Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:58:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, prvo uuu,to pa še je sveže... ja pravkar poročena sicer pa že 6 let skupaj midva pa sva že 15 let skupaj,pa še nisva vžejena...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:59:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grem spat. smo se celo popoldne potepali, sem en mičken utrujena. Nočko.... tudi jst bom šla vsak čas.... Jaz tudi odhajam.... je konec fuzbala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:59:26
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, prvo uuu,to pa še je sveže... ja pravkar poročena sicer pa že 6 let skupaj midva sva se na 5 obletnico zveze poročila OK, en dan prej, ker je sobota tak padla Kmalu bo 4 leta od poroke midva pa 5 dni po 5. obletnici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:00:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
pravkar poročena user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa že 6 let skupaj Hihi,.. midva sva se tudi po šestih letih poročila.... po še šestih sva dobila Laro..... kaj bo čez šest let? Se bova ločla?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:00:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya midva pa sva že 15 let skupaj,pa še nisva vžejena... te tak nikol ne bosta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:00:30
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj bo en fajn film na pop tv-priporočam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:00:52
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, prvo uuu,to pa še je sveže... ja pravkar poročena sicer pa že 6 let skupaj midva pa sva že 15 let skupaj,pa še nisva vžejena... ja čak mal....kaj sta začela pri 13ih hodit??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:00:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya midva pa sva že 15 let skupaj,pa še nisva vžejena... te tak nikol ne bosta ne,ma veš da se ne ženim....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:00:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pravkar poročena user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa že 6 let skupaj Hihi,.. midva sva se tudi po šestih letih poročila.... po še šestih sva dobila Laro..... kaj bo čez šest let? Se bova ločla? ne, Larika bo dobila bratca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:01:58
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pravkar poročena user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa že 6 let skupaj Hihi,.. midva sva se tudi po šestih letih poročila.... po še šestih sva dobila Laro..... kaj bo čez šest let? Se bova ločla? ma ne bodi tak pesimistična...mogoče...Lara dobi bratca?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:02:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja čak mal....kaj sta začela pri 13ih hodit?? ne,pri 17,pa tričetrt...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:02:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Ajde, lahko noč! Moram fišiki pustit, da me prehiti
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:02:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pravkar poročena user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa že 6 let skupaj Hihi,.. midva sva se tudi po šestih letih poročila.... po še šestih sva dobila Laro..... kaj bo čez šest let? Se bova ločla? ne, Larika bo dobila bratca ha ha,prenos misli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:02:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj bo en fajn film na pop tv-priporočam Ja.... tolikokrat ga že nisem mogla pogledat do konca..... vedno je takoooo pozno... pa še dolg je ko maraton....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:03:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pravkar poročena user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa že 6 let skupaj Hihi,.. midva sva se tudi po šestih letih poročila.... po še šestih sva dobila Laro..... kaj bo čez šest let? Se bova ločla? ma ne bodi tak pesimistična...mogoče...Lara dobi bratca? Ja pa ja de.... pri 45 pa ne bom otrok imela....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:04:21
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja čak mal....kaj sta začela pri 13ih hodit?? ne,pri 17,pa tričetrt... ja,saj se mi je zdelo, da sta še zlo mlada...zato se mi je 15 tako veliko slišalo...no,bralo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:04:25
|
|
|
|
arabela*
|
nič,grem...mogoče bomo celo kaj spali....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:04:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja pa ja de.... pri 45 pa ne bom otrok imela.... otroke ja, dojenčka ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:05:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja čak mal....kaj sta začela pri 13ih hodit?? ne,pri 17,pa tričetrt... ja,saj se mi je zdelo, da sta še zlo mlada...zato se mi je 15 tako veliko slišalo...no,bralo ma nisva več mlada....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:05:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa nič.... veš kak reče mty - evo ti ruke stara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:06:28
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja pa ja de.... pri 45 pa ne bom otrok imela.... otroke ja, dojenčka ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:06:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja pa ja de.... pri 45 pa ne bom otrok imela.... otroke ja, dojenčka ne Ja.... novih otrok ne bo, to sem mislila... Pa če že, hočem pupiko,,... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:07:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Je res lepo tu, ja.... Ma tudi pri vas se najde marsikaj lepega.... to je re...sploh naš prelepi Maribor.... ampak jaz tak obožujem morje in vonj po morju in.....vse.... ..jaz takoj menjam za morje .... razen tiste burje...ni ovir
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:07:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič,grem...mogoče bomo celo kaj spali.... iz tvojih ust v božja usta... al kak se že reče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 22:08:46
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz grem tudi še en pralni stroj cunj v sušilca zbasat, potem pa spat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!