Anonimen
|
Punce mooojeee... zlate. Sm vse prebrala in prv mislite name...., moje, moje. Je to lepo prebrat. Ja, evo me... , včeraj sem bla frej, nama je kamenček priletel v šipo na avtocesti in je cela počla... Sm mojga gospoda na šiht pelala in se lotla organizacije. Do 17 sva mela zamenjano šipo in vse zrihtan. Pa sva se nazaj odpeljala domov . Mi je prv pasal, da sem počela kaj drugega. Hodila od avtohiše do avtohiše... se pogajat in težit. Pa mal sm šla do Zbilja, na kavico. Sama, samcata. Včasih to prv paše... Sm se mal pogovarjala sama s seboj in prišla do parih odločitev. Definitivno je ena od njih, da se bom prepustila nosečnosti in začela uživat v njej... in da bi mogla malo bolj cenit vse kar mam in da nebi smela iskat igle v senu.....poleg vsega lepega kar me obkroža. Mal sm se umaknila, tud moj je to sprejel, se ustrašil.... in se očitno odločil, da bo pristopil na drug način.... Skratka, umirjena sm... in uživam v brcikah svojega malega Rižkota... Včeraj sva se ulegla... , je ati dal rokico gor in je začel tko brcat..., da je mel ati polne učke solz. Je že enkrat začutil ampak ne tko očitno.... včeraj je bilo res prav neverjetno. Cel dan prej pa nič. Skratka... Mala moja Mravljica, veš... jst mam tebe tud rada... Upam, da max uživaš v otroškem centru in srčno upam, da plačilne kartice nisi pustila doma.. Moras kaj kupi, mooraš za svojo napovedano punčkico. Moram ti rečt, da maš tko lepga bušija in ja res se pozna. Zdej pa zares. ooo jeeeeeeee.... končno nism več sama. Moj je pognal noro hitro... Sm pa tud mela opazovanja v ogledalu in so spremembe. Ne tko pozitivne kot pri tebi .... men je pa moje nogice kr mal zalil. Tko.. take ogrogle smešne so..... ampak pa kajjjjj!! Tassika, full lep ležalnik. Men je tud tak všeč. Kje si ga našla...., na bolhi? HVALA za medvedka. Pridkana. Veš, sm bla zadnjič v Pikapolonici in mi je prodajalka rekla... , čeprav tukaj prodajam vam predlagam, da vozičke in te večje zadeve kupite na bolhi.. , dobijo se super stvari in veliko ceneje. Mi je dala mal mislit. Vozičk sm si tud ugledala... , oranžnga od Peg Peregota_Pliko3. Sam bomo vidli. Sm pa kupla dve dudiki za ponoči od Philps AVENT. Mislim, da bom mela vse od AVENTA, mi majo tko fajn stvarce. Sicer dražje ampak... kvalitetno. Pilotina, čudovite slikce.... je blo kratko in slatko... Sonček85, noro slikico maš...., res nooo.... taka cortija sta... Sej se sam crklata... Kaj si pa kej zrihtala z unimi lumpi ki so vam streho delali? Nogavica, čez 5 min maš pregleeeeda...., upam, da zveš kaj nosiš pod srčkom in upam, da je zdravo malo. MAŠKA, teb pa enga lupčka. Veš, grem na nosečniške vaje.... v ponedeljek ob 17:00 v ZD Celje. Grem mal pogledat pa potelovadit. Pridi še ti Mam pa 26. pregled.... ne morem dočakat. Moj tud nestrpno pričakuje. Kilce mi grejo kr gor... jem malo. sm še na 53,7. Preveč a ne? Počutje kar se Rižkota tiče je perfektno... mal krči ampak minejo hitro. Objem za vse vas.... Biba zate tudi.
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 22.5.2009 9:31:22 >
|