|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
20.5.2009 12:42:17   
meta21
Joj, sem lena. Sem šla posodo iz stroja zložit pa mal na rr...pol sem šla pomest stopnice pa mal na rr... zdaj grem pa hitro nekaj v pisker zmetat pol pa tak veste kam pridem, ne?user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
20.5.2009 12:43:04   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Sem pa po tvoji zaslugi odkrila, kako označiš prijatelje

ja, ampak moraš mojo prošnjo tudi potrdit. Da bova prijateljici user posted image user posted image user posted image

Yes! Zdaj sva pa prijateljiciuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
20.5.2009 13:01:49   
Virtualna
Dejte mi povedat, ce imajo ze vsi septembrcki zobkeuser posted image  Pri nas ni ne duha, ne sluha o kakih zobkih user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
20.5.2009 13:09:24   
Olivija*
naša A jih ima že 5. mislim pa, da jih še nimajo vsi septembrčki.
moja nečakinja je ravnokar dobila prva dva zobka, pa je stara 11 mesecev.

od moje sestrične hčerka za prvi rojstni dan še ni imela nobenega. ko je bila z njo pri zobarju, ji je ta rekel, naj si ne dela skrbi, saj do šole vsem zrastejo (mlečni seveda).

slišala pa sem teorijo, da je celo bolje, da pokukajo ven čim kasneje, saj so taki zobki baje bolj zdravi in močni kasneje...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
20.5.2009 13:20:14   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Dejte mi povedat, ce imajo ze vsi septembrcki zobkeuser posted image  Pri nas ni ne duha, ne sluha o kakih zobkih user posted image

Brez skrbi... Tudi pri nas še nič ne kaže, da bojo kaj kmalu. Je pa menda to popolnoma dedno in jaz sem jih dobila okoli 1. RD. Vprašaj babici, kdaj sta jih vidva dobila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4030
20.5.2009 13:24:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

slišala pa sem teorijo, da je celo bolje, da pokukajo ven čim kasneje, saj so taki zobki baje bolj zdravi in močni kasneje...

Jaz sem dokaz. Kot sem že rekla, sem jih dobila okoli 1. rd in sem šele pri 25-ih dobila 1. plombo (pa ne, ker nisem hodila k zobarju ampak ker je nisem rabila). Vsakič, ko sem prišla na pregled, mi je zobar rekel, da bi lahko zaprl ordinacijo, če bi vsi ljudje imeli take zobe kot jaz. Zdaj sicer premorem 3 plombe ampak je verjetno bolj krivo to, da sem zaradi večnih pohval že v OŠ malo zanemarla nego zob. Če sem čisto iskrena so bile okoli tega v mojem otroštvu vedno borbe. Raje sem se skregala, kot bi si šla umit zobe. Priznam, packa sem bila... No in potem je prišel 1. fant...in z njim motivacija za umivanje zobuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
20.5.2009 13:24:46   
arabela*
olivija,si dobila???

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
20.5.2009 13:43:52   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

olivija,si dobila???

ja, je poštar pustil listek, ker sva se potepali. greva iskat, ko se A zbudi

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
20.5.2009 13:46:57   
Olivija*
prejšnjič v tivoliju sem se "hvalila", da ima A okrog 9 kil. pred dvema mesecema je imela namreč že 8600g. potem pa so prišle norice in se mi je sicer zdela malo lažja... danes pa sem jo dala na vago in ima 7800g. kar nisem mogla verjet ... 

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
20.5.2009 13:50:23   
Olivija*
meta, kaj si dobrega "vrgla v pisker"? user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
20.5.2009 14:03:34   
leda
pa kje najdeš čas za rr, fejsiča, kolo, 2 otroka... in še en forum

hja, na rr-u sam našga gledam, tadruzga res samo diagonalno preberem. največ cajta pa po moje pršparam s tem, da teveja ne gledam...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
20.5.2009 14:05:51   
leda
zato ne tvori že vseh teh zlogov, ko jih večina mačkov v njegovi starosti.

na razvoj mačkov se ne spoznam toliko kot na otroke

pa občasno kako črko spustim, da je hitrej napisan user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
20.5.2009 14:06:14   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Jaz pa mislim, da bo moj Gal kuhar. Sploh ga ne zanimajjo igrače, ampak samo kuhle in piskri in šefle in vse, kar je v kuhinji. Najbolj se zabava, če mu dam en jogurtov lonček in žlico ali pa kuhlo user posted image . Zdaj trenutno z zajemalko tolče po tleh user posted image .

ha ha facko mali user posted image  

potemtakem bo pa Sara štromarka al pa vodovodna inštalaterka... user posted image  aktualni so le štekarji in kabli ali pa radiatorji in njihovi ventili user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
20.5.2009 14:09:13   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

prejšnjič v tivoliju sem se "hvalila", da ima A okrog 9 kil. pred dvema mesecema je imela namreč že 8600g. potem pa so prišle norice in se mi je sicer zdela malo lažja... danes pa sem jo dala na vago in ima 7800g. kar nisem mogla verjet ... 

o madonca bogica mala... pa so jo norice res fajn zdelale! važno je da jih je konec in bo težo kmalu pridobila nazaj! fajn kuhaj mami, da bo kmalu A spet na devetki!!! user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
20.5.2009 14:12:47   
leda

ma si mi dala za mislt user posted image   no, likanje glede na podatke s tega foruma tut kr dost cajta prinese, pa pomankljivo pospravljanje, cajtnge razen na hitro na netu berem sam v soboto. pa se mi zdi, da sem glede nujnih ženskih opravkov tut na plusu; kozmetke mam tok kot najljubši, ki ni metroseksualec, tko da časa tut ne morem velik z njimi porabit user posted image , šopingiram skorajda ne,...najbrž bi se še kaj našlo.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
20.5.2009 14:55:40   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

ma si mi dala za mislt user posted image   no, likanje glede na podatke s tega foruma tut kr dost cajta prinese, pa pomankljivo pospravljanje, cajtnge razen na hitro na netu berem sam v soboto. pa se mi zdi, da sem glede nujnih ženskih opravkov tut na plusu; kozmetke mam tok kot najljubši, ki ni metroseksualec, tko da časa tut ne morem velik z njimi porabit user posted image , šopingiram skorajda ne,...najbrž bi se še kaj našlo.

Bi kar menjala s tabo za teden dni.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
20.5.2009 15:43:58   
Virtualna
Jest sem pa okna pomila, posesala...zdaj bom pa se malo po tleh spucala...sploh ne vem od kod jemljem motivacijo za ciscenje...najprej sem si rekla, da bom samo prah pobrisala, no potem sem na hitrico nekaj skuhala za kosilo in med kuhanjem, vsa okna pomila....in tako dalje in tako dalje...user posted image

Med vsem tem delom je Leyla pridno spala in cebljala v svoji posteljici...user posted image ...aja, pa zjutraj se mi je zgodilo nekaj zelo nenavadnega user posted image  kavo sem si skuhala in se vsedla za mizo na balkonu...Leyla je takrat se spala...Ker se mi ni dalo vsake toliko v spalnico it pogledat, kaj se z njo dogaja, sem dala na ON njen babyfon....no in tako sedim in pijem kavo kake pol ure....nakar slisim neko zensko v babyfon kako spreha dojc...nekaj v smislu "du bist mein Engel, du bist meine Leibe...ich bin dein Mutty".... mene je skoraj pobrala na unem stolu...Punce ma opisat vam ne znam kak obcutek je to, da je nek tujec ob mojem otroku....
Se hitro poberem s stola, odhitim v spalnico in vidim Leylo kako cisto mirno spi...user posted image user posted image user posted image ...pa saj nisem znorela, vem kaj sem slisala v babyfon...

No in grem nazaj na balkon in slisim spet zensko in dojencka kako se nekaj "menita".... pismo, sem si oddahnila... pol sem nekaj na netu brala, da se pri teh napravah rado zgodi, da ce je v blizini se kdo priklopljen na ON, da se "linije" malo prepletejo in da slisimo eni druge....user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
20.5.2009 16:19:27   
Olivija*
saraya, paketek je prispel in smo že dali babyfon na ON. vleče tako daleč, kot je treba user posted image  user posted image  user posted image  
hvala ti!

Neposredna povezava do sporočila: 4043
20.5.2009 16:47:49   
*bubi*

Sem pa po tvoji zaslugi odkrila, kako označiš prijatelje

ja, ampak moraš mojo prošnjo tudi potrdit. Da bova prijateljici user posted image user posted image user posted image

Yes! Zdaj sva pa prijateljiciuser posted image

na mojem seznamu te ni  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
20.5.2009 16:47:54   
*bubi*

bubika je še brez. Se sicer že nekaj nakazuje in zadnje dneve celo jaz tečnobo pripisujem prihajajočim zobkom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4045
20.5.2009 16:49:09   
*bubi*
Ti pa si pridna, virtualna.

Ja, to z bejbifoni pa je res, da se motijo med sabo. Zato pa imajo boljši več frekvenc, da nastaviš katero drugo.

Neposredna povezava do sporočila: 4046
20.5.2009 18:26:56   
Jazzy1
Bubi, kje lahko vsi tvoje fotke vidijo?? Jaz nič nikjer ne vidim 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
20.5.2009 19:09:16   
Virtualna
Jazzy midve ocitno nisve bubijine frendice, zato nama tudi ni poslala slikic z dopusta user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
20.5.2009 19:45:42   
pf
Virtualna pridna, da tako čistiš. Tudi jaz nisem videla Bubijinih slikic.

Neposredna povezava do sporočila: 4049
20.5.2009 20:10:41   
gold fish

bubika je še brez. Se sicer že nekaj nakazuje in zadnje dneve celo jaz tečnobo pripisujem prihajajočim zobkom user posted image

...tud naš je še brez...pa ni duha ne sluha o njih...je danes pediater fajn pogledal v ustauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?