo taščo poslušala ...jaz ga nič ne forsiram da nekaj mora znat...ko bo čas bo nardil po svoje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:06:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: asra 15.9.2008....je pa prvi otrok in pri takem popru si pač ne znam predstavljat kolko ostali znajo... ...a v kakšno knjigo nisi pogledala ...men se tvoj otok zdi ful napreden glede na mojega ko še ne sedi samostojno,pa z trebuha na hrbet se prevrne nazaj pa protestira da ga jaz,tvoj pa že to dela od decembra ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:10:12
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj vi tudi čutite, kako vas imajo bejbijiradi? Mene Lara tko z ljubeznijo v očeh gleda.... pa kr objeme me velikokrat z ročkami okoli vratu in lubčka (aja, moje glasne ljubčke se je naučila oponašat - po svoje pač).... eno nogico bolj pokrči ko drugo, da se ja čim bolj privije.... ma tak filing imam, no.... Me ima včasih,da bi kr k nje j v pojslico zlezla.... bi se stiskale v tistem malem prostoru... Komaj čakam nov dan.... ..kok lepo napisano.... ...čutimo,čutimo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:11:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft [mijaw, how, ia, zzzzzz, kokoko, kikiriki, čiv čiv, meeee, beeeee....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:14:25
|
|
|
|
gloria
|
...mal sem preletela...babike grem veš dat v sušilca pa pridem še mal pokukat in spat... a si ti dobila mail
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:18:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria a si ti dobila mail sem dobila, samo še nisem odgovorila ...lahko samo tu na kratko povzamem ... ona je čudna, ne ti ..ostalo po mailu kasneje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:19:16
|
|
|
|
gold fish
|
aja, idi tja na ono temo pogledat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:19:33
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:21:53
|
|
|
|
gold fish
|
..še nekaj...hitro idi tja, pa nekaj uredi, če bo šlo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:31:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria a si ti dobila mail sem dobila, samo še nisem odgovorila ...lahko samo tu na kratko povzamem ... ona je čudna, ne ti ..ostalo po mailu kasneje... ......mi je dovolj ...hvala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:31:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..še nekaj...hitro idi tja, pa nekaj uredi, če bo šlo ..ja grem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 23:34:04
|
|
|
|
gloria
|
..pa kje si zdej ..jaz ne razumem..pojdi tam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 8:15:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič,grem...mogoče bomo celo kaj spali.... iz tvojih ust v božja usta... al kak se že reče Nam se je tole celo uresničilo Bubika je spet lepo spala v novi posteljici Nič se ni zbudila, al pa je jaz nisem slišala Sem se kar malo bala, da ji bo prevelika in se ne bo dobro počutila not. Čeprav je bubi že od začetka spal v njej. Joj, je fajn zdaj, ko si zna sama dudo poiskat. Ne kliče več za vsako figo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 8:15:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja pa ja de.... pri 45 pa ne bom otrok imela.... otroke ja, dojenčka ne Ja.... novih otrok ne bo, to sem mislila... Pa če že, hočem pupiko,,... hahaha tudi fantki so zelo posebni. Moraš izkusit Nekak se mi zdi, da svojega sina nisi na pravi način doživela, da šele zdaj doživljaš pravo materinstvo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 8:17:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, kaj obvestil na mail, da je zs ni več tako kot je bilo včasih? ...da vsaj vidim kdo je poslal ne, trenutno jim to ne deluje Čakam, kaj bo iz njihovih pompoznih obljub glede ZS. Po moje bodo tudi kak chat v živo naredili. Samo ne bo tak zanimivo kot je tukaj pri nas - me že itak imamo chat v živo po večerih
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.