Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:47:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, a vi greste 10.5.? Ja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:47:58
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj vi tudi čutite, kako vas imajo bejbijiradi? Mene Lara tko z ljubeznijo v očeh gleda.... pa kr objeme me velikokrat z ročkami okoli vratu in lubčka (aja, moje glasne ljubčke se je naučila oponašat - po svoje pač).... eno nogico bolj pokrči ko drugo, da se ja čim bolj privije.... ma tak filing imam, no.... Me ima včasih,da bi kr k nje j v pojslico zlezla.... bi se stiskale v tistem malem prostoru... Komaj čakam nov dan.... o, pa še kako poznamo te občutke pa meni se zdi, da je vedno bolje, ker bolj pokažejo... si sploh ne predstavljam, kako je bilo, ko sem jo položila v posteljico, pa je kar ležala tam, dokler da sem jo obrnila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:48:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj vi tudi čutite, kako vas imajo bejbijiradi? Mene Lara tko z ljubeznijo v očeh gleda.... pa kr objeme me velikokrat z ročkami okoli vratu in lubčka (aja, moje glasne ljubčke se je naučila oponašat - po svoje pač).... eno nogico bolj pokrči ko drugo, da se ja čim bolj privije.... ma tak filing imam, no.... Me ima včasih,da bi kr k nje j v pojslico zlezla.... bi se stiskale v tistem malem prostoru... Komaj čakam nov dan.... ja,tiste očke ko tak gledajo mamico..res neverjeten feeling...se mi zdi,da se full varna počuti..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:48:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, komaj čakam, da gremo na morje user posted image Ti mi pa sporoči, kam točne greste, da pridem na obisk.... do tekrat bo Lara valda že imela osebno....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:49:10
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, a vi greste 10.5.? Ja takrat imava pa midva obletnico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:49:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj vi tudi čutite, kako vas imajo bejbijiradi? Mene Lara tko z ljubeznijo v očeh gleda.... pa kr objeme me velikokrat z ročkami okoli vratu in lubčka (aja, moje glasne ljubčke se je naučila oponašat - po svoje pač).... eno nogico bolj pokrči ko drugo, da se ja čim bolj privije.... ma tak filing imam, no.... Me ima včasih,da bi kr k nje j v pojslico zlezla.... bi se stiskale v tistem malem prostoru... Komaj čakam nov dan.... o, kak si to lepo napisala Ja, ta mala bitja znajo ful pokazat ljubezen in hvaležnost.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:50:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, a vi greste 10.5.? Ja takrat imava pa midva obletnico obletnico poroke?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:51:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj vi tudi čutite, kako vas imajo bejbijiradi? Mene Lara tko z ljubeznijo v očeh gleda.... pa kr objeme me velikokrat z ročkami okoli vratu in lubčka (aja, moje glasne ljubčke se je naučila oponašat - po svoje pač).... eno nogico bolj pokrči ko drugo, da se ja čim bolj privije.... ma tak filing imam, no.... Me ima včasih,da bi kr k nje j v pojslico zlezla.... bi se stiskale v tistem malem prostoru... Komaj čakam nov dan....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:51:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Vidite to MAlo kraljično na desni - nekaj kriči Danes je bila risanka za lahko noč.... joj, kaka blesava risanka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:52:05
|
|
|
|
arabela*
|
nič ne vidim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:52:11
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, a vi greste 10.5.? Ja takrat imava pa midva obletnico obletnico poroke? ja, prvo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:52:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Vidite to MAlo kraljično na desni - nekaj kriči Danes je bila risanka za lahko noč.... joj, kaka blesava risanka sej se že tukaj vidi, da je to ena razvajenka.... ..........se kr dere neki.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:53:10
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Vidite to MAlo kraljično na desni - nekaj kriči Danes je bila risanka za lahko noč.... joj, kaka blesava risanka saj že zgleda tako malo zoprno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:53:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, a vi greste 10.5.? Ja takrat imava pa midva obletnico obletnico poroke? ja, prvo lepo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:53:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, prvo uuu,to pa še je sveže...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:53:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ja, ta mala bitja znajo ful pokazat ljubezen in hvaležnost. Ja res.... Pa nič ne znajo še zamerit, če ne dobijo, kar hočejo.... Ali jim je všeč ali jim pač ni.... in to pokažejo. Tudi sama sem ful hvaležna, za vsa ta doživetja.....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 2.5.2009 21:54:55 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:54:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara - .....jaz bi se tud tu sprehajala pa morje gledala ...pa magari pikeca v rokah nosim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:54:18
|
|
|
|
ključek
|
grem spat. smo se celo popoldne potepali, sem en mičken utrujena.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:55:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,ti pošteno zavidam tiste prelepe kraje..... saraya - podajma si roke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:55:04
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, prvo uuu,to pa še je sveže... ja pravkar poročena sicer pa že 6 let skupaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:55:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič ne vidim... reklama je, pa se menjava. 1x piše 100% organski bombaž, včasih pa je ta mala kraljična. Sem zdaj boljše pogledala. Pravzaprav kriči na nas, da moramo takoooooooj kliknit tam Isto je v risanki kričala in so vsi morali takoooooooj tečt k njej (in prinest kahlo, da se je lahko posrala )
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:55:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa se tak fajn počutim...kot da sem se preselila...mojga je skoraj kap zadela ko je pri vratih noter stopil....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:55:55
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grem spat. smo se celo popoldne potepali, sem en mičken utrujena. a ne boš dala še kake slikce prej?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:58:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grem spat. smo se celo popoldne potepali, sem en mičken utrujena. Nočko.... tudi jst bom šla vsak čas....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 21:58:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, prvo uuu,to pa še je sveže... ja pravkar poročena sicer pa že 6 let skupaj midva sva se na 5 obletnico zveze poročila OK, en dan prej, ker je sobota tak padla Kmalu bo 4 leta od poroke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.