|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
19.5.2009 23:10:17   
Marsy
Ja Lara, sej mene tud mine, ker vem, da ste sigurno debatirale o maričem, jaz pa 'pogrevam'. In pol se kar dolg odločam, da spet pridem. Zdej ko ne grem več dol, mislim, da vam bom bolj redno prihajala družbo delat.

Aja, nisem vam povedala! Če se sploh spomnite. Imam papagaja Pinota (sem slice že enkrat dala gor) in zdaj bomo končno dobili ženko zanj. Smo že zbirale imena, pa še vedno ni izbrano. In ta dojenčica ima rojstni dan na isti dan kot jaz. K nam pa pride v začetku julija user posted image .

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
19.5.2009 23:11:48   
Marsy
Nič, grem spat, ker bom čez par ur itak že spet auf...
Lahko noč, se jutri beremo.

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
19.5.2009 23:13:04   
Lara Croft
. Zdej ko ne grem več dol, mislim, da vam bom bolj redno prihajala družbo delat.

Zakaj pa ne? user posted image

Dol - to misliš na Izolo?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
19.5.2009 23:13:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Nič, grem spat, ker bom čez par ur itak že spet auf...
Lahko noč, se jutri beremo.

user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
19.5.2009 23:14:53   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Aja, nisem vam povedala! Če se sploh spomnite. Imam papagaja Pinota (sem slice že enkrat dala gor) in zdaj bomo končno dobili ženko zanj. Smo že zbirale imena, pa še vedn user posted image .

Če je on Pinot, bi ona lahko bila Malvazija.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
20.5.2009 7:17:53   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jaz sem kahlico pospravla. enkrat mi je skočila v naročje iz kahle, sicer bi pristala direkt na nosu...

ta drugič je pa iz sedečega položaja na puzzle peni pikirala na nos in si presekala zgornjo ustnico na tistih dveh zobkih, ki sta ravno danes ven pokukala. je bilo par kapljic krvi in jaz sem bila čisto bleda...

ni kaj, se bo treba navadit....

Ja revica mala. Se bodo začeli padci počasi, samo kako se navaditi na njih je vprašanje.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
20.5.2009 7:31:50   
leda
Ni. A me mora skrbet

ma če ji je vsaj pomahal v slovo, po moje ne user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
20.5.2009 7:44:05   
pf
Dobro jutro čvekice.
Marsy fajn se imejte v Egiptu.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
20.5.2009 7:52:40   
leda
Sem pomislila na Ledino teorijo izpred nekaj časa, da

uha ja. sem se par dni nazaj lepo osmešila s pomočjo malega paglavca.

na drugem septembrskem forumu, kjer malo na skrivaj špegam, je prejšn teden ena mamica napisala, da pa je pediatrinja ravnokar ugotovila, da ma njen mali zarasel jeziček in zato ne tvori že vseh teh zlogov, ko jih večina mačkov v njegovi starosti. pa da je to ugotovila pediatrinja šele zdaj, na njeno opozorilo. in mene je začel kljuvat. naša ela je namreč zlo glasna, ampak tko mal na kremenčkovski način: woooow, waaaw, OOOOOO.

moja teorija seveda temelji na tem, da majo malčki pri razvoju prioritete; eni hočjo prej šibat, drugi pa prej povedat. zoja je mela pri pol leta že dolge bbababa,mamama,...monologe. seveda pa je tut sedela ko mali buda tja do 11 mesca in nič kaj več, ela pa muva od četrtga dalj...ampak logika gor logika dol, črv je bil zasajen.

pol sem pa v pondelk morala klicat pediatrinjo, da sem zoji prestavla klopno cepljenje in sem na koncu mukoma izdavila ob (ma sej vem, ampak sej veste, mama, pa,...) in se je nasmejala in mi prodala nazaj mojo teorijo na mal strokoven način (ainb stran glej, beseda na s. je bla uporabljena user posted image ). in da tam okrog osemga mesca začno vsi babat.

no in ela je ravno v pondelk dopolnila 8. naslednji dan, v torek, sva šli  v center na tržnico in na razstavo in lej jo zlomko; celo pot tja in nazaj sem poslušala: babababa, bubububub, mamamama...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
20.5.2009 8:19:06   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zdej sem se spomnila, da imamo v četrtek ob 17h sestanek.... kok cajta pa se rabi do Rožnika in nazaj?

Ma pol urce do gor in malo manj dol.... izi user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
20.5.2009 8:19:45   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

pol sem pa v pondelk morala klicat pediatrinjo, da sem zoji prestavla klopno cepljenje in sem na koncu mukoma izdavila ob (ma sej vem, ampak sej veste, mama, pa,...) in se je nasmejala in mi prodala nazaj mojo teorijo na mal strokoven način (ainb stran glej, beseda na s. je bla uporabljena user posted image ). in da tam okrog osemga mesca začno vsi babat.

no in ela je ravno v pondelk dopolnila 8. naslednji dan, v torek, sva šli  v center na tržnico in na razstavo in lej jo zlomko; celo pot tja in nazaj sem poslušala: babababa, bubububub, mamamama...

user posted image user posted image user posted image Bravo Ela. Sploh za mamamamam user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
20.5.2009 8:21:26   
leda
preden končam s šihtom naj še napišem, da sta ana in gal super na gugalnici: eno zabava enga uspava.

marsy, vi se pa lepo mejte. se pa pridruzujem lari. ob eni od tvojih egipt napovedih sem ti en kr dolg post napisala o preventivi, ma se mi je zdel da ga nisi prebrala...pol pa se mi ni dal več ob vseh naslednjih. morda pa daš egipt v iskalnik user posted image upam pa, da novte crk od vročine. mi2 sva bla januarja in je blo idealno za kopat in poležavat.

aja, saraya, švingelc. kaka dobra beseda za plonkec.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
20.5.2009 8:24:03   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

user posted image user posted image user posted image Bravo Ela. Sploh za mamamamam user posted image

user posted image  in super!!!! in prav tako kot Jazzy pravi user posted image  za mamama!!! naša mala se pa bolj osredotoča na atija... (beri: atša, atši user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
20.5.2009 8:26:10   
Alenka_
pa dobro jutro vsem!!!! zdej bo pa res treba enkrat u lj pridt vas spoznat... user posted image

in pa seveda lep dan vsem!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
20.5.2009 8:27:30   
leda
za mamama!!!

hvala za čestitke, ampak se mi zdi, da je blo bolj amamamamama user posted image

tko, zdej pa res v nov poletni dan. adj.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
20.5.2009 9:47:08   
*bubi*
Dober dan user posted image

bubiki tudi to čebljanje ne gre kaj prida. Kak aaa-ta še izdavi, začela je z bababa, včasih se ji posreči dajdaj, ampak mama....... eh, mene kar z jokom pokliče user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
20.5.2009 10:30:46   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROILO: Lara Croft

Zdej sem se spomnila, da imamo v četrtek ob 17h sestanek.... kok cajta pa se rabi do Rožnika in nazaj?

ma vseen mislim,da nam sla z vami. V lj bom ob 10h in nbae bm do 13h cakala. Ob 15.30 bi najkasnej td mogla ze iz lj. Bom pa h kahlo mal sla.:)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
20.5.2009 10:41:08   
petra1978
Jaz pa mislim, da bo moj Gal kuhar. Sploh ga ne zanimajjo igrače, ampak samo kuhle in piskri in šefle in vse, kar je v kuhinji. Najbolj se zabava, če mu dam en jogurtov lonček in žlico ali pa kuhlo user posted image . Zdaj trenutno z zajemalko tolče po tleh user posted image .

Bubi lahko se čujema za soboto, če pa ti dopoldan ne bi šlo, pa lahko hitro po kosilu, kasneje pa jaz skoraj ne bi. Ti pošljem tel. na ZS.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 4018
20.5.2009 11:06:42   
Čarli08
Ojla,

Mi imamo pa danes pleskarje v hiši. A-je-to varianta. Imam pol stene druge barve user posted image user posted image
Verjetno pridejo jutri spet. Držte pesti, da pridejo s pravo barvo ....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
20.5.2009 12:00:36   
meta21

IZVIRNO SPOROILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROILO: Lara Croft

ma vseen mislim,da nam sla z vami. V lj bom ob 10h in nbae bm do 13h cakala. Ob 15.30 bi najkasnej td mogla ze iz lj. Bom pa h kahlo mal sla.:)

Jaz pa pridem ob 16h v lj, ker sem zmenjena s sošolkami iz OŠ. Sem že včeraj gruntala, kako bi te lahko vsaj za par minutk vidla pa vidim, da bo zdaj še težje. Hm...

Neposredna povezava do sporočila: 4020
20.5.2009 12:08:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Ojla,

Mi imamo pa danes pleskarje v hiši. A-je-to varianta. Imam pol stene druge barve user posted image user posted image
Verjetno pridejo jutri spet. Držte pesti, da pridejo s pravo barvo ....

user posted image user posted image user posted image

Kako to mene spomni na lansko pomlad... Je foter pripeljal ene profije z RTV-ja (tam scene rihtajo), da nam prepleskajo celo nadstropje, ker smo menjali vse podne pa stene smo mal prestavljali in je blo en kup izravnalne mase potrebno... No vse ostalo ponavadi sami naredimo, izravnalna masa je pa bolj smotana, ker jo je treba pol brusit (še tolk bolj če je ne znaš glih gor nanestuser posted image ). In res pridejo 3, že od daleč umetniško nadarjeni (foter jih je ljubkovalno klical mojzesi), v 2 dneh naredijo vse, pokasirajo mastne pare in puf! jih že ni več. Ko je naslednje jutro sonce posijalo v našo hiško pa jao jao... Izravnalne mase sploh niso zbrusili in so ble še gips plate, ki so ravne, vegaste. Na mojo željo je bilo precej močnih barv (rdeča, oranžna...), meje med njimi bi pa še kašen malček v jaslicah bolj ravno narisal... itd, itd... Grozno je zgledalo, še posebej ker so bile stene tako "reliefne". Smo potem vzeli drugega malarja, enega lokalnega strička, ki je doma čez cesto in je v 3 dneh za petino cene vse popravil. Tolk o profijih... Uh, je mal lanska jeza zdele spet iz mene planilauser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
20.5.2009 12:25:37   
Čarli08
Oh Meta, kako te razumem ... za piko na i je prišel šef dvakrat gledat ... s špegli kot pir podni ... pol se pa čudim da je par tonov falil ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
20.5.2009 12:30:26   
Olivija*
heej!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
20.5.2009 12:33:29   
Olivija*

Naša Lara pa se niti premakne ne v spanju.... MOrda se s hrbta obrne na bok ali obratno....

naša A pa spi še vedno strogo na hrbtu. nikoli je še nisem zalotila na boku ali celo trebuhu. ampak, ko se pa zbudi, pa razturi celo posteljico. tiste stranske "vetrčke" potegne gor, spodaj potisne noge ali pa vsaj kako roko skozi letvice, zmeče na tla vse dude... šele nato pokliče na pomoč user posted image

še sreča, da smo namontirali še 4 stranico na posteljico, ker prej je bila brez.

Neposredna povezava do sporočila: 4024
20.5.2009 12:35:59   
Olivija*

na drugem septembrskem forumu, kjer malo na skrivaj špegam...

pa kje najdeš čas za rr, fejsiča, kolo, 2 otroka... in še en forum user posted image user posted image user posted image
multi mami

zato ne tvori že vseh teh zlogov, ko jih večina mačkov v njegovi starosti.

na razvoj mačkov se ne spoznam toliko kot na otroke user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 20.5.2009 12:36:33 >

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?