tassika
|
punce jaz sem vas kar dala na seznamček, ker je tako bolj pozitivno in lažje navijamo za vas. Pa tako lepo vas je vidt na spodnjem delu seznama. Saj pravim, zdaj pa samo pozitivno razmišljet, že na prejšnji temi sem napisala, da sem brala članek, da se ne smemo sekirat, ker si ta otroček tega ne zasluži, kar je bilo je šlo, to je novo bitje, ki je čisto sveže in ne smemo gledati samo na to kaj bo šlo narobe. Je res, da je v praksi to težko, kar pripravite se, da boste 100x na dan na wc-ju, tako kot sem bila jaz, sem mela na koncu skoraj zribano od papirja, ampak je bilo vse ok. Če pride do kakšnega izcedka, pa tudi če je rjav, kar takoj na urgenco, mene so takrat tako lepo sprejeli, je pa res, da sem bila čisto na koncu z živci, in je sestra rekla, naj se najprej pomirim in potem poklicala zdravnico. Vsa špikanja so normalna, v začetku je to zato, ker se baje telo navaja na nekaj tujega in se maternica krči, ker ga hoče spravit vn, zato sem napisala magnezij, ker preprečuje krčenje in pa potem v višji nosečnosti se ga pije proti otrdevanju trebuha. Aja pa mene je najprej naročila na pregled že v 6t in je srček baje bil, samo videla nisem pa nič, ker se ji ni zdelo pomembno da bi kaj pokazala, je rekla, da sem itak prezgodaj na pregledu in sem ga potem videla šele na urgenci v 7t in kasneje pri g. v 9t, zdaj pa spet čakam na NS. Če ima pa katera še kakšno vprašanje pa kar vprašajte, če znam rada povem. Evo tkole pa navijamo za vas