Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:20:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Je res lepo tu, ja.... Ma tudi pri vas se najde marsikaj lepega.... to je re...sploh naš prelepi Maribor.... ampak jaz tak obožujem morje in vonj po morju in.....vse....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:20:24
|
|
|
|
asra
|
Alo...po dolgem času sem spet na forumu....mi je končno čas dopustil.... Sinček je rojen 15.9 in me zanima kako stoji par stvari pri vas. S trebuščka na hrbet smo se obrnili že pred božičem.....čez kak teden je sledil preobrat iz hrbta na trebušček.....sedimo ko veliki in se že 14 dni kobacamo po vseh štirih... sedej se postavlja na prstke na nogah in hodi po vseh štirih tako kot smo ponavadi v osnovni šoli tekali po telovadnici.... se pravi da ne kobaca po kolenih ampak po prstkih. poleg tega imamo 2 zobka, še enega pa pričakujemo. stalno klepeta in vriska.... zna pokazat da si želi v naročje...opa....in dat rokico ko mu rečeš....papa da za silo....čeprav se veliko pogovarjamo z njim pa se mi zdi, da ko ga vprašaš npr po lučki ne ve za kaj se gre, pa jo velikokrat omenjamo in kažemo. saj verjetno ste to že govorile ampak brat vse za nazaj.... vglavnem...kar se tiče gibanja ima vse v mezinčku, pa zdaj ne vem a bi moral za svojo starost znat že kaj več kar se tiče mentalnega razvoja ali je podobno kot pri vas?? Imam občutek da gibalno prehiteva in potem si mislim, da bi moral še kaj več na drugem področju razvit....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:20:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne ne. je imela 2 punčki, pa ful stroga mama je bila, je tavečjo kr tam sredi zoo-ja, ker je šla konjičke pogledat, ene parkrat tok pritisnila čez rit, da je mene bolelo. no, edino če ni rentala bubi, pol je pa bla. to pa ziher nisem bila jaz vem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:21:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa se tak fajn počutim...kot da sem se preselila...mojga je skoraj kap zadela ko je pri vratih noter stopil.... Pa koliko je veliko to vaše stanovanje, da si lahko take podvige privoščiš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:22:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem imela danes tako noro neprijetno dogodivščino.... se sprehajamo po mestu in naenkrat pride en fant mimo,pa začne govorit A potiho,da ima seksi mamico....in gremo dalje...pol pa je hodil za nami,gremo se vsedemo..evo,on mašira nonstop mimo nas in bulji v mene...gremo ob Dravi,pa pit domov in s vrnemo v mesto...evo spet ta tip se smuka okol nas...me je tak strah postalo,da ko sva z M prišle domov,se se not zaprla in iz balkona poskrila vse stvari,vključno z vozičkom..... ojej. to pa res ni prijetno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:23:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz pa sem imela danes tako noro neprijetno dogodivščino.... Ajuto.... gruntam, kaj bi mu zabrusila.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:23:52
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: asra Alo...po dolgem času sem spet na forumu....mi je končno čas dopustil.... Sinček je rojen 15.9 in me zanima kako stoji par stvari pri vas. S trebuščka na hrbet smo se obrnili že pred božičem.....čez kak teden je sledil preobrat iz hrbta na trebušček.....sedimo ko veliki in se že 14 dni kobacamo po vseh štirih... sedej se postavlja na prstke na nogah in hodi po vseh štirih tako kot smo ponavadi v osnovni šoli tekali po telovadnici.... se pravi da ne kobaca po kolenih ampak po prstkih. poleg tega imamo 2 zobka, še enega pa pričakujemo. stalno klepeta in vriska.... zna pokazat da si želi v naročje...opa....in dat rokico ko mu rečeš....papa da za silo....čeprav se veliko pogovarjamo z njim pa se mi zdi, da ko ga vprašaš npr po lučki ne ve za kaj se gre, pa jo velikokrat omenjamo in kažemo. saj verjetno ste to že govorile ampak brat vse za nazaj.... vglavnem...kar se tiče gibanja ima vse v mezinčku, pa zdaj ne vem a bi moral za svojo starost znat že kaj več kar se tiče mentalnega razvoja ali je podobno kot pri vas?? Imam občutek da gibalno prehiteva in potem si mislim, da bi moral še kaj več na drugem področju razvit.... uf...a si ti prepričana, da k septembrčkom spadaš? moja punca bo vse to počela...mah, tam nekje do božiča sigurno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:24:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa koliko je veliko to vaše stanovanje, da si lahko take podvige privoščiš? ni veliko.... ampak jaz sem obsedena veš s tem..tak da.....moram to delat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:24:38
|
|
|
|
asra
|
15.9.2008....je pa prvi otrok in pri takem popru si pač ne znam predstavljat kolko ostali znajo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:25:28
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa koliko je veliko to vaše stanovanje, da si lahko take podvige privoščiš? ni veliko.... ampak jaz sem obsedena veš s tem..tak da.....moram to delat... ja, moja sestra je tudi take sorte. omaro v dnevni so imeli že v x postavitvah in že pri vseh 3 stenah (četrta je okno+vrata)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:25:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: asra čeprav se veliko pogovarjamo z njim pa se mi zdi, da ko ga vprašaš npr po lučki ne ve za kaj se gre, pa jo velikokrat omenjamo in kažemo. pa zdaj ne vem a bi moral za svojo starost znat že kaj več kar se tiče mentalnega razvoja ali je podobno kot pri vas?? zdaj bi moral že za najmanj 5 živali vedet, kako se oglašajo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:25:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz pa sem imela danes tako noro neprijetno dogodivščino.... Ajuto.... gruntam, kaj bi mu zabrusila..... ne,mene je strah postalo....ker je tak sumljiv deloval...kjerkoli smo bile,je bil on......sem raje spokala.....pa ni bil naš,nek rom celo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:25:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
saj verjetno ste to že govorile ampak brat vse za nazaj....user posted image vglavnem...kar se tiče gibanja ima vse v mezinčku, pa zdaj ne vem a bi moral za svojo starost znat že kaj več kar se tiče mentalnega razvoja ali je podobno kot pri vas?? Imam občutek da gibalno prehiteva in potem si mislim, da bi moral še kaj več na drugem področju razvit.... Naši so bolj zaostali....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:26:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa koliko je veliko to vaše stanovanje, da si lahko take podvige privoščiš? ni veliko.... ampak jaz sem obsedena veš s tem..tak da.....moram to delat... Ja vem... sem že prej hotela napisat, da še dobro, da nisi imela možnosti do Rutarja skočit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:27:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
zdaj bi moral že za najmanj 5 živali vedet, kako se oglašajo. Samo pet?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:27:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: asra čeprav se veliko pogovarjamo z njim pa se mi zdi, da ko ga vprašaš npr po lučki ne ve za kaj se gre, pa jo velikokrat omenjamo in kažemo. pa zdaj ne vem a bi moral za svojo starost znat že kaj več kar se tiče mentalnega razvoja ali je podobno kot pri vas?? zdaj bi moral že za najmanj 5 živali vedet, kako se oglašajo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:28:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: asra čeprav se veliko pogovarjamo z njim pa se mi zdi, da ko ga vprašaš npr po lučki ne ve za kaj se gre, pa jo velikokrat omenjamo in kažemo. pa zdaj ne vem a bi moral za svojo starost znat že kaj več kar se tiče mentalnega razvoja ali je podobno kot pri vas?? zdaj bi moral že za najmanj 5 živali vedet, kako se oglašajo. ja, to pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:28:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zdaj bi moral že za najmanj 5 živali vedet, kako se oglašajo. Samo pet? več že skoraj sama ne vem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:28:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst pa imam jutri obletnico.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:29:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz pa sem imela danes tako noro neprijetno dogodivščino.... Ajuto.... gruntam, kaj bi mu zabrusila..... ne,mene je strah postalo....ker je tak sumljiv deloval...kjerkoli smo bile,je bil on......sem raje spokala.....pa ni bil naš,nek rom celo... a še imaš denarnico?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:30:58
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pa imam jutri obletnico..... spet? kakšno? tokrat ne gre za kajenje...pa v ednini je napisana....hm
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:31:18
|
|
|
|
asra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: asra čeprav se veliko pogovarjamo z njim pa se mi zdi, da ko ga vprašaš npr po lučki ne ve za kaj se gre, pa jo velikokrat omenjamo in kažemo. pa zdaj ne vem a bi moral za svojo starost znat že kaj več kar se tiče mentalnega razvoja ali je podobno kot pri vas?? zdaj bi moral že za najmanj 5 živali vedet, kako se oglašajo. ja, to pa jah šment.....neumno vprašanje ampak.... vsak mi drugače pove....pa je ja najalažje še na forumu povprašat tnx
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:31:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
več že skoraj sama ne vem user posted image Ma dej no bubi? Ne delaj nam sramote tle.... mijaw, how, ia, zzzzzz, kokoko, kikiriki, čiv čiv, meeee, beeeee....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:31:41
|
|
|
|
*bubi*
|
ej, asra, resno..... ne obremenjuj se s tem, kaj otrok zna in kaj znajo drugi. Pusti ga, bo že sam pogruntal. Eni prej na enem področju, drugi na drugem.... Jaz ob vsaki obmesečnici malo preberem, kaj sem za bubija pisala. Pri 8m je bubiko kar precej šišal. Še dobro, da naprej nisem več pisala, bi se samo zafrustrirala Edino to sem si zapomnila, da je shodil točno pri 11m.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:32:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pa imam jutri obletnico..... kakšno? Česa?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?