Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 13:47:46
|
|
|
|
Olivija*
|
naša A je pa danes dobila tretji zobek. tudi tega spodaj. in čisto brez težav
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 13:48:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...bravo,bravo delamo že dva tedna .... bravo bravo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 13:49:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes ni moj dan..se prej spakiram v mesto,ker mi je plenic zmanjkalo...vse zaprto....j...praznike... zato sem od jeze celo stanovanje obrnila...vse pohištvo prestavila,sedežno....ma nisem pri pameti..... saraya, saj bo... tu v Lj pa mislim, da so ta veliki šoping centri odprti. upam, da še imaš toliko plenic, da pregurate do pondelka. drugače boš jih morala pa prat
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 2.5.2009 13:50:25 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 13:54:33
|
|
|
|
Olivija*
|
tale reklama za nivejo, ki se vrti čisto desno in je na njej en fantek s klobučkom...mene ta otroček tako na Lijo spominja...pa ne vem zakaj...mogoče, ker imata oba take lepe okrogle učke...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 14:09:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
mene pa v eni reklami po tv,ena deklica na bubiko..:)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 14:54:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mene pa v eni reklami po tv,ena deklica na bubiko..:) v kateri??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 15:08:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara se kr spi! Pa to ni res! Haha.. Se je sicer zbudila ob 12.30,ker se je pokakala,jo je ati preobleku in sta sla na sprehod..in to dete se kar spi..si izmenjujeva dezurstvo pred blokom..:)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 15:13:04
|
|
|
|
arabela*
|
naša tudi spi....že kako urico... meni je uspelo vse poštimat,pospravit... zdaj pa grem malo pred knjige.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 17:07:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Še ena pupa tukaj, ki ji je danes ful pasalo na zraku spat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 17:08:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz vsaj upam, da ne bo potrebnih kakih podaljševanj. Vsaj zase ..bubi - saj ti sama daš vlogo za podaljšanje...kaj si mislila ne bo potrebnih podaljševanj .... sem včeraj pol zvečer gruntala te tvoje besede Nič posebnega nisem mislila... srečna sem pač, da imam zdravega otroka. In si želim, da tako tudi ostane
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 17:09:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mene pa v eni reklami po tv,ena deklica na bubiko..:) Ja, v kateri?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 19:28:49
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz zgleda ne gledam dovolj tv, da bi to vedela
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 2.5.2009 19:29:23 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:06:36
|
|
|
|
Alenka_
|
zdravo punce! vašim sončkom za zobke, za ploskanje in za sedenje je prav veselo brati, kako vsi naši septemberčki fino napredujejo in zato za vse naše sončke! le tako naprej!!! le še noči naj bodo malo bolj mirne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:26:14
|
|
|
|
ključek
|
čer......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:37:47
|
|
|
|
Olivija*
|
kaj zdej mty...bova kako rekli?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:47:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mene pa v eni reklami po tv,ena deklica na bubiko..:) Ja, v kateri? Se ne spovnem... ko jo naslednjič vidim, bom bolj pozorna za katero reklamo gre...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:52:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kaj zdej mty...bova kako rekli? komot.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:53:40
|
|
|
|
arabela*
|
čer tudi od mene...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:54:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes popoldne sva se z Laro potepali tam, kjer se Kras zliva v morje.... Samo ni šlo vse tko, kot sem si želela,... se ni dalo z vozičkom povsod... bo treba z marsupiotom drugič.... kmalu... morda že jutri...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:54:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...bravo,bravo delamo že dva tedna .... bravo bravo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:55:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še od mene. Mi je bilo pet do osem jasno, da rabi možek mir pred TVjem, ko so začeli nekaj v smislu "tekma vseh tekem..." Spet je cel TV zelen
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:55:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes popoldne sva se z Laro potepali tam, kjer se Kras zliva v morje.... Samo ni šlo vse tko, kot sem si želela,... se ni dalo z vozičkom povsod... bo treba z marsupiotom drugič.... kmalu... morda že jutri... vreme ste imeli pa lepo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:56:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še od mene. Mi je bilo pet do osem jasno, da rabi možek mir pred TVjem, ko so začeli nekaj v smislu "tekma vseh tekem..." Spet je cel TV zelen enako.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:56:23
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft bo treba z marsupiotom drugič.... kaj pa je to?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 20:57:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes popoldne sva se z Laro potepali tam, kjer se Kras zliva v morje.... Samo ni šlo vse tko, kot sem si želela,... se ni dalo z vozičkom povsod... bo treba z marsupiotom drugič.... kmalu... morda že jutri... Lepi fotki, Lara. Jaz po tem špičastem kamenju ne bi upala z vozičkom, da ne bi gumidefekta fasala
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?