|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
21.5.2009 21:08:16   
kejti

Tassika jaz tudi teško pijem, nekako mi voda sploh ne paše. Imam občutek, da mi je po vodi slabo.
Mogoče pa res sadje ja.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.5.2009 21:43:52   
pilotina
midva sva spet bila ceu popoldan na vrtu user posted image

tassika...ti imaš jutri pregled..ob kjeri uri

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.5.2009 21:44:41   
pilotina
kejti...kako si, a počivaš user posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.5.2009 21:55:58   
tassika
pilotina ob 12ih ampak imam občutek da se bom načakala.

Joj jaz sem pa vsakih 10 min na wc samo lulam, sploh ne vem od kje, ker ne pijem tolikouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 754
22.5.2009 7:55:47   
Nogavica
Jutro!

Tudi jaz imam danes pregled. Ob 9.30h. user posted image

tassi, dobro opravi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 755
22.5.2009 8:00:54   
mariee
Držim pesti za obe user posted image user posted image

Jaz pa sploh nimam še določenega naslednjega UZ, v sredo imam pa posvetovalnico.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 756
22.5.2009 8:01:50   
tassika
Nogavica enako, sam ti boš ful pred manouser posted image

Evo mene sem že pokonci, sploh ne morem spat, mi oben položaj ne ustrezauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 757
22.5.2009 8:12:44   
tassika
Mariee kakšno posvetovalnico? No saj jaz tudi ne vem če bom mela uz danes.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 758
22.5.2009 8:38:04   
pilotina
jutro

tassika...evo, samo še par urc, lepo opravi user posted image

ooo Nogavica, zakaj pa ni na seznamu user posted image ...no, srečno miška in ko končaš javi kaj ga dela tvoja pikica in kdaj imaš naslednji pregled, da dam v seznam

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 759
22.5.2009 8:39:02   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo mene sem že pokonci, sploh ne morem spat, mi oben položaj ne ustrezauser posted image

boga tassika, že tko ne spiš, pred pregledi pa ti sploh nagaja spanec

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 760
22.5.2009 8:46:15   
Nogavica
Jaz tudi ne vem, kaj je to posvetovalnica. user posted image
Verjetno, ko ni UZ pregleda. Ne vem.
No, jaz danes nimam UZ, mi pripadata samo 2, ostalo pa samoplačniško, če želim. Danes bo, kot ponavadi, tehtanje, merjenje pritiska, pogovor, pa verjetno bom dala urin, pa poslušanje srčka in merjenje trebuha. Ali bo pa to zadnje troje šele na naslednjem pregledu. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 761
22.5.2009 8:50:57   
tassika
Jaz pa pojma nimam kaj, upam, da bom slišala srček ,saj sem ga na nuhalni, ampak ful na kratko.

Ne pilotina že cel teden ne spim dobro, pomoje je že od te vročine. Malo sem brala po forumih, zelo težko bom pomoje dobila podaljšano bolniško, kar vsem zavračajo, no upam, da bo vsaj tako pisalo, da če bom že mogla v službo, da ne bo to včerajuser posted image . Aja pa pritožba ne zadrži izvršitve, kar tudi pomeni da moraš v službo. Super a ne. Prov vesela bi bila če bi to hitro poslali

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 762
22.5.2009 8:58:20   
pilotina
tassika...a res user posted image  kar zavračajo user posted image
zdej pa tudi jaz nestrpno čakam kaj ti bojo odgovorili user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 763
22.5.2009 9:02:07   
tassika
baje da ful, no ja če bo treba bo pač treba, sej bom zdržala, pa če katera ne ve, moraš biti potem baje 14 dni v službi, da ti lahko zdravnik napiše spet bolniško

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 764
22.5.2009 9:05:23   
pilotina
ah, saj vem da boš tassi, sam vseeno...ti že maš razloge zakaj si doma user posted image

jst držim pestke, da ti odobrijo in ostaneš doma user posted image

Rižkoo...kako si user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 765
22.5.2009 9:14:06   
mariee
Nogavica, to kar boš ti imela danes se pri meni imenuje posvetovalnica za nosečnice, ker hodim v porodnišnico in ne v zdravstveni dom. Ampak kako bo izgledalo bom pa drug teden bolj točno povedalauser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.5.2009 9:27:50   
Anonimen
Punce mooojeee... zlate. Sm vse prebrala in prv mislite name...., moje, moje. Je to lepo prebrat.
Ja, evo me... , včeraj sem bla frej, nama je kamenček priletel v šipo na avtocesti in je cela počla... Sm mojga gospoda na šiht pelala in se lotla organizacije. Do 17 sva mela zamenjano šipo in vse zrihtan. Pa sva se nazaj odpeljala domov user posted image . Mi je prv pasal, da sem počela kaj drugega. Hodila od avtohiše do avtohiše... se pogajat in težit. user posted image  Pa mal sm šla do Zbilja, na kavico. Sama, samcata. Včasih to prv paše... Sm se mal pogovarjala sama s seboj in prišla do parih odločitev. Definitivno je ena od njih, da se bom prepustila nosečnosti in začela uživat v njej... in da bi mogla malo bolj cenit vse kar mam in da nebi smela iskat igle v senu.....poleg vsega lepega kar me obkroža. Mal sm se umaknila, tud moj je to sprejel, se ustrašil.... in se očitno odločil, da bo pristopil na drug način....
Skratka, umirjena sm... in uživam v brcikah svojega malega Rižkota...
Včeraj sva se ulegla... , je ati dal rokico gor in je začel tko brcat..., da je mel ati polne učke solz. Je že enkrat začutil ampak ne tko očitno.... včeraj je bilo res prav neverjetno. Cel dan prej pa nič. user posted image
Skratka...
Mala moja Mravljica, veš... jst mam tebe tud rada... Upam, da max uživaš v otroškem centru in srčno upam, da plačilne kartice nisi pustila doma.. user posted image Moras kaj kupi, mooraš za svojo napovedano punčkico. user posted image  Moram ti rečt, da maš tko lepga bušija in ja res se pozna. Zdej pa zares. ooo jeeeeeeee.... končno nism več sama. Moj je pognal noro hitro... Sm pa tud mela opazovanja v ogledalu in so spremembe. Ne tko pozitivne kot pri tebi .... men je pa moje nogice kr mal zalil. Tko.. take ogrogle smešne so..... ampak pa kajjjjj!!
Tassika, full lep ležalnik. Men je tud tak všeč. Kje si ga našla...., na bolhi? HVALA za medvedka. Pridkana.user posted image  Veš, sm bla zadnjič v Pikapolonici in mi je prodajalka rekla... , čeprav tukaj prodajam vam predlagam, da vozičke in te večje zadeve kupite na bolhi.. , dobijo se super stvari in veliko ceneje. Mi je dala mal mislit. Vozičk sm si tud ugledala... , oranžnga od Peg Peregota_Pliko3. Sam bomo vidli. Sm pa kupla dve dudiki za ponoči od Philps AVENT. Mislim, da bom mela vse od AVENTA, mi majo tko fajn stvarce. Sicer dražje ampak... kvalitetno.
Pilotina, čudovite slikce.... je blo kratko in slatko...
Sonček85, noro slikico maš...., res nooo.... taka cortija sta... Sej se sam crklata... Kaj si pa kej zrihtala z unimi lumpi ki so vam streho delali?
Nogavica, čez 5 min maš pregleeeeda...., upam, da zveš kaj nosiš pod srčkom in upam, da je zdravo malo.
MAŠKA, teb pa enga lupčka. Veš, grem na nosečniške vaje.... v ponedeljek ob 17:00 v ZD Celje. Grem mal pogledat pa potelovadit. Pridi še ti user posted image

Mam pa 26. pregled.... ne morem dočakat. Moj tud nestrpno pričakuje. Kilce mi grejo kr gor... jem malo. sm še na 53,7. Preveč a ne? user posted image  Počutje kar se Rižkota tiče je perfektno... mal krči ampak minejo hitro.

Objem za vse vas.... Biba zate tudi.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 22.5.2009 9:31:22 >

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
22.5.2009 9:28:30   
pilotina
punce, a mislite, da naša twixy užiiiiivaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 768
22.5.2009 9:31:49   
malaMravljica
Dobro jutro punce,

jaz sem pa taka zaspanka, danes me je zbudil telefon ob 8.30 in to iz trdnega spanca. Men ocitno v postelji ustreza vsak polozaj in spim kot polh.

Nogavica in Tassika, dobro opravita danes, drzim pesti.

Kejti, ti pa pocivat kolikor gre!

Rizkoo, pogresamo te!

Pilotina, tvoj vrt mora bit pa lep, a ne da. Jaz ob lepem vremenu taborim na balkonu, je tudi lepo zrihtan sedaj, danes ce se mi bo dalo bom pa v Ikei vzela se eno mizico za poleg zara.

Pri nas spet dezuje, upam,da bo popoldne ze lepse. Jaz sem drugace spet sama do ponedeljka zvecer.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.5.2009 9:34:39   
tassika
Rižko glede dude so m,eni svetovali, da se kupita s+dve različni ena od aventa in ena od nuka in potem vidiš katero bo imel rad in za začetek eno flaško, sterilizatoje so punce ful malo rabile, ker so kar prekuhale, cuclji se pa baje hitro menjajo, samo v pomivalni stroj ne smeš dati flaške, ker baje rata siva. Uf pa kaj sem še zvedla, čaki mislim.

Gugalnik/ležalnik sem našla na RR oglasih, oz mi je sonček poslala link, ta tip ima še rdečega če ti je všeč, ker so imeli dvojčka, je pa zelo ohranjen, malo rbaljen, ker maladva nista hotela spati notri, najdeš pa res veliko na bolhi, zdanjič vem, da je ena prodaja cel komplet quinny-a buzza z lupino, košaro in športni del za 400eur, to je ful uhodno in jaz samo še to gledam. Saj res, da bo prvi otrok, ampk bo imel na račun tega novo kopalnico, da se bo v lepi umival, in pa nekaj sva gledala, da bi šla potem februarja mogoče vb moravce, ker jaz ne vem koliko bom imela letos kaj dopusta pa tudi če ga bom imela, bo že ostalo za kakšen teden tam, mi je pa lepše in boljše kot čatežke.

Ne forsiram nobene, da bi mogla kupovati rabljeno, je pa tako, da so večinoma stvari dobro ohranjene, ker dojenček je le dojenček, vse je pralno, tudi če pobruha uničit pa nima kaj, pa s tem narediš še nekomu uslugo, ker mu sprazneš garažo ali pa tako kot sem jaz, ker prodajata ležalnike, da bosta lahko kupila stolčke za hranjenje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
22.5.2009 9:38:06   
pilotina
Rižkoo moja...sam, da si bolje user posted image
ja Rižkoota tvojega uživaj, ker je vsaka nosečnost neponovljiva in zdej, ko ti ni več slabo in čutič brcike uživaaaajjjj user posted image user posted image user posted image
sem vesela, da sta se z dragim sporazumela user posted image , vikend je pred vrati in lepo vreme, izkoristita ga user posted image

ti si itak ena taka pridna iznajdljivka...si zrihtala šipco v enem popoldnevu user posted image

kako je to zgledalo...si se prestrašila kej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
22.5.2009 9:46:15   
mariee
OO Rižkoo lepo da si nas prišla pogledatuser posted image

Jaz pa komaj čakam konec službe, potem grem pa kupit mizo in stola za na balkon in potem se bom lahko fino balkončkalauser posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 772
22.5.2009 9:46:51   
pilotina
evo....

pa me je vrglo ven...... user posted image user posted image user posted image

pa vse sem že napisala

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 773
22.5.2009 9:49:21   
mariee
mene tudi prejle Pilotina

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 774
22.5.2009 9:51:46   
pilotina
gremo od začetka

malaMravljica...veš, da že celo večnost slikam vrt, da bi vam ga pripopala sem
mogoče se pa danes spomnim user posted image

ja, sem ful zadovoljna z najinim vrtom...vedno sem si želela pridelati solatko v glavah in mi je letos končno ratalo in sem prou ponosna na najino solatko user posted image

verjamem, da je tvoj vrt tudi ful lep, saj si ti prava pridna mravljica user posted image

sem ti odgovorila na mail, si zadela v polno user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?