Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:40:56
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jazzy, dej razloži, kako je zdaj s tem tekom na rožnik? jaz sem mislila, da je pohod na rožnik, ne tek - z vozički Evo, sem ti glih na FB odgovorila ! Sem te pa mal prestrašla, kajne ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:41:51
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Jaz sem zadnji mlečni zob dobila v 1. letnik gimnazije . Sem bolj lene sorte potem pa pri T sploh ni za pomislit na kak zob naslednjih 10 let Mamo že twix. Aja, pa danes sva si že krtačko nabavila, pa zobno nitko . Če se mu slučajno kak korenček vmes zatakne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:43:05
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je z mukami zaspala... ,je tak kričala zraven,pa flaše ni hotla vzet v usta,da sem na koncu cucelj namazala z lefaksinom,da je spila..... ,mogoče je mislila,da jo bo šraufalo in da je spet tisto mleko kot včeraj... Kaj pa je ta reč?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:44:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je z mukami zaspala... ,je tak kričala zraven,pa flaše ni hotla vzet v usta,da sem na koncu cucelj namazala z lefaksinom,da je spila..... ,mogoče je mislila,da jo bo šraufalo in da je spet tisto mleko kot včeraj... Kaj pa je ta reč? eh,kapljice tiste za krčke,ko imajo bananin sladki okus....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:45:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya samo še dvakrat koliko pa M spi? enkrat?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:45:44
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kolk gost...oz koliko luknjico na cuclju uporabljaš??? ker jaz imam za AC enkico,čeprav je malo bolj gost kot pa navaden....pa kaka normalno,ker je bilo nekaj govora,da zapira ta Nf Mam kar enkico, ampak sem kar sama z iglo mal luknjico povečala, da lahko hitreje spije. Glede kakanja pa nimamo težav. Vse je OK
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:46:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mamo že twix. Aja, pa danes sva si že krtačko nabavila, pa zobno nitko . Če se mu slučajno kak korenček vmes zatakne haha, si me nasmejala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:46:56
|
|
|
|
petra1978
|
Jaz imam pa za bolj gosto hrano tisti aventov cucelj, ki se obrača in se povečuje luknjica
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:48:02
|
|
|
|
AinB
|
Croftova - danes sem videla en super bodi za Lariko. Piše: These eyes will break your heart
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:48:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Jaz imam pa za bolj gosto hrano tisti aventov cucelj, ki se obrača in se povečuje luknjica jaz tudi... ampak zadnje čase zelo redko v uporabi, ker večinoma na žlico je. za mleko pa aventov cucelj št. 2 aventovih št.1 že nekaj časa ne uporabljamo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:49:04
|
|
|
|
Olivija*
|
AinB, kje pa ti kupuješ oblačila s temi izvirnimi napisi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:49:35
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* AinB, kje pa ti kupuješ oblačila s temi izvirnimi napisi? Male tajne velikih kuhara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:49:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya samo še dvakrat koliko pa M spi? enkrat? ja,z mukami,včasih nič...danes je dopoldan zaspala za 10 min...potem pa popoldan dve uri......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:51:00
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya samo še dvakrat koliko pa M spi? enkrat? ja,z mukami,včasih nič...danes je dopoldan zaspala za 10 min...potem pa popoldan dve uri...... No viš, pa tvoja tut spi samo še 2x čez dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:51:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kolk gost...oz koliko luknjico na cuclju uporabljaš??? ker jaz imam za AC enkico,čeprav je malo bolj gost kot pa navaden....pa kaka normalno,ker je bilo nekaj govora,da zapira ta Nf Mam kar enkico, ampak sem kar sama z iglo mal luknjico povečala, da lahko hitreje spije. Glede kakanja pa nimamo težav. Vse je OK silikonskih se baje ne sme luknjat.....ker počijo sami od sebe....pol pa otrok v sekundi popije...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:52:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Jaz imam pa za bolj gosto hrano tisti aventov cucelj, ki se obrača in se povečuje luknjica ma jaz ne razumem pomena tistega cuclja,pretočnega....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:52:54
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kolk gost...oz koliko luknjico na cuclju uporabljaš??? ker jaz imam za AC enkico,čeprav je malo bolj gost kot pa navaden....pa kaka normalno,ker je bilo nekaj govora,da zapira ta Nf Mam kar enkico, ampak sem kar sama z iglo mal luknjico povečala, da lahko hitreje spije. Glede kakanja pa nimamo težav. Vse je OK silikonskih se baje ne sme luknjat.....ker počijo sami od sebe....pol pa otrok v sekundi popije... A poznaš un vic o tovarni cucljev? To je neki tazga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:54:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
OOOOOOOOO, kaj pa moj mlekec user posted image ? Ga nisem niti dobila, veš..... zjutraj je blo prezgodaj, lekarne odprejo ob 8.30..... potem je bilo pa prezgodaj, ker vmes zaprejo in odprejo ob 16h..... zvečer pa sem bila spet prepozna, sem šla komaj ob 20h mimo..... Računovodkinja nima časa jutri, zato me v LJ res ne bo. Mlekec dobiš naslednjič.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:54:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB A poznaš un vic o tovarni cucljev? To je neki tazga ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:54:10
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB A poznaš un vic o tovarni cucljev? To je neki tazga dej povej, js ga ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:54:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem pa po tvoji zaslugi odkrila, kako označiš prijatelje ja, ampak moraš mojo prošnjo tudi potrdit. Da bova prijateljici Yes! Zdaj sva pa prijateljici na mojem seznamu te ni Pa sem te takoj včeraj potrdila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:56:20
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft OOOOOOOOO, kaj pa moj mlekec user posted image ? Ga nisem niti dobila, veš..... zjutraj je blo prezgodaj, lekarne odprejo ob 8.30..... potem je bilo pa prezgodaj, ker vmes zaprejo in odprejo ob 16h..... zvečer pa sem bila spet prepozna, sem šla komaj ob 20h mimo..... Računovodkinja nima časa jutri, zato me v LJ res ne bo. Mlekec dobiš naslednjič. oki doki. Vseeno hvala za trud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:56:32
|
|
|
|
Olivija*
|
eno butasto vprašanje...kje se pa sploh vidi seznam prijateljev? a tisti desno, pred katerimi je plusek - to so prijatelji, ali so prošnje za prijateljstvo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:57:05
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma jaz ne razumem pomena tistega cuclja,pretočnega.... Z obračanjem se mu povečuje luknjica in lahko je različno gosto hrano z njim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:57:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma jaz ne razumem pomena tistega cuclja,pretočnega.... Z obračanjem se mu povečuje luknjica in lahko je različno gosto hrano z njim kako pa veš,kdaj obrneš???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?