Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:50:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Aja, btw - pozdrav po dolgem času . hello!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:50:28
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Ah kje pa - naša rita je pretežka ! Še rikverc mu ne potegne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:50:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Ravno danes sem sklenila, da bom nekako oblekla posteljico, da se ne bo z glavo tolkla v prečke. A se kaj takšnega praktičnega dobi, ali naj sami ustvarjamo? a kar brez imate naša bi sigurno imela buško pri buški.. vetrobran.oz obloga se dobi za okol postelje... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165773 ja to...sem iskala..pa nisem našla fotke...to se samo zveže okoli...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:50:58
|
|
|
|
Olivija*
|
sej zdaj se nas je pa kar nekaj nabralo... kaj niste na morju? ali pa na kresovanju?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:51:11
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Aja, btw - pozdrav po dolgem času . hello!!!!! Me je dec pustu samo doma - pa nimam kej počet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:51:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Aja, btw - pozdrav po dolgem času . hello!!!!! Me je dec pustu samo doma - pa nimam kej počet a tamaledva je sabo vzel??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:51:58
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Ah kje pa - naša rita je pretežka ! Še rikverc mu ne potegne... ..kolk pa imate...če se dober spomnem ti dojiš a ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:52:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* sej zdaj se nas je pa kar nekaj nabralo... kaj niste na morju? ali pa na kresovanju? ja kako,če imamo pa dojenčke doma???
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:52:37
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Aja, btw - pozdrav po dolgem času . hello!!!!! Me je dec pustu samo doma - pa nimam kej počet a tamaledva je sabo vzel?? Ha ha ha - spimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:52:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
,zaspala sem nekje ob 6.30,sedaj pa sem grozno utrujena.No,tako pač naša noč poteka..... Buoga mati... ..ampak jaz sem bila prej pol leta navajena spat v miru, ker je A spala 10-12 ur. Enako.... zdej smo tam, kot so ble one že na začetku...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:52:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB ČER! čer tudi tebi!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:53:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* sej zdaj se nas je pa kar nekaj nabralo... kaj niste na morju? ali pa na kresovanju? ..mi smo lepo doma..je mojga v križu presekalo ...oziroma po tuširanju....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:53:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ,zaspala sem nekje ob 6.30,sedaj pa sem grozno utrujena.No,tako pač naša noč poteka..... Buoga mati... ..ampak jaz sem bila prej pol leta navajena spat v miru, ker je A spala 10-12 ur. Enako.... zdej smo tam, kot so ble one že na začetku... bodi vesela, da je šele sedaj tako.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:54:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria http://www.copatki.si/index.php?var=cevlji ....kok se kaj obnesejo tile čeveljčki ... Joj, ke lepiiiiiiiiii.... najlepši so mi sweet lady janes....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:54:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ..ampak jaz sem bila prej pol leta navajena spat v miru, ker je A spala 10-12 ur. Enako.... zdej smo tam, kot so ble one že na začetku... jaz pa pri prvem otroku....ma sanjalo se mi ni,da je lahko drugače...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:55:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria http://www.copatki.si/index.php?var=cevlji ....kok se kaj obnesejo tile čeveljčki ... Joj, ke lepiiiiiiiiii.... najlepši so mi sweet lady janes.... ...men so tudi ti lepi za punčke ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:55:44
|
|
|
|
Marsy
|
Saraya Ja, imamo tisti 'vetrobran', ampak je postal prenizek. Tako da moram neki zrihtat, da bo res visoko. MTY hvala za poslano, ma je drago . Rabim za doma in za v Izolo. Da bi s sabo tovorila, je pa preveč. Bomo po mojem neki improvizirali, je babi ponudila neke odeje (kovtre), da jih mal predela. Sej tale Izola... Je glih včeraj med nama mal pokalo, ker sem rekla, da ne bi šla več dol... Pa sej razumem, da bi rad bil z nama in da ga tudi Kaja rabi, ampak jaz sem skos bolj na tleh zarad tega in mi za marsikaj v živlejnju postaja že čist vseeno, kar pa sigurno ni prav. Komi čakam službo, res...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:55:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria http://www.copatki.si/index.php?var=cevlji ....kok se kaj obnesejo tile čeveljčki ... Joj, ke lepiiiiiiiiii.... najlepši so mi sweet lady janes.... meni so tudi ful lepi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:57:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Sej tale Izola... Je glih včeraj med nama mal pokalo, ker sem rekla, da ne bi šla več dol... Pa sej razumem, da bi rad bil z nama in da ga tudi Kaja rabi, ampak jaz sem skos bolj na tleh zarad tega in mi za marsikaj v živlejnju postaja že čist vseeno, kar pa sigurno ni prav. Komi čakam službo, res...
< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.4.2009 21:58:08 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:57:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Saraya Ja, imamo tisti 'vetrobran', ampak je postal prenizek. Tako da moram neki zrihtat, da bo res visoko. MTY hvala za poslano, ma je drago . Rabim za doma in za v Izolo. Da bi s sabo tovorila, je pa preveč. Bomo po mojem neki improvizirali, je babi ponudila neke odeje (kovtre), da jih mal predela. Sej tale Izola... Je glih včeraj med nama mal pokalo, ker sem rekla, da ne bi šla več dol... Pa sej razumem, da bi rad bil z nama in da ga tudi Kaja rabi, ampak jaz sem skos bolj na tleh zarad tega in mi za marsikaj v živlejnju postaja že čist vseeno, kar pa sigurno ni prav. Komi čakam službo, res... .....te zastopim...sploh pa tale potovanja niso glih prijetna...upam da se vama kmalu porihta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:58:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy MTY hvala za poslano, ma je drago . Rabim za doma in za v Izolo. Da bi s sabo tovorila, je pa preveč. Bomo po mojem neki improvizirali, je babi ponudila neke odeje (kovtre), da jih mal predela. .....dobra ideja!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:00:15
|
|
|
|
Marsy
|
Aja, nam vsi pravijo, da se gremo narobe svet . Ko drugi na morje rinejo, gremo mi domov 'na počitnice'. Sam zdele je ubitačno, ko so taki zastoji na avtocesti. Se mi Kaja kar smili, ko jo tolk voziva sem in tja. Kje bi se pa dobil kaj pametnega za na plažo zanjo, da bo skrita pred soncem? Itak da bova v primernih urah zunaj in pod senčnikom, sam po mojem bi blo fajn, da ima kaj lahkega ves čas oblečeno. A se dobi kaj primernega? Zanč sem mal brskala po Baby Centru, pa nisem razen klobučkov nič našla. Mal sva tuhtala, da bi kar iz bombažnih pleničk kakšne 'tunike' zašila, da se lahko s tem tudi kopa in se hitro suši.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:02:37
|
|
|
|
Marsy
|
Pol pa se enkrat na mesec spravim na RR, da si mal 'spucam'. Ma res mi pomagate, pa čeprav je to 'virtualno', sam takrat, ko je treba, mi date res ful energije. Sem že večkrat rekla, da vam moram to napisat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:04:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165773 142 €... mislim no.... in kr komplet bi oni prodali.... kaj samo vetrobran se ne dobi????
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:05:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Saraya Ja, imamo tisti 'vetrobran', ampak je postal prenizek. Tako da moram neki zrihtat, da bo res visoko. MTY hvala za poslano, ma je drago . tale je poceni, a še nižji tale pa malo višji, a čisto bel kako bi pa saraya temu ali temu rekla, če že tisto poimenuje vetrobran
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.