|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
20.5.2009 20:13:25   
gold fish
aja, pa dober dan...

.....danes smo imeli posvetovalnico.....8485g in 71 cm..... drugače je  vse OK, in naslednja spet 26.8

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
20.5.2009 20:29:34   
gold fish
minca_n ...kukuuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.5.2009 20:30:12   
gold fish
aja, sem te že hotel vprašat, če si dobila blazino?    A veš mogoče , če imajo v RA drugo številko?

Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.5.2009 20:59:50   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Dejte mi povedat, ce imajo ze vsi septembrcki zobkeuser posted image  Pri nas ni ne duha, ne sluha o kakih zobkih user posted image

Nič zato, pravijo, da je celo bolje, da pridejo kasneje. Naš, ki je isti dan rojen kot Leyla, ima 2 spodaj.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
20.5.2009 21:02:53   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

aja, pa dober dan...

.....danes smo imeli posvetovalnico.....8485g in 71 cm..... drugače je  vse OK, in naslednja spet 26.8

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4055
20.5.2009 21:05:18   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

, ji je ta rekel, naj si ne dela skrbi, saj do šole vsem zrastejo (mlečni seveda).

slišala pa sem teorijo, da je celo bolje, da pokukajo ven čim kasneje, saj so taki zobki baje bolj zdravi in močni kasneje...

Jaz sem zadnji mlečni zob dobila v 1. letnik gimnazije user posted image . Sem bolj lene sorte user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
20.5.2009 21:09:22   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka

potemtakem bo pa Sara štromarka al pa vodovodna inštalaterka... user posted image  aktualni so le štekarji in kabli ali pa radiatorji in njihovi ventili user posted image

Potem lahko Sara in Tarik kar firmo skup odpreta. user posted image  Tut pri nas je glavna zanimacija za kable in radiatorje.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
20.5.2009 21:10:29   
arabela*

saraya, paketek je prispel in smo že dali babyfon na ON. vleče tako daleč, kot je treba user posted image  user posted image  user posted image  
hvala ti!

super...tisto nalepkico pa naša A pošilja.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
20.5.2009 21:11:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Bubi, kje lahko vsi tvoje fotke vidijo?? Jaz nič nikjer ne vidim 

jaz sem jih pogledala,lušni ste...ste uživali...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
20.5.2009 21:12:52   
AinB

, pa zjutraj se mi je zgodilo nekaj zelo nenavadnega user posted image  kavo sem si skuhala in se vsedla za mizo na balkonu...Leyla je takrat se spala...Ker se mi ni dalo vsake toliko v spalnico it pogledat, kaj se z njo dogaja, sem dala na ON njen babyfon....no in tako sedim in pijem kavo kake pol ure....nakar slisim neko zensko v babyfon kako spreha dojc...nekaj v smislu "du bist mein Engel, du bist meine Leibe...ich bin dein Mutty".... mene je skoraj pobrala na unem stolu...Punce ma opisat vam ne znam kak obcutek je to, da je nek tujec ob mojem otroku....
Se hitro poberem s stola, odhitim v spalnico in vidim Leylo kako cisto mirno spi...user posted image user posted image user posted image ...pa saj nisem znorela, vem kaj sem slisala v babyfon...

No in grem nazaj na balkon in slisim spet zensko in dojencka kako se nekaj "menita".... pismo, sem si oddahnila... pol sem nekaj na netu brala, da se pri teh napravah rado zgodi, da ce je v blizini se kdo priklopljen na ON, da se "linije" malo prepletejo in da slisimo eni druge....user posted image user posted image

Skeri!!! Mene bi zihr fršlok trofnu user posted image . Pa še v Nemščini user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4060
20.5.2009 21:13:56   
arabela*
naši smo zdaj dva dni zvečer dajali novalac navadni iz Avstrije,pa jo je matralouser posted image ,tak da smo spet na AC.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
20.5.2009 21:16:45   
arabela*
...aja, pa zjutraj se mi je zgodilo nekaj zelo nenavadnega user posted image  kavo sem si skuhala in se vsedla za mizo na balkonu...Leyla je takrat se spala...Ker se mi ni dalo vsake toliko v spalnico it pogledat, kaj se z njo dogaja, sem dala na ON njen babyfon....no in tako sedim in pijem kavo kake pol ure....nakar slisim neko zensko v babyfon kako spreha dojc...nekaj v smislu "du bist mein Engel, du bist meine Leibe...ich bin dein Mutty".... mene je skoraj pobrala na unem stolu...Punce ma opisat vam ne znam kak obcutek je to, da je nek tujec ob mojem otroku....
Se hitro poberem s stola, odhitim v spalnico in vidim Leylo kako cisto mirno spi...user posted image user posted image user posted image ...pa saj nisem znorela, vem kaj sem slisala v babyfon...

No in grem nazaj na balkon in slisim spet zensko in dojencka kako se nekaj "menita".... pismo, sem si oddahnila... pol sem nekaj na netu brala, da se pri teh napravah rado zgodi, da ce je v blizini se kdo priklopljen na ON, da se "linije" malo prepletejo in da slisimo eni druge....user posted image user posted image

ojoj,si kar predstavljam,kak ti je bilo...

Neposredna povezava do sporočila: 4062
20.5.2009 21:19:07   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

super...tisto nalepkico pa naša A pošilja.....user posted image

o, hvala! povej vaši A da se ji naša A zahvaljuje za tigrčka user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
20.5.2009 21:19:25   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROILO: Lara Croft

Zdej sem se spomnila, da imamo v četrtek ob 17h sestanek.... kok cajta pa se rabi do Rožnika in nazaj?

Ma pol urce do gor in malo manj dol.... izi user posted image

ma vseen mislim,da nam sla z vami. V lj bom ob 10h in nbae bm do 13h cakala. Ob 15.30 bi najkasnej td mogla ze iz lj. Bom pa h kahlo mal sla.:)

OOOOOOOOO, kaj pa moj mlekec user posted image ?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
20.5.2009 21:20:30   
Olivija*

naši smo zdaj dva dni zvečer dajali novalac navadni iz Avstrije,pa jo je matralouser posted image ,tak da smo spet na AC.....

mi imamo pa zdaj že dober teden bebo2 iz toysa, pa je super!
edino stopi se ne tako hitro kot novalac, ker so večji kristalčki.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
20.5.2009 21:24:59   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka

potemtakem bo pa Sara štromarka al pa vodovodna inštalaterka... user posted image  aktualni so le štekarji in kabli ali pa radiatorji in njihovi ventili user posted image

Potem lahko Sara in Tarik kar firmo skup odpreta. user posted image  Tut pri nas je glavna zanimacija za kable in radiatorje.

Tud Lija je nora na kable, cevi od radiatorjev, miško od pc-ja, pa seveda, the ultimate winner: gsm user posted image .

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
20.5.2009 21:25:31   
Jazzy1

, ji je ta rekel, naj si ne dela skrbi, saj do šole vsem zrastejo (mlečni seveda).

slišala pa sem teorijo, da je celo bolje, da pokukajo ven čim kasneje, saj so taki zobki baje bolj zdravi in močni kasneje...

Jaz sem zadnji mlečni zob dobila v 1. letnik gimnazije user posted image . Sem bolj lene sorte user posted image

U madona, to je pa res pozno.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
20.5.2009 21:28:04   
Olivija*

potem pa pri T sploh ni za pomislit na kak zob naslednjih 10 let user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
20.5.2009 21:30:25   
arabela*
M je z mukami zaspala...user posted image ,je tak kričala zraven,pa flaše ni hotla vzet v usta,da sem na koncu cucelj namazala z lefaksinom,da je spila.....user posted image ,mogoče je mislila,da jo bo šraufalo in da je spet tisto mleko kot včeraj...user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
20.5.2009 21:31:19   
Olivija*
bošček mali

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
20.5.2009 21:32:24   
Olivija*
naša pa komaj čaka na posteljo zvečer odkar podnevi samo še 2x spi.
samo flaško popije, dudo v usta in spi...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
20.5.2009 21:35:06   
Olivija*
jazzy, dej razloži, kako je zdaj s tem tekom na rožnik? jaz sem mislila, da je pohod na rožnik, ne tek - z vozičkiuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
20.5.2009 21:35:51   
AinB

Tuki so v konzervicah, mah ni važno v čem so, sam da je.
Mela bi 5 kosov Novalac NF, če ti res ni odveč.

je fejst gost ta NF????

Veliko bolj gost je od 2. Ja našemu flaško še med hranjenjem enkrat pretresem, ker drugače ostane ene 30 ml same gošče. Pa veliko bolj nasiten je.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
20.5.2009 21:38:50   
arabela*

naša pa komaj čaka na posteljo zvečer odkar podnevi samo še 2x spi.
samo flaško popije, dudo v usta in spi...

samo še dvakratuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
20.5.2009 21:40:34   
arabela*

Tuki so v konzervicah, mah ni važno v čem so, sam da je.
Mela bi 5 kosov Novalac NF, če ti res ni odveč.

je fejst gost ta NF????

Veliko bolj gost je od 2. Ja našemu flaško še med hranjenjem enkrat pretresem, ker drugače ostane ene 30 ml same gošče. Pa veliko bolj nasiten je.

kolk gost...oz koliko luknjico na cuclju uporabljaš???
ker jaz imam za AC enkico,čeprav je malo bolj gost kot pa navaden....pa kaka normalno,ker je bilo nekaj govora,da zapira ta Nfuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?